Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar Trabzonsporumuz Almanya kampinda 8 Temmuz’da Isviçre 2. Lig takimlarindan Winterthur,
    12 Temmuz’da Katar ekibi Al-Rayyan, 15 Temmuz’da Avusturya 2. Ligi’nden
    A.Lustenau, 21 Temmuz’da da TSV 1860 Münih takimiyla karsilasacak.Bu maçlarin hepsi 19:30 da baslayacak ve Show Tv tarafindan canli olarak verilecek

Kaynak:Aksam

Yorum

• bu havaalani isi açiklandigi gibi ise bence tuaf, yeni pist ihtiyaci olabilir ama bu kadar büyük bir havaalani ihtiyaci bence yok gelen uçaklari hergün görüyoruz,istanbul gibi havaalani için merkez konumumuz yok uçaklar seferler belli, marinaya kadar genislemis bir pist düsüncesinde askeri amaçlar olabilecegini düsünüyorum, yanlis anlasilmasin birsey biliyor yada elestirmek için yazmiyorum aklima birden rusya kafkaslar iran vs. ve askeri ihtimaller geldi
      0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• portekiz yarifinalde...

Yorum

• iyi oldu su ingilizlerin elendigi. portekiz önemli eksikliklere ragmen turu atlamayi bildi.
          ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Sopron1 -2 Kayserispor

dk 48

Kayserispor'un 2 golüde , biri penaltidan olmak üzere, Gökhan Ünal'dan geldi.Edited by: QuakeviL61
            BORDO MAVİ

Yorum

• yahu su hazirlik maçlarina kadar yildizlari yetistirsinler artik sabrim kalmadi.
              ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Kayseri'nin devesi ( kalecisi ) yüzünden durum 3-3'e geldi
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Gercekten yildiz transferi düsünülüyorsa, bunun icin sabretmek gerek. Yildiz transferi öyle bir-iki hafta icinde gerceklesecek bir olay degil. Ama alinacak ikinci yabanci, yildiz olmayacaksa, bunun Almanya kampina yetismesi cok iyi olurdu.
                  TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                  TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• emersonla adriano ilk onbirde degil brezilyada yerlerine berlinli gilberto silva ve juninho oyniyacakmis
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                      Kayseri'nin devesi ( kalecisi ) yüzünden durum 3-3'e geldi

tayfun oynuyormu

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

tayfun oynuyormu

Sanmiyorum arada bakiyorum sinirden 3-1den 3-3 bitirdiler. Bu arada 1967n hayirli olsun [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yazik oldu kayseri'ye.. Bu arada su Gökhan Ünal'i alamadigimiza bir kez daha üzüldüm bugün.
                          BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                            İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

tayfun oynuyormu

Sanmiyorum arada bakiyorum sinirden 3-1den 3-3 bitirdiler. Bu arada 1967n hayirli olsun [img]smileys/smiley1.gif[/img]

sagol ins. ugur getirir tsimize

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
                              Yazik oldu kayseri'ye.. Bu arada su Gökhan Ünal'i alamadigimiza bir kez daha üzüldüm bugün.

iydir yine disarida 3 gollü beraberlik evde avantajlari var

Ünal Karaman

Yorum

• INSAALLAH SU BREZILYA ELENIR DE RICARDINHO transferinin gerçeklesme ihtimali artar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X