Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

yok kardesim yaa adama dogrusunu soyluyoruz yine yaranamiyoruz. joe cole sol kanat falan degil. forvet arkasi oynuyo. hani bazen sag kanattan ortalar yapiyo ama solkanat falan degil. adam sag ayakli nasil sol kanatta is yapsin. yaa sabirr.

ingiltere ilk yari arshly cole sol backden ileri cikti orta yapti. sonra 2. yari bi adam girdi o orta yapmaya basladi soldan. o ikinci yari giren adamin adi ne. cok ii biseydi.

Ben daha hayatimda senin gibi bi b.k bilmeyipte bildigini iddaa eden birkisi daha görmedim,buyur ozaman madem birsey bildigini iddaa ediyosun...

Joe Cole

Als Nationalspieler hatte er bisher kaum bemerkenswerte Erfolge. Nach dem Rücktritt von Paul Scholes aus der Nationalmannschaft könnte er das fehlende Glied im linken Mittelfeld Englands sein.

Almancadir ben veya bi baskasi cevirse inanmazsin zaten,en iyisi bu yaziyi tercüman bürosunda tercüme ettir...SAG AYAKLI olusuna gelince 2 ayaginida cok iyi kullaniyo ve bu yüzden sag ve sol taraftada defans olsun forvet olsun heryerde görev yapabilen bi oyuncu...FAKAT suan Ingiltere takiminda Sol kanatta görev yapiyo....

Ve Bu yazidan sora artik yorumda yapmiyorum... yorum sizin...
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Gecenin bir yarisi Trabzonspor ile ilgili son dakika haberi yok. Bu noktada bir haber var. Yorum yapmiyorum çünkü yaparsam agzimdan çok kötü sözler çikacak [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]Bu adama hala adam diyorlar ya sasiriyorum

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/45...asp?m=1&gid=69
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• adammi yapmayin i.... s..... o...... aqzimi bozdum yine uLan biraz havan var diye böyLe bir s.... yapma hakkini kim veriyor buna zaten oLdum oLasi izLemem ben bunu s.... aLasiiiiiiiiiiiiiii[img]smileys/smiley7.gif[/img]
        Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• joe cole burda tartismak cok saçma ama...

bana 2. devre dawring oyuna girdikten sonra madem bu adam sol kanat sahanin neresinde oynadigini soylermisin.

ayni sekilde chelsea de de sol kanat diyosun bana roben sahanin nersinde oynuyo soylermisin.

joe cole forvet arkasinda serbest bi oyuncudur. genelde uzaktan sutlariyla unludur. bu demek degilki adam sahanin soluna yada sagina geçemez.ortada yapabilir ama asla sol kanat oyuncusu degildir.

hatta sana söyle söyliyim joe cole westham dayken daha cok sag kanat oynuyodu ama yine orda da uzaktan sutlariyla mesur oldu.

ama sen sol kanada koy koyma burasi bunu tartisma yeri degil. ama diyosan ben senle tartismak istiyorum özelden atarsin mesajiniben sana gerekli cvpi daha usturuplu bi sekilde veririm.
          "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• simdide tartismak yersiz oldu,tartismayi baslatan sen oldugun hale...

ben görmedim ama sanirim cahil ve benzeri gibi kelimeler
            kullanmissin,daha bahsettigin futbolcularin isimlerini dogru dürüst
            yazamazken,baskalarini cahilliklen suclaman ilginc,simdide joe cole un
            2. yari nerde oynadigini ögrenmek istiyosun demekki oyuna basladigi
            pozisyon senin iddaa ettigin ve bildiginden adin gibi emin oldugun
            pozisyon degilmis,isi 2. yariya döktün,bana lütfen joe cole un chelsea
            de sol kanatta oynadigini iddaa ettigim msg alinti yaparak buraya
            koyarmisin,ben hatirlamiyorum....

Illada özelden tartismak istiyosan buyur,usturuplu cevaplarini bekliyorum

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• yahu bu ezik fotomaç hala f.tekke ile ezikbahçeyi ayni çümle içerisinde kullaniyor delleniyorum.....hala o kalin kafalari almiyo yahu........

Yorum

• İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
                wilhemson u çok begendim çok iyi bi oyuncu.Anderleceht te de müthis oynadi bu sezon.

ben bu adami 2 sene önce avrupa sampiyonasindan önce söylemistim.o sezon anderlecht kapti onu.ortasahanin her iki kanadindada oynayabilen çok faydali bir oyuncu ama bugün artik çok geç.
                hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• arkadaslar junu 2 m,lsyon euro elden çikarcaklarmis yani böle zarar olsada satacaklar ama gelirse eger satilirsa wanchopoe alincak oolmazsa junla devam
                  f.tekke 8 milyon euro ya giderse eger djokaj da gidince gene wancope alinabilir
                  orta sahaya ricardinho alinmasi bence kesinlesti gibi ama genede son saniye breziyada süper oynarsa dünya kupasinda bi sorun oabilir bu dua edin brezilya gruptan çikamsin hatta puan bile alamda[img]smileys/smiley36.gif[/img]n elensin[img]smileys/smiley4.gif[/img]saçmalik ama yani bize kar
                  [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                  jefferson
                  F. Akyel cagdas stepanov hayrettin

yattara gökdeniz symek ricardinho
                  f.tekke wanchope
                  bu karo türkiyede sampiyon olur
                  alex i çikar ricardinhoyu koy
                  wancope u çikar hoiijdonku koy ayni fener bahcenin 2 sene önceki sampiyonlugu iste böleydi
                  djokaj ve lee gidince
                  sadece jun problem onuda olmazsa gene kiralariz
                  eller dönünce de ne yapariz artik satariz onuda
                  "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]ya freddy aduyu alalim olsun bitsin iste(FM_CM)
                    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Wanchope için girisim hizlandi

TRABZON, bir süredir takip ettigi Paolo Wanchope?u kadrosuna katmak için çalisma temposunu arttirdi. Dünya Kupasi açilis maçinda Almanya?ya 2 gol atan Kosta Rikali yildizin durumunun 1-2 gün içinde netlesmesi bekleniyor. Wanchope?un menajerleriyle görüsen Bordo-Mavililer, ülkesindeki Herediano ekibinde oynayan yildizin bonservisini 1.5 milyon eurodan 600 bin euroya kadar indirdi. Bu oyuncunun kupada deger kazanmasindan çekinen Trabzon, 1-2 gün içinde isi bitirmek için bastiriyor.

2 Brezilyali?ya teminatlar gitti

TRABZONSPOR, prensip anlasmasi sagladigi Brezilyali oyuncular Macelinho ve Ricardinho için teminat mektuplarini gönderdi. Marcelihno?nun kulübü Hertha Berlin ve Ricardinho?nun takimi Corinthians?a, transfer için gerekli olan bazi resmi belgelerle birlikte teminat mektuplari da fakslandi. Karsi taraflardan gelecek son cevabi bekleyen Bordo-Mavili yöneticiler, gerekmesi halinde yurt disina gidip iki kulüple masaya oturacak. Iki futbolcunun Temmuz basinda Türkiye?ye gelmesi bekleniyor.

Yorum

• Su Mehmet Ali Erbilin varya ... Ezigin biride bu.
                        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

Wanchope için girisim hizlandi

TRABZON, bir süredir takip ettigi Paolo Wanchope?u kadrosuna katmak için çalisma temposunu arttirdi. Dünya Kupasi açilis maçinda Almanya?ya 2 gol atan Kosta Rikali yildizin durumunun 1-2 gün içinde netlesmesi bekleniyor. Wanchope?un menajerleriyle görüsen Bordo-Mavililer, ülkesindeki Herediano ekibinde oynayan yildizin bonservisini 1.5 milyon eurodan 600 bin euroya kadar indirdi. Bu oyuncunun kupada deger kazanmasindan çekinen Trabzon, 1-2 gün içinde isi bitirmek için bastiriyor.

TRABZONSPOR, prensip anlasmasi sagladigi Brezilyali oyuncular Macelinho ve Ricardinho için teminat mektuplarini gönderdi. Marcelihno?nun kulübü Hertha Berlin ve Ricardinho?nun takimi Corinthians?a, transfer için gerekli olan bazi resmi belgelerle birlikte teminat mektuplari da fakslandi. Karsi taraflardan gelecek son cevabi bekleyen Bordo-Mavili yöneticiler, gerekmesi halinde yurt disina gidip iki kulüple masaya oturacak. Iki futbolcunun Temmuz basinda Türkiye?ye gelmesi bekleniyor.

Kaynak...
                          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi
                            İlk olarak champions tarafından gönderildi

Wanchope için girisim hizlandi

Kaynak...

kaynak star

Yorum

• o zaman sallamadir...
                              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• deninleer olursa ligin tozunu atariz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz