Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi
    ben 20 yasindayim ve sampiyonluk görmedim.artik o duyguyu tatmak istiyorum.bu yüzden benim gibi o duyguyu tatmak isteyen ve o duyguyu tekrar yasamak isteyenler kulube mail atalim diyorum ne dersiniz?

sen yine iyisin ben bi ay sonra 22 ye giriyorum yani sende 2 yil daha cok bu aciyi cektim ama mail ceksegik ne olacak o maillermi yönetimin beceriksizligini düzeltecek tek ümidim oyuncularda belki trabzon ruhunu hissedip bizi sasirirlar
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 27 Haziran 2006 Sali
      Messi Fenerbahçe'de!

Sakin ha, hiçbir Fenerbahçeli kalkip ta , ? yahu kardesim ne diye hep Fenerbahçe?yle ilgili haberleir yaziyorsun, baska takim yok mu? demesin. Zira, Fenerbahçe taraftari gibi transfer haberi bagimlisi bir baska grup yok, burada anlasalim. Geçelim asil konuya..

Messi Fener'de!

Dünya Kupasi?nin en çok dikkat çeken yildizlarindan biri olan Arjantin?li Messi, kupa biter bitmez Fenerbahçe ile anlasma zemini arayacagini söyledi. Yanina fotomontajla yerlestirdigimiz arkadasimiz Sigircan Dereotu?na çarpici açiklamalarda bulunan Messi, Aziz baskanin tekrar geri dönmesinin de kararinda çok etkili oldugunu ve kupa sonrasi dus bile almadan ilk Istanbul uçagina binecegini vurguladi.

Transfer ücretini sorun etmeyecegini dile getiren Arjantinli yildiz, kulübü Barcelona?dan da, daha büyük bir kulüpte oynayabilmek için anlayis bekledigini söyledi.

Güvenilir kanyonlardan aldigimiz bilgilere göre, Messi Fenerbahçe ile 4 yillik bir kontrat imzalayacak ve kendisine maç basina para ödenecek. Sözlesmede yer alan bir baska maddeye göre de, Fenerbahçe sampiyon olursa Messi?ye Kadiköy-Bostanci hattindan bir minibüs plakasi, abisi Rodrigez?e de Sali pazarinda tezgah ayarlanacak. Kulislerden sizan bir baska bilgiye göre; Ronaldinho Messi?ye ? Bilader, benim isimi de ayarlasana? diye baski yapiyor. Yani an meselesi!

Ballack Galatasaray?a haber yolladi!

Alman futbolunun son dönem yetistirdigi en büyük yildiz olan Ballack, arkadasimiz Eytas Kafa?ya en büyük hayalini anlatti

?Allah nasip ederse bir gün o kutsal formayi giymek istiyorum. Rabbim bana saglik verirse hayattaki tek dilegimi yerine getirmeye kararliyim. Ama tabi benim tek basina Galatasaray formasini giymek için orami burami yirtmam yetmiyor. Arkadaslara sorun isterseniz, ben dogustan cinbonluyum? diyen Ballack, ?bakalim Allah kerim? diyerek sözlerini noktaladi

Galatasaray kulübüne yakin su kaynaklarindan alinan bilgiye göre, Cim bom yönetimi bu transfere? biz de en az 17 tane Ballack var, kusura kalmasin? diyerek karsi çikiyor

Sevchenko Kartal?a uçtu!

Daha önce Chelsea ile anlastigi açiklanan Seva?nin, her seyi sirf Besiktas?a gelebilmek için tezgahladigi ögrenildi!

Ukrayna?nin sirin bir kasabasinda dogan Seva?nin babasi Igor dayi?nin, köydeki evini bile siyah beyaz boyadigi ve eline kiymik batmasi sonucu çikan kanin renginin beyaz oldugu ögrenildi. Babasinin son dilegini yerine getirmek isteyen Seva?nin babasina ? Ne demek baba yaa, Chelsea?ye söz verdiysek, senden ve Besiktasimdan kiymetli mi? Hem benim odamin resmini çekmedikleri için benim hangi takimi tuttugumu bilmiyorlar tabi? diye imali imali konustugu görüldü. Fotomontaj arkadasimiz Alincan Yiyinbeiste; transfer sartlarini da Besiktas?a yakin çevrelerden ( Ortaköy, Findikli, yukarda Maçka , az ilerle Tesvikiye) siz yutucular için ögrendi. Iste sartlar:

-Seva bir sezon da 150 golden fazla attigi her gol için 10 bin dolar alacak

- Ortaköy meydaninda Kokoreç tezgahi, Iskele?de çay ocagi ruhsati alinacak, rahatsiz eden zabitalari kulüp ?görecek?

- Reyna?ya ayda 28 gece rezervasyon yapilacak. Giris kulüpten, çikis serbest

-Trabzon Riquelme?yi reddetti!

Bu yil sampiyonlugun bir numarali adayi oldugunu, yaptigi transferlerle dosta düsmana, saga sola, asagi yukari herkese göstermeyi planlayan Karadeniz Firtinasi, elinde bonservisiyle kulübe basvuran Arjantinli Riquelme?yi, ? kulüp dengeleri bozulur bilader, kusura bakma, sen simdi para da istersin? diyerek reddetti. Muhabirimiz Deniz Temeldenatar; kara yoluyla ulasilamayan Trabzon tesislerinin iskelesinde yatarken buldugu Arjantinli oyuncunun menajeri Hidalgo Dalgido?nun agzindan ? Riquelme?yi Trabzon?a vermeden surdan suraya giden ......dir. Aha bak, atletim bordo, donum mavi, daha ne yapalim. Bakmayin siz bu çocugun Dünya kupasinda oynamasina, akli fikri burda, benden müjdeli haberi bekliyor, noolur yardim edin de Riqo?ya Trabzon formasi giydirelim , noooluuurrr? dedigini aktardi. Ancak kulübe yakin çevreler (Pelitli filan) Baskan Nuri Albayrak?in kesinlikle dengeleri bozmayacagini ve Çorumgücülü Hidir?i da alarak transferi kapatacaklarini söyledigi ögrenildi.

Ya iste böyle sevgili yutucu! Hadi beni elestirin simdi

Not: Türk Spor medyasi tarihinin; okuyucuyu aptal, bön, salak, kus beyinli, algi fukarasi, beyni alinmis tavuk yerine koyan haberlerinden biri birkaç gün önce Fotospor ceridesinde yayinlandi. Fenerbahçe'ye transferi düsünülen ! üç dünya yildizinin, baskalariyla çekilmis fotolari montajlanarak, "baskalarinin" yerine Fotosporcu "arkadaslar" yerlestirildi. Neymis, arkadaslar yildizlarla görüsmüs, hepsi yolda çikmak üzereymis..vs. vs..rezalet üstü utanç vesikasi..Neyse..
      Bir de..Dört takimin adi geçtigi halde, neden sadece fenerbahçeliler elestiri yagmuruna tutuyor, bunu da anlayabilmis degilim. Hep beraber gülelim diye, türk sipol medyasini tiiye alalim diye yazdik, Üniversite Doktora tezi hazirlamadik.. Gevseyin be kardesim ve güzelin yaninda olun çirkinin degil.

Söylemek istedigim sudur; Fotospor orada ( ki ayni gazete yaklasik 15 yil önce, bir istanbul takiminin Bursa'yi yenmesi üzerine "Seftaliyi yardi" türü bir ahlaki çöküntünün de mümessilidir) , haber orada duruyor, gidin bakin bu asagilamaya karsi kaç sporsever, insan elestiri yazmis? Bir de benim mizah çikisli yazima gelen elestirilere bakin, küfür içerenleri, az çok zeka barindirmayan cümleleri haliyle çöpe attigim halde..

Fotograf budur, tek kelimeyle; trajikomiktir halimiz.

Bu yazi toplam 21654 defa okunmustur.
      Sedat TUNALI

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi
        ben 20 yasindayim ve sampiyonluk görmedim.artik o duyguyu tatmak istiyorum.bu yüzden benim gibi o duyguyu tatmak isteyen ve o duyguyu tekrar yasamak isteyenler kulube mail atalim diyorum ne dersiniz?

sen yine iyisin ben bi ay sonra 22 ye giriyorum yani sende 2 yil daha cok bu aciyi cektim ama mail ceksegik ne olacak o maillermi yönetimin beceriksizligini düzeltecek tek ümidim oyuncularda belki trabzon ruhunu hissedip bizi sasirirlar

tamam iste abi belki futbolcular gaza gelir.ayrica yönetime bizim beklentilerimizi ve onlarin sözlerinihatirlatiriz.kulubun sahipsiz olmadigini taraftarin herzaman burda yanibasinda olduunu anlatmis oluruz
        inadına TRABZON
        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Gitti Bilal hem de Ankaraspora.Ankarada oturuyorum ben sayin Melih Gökçek efendi simdiye kadar Ankaraspor nerden para kazandi.Her sene tonlarca para harciyor adamlar geçen sene ersen martin ,musa büyük bu sene bilal daha arkasi da gelir.Takimin taraftar geliri yok futbolcu satmaz nerden geliyor bu paralar.Bizim dogalgaz paralariyla tabi.Allah sizi bildigi gibi yapsin lanet herifler.[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Basliycam simdi melih gökçege adam resmen belediyenin tüm gelirleri ankaraspora arastirilmasi lazim bence...Devletin parasi ile transfer oh be ne keyif...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• 6 gençten profesyonellige ilk adim
              Altyapi sporcularimizdan Muharrem Kaya, Hamza Öztürk, Arda Demiral, Can Parlayan, Süleyman Altuntas ve bugün saat 13.30?da Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nde 5 yillik profesyonel sözlesme imzaladilar. Bu arada, PAF Takimimizin kalecisi Hasan Yaranli?nin da hafta basinda ayni süreli mukaveleyi imzaladigi açiklandi.

Hasan Yaranli
              Mevki: Kaleci
              Dogum tarihi: 15.01.1986

Arda Demiral
              Mevki: Sag bek
              Dogum tarihi: 18.02.1987

Hamza Öztürk
              Mevki: Stoper
              Dogum tarihi: 29.03.1986

Muharrem Kara
              Mevki: Orta saha/sag kenar
              Dogum tarihi: 01.01.1987

Süleyman Altuntas
              Mevki: Forvet
              Dogum tarihi: 18.06.1987

Can Parlayan
              Mevki: Santrafor
              Dogum tarihi: 19.01.1986

BASIN FOTOGRAFI1

BASIN FOTOGRAFI2[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Sturm-Kante Adriano zu Real?

Am 2. Juli steigt die Präsidentenwahl bei Real Madrid ? und Kandidat Lorenzo Sanz gibt ein großes Versprechen ab. Sollte er gewählt werden, will er Brasilien-Stürmer Adriano (24) von Inter Mailand holen! Sanz: ?Wir werden Verträge mit Vereinen und Spielern vorlegen, um zu beweisen, daß wir feste Zusagen haben.?

Real Madrid Baskan Adayi Lorenzo Sanz 02.07.2006 Baskanlik Secimlerinde Delegelere Transfer ettigi Futbolcularin anlasmalarini sunacak. Bunlarin arasinda Inter Milan'dan Adriano'da bulunuyor.

Gelelim bizim Yönetime, secildikleri Gün ancak verdiklerSöz ile Yildiz Transferi yapacaklarini bildirdiler bundan sonra bos sözlere tok bu karinlar. Real Madrid Baskanlik Secimi hepimize bir örnek olsun lütfen.Bundan sonra cok dikkat edecegiz bunu bilsinler artik...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Konu aslinda bu olmasa da Gökçek konusunda kesinlikle haklisiniz simdilerde alinan futbolculari birakin takim lige ilk çiktiginda Hürriyet disinda tamamiyle yeni futbolculardan bir takim kurulmustu ve gökçek bir Tv programinda soruya cevap olarak sponsor gelirlerinden falan filan karsiladik diye saçmalamisti (çok para harcanmasina ragmen) Heralde nedense zarardaki EGO nedeniyle, geçen sene Ankara'da otobüs ücretlerine o yüzden zam yapildi (geçen sene ankara'da yasadim da)
                  Edited by: Ferdinand
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi
                    Konu aslinda bu olmasa da Gökçek konusunda kesinlikle haklisiniz simdilerde alinan futbolculari birakin takim lige ilk çiktiginda Hürriyet disinda tamamiyle yeni futbolculardan bir takim kurulmustu ve gökçek bir Tv programinda soruya cevap olarak çok fazla para harcanmasina ragmen sponsor gelirlerinden falan filan karsiladik diye saçmalamisti.. Heralde nedense zarardaki EGO nedeniyle, geçen sene Ankara'da otobüs ücretlerine o yüzden zaman yapildi (geçen sene ankara'da yasadim da)
                    Nerde bu devlet bu adam resmen devletin parasini bir takima hibe ediyor...Biz vergi veriyoruz bu adam gidipde bu ne idigü belli olmayan taraftari bile olmayan bir takima harciyor...Resmen HORTUMLUYOR...

Yorum

• Amerika'nin Yunanistan ile Türkiye arasinda dengesi vardir. Türkiye 4 alacaksa Yunanistan'in 7 oraninda silah alma hakki vardir. veya yakin bir oran. Sanki futbolda da gizli bir güç bu dengeleri belirliyor (Arif olan var mi?) Bosta kalan oyunculari kaptilar, simdi kalanlari kapiyorlar. Bizim yönetimde agzi açik bekliyor. Armut pissin bakalim. Adam alacaklari yok diyorum oyalayarak transfer günlerinin bitmesini bekliyorlar. Alirlar 2 3 tane en iyi ihtimalle kapatirlar transferi. Hiç öyle atak, reform falan beklemeyin. Transfer komitesine bak: Nuri Albayrak, Hasim Sayitoglu.Siracinin sahidibozaci demisler. Birseyleri degistiremeyecekseniz neden talip oldunuz? Denge manyagi olduk sayenizde [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Son sözü söyledi

Spor

Mustafa Keçeli Trabzonspor ile görüstügünü belirtirken, ?Benim anlasmam önemli degil, kulüpler anlassin? dedi...

Mustafa Keçeli Trabzonspor ile görüstügünü belirtirken, ?Benim anlasmam önemli degil, kulüpler anlassin? dedi
                        DENIZLISPOR Menajeri Can Çobanoglu, Mustafa Keçeli'nin transferini bir hafta içinde noktalamak istediklerini, bordo-mavili takimdan su ana kadar resmi bir teklif gelmedigini, ancak dolayli olarak görüsmelerinin sürdügünü belirtti. Çobanoglu, ?Trabzonspor?dan resmi bir teklif gelmedi. Biraz daha bekleme süremiz olacak. Ama bu fazla sürmeyecek? dedi.

MUSTAFA Keçeli ise transferi konusunda fazla bilgisi olmadigini, Denizli-
                        spor ile mukavelesinin devam ettigini, bir gelisme olursa kulüp baskani ve yöneticilerin karar verecegini söyledi. ?Prensipte anlastin mi?? sorusuna Mustafa Keçeli, ?Ben görüstüm. Ama anlastim diye bir sey yok. Zaten anlasmam bir sey ifade etmez. Önemli olan kulüplerin anlasmasi? yanitini verdi.
                        Edited by: sbay
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Trabzonspor?da yildiz beklentisi

Spor

Trabzonspor yönetimi yildiz adaylarini belirledi. Ilgilenilen oyuncularin hepsinden...

Trabzonspor yönetimi yildiz adaylarini belirledi. Ilgilenilen oyuncularin hepsinden onay alindi, ancak kulüplerinin yüksek bonservis bedeli istemesi Bordo-Mavili yönetimin önünü kesiyor. Marcelinho, Ricardinho, Okocha ve Wanchope için ugras veren yönetimin, bu oyuncularin bonservislerinde indirim yapabilmek için kulüpleri ile görüsmelerini sürdürüyor. Ancak dengeleri bozmak istemeyen yönetim bu oyunculara fazla para vermek istemiyor. Bu arada Okocha' nin durumunun bugün-yarin netlesmesi bekleniyor.

Edited by: sbay
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• hey güzelim Klubum hey
                            Mustafa keçelinin agzinin içine bak gelsin diye
                            Juna bak gitsin diye
                            Antepe bak ki Djorkayi alsin diye
                            Marcelinho ya bakma dengeler bozulmasin diye
                            bizim dengelerimiz bozuldu valla ilk oy hakkimi alir almaz bundan sonra hesabini soruca birinci elden
                            Kampa kadar bekleyecegiz kizacagiz ama harekete geçmeyecegiz ama kamptan sonrada bu takima istedigimiz seviyede olmaz gereken Transferler yapilmazsa ne BMN yönetimi nede herhangibi arkadaslar yönetime kazan kaldirmami engelleyemez
                            ulan bir defada yönetimler bizi iyi isler yaparak sasirtsinlar
                            sezon öncesi motive hale getirseler hep kör topal hep kör topal

Yorum

• BASKANI AYAKTA ALKISLIYORUM

F. Akyeli bu klube kazandirdigi için su ana kadar transfer yapamadigi bizlei inetrnet sayfalarindan gazete koselerinden medet umar hale getirdigi için,ayrica geldiginde yildiz sozü verip bize gokyuzundeki yildizlari saydirdigi için bu takimin uefa kupalarina katilmasini basari saydigi için ve baskani ayakta alkisliyorum sdece tayyip erdogan in trabzondan oy alabilmesi ve sirin gozukmesi için baskanlik koltuguna oturmasindan dolayi...

daha ne diyeyim YAZIKLAR OLSUN.........................
                              YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• bence Trabzonspor Milan Juventus Fiorentina!in sike davasi sonuçlarini bekliyor baska bu transfer bu kadar geçiktirilmez geçen seneki anartosis yenilgisinden herhalde hiç ders alinmadi hadi hayirlisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X