Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalar (antrenman) gayet güzel... tabi Ts club da güzeldi ama hayirli olur insallah

Yorum

• öyle hayirlisi olsun

Yorum

• forma güzel de transfer yok artik acelede etmiyoz insallah 48 saat sonra(türkçe meali ile 2. yariya)yetisir bizim yildiz....
        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Süper Lig?in yeni takimi Antalyaspor?un, Çek Milli Takimi?nin ünlü orta saha oyuncusu Karel Poborsky?i renklerine baglamak için görüsmeler yaptigi açiklandi.

Süper Lig?in yeni takimi Antalyaspor?un, Çek Milli Takimi?nin ünlü orta saha oyuncusu Karel Poborsky?i renklerine baglamak için görüsmeler yaptigi açiklandi.

Transfer komitesinin Poborsky ile yaptigi görüsmelerde prensipte anlasma sagladigi belirtildi. 2004 yilinda düzenlenen Avrupa Futbol Sampiyonasi?nda verdigi 4 gol pasiyla asist krali olan yildiz futbolcu, Almanya?da düzenlenen 2006 Dünya Kupasi?nda da Çek Cumhuriyeti takiminin formasini giydi.

adamlar antalyasporun köküne dinami koymaya çalisiyolar dengeleri bozyolar antalya adina çok üzüldüm
          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• [img]smileys/smiley20.gif[/img]
            Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]
              __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Er ist im Urlaub in Brasilien und läßt die Seele baumeln. Erst am 3.Juli müßte Hertha-Star Marcelinho (31) zum Trainingsauftakt erscheinen. Wenn er kommt, könnte er aber auch ganz schnell wieder weg sein...

ALLE WOLLEN MARCELLO! Vorwiegend türkische Vereine wollen den Samba-Kicker haben. Bereits im Winter hatte Trabzonspor Interesse gezeigt. Das wurde jetzt aufgefrischt. Manager Dieter Hoeneß: "Ja, Trabzonspor hat angefragt." Auch Galatasaray Istanbul soll hinter Marcelinho her sein. Der Trabzonspor-Deal klappte aber nicht. Die türkische Sportzeitung "Fanatik" berichtet, Hertha soll 6Mio. EUR (!) für Marcelinho (Vertrag bis 2007) gefordert haben. Trabzonspor winkte ab, will jetzt Jay-Jay Okocha (Karadeniz, früher Frankfurt) als Marcello-Ersatz.

Was sagt der Brasilianer zu seiner Zukunft bei Hertha? Marcelinho: "Zuerst müßte der Verein mit mir reden, das ist noch nicht geschehen." Doch die Spatzen pfeifen es von den Dächern: Stimmt die Kasse, kann Marcello gehen...

özetle haberde diyor ki marcelinhoyoyu trabzonspor bu kis da istemis ancak h. berlin 6milyon euro talep etmesiyle birlikte transferden vazgecilmis ayni zamanda marcelinho gs ninde gundemindeymis ancak bizim 6milyon euro veremedigimiz bir oyuncuya götüboklu gs nasil o parayi verecek anlayabilmis degilim! ayrani yok icmeye faytonla gider ..maya hesabi.

yani sizin anlayacaginiz bizim parali baskan parasina kiyip bir oyuncu almak istemiyor yada olumlu yönden bakarsak dengelerin bozulmasini istemiyor takimda! simdi marcelinhoya 6 milyon bonservis bedeli verirsek fatih efendi cikip " madem alti milyonunuz var bir oyuncunun trasferi icin bana da bir besyuzbin dolar daha verin" der mi! ne de olsa o cok ozel bir oyuncu... cok ozeel cookk... efendi yine sezon acilisinda yok! idmanlara 29. da baslar milli takimdan erken dönmesine ragmen. hastaydi ya... artik bu yil bol bol hastalanir,taktik belli... yok basim agriyor yok kicimda kildönmesi var hamsinin kilcigi cok büyükmus vs. vs...

bizim parali baskanda artik butun kis aylarinitasarruf ettigi paralarini saymakla gecirir... say baskan saaaayy... para trabzon limanindan gelir sen istanbul bankalarina ya da arap finans kuruluslarinayatirirsin.... say baskan yahu cekinme bizim gözümüz tok paranda da gözümüz yok...yahu biraktik hadi cebinden vermeyi de bu takimin yilik 20 milyon dolar tv/reklam gelirleri var onlardan tak takistir al bir oyuncu! ne yüzsuzmussunuz sizler ki gozumuze baka baka yalan konusuyorsunuz...Edited by: guera

Yorum

• İlk olarak guera tarafından gönderildi
                   yani sizin anlayacaginiz  bizim parali baskan parasina kiyip bir oyuncu almak istemiyor yada olumlu yönden bakarsak dengelerin bozulmasini istemiyor takimda!  simdi marcelinhoya 6 milyon bonservis bedeli verirsek fatih efendi cikip " madem alti milyonunuz var bir oyuncunun trasferi icin bana da bir besyuzbin dolar daha verin" der mi! ne de olsa o cok ozel bir oyuncu... cok ozeel cookk... efendi yine sezon acilisinda yok! idmanlara 29. da baslar milli takimdan erken dönmesine ragmen. hastaydi ya... artik bu yil bol bol hastalanir,taktik belli... yok basim agriyor yok kicimda kildönmesi var hamsinin kilcigi cok büyükmus vs. vs...

bizim parali baskanda artik butun kis aylarini tasarruf ettigi paralarini saymakla gecirir... say baskan saaaayy... para trabzon limanindan gelir sen istanbul bankalarina ya da arap finans kuruluslarina yatirirsin.... say baskan yahu cekinme bizim gözümüz tok paranda da gözümüz yok...yahu biraktik hadi cebinden vermeyi de bu takimin yilik 20 milyon dolar tv/reklam gelirleri var onlardan tak takistir al bir oyuncu! ne  yüzsuzmussunuz sizler ki gozumuze baka baka yalan konusuyorsunuz...
                  Ya yuh diyorum arkadasim
                  Fatih sakat sakat bu takimda sezonun son maçina çikti
                  gözlerimizle gördük püklüm püklüm oynadi
                  o yetmedi ameliyatli haliyle ön eleme maçlarina çikti golunude atti

yani tamam .ok atiyorsunuz adama da ya bir yere kadar
                  bu adam kadarsakat sakat oynayan yoktur su takimda
                  bu düsmanlik bitsin artik
                  he baskana olan düsmaligi yada elestriye bir seydemiyorum ama fatih konusunda ki yazdiklarin çok saçma

Yorum

• Vallahi abimin dedigine göre fatihi verip ondan gelecek para ile adam alinacakmis ben abinin yalancisiyim. dedigi herseyde çikti simdiye kadar ins. bu dedigi çikmaz.
                    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Spor

Trabzonspor?da Baskan Yardimcisi Yusuf Simsek, görüsmede olduklari futbolcularin...

Trabzonspor?da Baskan Yardimcisi Yusuf Simsek, görüsmede olduklari futbolcularin birçoguyla anlasmaya vardiklarini, imzalarin atilmasinin an mesele oldugunu söyledi
                      TRABZONSPOR Baskan Yardimcisi Yusuf Simsek, transferde geç kalmadiklarinla inandigini ifade ederek, ?Görüsmede oldugumuz futbolcularin bir çogu ile prensip anlasmasina vardik. Bu futbolculara en kisa zamanda imza attiracagiz. Teknik Direktörümüz su anda takima uyum saglamaya çalisiyor. Kendisinin bize verdigi isimler var. Bu isimler dogrultusunda görüsmelerimiz sürüyor. Transfer komitesindeki arkadaslarin islerini iyi yaptigina inaniyorum.
                      YÖNETIM kurulu içindeki bazi arkadaslarimiz görevlerinden istifa etti. Kendi özel nedenlerinden dolayi bu karari aldilar. Biz onlarin kararlarina saygi duyuyoruz. Yapacagimiz yönetim kurulu toplantisinda tüm sorunlari halledecegimize inaniyoruz. Trabzonspor su anki hali ile ligde bir çok takimdan üstün. Imzalari da attirdigimizda kalitemiz ortaya çikacaktir? dedi. Öte yandan Istanbul Büyüksehir Belediyespor?dan transfer edilen Murat Ocak?in yarin Trabzon?a gelip imza atmasi bekleniyor.
                      Edited by: sbay
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi
                        Vallahi abimin dedigine göre fatihi verip ondan gelecek para ile adam alinacakmis ben abinin yalancisiyim. dedigi herseyde çikti simdiye kadar ins. bu dedigi çikmaz.

Filika da böyle demisti[img]smileys/smiley11.gif[/img]
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Kriz büyüyor

Teknik Direktör Lazaroni ile anlasilmasinin ardindan Haciosmanoglu ile transfer...

Teknik Direktör Lazaroni ile anlasilmasinin ardindan Haciosmanoglu ile transfer komitesi arasinda yasanan gerginligin ardindan Haciosmanoglu?nun görevinden istifa etmesi ile baslayan krizin büyüdügü ögrenildi
                          SORUN
                          ÇÖZÜLEMEDI
                          TRABZONSPOR?da Baskan Yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu?nun transfer komitesindeki görevinden istifa etmesinin ardindan yönetim kurulu içerisinde yasanan gerginligin hat safhada oldugu ögrenildi. Teknik Direktör arayislari sirasinda Ibrahim Haciosmanoglu ile diger transfer komitesi üyeleri arasinda yasanan sorunun çözülemedigi, Haciosmanoglu?nun görevinden bu yüzden istifa ettigi seslendirildi.

BASKAN ALBAYRAK GELIYOR
                          TRANSFER komitesindeki görevinden istifa eden Haciosmanoglu?nun ilerleyen günlerde yönetim kurulundaki görevinden de istifa edebilecegi ögrenildi. Haciosmanoglu ile ayni görüsleri paylasan yönetim kurulundaki bazi isimlerin de Haciosmanoglu ile birlikte istifa edebilecegi ögrenildi. Baskan Albayrak?in da bu olaylar karsisinda pazartesi günü yapilacak olan toplantiya kesin olarak katilma karari aldigi belirtildi.Edited by: sbay
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi
                            Vallahi abimin dedigine göre fatihi verip ondan gelecek para ile adam alinacakmis ben abinin yalancisiyim. dedigi herseyde çikti simdiye kadar ins. bu dedigi çikmaz.

insallah yoksa olacaklari tahmin edemiyorum

Yorum

• Lazaroni oyunculari atesledi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, yeni sezon öncesi oyuncularina isteklerini iletti. Kendisini için önemli olanin disiplin, organizasyon ve hirs oldugunu belirten Lazaroni, oyuncularina kurallara uymalarini istedi.

Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde dün oyunculari ile birlikte tanisma yemegi yiyen Brezilyali teknik adam, yemegin ardindan bir toplanti yapti. Yeni sezon öncesi oyuncularina istediklerini anlatan Lazaroni, çalisma sistemi hakkinda oyuncularina kisa bir bilgi verdi. Kendisi için önemli olanin disiplin, organizasyon ve hirs oldugunu anlatan tecrübeli çalistirici, öncelikli olarak oyuncularindan kurallara uymalarini istedigi ögrenildi. Lazaroni'nin futbolculariyla yaptigi toplantida, "Ilk 11 sahada degil antrenmanlarda göstereceginiz mücadele sonrasi belirlenecektir. Benim için yetenekli futbolcular kadar hirsi ile mücadele eden oyuncular da çok önemlidir. Bir sikintiniz oldugu zaman direkt bana gelin, sorunlarinizi ve sikintilarinizi baska yerlerden duymak istemiyorum. Kötü bir maç oynayabilirsiniz, kötü bir gün de geçirebilirsiniz ancak mücadele gücünü kaybederseniz. O zaman maglup olmus olursunuz ve yenilirsiniz. Sahada sürekli mücadele edin" dedigi ögrenildi.
                              26.06.2006

Kaynak : IHA

Yorum

• İlk olarak shogun61 tarafından gönderildi

İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi

insallah yoksa olacaklari tahmin edemiyorum

Bu kadar küçük düsünen birtakimi tuttugumu sanmiyorum.

2. ligden gelen bir takim: yildizini satarak kadroyu güclendirir eger biz böyleysek bisey diyemiyorum.Yillardir memleketim olan Samsunsporu tutmadigim için üzülürüm.

Ama böle oldugunu sanmiyorum.
                                38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                                Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                                " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X