Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• volkan fenerden alinmali bence hem genc hem hem milli takimin kalecisi çok iyi bir transfer olur
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• ayni mevzulari neden sürekli gündeme getiriyorsunuz anlamiyorum..konusulan ve üzeri kapanan seyler bence sürekli tartisilmamali kendi içimizde bölünüyoruz..
      <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi
        İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
        İlk olarak sbay tarafından gönderildi

Jefferson Trabzon'da kaldi

Brezilya'nin Botafogo takimindan geçen sezon Trabzonspor'a gelen kaleci Jefferson 'direkten döndü.' Bir sezon forma giydigi Bordo-Mavili ekipte istenen performansi sergileyemeyen Brezilyali kaleciyi yönetim göndermek istedi. Ancak Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni, bu karara karsi çikti. Jefferson'a bir kez daha sans taninmasindan yana görüs bildiren Lazaroni, 'Ligin ilk yarisinda forma giysin. Eger istenilen performansi yine sergileyemezse devre arasinda göndeririz' dedi.

TAKIP EDECEGIM

Kendisiyle birlikte yeni bir kaleci antrenörünün göreve baslayacagini da bildiren Lazaroni, 'Jefferson genç ve yetenekli bir isim. Belki çalisma sartlari performansini etkilemisti. Kendisini sezon ortasina kadar takip etmek istiyorum' diye konustu. Teknik direktörün istegini yerinde bulan Trabzonspor yönetimi, simdilik Jefferson'u gönderme kararindan vazgeçti. Bordo-Mavili ekibin kalesini yeni sezonda Jefferson ile birlikte yedek kaleciler Tolga Zengin ve Ahmet Sahin koruyacak.

[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]bu hic iyi olmadi iste

merak ediyorum niçin agiz buruyonuz....jefer gibi genç ve bana göre yetenekli bir kalecimiz var eksik tarafi tecrübe geçen senekinden daha iyi olacaginin inancindayim...

Iste bircok Takim kalecinin tecrübesisligi yüzünden Sampiyonluklar kaciriyor... her yenilgilerden ve basarisizliklardan sonra sebeb olarak tecrübesizligi göstermekten bikmadiniz mi??
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi

Iste bircok Takim kalecinin tecrübesisligi yüzünden Sampiyonluklar kaciriyor... her yenilgilerden ve basarisizliklardan sonra sebeb olarak tecrübesizligi göstermekten bikmadiniz mi??
          bence burda karsilikli konusupta chat meydanina çevirmeye gerek yok burayi diycegim, anortosis maçinda tek sorun kalemiydi veya takimin buraya gelmesinde tek sorun kalemiydi...
          [ille d' 7]

Yorum

• yok mu yaw bir son dakika transferi gerçi bosa bakliyoruz galiba amat fakir in ekmegi umuttur misali
            BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• Pecze, Hayrettin için noktayi koydu...

15 Haziran 2006 15:30

Sivasspor?un çiçegi burnunda Teknik patronu Karol Pecze, üç büyüklerin israrla istedigi Hayrettin kesinlikle takimda kalmasini istedi. Iste haberin ayrintilar...

Sivasspor?un çiçegi burnunda Teknik patronu Karol Pecze, üç büyüklerin israrla istedigi Hayrettin kesinlikle takimda kalmasini istedi. Yönetim?de Hayrettin?i göndermeme karari aldi. Pecze?nin verdigi bu kadar Hayrettin için siraya giren üç büyükleri büyük bir üzüntüye soktu.

Sivasspor teknik direktörü Karol Pecze, gönderilmesi düsünülen futbolcular ile ilgili karari verdi. Pecze?nin verdigi bu karar Turkell Süper Lig?inin üç büyüklerini bir hayli zor duruma düsürecek ve üzecek.

Sivasspor?un çiçegi burnunda teknik adami Pecze Yönetimin istegi üzerine gönderilmesi düsünülen futbolcular hakkinda raporunu sundu. Pecze, üç büyüklerin pesinde kostugu Hayrettin?in ve Anderson?un kesinlikle takimda kalmasini istedi.

Sivasspor Yönetim Kurulu dün Sivasspor Tesislerinde yeni sezonun ilk Yönetim kurulu toplantisini gerçeklestirdi. Burada bir çok konu hakkinda görüsen Sivasspor Yönetimi, en çok üç büyükleri ilgilendiren Hayrettin konusunada açiklik getirdi. Sivasspor Yönetim Kurulu, Galatasaray, Besiktas ve Trabzon?un istedigi Hayrettin?i Teknik heyetin istegi üzerine göndermeme karari aldi.

Konu ile ilgili bir açiklama yapan Kulüp Baskani Otyakmaz, ?Hayrettin için çok ciddi teklifler vardi. Ama hocamiz kesinlikle Hayrettin?i kadroda istiyor. Bize gelen teklifleri bu nedenle erteleyecegiz. Hayrettin artik tek bir sekilde gider. Eger belirledigimiz bedelin üzerinde bir fiyat önerilirse göndeririz. Çünkü Sivasspor?un menfaatleri çok önemli. Hayrettin kaliteli bir futbolcu. Bize büyük katkilar saglayacak. Bu nedenle de kadromuzda kalmasini kararlastirdik. Eger üç büyükler tekliflerini devam ettirirse belirlenen bedelin üzerinde bir fiyat verecek. Aksi taktirde Hayrettin?i kesinlikle göndermeyecegiz? dedi
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Jun disinda teklif yok"
                Trabzonspor Kulübü Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Çek oyuncu Tomas Jun'a menajerler araciligiyla Alman kulüplerinden teklif geldigini belirterek, bu oyuncu disinda baska bir oyuncu için bordo-mavili kulübe resmi teklifin olmadigini söyledi.

Sezon ortasinda Besiktas'a kiralanan ve kendileri ile sözlesmesi bulunan Tomas Jun'un Alman kulüplerine transferinin gerçeklesmesi için menajerlere yetki verdiklerini kaydeden Basin Sözcüsü Kafkas, "Bu oyuncu disinda golcü oyuncu Fatih Tekke'ye talep oldugu söyleniyor. Fatih Tekke'nin kulübüyle olan sözlesmesi devam ediyor. Sözlesmesi devam eden oyuncularin bu sekilde speküle edilmesi dogru degil. Sporcunun veya bir kulübün sözlesmesi devam eden oyuncularimiza bir talebi olmasi durumunda bunu Trabzonspor'a bildirir. Biz Trabzonspor yönetim kurulu olarak, gerek yerli olsun, gerek yabanci oyuncular olsun bir oyuncunun kulübü ile sözlesmesi devam ediyor ise öncelikle bunu kulübüne bildiriyor, daha sonra oyuncu ile görüsüyoruz. Bizim oyuncularimizla ilgilenen varsa, önce bunu Trabzonspor'a bildirmesi gerekir. Daha sonra oyuncu ile görüsür. Menajerler araciligi ile teklif yapilan Tomas Jun'un disinda su ana kadar resmi anlamda hiçbir oyuncumuza teklif yapilmadi" diye konustu.
                AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• VOLKAN: ''FENERBAHÇE'DE OLMAK BENIM IÇIN ONURDUR''

Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Volkan Demirel, kendisiyle ilgili olarak bazi gazetelerde yer alan ''Yedek olmaya dayanamam, bu sezon da yedek oturursam, giderim'' biçimindeki açiklamalarin gerçegi yansitmadigini söyledi. Volkan, ''Fenerbahçe'yi çok sevdigimi ve bu renklere gönül verdigimi bilmeyen yoktur zannediyorum. 100. yilinda Fenerbahçe kadrosunda bulunmak kadar büyük bir onur yasayacagim için mutluluk duyuyorum. Ister yedek ister as olarak takimdaki yerimizi alalim, benim için de Fenerbahçe'de bu sezon görev alacak tüm arkadaslarim için de bunu yasamak büyük bir onurdur'' dedi.
                  15.06.2006 - 16:30:00 Kaynak: Anadolu Ajansi

Arkadaslar Allah askina bir isim önereceginiz zaman mantikli olsun,biraz daha dikkat lütfen.Volkan en büyük eziklerden biridir.Bu yalanlamayla gerçek yüzünü gösterdi.Herkeste tanimis oldu kendisini.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi

Ister yedek ister as olarak takimdaki yerimizi alalim, benim için de Fenerbahçe'de bu sezon görev alacak tüm arkadaslarim için de bunu yasamak büyük bir onurdur'' dedi.
                    15.06.2006 - 16:30:00 Kaynak: Anadolu Ajansi

volkan'in sözlerini okuyunca Trabzonspordan gitmek isteyenler ve özellikle yedek kaldigi için gitmek isteyenler geldi..üstelik özbe öz trabzonlular..yazik...nasil bir sanstir bu..

Allah bize de öyle, takimina gönülden bagli futbolcular nasip etsin ins..
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Volkan bu açiklamayla gerçek yüzünü gösterdiyse ezik oldugunu nereden çikariyorsunuz yahu.. Adam gibi adam oldugunu göstermis iste çocuk.. dakikasinda yalanlamis çikan haberi..

''Ister yedek ister as olarak takimdaki yerimizi alalim, benim için de Fenerbahçe'de bu sezon görev alacak tüm arkadaslarim için de bunu yasamak büyük bir onurdur''

su üstteki açiklamayi yapamayan oyuncularimiza bakmak lazim asil..
                      #7 King of Kings

Yorum

• marceliyo ya karsiyim ..

gokdeniz ve yattaranin oldugu yerde luks olur diye duunuyorum yabnci hakkimizi sol bek e veya forvete kullanmmiz gerekir ricardinyo nun sol acik oldugunu dusunursek .
                        karaiplerde bir trazonsporlu..
                        bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• trabzonspora yürekli oyuncular lazim takimni tarftar gibi seven
                          y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• Mohamed Zidan Almanyada 33 macta sadece 11 Gol atabildi..

Yorum

• bizim Yönetimde amma rahat haa[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Zidan ama iyi oyun kuruyo iyi paslar yapiyo. Sadece gol atmak önemli degil
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X