Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• HERTHA?YA BASKI

Editör : takagazete

Spor

BORDO-MAViLiLER, BREZiLYALI iÇiN HERTHA BERLiN?LE TEMASLARINI HIZLANDIRDI...

< name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1>

Trabzonspor, Brezilyali oyuncu Marcelinho?dan olumlu yanit alirken, kulübü Hertha Berlin ile görüsmeler sürüyor, yildiz oyuncunun olmamasi ihtimaline karsilik alternatifler de belirlendi
    GÖRÜSMELER
    SÜRÜYOR
    BREZILYALI Marcelinho'yu ikna etmek için teknik direktör Lazaroni'yi de devreye sokan Trabzonspor, Hertha Berlin'le temaslarini yogunlastirdi. Marcelinho'nun bonservisini almak için son olarak 3 milyon 150 bin euro teklif eden bordo mavili yönetim, transfere olumlu gözle bakmaya baslayan Alman kulübünden kararini en geç sali gününe kadar vermesini istedi. Yönetim, bu nedenle Hertha Berlin?den gelecek cevabi beklemeye basladi.

ALTERNATIFLER
    BEKLIYOR
    MARCELINHO?dan gelecek olan cevabi bekleyen yönetimin, bir yandan da Brezilya?nin Juventude takiminda oynayan Renan Silva ve International takiminda oynayan Mossoro için de temaslarini sürdügü belirtildi. Teknik Direktör Lazaroni?nin ise önceligi Marcelinho?ya verdigi ve bu oyuncunun alinmasini çok istedigi kaydedildi. Yönetimin ise yabanci oyuncu transferini bu hafta sonuna kadar netlestirmeye çalistigi ifade edildi.

Yorum

• Yerli harekati

Editör : takagazete

Spor

Yurtiçinden transfer edilmek istenen Adnan, Murat Ocak, Bilal ve Mustafa Keçeli...

< name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1>

Yurtiçinden transfer edilmek istenen Adnan, Murat Ocak, Bilal ve Mustafa Keçeli konusunda sorunlar bitmiyor
      Trabzonspor yurtdisinin yani sira yurtiçi transfer çalismalarini da sürdürüyor. Bordo-Mavililer Samsunsporlu Adnan ve Istanbul Büyeksehir Belediyesporlu Murat Ocak?la büyük oranda anlasma saglarken, Adnan?in kulübü Samsunspor, Murat?in ise kendisi ile olan para sorunlari halen daha çözülemedi.
      Bunlarin yani sira Denizlisporlu Mustafa Keçeli, Malatyasporlu Bilal için de bu kulüplerle görüsmeler devam ediyor. Gaziantepsporlu Faruk için de girisimlerin sürdügü ifade edildi. Özellikle Bilal için Malatyaspor ve Mustafa Keçeli için de Denizlispor yönetimi ile görüsmelerin hizlandirildigi kaydedildi.

Yorum

• Kaynak: fotomac.com.tr

Okacha'dan vazgeçildi

Birdönem Fenerbahçe'de de oynayan Jay Jay Okacha'dan Trabzonspor'un vazgeçtigi ögrenildi. Yönetim, 28 yasin üzerinde yabanci futbolcu almama konusunda karar aldi. Yasli yabanci futbolcu alinmayacak.

Okocha diye yazilir Okacha degil. Okocha yabanci degil Türk statüsünde yuh size

/////

Trabzon'a 2'nci Gineli

Bordo-mavili ekip, daha önce de gündeme gelen Keita için yeniden harekete geçti. Yattara, vatandasi Keita'yi göklere çikardi.

Keita sürprizi

Fatih'e alternatif arayan Trabzon, Gineli yildizla tekrar temasa geçti.

ForveteKosta Rikali Wanchope ile ön protokol yaptigi ögrenilen Trabzonspor'un, sürpriz bir sekilde Gineli Keita ile görüsmelere baslagi söyleniyor. FC Zürih takiminda oynayan Alhassane Keita'nin menajeri ile 1.5 ay önce masaya oturan Trabzonspor o gün pahali buldugu golcü futbolcuyu dün tekrar gündemine aldi.

YATTARA'DAN ÖVGÜ
        Trabzonspor,

geçtigimiz yil 32 maçta 20 gol atan Gineli yildiz için Zürih Kulübü ile pazarliklar sürüyor. Bordo-mavili yönetim, teknik direktör Lazaroni'ye Keita'yi kasetten izletti. Brezilyali hocanin Gineli futbolcuyu begendigi ama Brezilyali Mossoro için de israr ettigi ögrenildi. Son karari Lazaroni verecek. Gineli Yattara, yönetime vatandasi Kaita'yi övdü.
        Rasit ATES

//////

Pascal out Moreno in

Besiktas, yabanci futbolcu arayislarini dört koldan sürdürüyor. Siyahbeyazlilarin takibe aldiklari son ismin, Kolombiya 1. Ligi takimlarindan America del Cali'de oynayan forvet Pepe Moreno oldugu ögrenildi. Aslinda Pepe, Besiktas'in listesinde üst siralarda degildi. Teknik direktör Tigana'nin bu mevki için düsündügü isimlerin basinda vatandasi olan

ve St. Etienne'de forma giyen Pascal Feindouno geliyordu.

//////

Kaynak: fanatik.com.tr

Umut Bulut gün sayiyor
        Trabzonspor'la 4 yillik sözlesme imzalayan Umut Bulut, yeni takimiyla birlikte çalismaya baslayacaklari günü bekledigini açikladi.

19.06.2006
        Ankaragücü?nde çok güzel günler geçirdigini ifade eden genç futbolcu ?4 büyük takimdan birine geldim. Trabzon sehrinin futbola ve futbolcuya ne kadar çok önem verdigini biliyorum. Burada geçmis yillara oranla daha basarili olacagima inaniyorum. Çünkü Trabzon?daki atmosfer beni daha da atesleyecek? ifadesini kullandi. Lazoroni gibi deneyimli bir teknik direktörle çalisacak olmanin de kendisine çok büyük artilar getirecegine inandigini kaydeden golcü futbolcu, ?Bir gün mutlaka yurt disinda forma giyecegim. Türkiye?de benim için son duragin Trabzonspor oldugunu düsünüyorum. Bundan sonrasi ancak yurt disi olabilir? diye konustu.

Diger Haberler
        Mustafa ve Adnan çok yakinda...

Marcelinho konusunda temaslarini sürdüren Trabzonspor, yurt içinde de bos durmuyor. Denizlisporlu Mustafa Keçeli konusunda israrli tavrini devam ettiren Karadeniz ekibinin, Yesil-Siyahli yönetimle anlasma zemini aradigi ögrenildi. Denizlispor?la 1 yillik daha sözlesmesi bulunan Mustafa?nin Trabzon?da oynamaya sicak baktigi açiklandi. Öte yandan, Ikinci Lig A Kategorisi?ne düsen Samsunspor?dan Adnan için de önemli gelismeler yasandigi ve futbolcunun büyük ihtimalle kadroya dahil edilecegi bildirildi. Bilal?in transferinde, maddi açidan yasanan anlasmazlik nedeniyle yönetimin beklemeye geçtigi açiklandi.

Szymkowiak?la masaya oturulacak
        Bordo-Mavili yönetimin, Polonya Milli Takimi?yla birlikte Almanya?da bulunan Szymkowiak?la Dünya Kupasi bitiminde hemen masaya oturacagi kaydedildi. Basarili futbolcunun Avrupa?nin çesitli kulüplerden gelen transfer teklifleri nedeniyle sikinti yarattigi ve yönetimin de Polonyali oyuncuyu dinleyip, ikna etmeye çalisacagi kaydedildi. Teknik direktör Lazoroni?nin takimda görmek istedigi oyuncular arasinda yer alan Szymkowiak için yönetimin maddi açidan fedakarlikta bulunabilecegi ögrenildi.

Fuat Guguloglu dünyaevine girdi
        Baskan Nuri Albayrak?in danismanligini yapan Fuat Guguloglu, dün hayatini Gamze Nur Atestürk?le birlestirdi. Dün aksam Istanbul Florya Belediye Tesisleri?nde düzenlenen nikah töreniyle dünyaevine giren Guguloglu?nun mutlulugu gözlerinden okunuyordu. Törende Bordo-Mavili kulübün yöneticileri ve futbolcular da yer aldi. FANATIK Gazetesi, Fuat-Gamze Nur Guguloglu çiftine mutluluklar diler.

Mehmet Yilmaz gidici...
        Denizlispor?da geçen yil kiralik olarak forma giyen Mehmet Yilmaz, Bordo-Mavili takimla yol ayrimina geldi. Kendisine 12 takimdan teklif geldigini açiklayan golcü futbolcu, ?Açikçasi bazi tekliflere sicak bakiyorum? dedi. Tatilini Antalya?da geçiren Mehmet, Trabzonspor?un kendisine ödemesini bekledigi 140 bin YTL?yi 40 bin YTL olarak bildirmesi üzerine saskina döndügünü söyledi. Futbolcunun menacerinin, parayi mahkeme yoluyla tahsil etmek için harekete geçtigi ögrenildi.

///////

Adnan için yeni teklif
        Yabanci oyunculardan Rafael, Marciel ve Petkov?u takimda tutmayi planladiklarini kaydeden Sengün, ?Guaye, Ayari ve Maksiç?i göndermeyi planliyoruz. Ancak bu konuda sartlara göre hareket edecegiz. Ilerleyen günlerde kararimiz degisebilir? yorumunu yapti. Trabzonspor?un israrla istedigi Adnan Güngör için daha önce Tayfun, Feridun ve Hasan ile birlikte 500 bin dolar isteyen Kirmizi-Beyazli yönetimin bu teklifi geri çektigi ve Bordo-Beyazli ekipten Tayfun?a karsilik, 1 milyon dolar ve Tayfun Cora?yi istedigi ögrenildi. Teknik Direktör Hasan Sengün, bu transferle ilgili görüsmelerin de son asamaya geldigini dile getirdi.

////////

Kaynak: stargazete.com

Fatih?e isyan!

Yönetici Kafkas, ?Herkes haddini bilecek. Fatih Trabzon?un isçisidir. O tribünlere oynuyor? dedi

TRABZONSPOR?DAN ayrilmak istedigini ve huzursuz oldugunu açiklayan Fatih Tekke?ye Bordo-Mavili camiadan büyük tepki var. Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas, ?Fatih oyuna geliyor ya da bu oyunun içinde rol aliyor. 5 yil önce Gaziantep?teyken onu kimse istemiyordu. Simdi ise talipleri artti. Fenerbahçe bu senaryoyu 2 yil önce Gökdeniz için de yapti. Ama Gökdeniz 5 yillik imza atti. Sporcu, sorumluluklarini bilecek ve agzindan çikani kulagi duyacak? dedi. Fatih Tekke?nin tribünlere oynadigini ifade eden Kafkas, ?Yaptigi büyük yanlis. Defalarca söyledik. Satmak istemiyoruz. ?Gitmek istiyorum? diyen kendisi degil mi? Yurt disi isin ucuz bahanesi. Hangi kulüp istedi de biz engel olduk. Futbolcu parasini aldigi ve sözlesmesi devam ettigi sürece kulübün isçisidir. Kimse kulübün üzerine çikamaz. O bugünlerini camiasina borçludur. Insan haddini bilecek ve asmayacak? seklinde açiklamalarda bulundu.

Cevat KOL

Mossoro?ya Eller engeli

TRABZONSPOR?UN Brezilya?nin Internacional takimina kiraladigi eski oyuncusu Fabiano Eller, takim arkadasi Mossoro?nun transferine tas koydu. Mossoro ile ilgilenen Trabzonspor için oldukça kötü konusan Eller?in vatandasina, ?Trabzon sehri çok zor. Ben alismakta büyük sikinti çektim. Bu transferi çok iyi düsün? dedigi ögrenildi. Bunu ögrenen Trabzonspor Teknik Direktörü Lazaroni, Mossoro ile bizzat konustu. Trabzonspor?a kefil oldugunu belirten Lazaroni Mossoro?ya, ?Hiç korkma. Çok kaliteli bir takim. Türkiye?de çok güzel bir ülke? dedi. Sambaci da bunun üzerine düsünmek için süre istedi.

Keita harekati

DIS transfer atagini sürdüren Trabzonspor?un, Isviçre?nin FC Zurich takiminda forma giyen 23 yasindaki Alhassane Keita ile ilgilendigi ögrenildi. 2001?den beri Zürih formasini giyen Keita, 42 maçta 14 gol atti. Transfer komitesinin bu futbolcuya teklif götürdügü ve prensipte ?Evet? yanitini aldigi belirtildi.

Not: Keita konusunda hangi gazetenin istatistiklerine inanalim? Inanin ben gazetecilik okumadigim halde bunlardan iyi gazetecilik yaparimEdited by: Travelair
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Tekke'nin imzasi an meselesi

Dev takasin gerçeklesmesi için artik saatler sayiliyor. Alman ekibinin Genel Menaceri Uli Höness, ?Trabzonspor Fatih için Marcelinho"nun yanisira 3 milyon Euro istiyor. Rakami biraz asagiya çekmeye çalisiyoruz? dedi.

Bitmek üzere
          Süper Ligin bitimiyle birlikte transfer gündeminin bir numarasina yerlesen Fatih Tekke"nin Hertha Berlin"e imza atmasina çok az kaldi. Yildiz oyuncuyu Fenerbahçe"ye vermeyen Trabzonspor, Alman ekibiyle el sikismak üzere. Bordo-Mavililer"in Fatih için Hertha"dan Marcelinho arti 3 milyon Euro istedigi ve iki kulüp arasindaki pazarligin artik son noktaya geldigi ögrenildi.

Besiktas"a olumsuz yanit
          Hertha Berlin Genel Menaceri Uli Höness, ?Trabzonspor"a Marcelinho"yu vermeye haziriz. Ancak talep ettikleri 3 milyon Euro"yu düsürmeye çalisiyoruz. Trabzonspor bu rakami biraz asagiya çekerse, transfer gerçeklesir? dedi. Trabzonspor ile Hertha Berlin"in en kisa zamanda kesin anlasma saglamasi bekleniyor. Höness bu gelismeler nedeniyle Marcelinho"yu isteyen Besiktas"a olumsuz yanit verdi.

Edited by: yakutlu61
          YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Cevat Kol imzali hiç bir habere itibar etmeyiniz
            Trabzonspora olan düsmanligi tescilli bir insan
            Allah 1 disinda dediklerini taraflardan teyit almadan kabul etmeyiniz
            Her türlü Kolpanin kralini yapan insandir

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
              İlk olarak tselif tarafından gönderildi

İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
              SON DAKIKA VE COK ÖNEMLI

bi olay anlaticam simdi,arkadasim (galatasarayli) antalyaya gitti 2 haftalik tatil icin ve kaldigi otelde fenerbahcenin Volkan Balli diye bi yöneticisi varmis,arkadasta bi firsatini bulup sohbet etti ve tam 4 saat.. Fatih tekkeyi sormus ona benim yüzümden aldinizmi alabilecekmisiniz,hatta onu almaniz cok zor bile demis [img]smileys/smiley1.gif[/img] ve adamin verdigi cevap..

- Biz Fatih tekkeyi golcülügünden ötürü almak istemiyoruz asil sebebimiz 2 klüb arasinda bazi seyleri degistirmek hatta düsmanligi ortadan kaldirmak ( nasil olacaksa ),taraftarimiz nezaman trabzona gitse dayak yiyolar biz böyle seyleri artik görmek istemiyoruz [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img] ... bana biraz sacma bi sebeb olarak geldi ama,gercektende söylemis arkadas güvenilirdir...

Eeee sonuç ne? almislarmiymis ...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

o konuda bisey dememis,ama benim herzaman dedigim bir sey var ve yine diyorum fatih tekke fenerbagce formasini giymez,her nekadar trabzondan ayrilmakta bukadar israrci olup bizi kizdirdiysa ve taraftari kendinden soguttuysa bile,fatih fener formasi giymez giyemez...

olmadi ama fatih tekke fb.ye gitseydi fb.liler daha mi az dayak yiyecekti? hiç sanmiyorum
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bana inanmayanlar heralde bu haberlerden sora mahçup olmuslardir.bazi arkadaslar hikayediyodu
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
                  İlk olarak tselif tarafından gönderildi

SON DAKIKA VE COK ÖNEMLI

bi olay anlaticam simdi,arkadasim (galatasarayli) antalyaya gitti 2 haftalik tatil icin ve kaldigi otelde fenerbahcenin Volkan Balli diye bi yöneticisi varmis,arkadasta bi firsatini bulup sohbet etti ve tam 4 saat.. Fatih tekkeyi sormus ona benim yüzümden aldinizmi alabilecekmisiniz,hatta onu almaniz cok zor bile demis [img]smileys/smiley1.gif[/img] ve adamin verdigi cevap..

- Biz Fatih tekkeyi golcülügünden ötürü almak istemiyoruz asil sebebimiz 2 klüb arasinda bazi seyleri degistirmek hatta düsmanligi ortadan kaldirmak ( nasil olacaksa ),taraftarimiz nezaman trabzona gitse dayak yiyolar biz böyle seyleri artik görmek istemiyoruz [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img] ... bana biraz sacma bi sebeb olarak geldi ama,gercektende söylemis arkadas güvenilirdir...

Eeee sonuç ne? almislarmiymis ...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

o konuda bisey dememis,ama benim herzaman dedigim bir sey var ve yine diyorum fatih tekke fenerbagce formasini giymez,her nekadar trabzondan ayrilmakta bukadar israrci olup bizi kizdirdiysa ve taraftari kendinden soguttuysa bile,fatih fener formasi giymez giyemez...

olmadi ama fatih tekke fb.ye gitseydi fb.liler daha mi az dayak yiyecekti? hiç sanmiyorum

beyler bu çok ciddi bi konu. ben bu diyalogun geçtiginede inaniyorum. 2 aksam önce burda yerel kanalin birinde spor yorumcularinin tartismasindada konu bu noktaya gelmisti. herkesin düsündügü anlatmaya çalistigi sey,fenerin fatihi almaktaki amaçlari sadefce oynatmak degil , Korktuklari Trabzonsporu güçsüz kilmak fikriydi. Ben de bu sekilde düsünüyorum. onlarin amaci bizi güçsüz kilmak. meydanin onlara kalmasini istiyorlar .

eger yukardaki diyalogdaki gibi denmisseki, biz 2 klgp arasindaki bazi kötü olaylari düzeltmek istiyoruz diye, ozaman fatihi almak yerine alexi bize versinler. onlarin amaci farkli. bizi içten yikmak.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                    SON DAKIKA VE COK ÖNEMLI

febe liler nekadar da mantiklilar böle bunu yaparsalar artik taraftarlari dayak yemez ölmeye baslarlar[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• bencede eger amaclari buysa biraz mantik disi kalmis ama bu konusmalarin gectiginden adim gibi eminim...
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Trabzon'da 3 yerli hedef..

Trabzonspor, yerli futbolcu transferinde Samsunsporlu Adnan, Denizlisporlu Mustafa Keçeli ve Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nden Murat Ocak'i renklerine katmak istiyor..

Trabzonspor'da iç ve dis transfer çalismalari sürüyor. Bordo-mavili kulübün yerli oyuncu transferinde Samsunspor'dan Adnan, Denizlispor'dan Mustafa Keçeli ve Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nden Murat Ocak'i transfer etmek istedigi belirtildi.

Yabanci transferinde ise bazi futbolcularla görüsmelerin sürdügü ve çarsamba günü Türkiye'ye gelecek teknik direktör Lazaroni'nin beklendigi bildirildi.
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• bugun bir yerde marcelinho fatih tekke takasi konusuluyor ve herta marcelinho ustune 3 euro daha veriyormus bilgisi olan varmi
                          OLUMUNE TRABZON
                          ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• su an APTAL durumuna dustum galiba[img]smileys/smiley5.gif[/img]

arka sayfayi okumadan mesaj yolladim PARDON
                            OLUMUNE TRABZON
                            ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• bence yapsinlar çünkü fatih den bu sezon bize yarar gelmez bence
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• yeni transfer suan of ta çarsamba günü trabzona gelerek imza atacak ve bu sene 7 numarayi giyecek adi andrei :P
                                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X