İlk olarak murat tarafından gönderildi
Tekrar hatirlatmak istiyorum. Fatih hakkinda yazlicak son dakika haberi haric her yorumu sildim! Fatih hakkinda baslik var oraya yazarsaniz forumun duzeniyle oynamamis olursunuz!
BordoMaviNet ile on binlerce taraftara ulaşın.
Gerçek taraftar, gerçek etkileşim.
| ||
![]() | ||
Fenerbahçe'nin gündemindeki Arjantin'in yildizi Crespo, "Chelsea'den ayrilsam bile Türkiye'ye gelmem. Ne isim var?" dedi.... Tangocular'in büyük yildizlari; Nihat Kahveci'den, kendilerine gelen transfer tekliflerine kadar bir çok konuda çarpici açiklamalar da bulundular. TÜRKIYE'YE GELMEM F.Bahçe'nin dis transferde en büyük hedeflerinden biri olan Hernan Crespo, sari-lacivertli kulüpten herhangi bir teklif almadigini belirterek "Chelsea ile olan sözlesmem devam ediyor. Oynadigim takimdan çok memnunum. Ayrilmayi da kesinlikle düsünmüyorum. Eger Chelsea'den ayrilmami gerektirecek bir durum olusursa da ya tekrar Italya'ya dönerim ya da dünyanin en iyi liglerinden Ispanya'ya giderim. Türkiye'de ne isim var?" dedi. Diger Arjantinli futbolcularin Türkiye ve Türk futboluyla ilgili olarak söyledikleri ise söyle: Sorin: Nihat gibi büyük bir yetenekle ayni takimda oynayacagim için çok mutluyum. Ispanya Ligi'nin en büyük isimlerinden biri. Burada geçirdigi yillar boyunca hep iyi futbol oynadi. Bulundugu yeri hak ettigini düsünüyorum. Türkiye'den ciddi teklifler aldim. Büyük takimlar beni kadrolarina dahil etmek istedi. Zaten Türk futbolu son dönemde büyük ilerleme kaydetti. Taraftarlar da bizimkilere çok benziyor. Ama ben Villarreal'de mutluyum. Belki ilerleyen yillarda sartlar uygun olursa Türkiye'yi düsünürüm. Luis Gonzalez: Türk futbolunun kendine has, göze hos gelen bir tarzi var. Türkiye, büyük yildizlara sahip bir ülke. Nihat, Emre ve Yildiray en begendigim futbolcular. Türk Milli Takimi'nin Almanya'ya gelememesi büyük bir sanssizlik. turnuvaya katilabilseler basarili olma sanslari yüksekti. Türkiye'den çok daha zayif takimlar Dünya Kupasi'nda mücadele ediyor. Yazik! " NIHAT SAVIOLA GIBI" Coloccini: Türkiye 2002 Dünya Kupasi'nda önemli basarilara imza atti. Burada olmalari gerekiyordu. Görüyorum ki; Almanya'da çok Türk var. Türkiye katilmis olsaydi cosku daha da fazla olurdu. Ispanya Ligi'nde Nihat Kahveci çok önemli bir yildiz. Ona karsi oynamak, bir defans oyuncusu için kabus. Saviola'ya benziyor, ele avuca sigmiyor. La Liga'nin iz birakan futbolcularindan. HAHAAKendi baslarina basin gaziyla gelin Güvey olan eziklere Roberto Carlos tan sonra bir de Crespo soku .Sizi gidi ezik ordusu sizii inin lan o çiktiginiz yerden .Ulen Ne keyf oldum yaa [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img] | ||
| ||||||
bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum