Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adam 10 dakika oynadi ve o on dakikada brezilyanin futbolu güzellesdi bide sonuna kadar defansa girip defansida güclendirdi bu adamda ne dengesi hic birsey dinlenmemeli ve alinmali türkiyede yüzyilin transferi olur
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• baskan bize ricoyu getir gelirse sol kanat süper olur ama nerdeeeeeeeeee

Persönliche Daten Stand: 14.06.2006

Ricardinho - Ricardo Luís Pozzi Rodrigues
      Geburtsdatum: 23.05.1976
      Grösse: 1,76
      Nationalität: ! Brasilien
      Fuss: beidfüßig
      Status: Akt. Nationalspieler: 19Spiele / Nr:

Verein: Corinthians Sao Paulo
      Position: Mittelfeld
      Positionsdetails: Spielmacher
      Im Team seit: 2005 während der Saison
      Vertrag bis: 2007
      Marktwert: 3.000.000
      Spielerberater: Pozzi, Rubens

Yorum

• ne sol kandi 10 numara adam

Ünal Karaman

Yorum

• az önce starda walter baseggionun kulübüne resmi teklifin yapildigi söylendi

kaynagindan dolayi üzerinde durulmamasini tavsiye ederim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
          hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• İlk olarak krilov tarafından gönderildi

[img]uploads/krilov/2006-06-26_213655_crespo.jpg[/img]

[img]uploads/krilov/2006-06-26_213946_yalaaaan.jpg[/img]

Arkadaslar iste türkiyede gazetecilik böyle yapiliyor...

photoshop gazeteciligi... eksi sözlük'ten sabonis isimli kullaniciya tesekkürlerimle

bunu yapan gazete avrupa gazetesi olsaydi simdi o gazetenin editörü yayincisi bu haberden sorumlu herkimse en üstüne kadar istifa ederdi.. çünkü onlarda bile IS AHLAKI - UTANMA denen seyler var....

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak assasin tarafından gönderildi

az önce starda walter baseggionun kulübüne resmi teklifin yapildigi söylendi

kaynagindan dolayi üzerinde durulmamasini tavsiye ederim[img]smileys/smiley36.gif[/img]

kimmis bu ne yapacagiz bunu bu belckalilar kosmuyor yürüyerek oyniyan oyuncu lazimsa alsinlar beni

allah allah

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
                İlk olarak krilov tarafından gönderildi

[img]uploads/krilov/2006-06-26_213655_crespo.jpg[/img]

[img]uploads/krilov/2006-06-26_213946_yalaaaan.jpg[/img]

Arkadaslar iste türkiyede gazetecilik böyle yapiliyor...

photoshop gazeteciligi... eksi sözlük'ten sabonis isimli kullaniciya tesekkürlerimle

bunu yapan gazete avrupa gazetesi olsaydi simdi o gazetenin editörü yayincisi bu haberden sorumlu herkimse en üstüne kadar istifa ederdi.. çünkü onlarda bile IS AHLAKI - UTANMA denen seyler var....

+Allah korkusu
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ah rico ah sen bu takimda denge birakmayacak adamsin ama nerde o yürekli yönetim[img]smileys/smiley18.gif[/img]
                  0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• bu adam türkiyenin dengelerini parcalar birisi habunu trabzona getirsin

Ünal Karaman

Yorum

• pessoto kendini camdan atmis

Ünal Karaman

Yorum

• Emrah Eren Rize'ye transfer oldu..

27 Haziran 2006 17:45

Rize daha önce prensipte anlastigi Malatyali Emrah Eren'le 2 yillik sözlesme imzaladi Anlasma sonrasi futbol subesi Yilmaz Zehiroglu su açiklamalarda bulundu..

Çaykur Rizespor, daha önce prensip anlasmasina vardigi Malatyasporlu Emrah Eren ile 2 yillik sözlesme imzaladi.

Kulüp futbol subesi sorumlusu Yilmaz Zehiroglu, yaptigi açiklamada, Emrah Eren ile bir süre önce prensip anlasmasi yaptiklari belirterek, ''Emrah Eren'in transferinin tamamlanmasi için Malatyaspor'un kongresini bekledik. Kongre sonrasi yeni yönetim kuruluyla da anlastik. Bunun üzerine Emrah Eren ile 2 yillik sözlesme imzaladik'' dedi.

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• Trabzonlu Tayfun Kayseri yolunda

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Tayfun Cora'nin, Kayserispor ile sözlesme imzalayacagi bildirildi. Yeni sezon öncesi bugün toplanan bordo-mavili takimin kadrosunda yer almayan Tayfun'un, menajeri Süleyman Arslan ile birlikte Kayseri'ye gittigi ögrenildi.

Kayserispor ile yapilan görüsmelerde, 1 yilligina kiralik olarak anlasma saglandigi, bordo-mavili kulübün onay vermesi halinde Tayfun'un yarin sari-kirmizili takima imza atacagi kaydedildi. (diyorlar)

Yorum

• Kayserispor ile yapilan görüsmelerde, 1 yilligina kiralik olarak anlasma saglandigi, bordo-mavili kulübün onay vermesi halinde Tayfun'un yarin sari-kirmizili takima imza atacagi kaydedildi.

Bi gariplik var bu haberde. Trabzonspor karar vermiyor, futbolcu kiralik olarak anlasabiliyor? [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ftbol subesi sorumlusu Yilmaz Zehiroglu, Emrah Eren ile bir süre önce prensip anlasmasi yaptiklari belirterek, ''Emrah Eren'in transferinin tamamlanmasi için Malatyaspor'un kongresini bekledik. Kongre sonrasi yeni yönetim kuruluyla da anlastik. Bunun üzerine Emrah Eren ile 2 yillik sözlesme imzaladik'' dedi.

Biz yeni yönetim kuruluyla Bilal konusunda anlasamadik mi acaba.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

allahim ne güzel bi yazi yönetim de okusa keske

Trabzon Riquelme�yi reddetti!

Bu yil sampiyonlugun bir numarali adayi oldugunu, yaptigi transferlerle dosta düsmana, saga sola, asagi yukari herkese göstermeyi planlayan Karadeniz Firtinasi, elinde bonservisiyle kulübe basvuran Arjantinli Riquelme�yi, � kulüp dengeleri bozulur bilader, kusura bakma� diyerek reddetti. Muhabirimiz Deniz Temeldenatar; kara yoluyla ulasilamayan Trabzon tesislerinin iskelesinde yatarken buldugu Arjantinli oyuncunun menajeri Hidalgo Dalgido�nun agzindan � Riquelme�yi Trabzon�a vermeden surdan suraya giden ............dir. Aha bak, atletim bordo, donum mavi, daha ne yapalim. Bakmayin siz bu çocugun Dünya kupasinda oynuyor numarasina. O benden müjdeli haberi bekliyor, noolur yardim edin de Riqo�ya Trabzon formasi giydirelim , noooluuurrr� dedigini aktardi. Ancak kulübe yakin çevreler (Pelitli filan) Baskan Nuri Albayrak�in kesinlikle dengeleri bozmayacagini ve Çorumsporlu Hidir�i da alarak transferi kapatacaklarini söyledigi ögrenildi.

Son dakika haberlerini mi okuyacaz yoksa sizin yönetimle dalga geçme çabalarinizi mi? Riquelme gelse Barça'dan kovuldu diye istenmezdi zaten.
                                Naber?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X