Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbolu bilen ukala sinifina koymazsaniz bana göre Polanya nasil oynadi diye fikrimi yazayim? Polanyanin cogu futbolculari kendilerini kösterip pazarlamak icin hep $ahsi oynatilar, szymek de tahil, böyle olunca takim oyunu oynamadilar, sonlara dogru uyandilar fakat i$ i$ten gecmi$ oldu. Almanlara kar$i daha farkli oynayacaklar hatta yenebilirlerde.
    Edited by: ismet61
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

Yani orda sepet de olsa 90 dakikada 7-8 kez o top içine düser. Bu açidan bakildiginda bence de Szymek etkili degildi.

Bu yorumu daha önce de hatirliyorum sanki.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Bence Szymek ayagi kirildikdan sonra neden böyle oldu bilmiyorum. Bizde hadi oynamiyordu dünya kupasini bekliyor diyordum ama burada da bizde oynadigindan ekstra birsey oynayamadi.BEnce bi de çok erken düsüstekiler listesine alinmis. O gün Ekvatorun yaptigi savunmada takim halinde Polonya'nin dökülmesine neden oldu.

Içimden geçen Szymek'in iyi oynamasi ama iyi oynarsa da bir daha ki sezon 7 numarali formanin bos kalmasi ya da baska bir ismin giymesini istemiyorum böyle bi ikilemde kaldim.
      Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• Trabzon'u karistiran iddia

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bir ailenin anaokuluna gidençocuklarindan tanimadiklari kisilerce kan örnegi alindigini bildirmesi üzerine jandarma ''organ mafyasi'' süphesiyle çalisma baslatti.

Darica beldesinde anaokuluna giden S.S'den, kimlikleri henüz belirlenemeyen kisilerce kan örnegi alindigini tespit eden ailesi, durumu Akçaabat Ilçe Jandarma Bölük Komutanligi'na bildirdi.

Güvenlik güçleri, S.S'nin tarif ettigi kisilerin, 2'si erkek, 2'si kadin 4 kisi olduklarini, kendilerini doktor ve hemsire olarak tanittiklarini belirledi. Çocugun anlatimlarindan, kan örnegi alan kisilerin organ mafyasindan olduklarini degerlendiren jandarma, bu kisilerden kadin olanin robot resmini çizdirdi. Jandarma, cadde ve agaçlara asilan robot resimdeki kadini görenlerin ilçe jandarma komutanligina bilgi vermelerini istedi.

Akçaabat Ilçe Jandarma Komutanligi'nca hazirlanan robot resimde su bilgilere yer verildi: ''Organ mafyasi mensubu kadina ait robot resimdir. Organ mafyasi oldugu degerlendirilen sik giyimli 2 bayan, 2 erkek sahis, çocuklara seker ve oyuncak gibi malzemeler vererek, kendilerini doktor ve hemsire diye tanitip kan örnegi aldiklari, alinan kan öreklerinin yapilan testler sonucunda organ ihtiyaci olan sahislara uymasi halinde, kan aldiklari
        çocuklari kaçirdiklari, bu konu ile ilgili bilgi ve görgüsü olan sahislarin Akçaabat Ilçe Jandarm Komutanligi'nin 228 10 04 numarali telefonuna bilgi vermeleri rica olunur.''

<>
        var tmp;
        tmp = document.getElementById("content").getElementsByTagName("a") ;
        for(i=0; i tmp[i].target = "_blank";

Bu Haber Toplam 1751 Defa Okunmustur

Yorum Ekle Arkadasina Gönder Yazdir Yukari
        SPORTIF BIR OLAY DEGIL ama adamlardaki cürete bak
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

"" chovy ""
          hakanla fatihi karsilastirmak futbollari acisindan degil di. hakan yurt disina gitmedi gonderildi.o zamanki olaylari biliyoruz nasil agladigini geri donmek icin. zaten burada hakani tartisacak degilim.

bahsettigin mevzulara gelirsek, onlardan fb ye giderekmi kurtulacak.

yoksa onlar fb ye gitmesi icin bir bahane mi olacak.

bunrda bu konu ile ilgili yuzlerce sayfadir yazi yaziliyo neden.

yonetimin ve fatihin vermis olduklari çeliskili açiklamalar yuzunden.iki kelime edip ssacaklardi.ama onlar habire kendileri ile celisen aciklamalar yapip durdular.

arkadasim yapama allah askina fatih daha ne aciklamasi yapsin dinlemedin mi yoksa fatihi daha cikip ne desin hergun basinda cikan haberler için basin toplantisimi duzenlensin hem nezaman fatih cikipta fenere gitmek istiyorum diye hergun basinda cikan haberler inanip gaza gelmeyin ....ayrica fatihin avrupada oynamak istemesine sonuna kadar katiliyorum hakkidir bizide basariyla temsil edecektir futbolcu hiçbirzaman kulupten once degildir once olan trabzonspordur bir adami bu kadar takimdan daha on planda tartismayalim

Yorum

• İlk olarak divicam tarafından gönderildi

Anlamsiz kiyas!
            Ergun Ata
            eata@fanatik.com.tr

Sözümüz; ?Trabzonspor?un bugünkü durumunu elestirenlerin, Fenerbahçe?ye bakmalarini öneririz.Daha baskanlarinin durumu belli degil, teknik direktörleri bile yok!? diyenlere. Ilk bakista dogru söylüyor gibi gözüküyorsunuz ama yanlis düsünüyorsunuz. Ya kendinizi kandiriyorsunuz ya da bile bile konuyu saptirip dikkatleri farkli yönlere çekmeye çalisiyorsunuz.
            13.06.2006

Evet, dogrudur; Aziz Yildirim?in durumu henüz belli degil, Fenerbahçe baskansiz yani. Daum?dan bosalan teknik direktörlüge henüz atama yapilmamistir, o da dogru, Fenerbahçe teknik direktörsüz de üstelik. Ama dikkatlerinizden kaçirdiginiz bir sey var, Fenerbahçe?de isler tikir tikir yürüyor. Siz profesyonelleri gönderdiniz, onlarin profesyonelleri bosluk dolduruyor. Onlar kombine bilet satisinda önümüzdeki sezon için 30 bine ulasirken, siz daha bu gidisle çok büyük bölümünün elinizde kalma olasiligi yüksek olan kartlarin baski isleriyle ugrasiyorsunuz. Geçen sezonki 8 bin kombine biletli sayisini herhalde rüyalarda göreceksiniz. Onlar transferde en hareketsiz olduklari bu dönemde, geçen sezon lige damgasini vuran Tümer ve Ugur Boral?a imza attirirken, sizin transferlerinizden Çagdas?in durumu kafa karistiriyor, Umut?u almakla övünebiliyorsunuz sadece.
            Dememiz sudur ki; bütün bu nedenlerden ötürü çok büyük iddialarla göreve gelen Albayrak ve arkadaslari simdilik iyi bir performans gösteremiyor. Asil kötü olani da, buna karsin kendilerine toz kondurmak istemeyen birilerinin gazina gelip, basarili olduklarini sanmalari. Bizim bir ön yargimiz yok, eger Nuri Albayrak?in dedigi gibi, ?Daha zamanimiz var, taraftar merak etmesin, söz verdigimiz her seyi yapacagiz, yildiz transferleri de dahil? sözü gerçeklesirse, bu durumda taraftarin sevincini, memnuniyetini yansitmaktan keyif aliriz.
            Bu yönetimin önünde bir de çok önemli Fatih Tekke sorunu var. Bu konuda çeliskili açiklamalar yapiliyor. Bir gün ?Kosullar ne olursa olsun satilamaz? deniyor, ertesi gün fikir degisiyor, ?Hiç kimse vazgeçilmez degildir? noktasina geliniyor. ?Sadece Avrupa?ya veririz? açiklamasi bir gün sonra, ?Trabzonspor?un menfaatleri neyi gerektiriyorsa o yapilir, Fener?e de, Seker?e de verilir!? seklinde düzeltiliyor. Konu baskanlar düzeyinde ele aliniyor, kabak medyanin basina patliyor. Kafalar karisiyor! Acaba Fatih, Aziz Yildirim?in dönüs sölenine meze olarak rezerv mi bekletiliyor?

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Fener ne bakacagiz??? Fenerden bize nee??? Biz diger takimlari mi örnek alyioruz???

Madem öyle, Soruyorum acaba hangi takima daha fazla takviye gerek, fenere mi Trabzona mi??? adamlar iki yildiz alir (alacakta her yil oldugu gibi) olur biter yine sampiyonluga oynar....
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• beyler yönetime destek vermeye devam edelim bu yönetime inanin süperrrr kadro kuracaklar

Yorum

• İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi

Szymkowiak set for axe

Eurosport-Ian Holyman-13/06/2006 20:59

Poland playmaker Miroslaw Szymkowiak is the man likely to be sacrificed for Wednesday's crunch clash with Germany. Coach Pawel Janas has promised to make changes after their opening-game loss to Ecuador and Szymkowiak is set to be the fall guy.

"In training the only thing Janas has done for now is to leave out Szymkowiak from the first 11," a source inside the Polish camp said. "Ireneusz Jelen will play instead of him."

But Janas was playing his cards close to his chest.

"All the players are training. All 23 have the chance of playing tomorrow," he said.

"Our main problem against Ecuador was that we did not create chances. We have to do more against the Germans. We also cannot afford to make the same schoolboy mistakes in defence.

"We now have nothing to lose -- a draw probably gives us nothing as well. One day we have to win against the Germans. I hope very much that it will be tomorrow."

Beyler burda yazdigina göre bu Polonya nin acemi teknik direktörü ilk maçtaki kötü sonuç için kurban olarak Simek i seçmis.Takim da yaptigi tek degisiklik Simek in yerine antremanda ilk on bir için Ireneusz Jelen i oynatmakmis.
                Valla takimin iyilerinden biriydi Simek.Zurawski ondan bin kat kötü oynadi.

frankowski,düdeki kadroya çagirmayan(yok fazla maç yapmamis iyi degillermis,herkes biliyorki sahsi sorunlardan dolayi çagirmadi onlari),motivasyonu,birligi saglayamayan,hatasini bile anlamaktan aciz hoca ile polonya sifir çekicek!!! yazik[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Fatih Fener'e satilirsa ant olsun her firsatta baskani elestirecegim
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• wanchope marsilyayla anlasmak üzereymis.ne kadar dogru ne kadar yanlis ama madem bu adami alacaktniz nie dünya kupasini beklediniz.[img]smileys/smiley11.gif[/img]
                    Bordomavi.net

Yorum

• yaaa bu sabah tvde seyrediyorum bi gazetde vardi yerel br gazatede besiktasla almanyada tayfurun jüübilesi için maç yapacakmisiz

Yorum

• TRABZONSPOR TRANSFER ÇALISMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BORDO MAVILI KULÜPTE TRANSFERIN ILK MADDESI BREZILYALI FUTBOLCULAR RICARDINHO VE MARCELINHO...

YABANCI TRANSFERI TEKNIK DIREKTÖR LAZARONI DEVREYE GIRIYOR

Trabzonspor yönetimi, gelecek yil sampiyonluga oynayacak bir kadro kurmak için yurt içi ve yurt disinda transfer çalismalarini genis çapli bir sekilde sürdürürken gündemin birinci maddesinde Brezilyali futbolcular Marcelinho ve Ricardinho yer aliyor. Bu konuda girisimlerini baslatan bordo - mavililer aksilik olmasi halinde Almanya' nin Mainz takiminda oynayan Misirli futbolcu Mohamed Zidan için ataga geçecek.

LAZARONI IKNA EDECEK

Yönetim, transferini gerçeklestirmeyi çok istedigi Marcelinho ve Ricardinho'yu ikna etme görevini Brezilyali Teknik Direktörü Lazaroni' ye verdi. Lazaroni ile 3 yillik sözlesme yapip bu uzun vadeli süre içerisinde sampiyonluk hasretine son vermek isteyen bordo - mavililer, Brezilyali teknik adamdan geler rapor dogrultusunda çalismalarina basladi. Bu dogrultuda Lazaroni'nin de israrla istedigi Hertha Berlin formasini giyen Marcelinho transferde ilk sirada yer alirken, Brezilyali teknik adamin da bu transferde etkin rol üstlenmesi istendi. Lazaroni, Almanya'daki Dünya Kupasi'ni takibini sürdürürken, bu hafta içerisinde yönetime transferle ilgili son raporunu sunacak. Lazaroni, Marcelinho'nun çok kaliteli bir oyuncu oldugunu belirterek, transferi halinde takima müthis bir katkisi olacagini söyledi. Hertha Berlin'de mutsuz oldugunu her firsatta dile getiren Marcelinho'nun daha önce, "Lazaroni'nin oldugu her yere giderim" seklinde açiklama yapmasi transferin gerçeklesme ihtimalini yükseltiyor. Mercelinho'nun isine biran önce nokta koymaya çalisan yönetim daha sonra su anda Brezilya Milli Takimi ile Dünya Kupasi'nda mücadele eden Ricardinho ile anlasma zemini arayacak. Bordo - mavililer bu isimlerle anlasma saglayamamasi durumunda ise Almanya'nin Mainz takiminda forma giyen Mohamed Zidan ile temasa geçecek. Listede ayrica Inter'in yildiz futbolcusu Stankoviç'te yer aliyor.

YURT IÇI ARASTIRMALAR SÜRÜYOR

Trabzonspor yönetimi yurt içinden transfer gündeminde olan Denizlisporlu Mustafa Keçeli ve Bilal için son girisimlerini yapiyor. Önceki aksamki yönetim kurulu toplantisinda iki oyuncunun son durumu gündeme gelirken, bazi yöneticiler Mustafa ve Bilal'in Trabzonspor'a direkt katki yapacak özellikte oyuncular olmadigi görüsünü savundular. Bu görüs üzerine transfer komitesi Mustafa ve Bilal konusunda sartlarin iyilestirilmesi için kulüpleriyle temasa geçip son teklifleri görüsecekler. Bu futbolcular disinda Ankaraspor'dan Musa Büyük, Samsunspor'dan Adnan, Istanbul Büyüksehir Belediyespor'dan Murat Ocak, Bayer Leverkusen'den genç milli forvet Tevfik Köse ve NAC Breda takiminda forma giyen Aykut Demir için girisimler devam ediyor.

WANCHOPE' YE MARSILYA TALIP

Trabzonspor'da Fatih Tekke'nin takimdan ayrilma ihtimalini göz önüne alan yönetimin, bu oyuncunun yerine düsündügü Kostarikali oyuncu Wanchope'nin talipleri çogaldi. Sorunlu yasantisi ve geçirdigi sakatliklar nedeniyle Bordo-Mavili yönetimin transferinde karamsarliga düstügü golcü oyuncuya Fransa'nin ünlü kulüplerinden Marsilya'nin da talip oldugu ögrenildi. Wanchope'yi Dünya Kupasi'nda takip eden Fransiz kulübü yetkililerinin, Düya Kupasi'ndan sonra Kostarikali oyuncuya teklif getirmeye hazirlandigi belirtildi.
                        divicam

Yorum

• wanscope avrupaya gitsin bide basarili olsunda bu yönetimi göreyim ben ya nasil bi yönetim samsunda kongre bekleniyor diyolar sakarya samsundan adam aliyor bu kadar agir bi yönetim görmedim ben
                          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak naklovvv tarafından gönderildi
                            wanscope avrupaya gitsin bide basarili olsunda bu yönetimi göreyim ben ya nasil bi yönetim samsunda kongre bekleniyor diyolar sakarya samsundan adam aliyor bu kadar agir bi yönetim görmedim ben
                            daha agirini da gördük unutmayalim.benim aklimdan hiç çikmiyor.ah atay ah.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Ankaragücü Kulübü, Umut Bulut'un transferiyle ilgili açiklamada bulundu. Kulübün resmi internet sitesinde yapilan açiklamada, su görüslere yer verildi: ''Son günlerde Umut Bulut'un Trabzonspor'a transferi konusunda bazi spekülasyonlar yapilmaktadir.

Umut Bulut'un transfer görüsmeleri, sadece Ankaragücü Kulübü Baskani Cemal Aydin ve Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak tarafindan yapilmaktadir. Bazi basin-yayin organlarinda ifade edildigi gibi, Fenerbahçe Kulübü'nün, transfer görüsmeleriyle hiçbir ilgisi olmamistir. Spor ahlakina yakismayan bu tür söylemlerin, Türk sporuna zarar verdigini kamuoyu ile paylasmak isteriz.''

AA
                              ANTIFENER

Yorum

• Transfer harekatini dört bir koldan sürdüren Trabzonspor, yerli futbolcu arayislarinda son noktaya geldi. Malatyasporlu Bilal, Ankarali Musa Büyük, Sivassporlu Hayrettin ve Samsunsporlu Adnan ile görüsen yöneticiler umutlu. Bilal?in transferinde ufak prüzlerin kaldigi, Adnan?in imza atmasi için Samsun?un kongresinin beklendigi ve Musa ile Hayrettin?in de bonservis sorunlarinin çözülmeye çalisildigi ifade edildi.

Star

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X