Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arjantinin hakkiydi bence çok kötü bir durum arjantinin elenmesi çok kötü oldu favorimdiler[img]smileys/smiley19.gif[/img]

yaw bu hazirlik maçlarinda gözüme takildi da yaw biz niye 1. lig takimlari ile oynamiyoz ne bilim ben söle avrupanin onde gelen takimlari ile maç yapmanin en az 1 maç yapmanin yarali olacagini düsünüyorum siz ne dersiniz bilmem
    ...anti-klişe timi...

Yorum

• İlk olarak denizci61 tarafından gönderildi

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
      Ve Tango bitti... Benim içinde bu kupa bitti... gidip raki içiyim bari...

Kardesim 1 tane atagi olan Almanya Arjantin'i eliyorsa (hakemle beraber) raki degil ispirto içmek lazim. Yazik Arjantin kupada yok artik. Bechenbauer lobisi turu kopardi.
      al bendende o kadar. abi nerede içeceksen ispirtoyu haber ver beraber takilalim. [img]smileys/smiley18.gif[/img]
      ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Almanyanin bir atagi yokta Arjantin atak üstüne atak mi yapti? en azindan Almanlarin golü bi pozisyon sonucu, Arjantin golünü kornerden atti. korkakligin sonu bu, Almanyaya karsi1-0 a yatmaya çalisirsan böyle evine dönersin. yine bir Arjantin klasigi, herzamanki gibi bisey yapamadilar. sampiyon Almanya (insallah)...

Yorum

• yerli olarak alacagimiz oyuncular;

1-adnan

2-mustafa keçeli

3- tevfik köse

yabanci olarak;

1-mossoro

2-wagner(belki ricardinho)

3-szymek giderse baska biri daha ama daha belli olan bisey yok

Yorum

• yaw marcelinho yada ricardinho ikilisinden birini alsinlar yeter
            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
              Bir rakida bize ismarlarsin herhalde?
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak ismet61 tarafından gönderildi
                İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                Bir rakida bize ismarlarsin herhalde?
                [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• rakiyida saraba katalimmi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                  -ismail-

Yorum

• arkadaslar forumun promili yükseldi ilerde çevirme olabilir
                    sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]ah ahhhhhh su almanya var ya su balli almanya ins.italya gösterecektir onlara gününü nede olsa italyada balli bi takim arjantini hayatim boyunca acidim bugün cok saydigim pekerman büyük hatalar yapti ama maci kazandiran hareketi klose yapti kaleciyi sakatliyarak abondanzieri tam bir penalti öldürücü bence sonuc degistrebilbilirdi

ve yukarda bi ark ins almanya sampiyon olur yazmis o ark i alkisliyorum o almanya türklere ve türkiyeye okadar kötülük ve yolumuza tas koyan o almanyayi destekliyon diye seni alkisliyorum[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi
                        arkadaslar forumun promili yükseldi ilerde çevirme olabilir

bencede

Yorum

• İlk olarak tugba tarafından gönderildi
                          Çok üzüldüm ben ya.Nasil agladilar yazik...

[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• Çocuklugumdan beri çok severim arjantini, nedense hep bizim takimla özdeslestirmisimdir.Çok yazik oldu üzüldüm elenmelerine.

Almanyanin sol kanadinda oynayan philip lahm ve arjantinin sol kanadinda oynayan sorin tam aradigimiz tipte adamlar.Bence ikiside mükemmele yakin oynadilar.Birde tevez tabi;messiyle beraber oynasaydi daha etkili olurdu diye düsünüyorum .
                            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• yaklasik 15 gundur foruma hic girmiyorum yurt disindayim su anda bi umutla actim forumu ama sadece murat ocak transfer edilmis yine hayal kirikligi[img]smileys/smiley5.gif[/img] Edited by: madheart17
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak madheart17 tarafından gönderildi
                                yaklasik 15 gundur foruma hic girmiyorum yurt disindayim su anda bi umutla actim forumu ama sadece murat ocak transfer edilmis yine hayal kirikligi[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                                olsun bak gene iyi 15 günde 1 transfer yapmışız [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X