Allah askina bu konuyu Fatihle ilgili baslikta tartisalim. Sob dakika haberlerine mesaj geldimi hemen girip acaba ne oldu diye merak ederdik. simdi herzaman en üstte duruyo baslik. artik bi özelligi kalmadi. sadece adi son dakika. biraz özen gösterelim mbuna lütfen ve her konuyu kendiyle alakali baslikta tartisalim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
MARCHELINHO IÇIN GERI SAYIM

YÖNETIM BASTIRIYOR Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Sebastiao Lazaroni'nin israrla alinmasini istedigi Brezilyali yildiz oyuncu Marcelinho'nun isini bitirmeye kararli. Bordo-Mavili ekibin Asbaskani Hasim Sayitoglu da, Marcelinho'yu kadrolarina katmak için çalismalarinini sürdürügünü belirtirken, "Su ana kadar transferleri için çalistigimiz yabanci oyuncular içerisinde en olumlu görüsmeleri Marcelinho ile yapiyoruz. Öyle zanediyorumki 2-3 gün içerisinde Brezilyali oyuncunun durumu netlik kazanacak" diye konustu.
BESIKTAS DEVREDE DEGIL Sayitoglu, Besiktas'in da Marcelinho'ya talip oldugu seklinde basinda çikan haberler ile de
ilgili de konusurken, "Bu tür haberler dogru degil. Biz Marchelinho ile görüsmelerimizi sürdürüyoruz. Oyuncu ve menajeri, Türkiye'den baska bir takimdan teklif almadiklarini bize bildirdi" diye konustu. Asbaskan Sayitoglu, Bordo-Mavili taraftarlarin rahat olmasini da isterken, "Hiç merak etmesinden yönetim olarak güçlü bir Trabzonspor yaratmak için çalisiyoruz. Alacagimiz yabanci oyuncular da takima büyük güç katacak" dedi. n Gökmen ÖZAGCIBeklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Kaynak: stargazete.com
Elveda Trabzon
Fatih Tekke, Umre ziyareti dönüsü Istanbul Atatürk Havaalani?nda takimdan kesin olarak ayrilacagini açikladi. Yurt disina gidebilecegini söyleyen yildiz futbolcunun, kendisiyle son kez masaya oturacak Baskan Nuri Albayrak?tan Fenerbahçe için izin isteyecegi ögrenildi
VE Fatih Tekke noktayi koydu: ?Trabzon?dan ayriliyorum...? Milli futbolcu, Hüseyin Cimsir ile birlikte Umre ziyaretinden dönerken, Istanbul Atatürk Havaalani?nda ?Trabzonlu?yum... Trabzonsporlu?yum... Ama ayrilacagim da bu kadar net ve basit...? açiklamasini yapti. Yurt disina gidebilecegini belirten Fatih?in, bugün Baskan Nuri Albayrak ile bir araya gelecegi, yeni sözlesme teklifini reddedip, el sikistigi Fenerbahçe?ye gitmek için izin isteyecegi ögrenildi.
Sari-kirmizi Albayrak
Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak ve yönetim kurulu, A Gençler Türkiye Sampiyonu olan Trabzon Idmanocagi Futbol Takimi?ni makaminda kabul etti. Trabzon ilinin en eski ve köklü kulüplerinden olan, renklerini de Galatasaray?dan esinlenerek Sari-Kirmizi olarak alan Idmanocagi Kulübü yöneticilerinin, Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak?a Trabzon?un plakasi olan 61 numarali ve üstünde ?Nuri Albayrak? yazan Sari-Kirmizi forma hediye etmesi dikkat çekti.
En az 3 yerli yildiz transfer edilecek!
MALATYALI Bilal, Denizlili Mustafa Keçeli, Ankarali Musa Büyük, Sivasli Hayrettin ve Antepli Faruk ile görüsmeleri sürüyor. Trabzon Yönetimi?nin en az 3?ünü alacagi ögrenildi.
Yönetimimizde bir problem yok
TRABZONSPOR Baskani Nuri Albayrak, yönetim içinde problem olmadigini söyledi. Albayrak, ?Biz bir aileyiz. Tartismalar ve kavgalar her zaman olur. Ancak sorun yok? dedi.
Wanchope için Almanya turu
TRABZONSPOR yabanci transferinde bombayi patlatmak üzere. Yönetici Zeyyat Kafkas, Kosta Rika?nin golcü futbolcusu Wanchope ile görüsmek için dün Almanya?ya uçtu. Dünya Kupasi?nin açilis maçinda Almanya?ya attigi 2 golle adindan söz ettiren Wanchope ile görüsecek olan Kafkas?in yildiz futbolcuya çok iyi bir teklif sunacagi ögrenildi. Kafkas ayrica Brezilyali Ricardinho?nun menajeriyle de masaya oturacak.
Trabzonspor?u ?Valiler? basti
TRABZON Valisi Hüseyin Yavuzdemir ile Rize Valisi Enver Salihoglu, Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak?i Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nde ziyaret etti. Yeni sezon öncesi takim hakkinda bilgi alan Vali Yavuzdemir ile Vali Salihoglu, Trabzonspor?a basari dilediler. Baskan Albayrak da ?Desteklerini bizden esirgemeyen valilerimiz Hüseyin Yavuzdemir ile Enver Salihoglu?na tesekkür ediyorum? diye konustu.
//////////////////
Fatih'in açiklamalarini herkes gördü, izledi dün. Ben sizin yaptiginiz gazeteciligin. Bu kadar diyorum. Bir de akillarinca "sari kirmizi" diye bizi birbirimize düsürecekler. Baskan sari kirmizi imis. Bunlarda ne yok arkadaslar tahmin edinTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
polonyada kaleden kaleye gol yiyen FABIANSKI Lukasz yada KUSZCZAK Tomasz di Arthur BORUC degil boruc süper kalecidir celtictede izliom ii kaleci müthis oynadi ama dün zaten barcelona ilgileniomus borucla valdez yerine valdezi rahat yedege çeker bu adamin reflexleri süper kale agzindan vuruslara ayaginin dibine bile yatabilio anlamadim yani 1 saniyede yere yatip kalkmasi süper bisey
ama polonyain hocasi saf szymek takimin en iyisiyken onu takimdan kesmis salak elendiler iste girdi [img]smileys/smiley4.gif[/img]"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
VE Fatih Tekke noktayi koydu: ?Trabzon?dan ayriliyorum...? Milli futbolcu, Hüseyin Cimsir ile birlikte Umre ziyaretinden dönerken, Istanbul Atatürk Havaalani?nda ?Trabzonlu?yum... Trabzonsporlu?yum... Ama ayrilacagim da bu kadar net ve basit...? açiklamasini yapti. Yurt disina gidebilecegini belirten Fatih?in, bugün Baskan Nuri Albayrak ile bir araya gelecegi, yeni sözlesme teklifini reddedip, el sikistigi Fenerbahçe?ye gitmek için izin isteyecegi ögrenildi. [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]
Yuuhh yani .....dan sonra devami nerde? ..ya bu kadar rezillik kepazelik olur .ALLAH hepinizin cezasini versin .."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
polonyanin hocasinin futbolu bildiginden supheliyim sen gel ilk macta polonyanin en olumlu oynayanini yedege oturt.o zaman zurawskiyi hic oynatmamaliydi 2 mactada kotu oynadi zurawski iyiki almamisiz.bideDudekikadroya bile almamis, forvet sorunlari var daha bir gol bile atamamislar frankowski kadroda yok yazik oldu polonyaya! bu dunya kupasinda onlari tutuyodum.
Yorum
-

15 Haziran 2006 Persembe
Fener'in Fatih Tekke Israrinin Sirri!
Saygideger okuyucu;
Bir konuyu açiklayarak baslamak istiyorum.
Birazdan okuyacaginiz yazida sözü edilenler, tamamen duyuma ve 20 yillik gazetecilik birikiminin destekledigi iliskiler ve sezgi gücüne dayanmaktadir.
Bu ülkenin gelmis geçmis en ünlü dolandiricilarindan birinin deyisiyle; ?rüsvetin belgesi mi olur pezevenk!? özdeyisi! gibi, asagida okuyacaklarinizin da belgesi yoktur, lütfen okurken isin bu tarafini da unutmayin. Ancak kulüplere yakinligi olanlar, kisisel iliskilerini kullanarak söylediklerimi kolayca teyit edebilirler.
Biliyorsunuz Fenerbahçe; Trabzonspor?un ve Türkiye liglerinin 1 numarali golcüsü, zor gollerin kolaycisi, Trabzon sehri ve takimiyla bütünlesip, minik taraftarlarin ?Fatih Tekke ve goooolll? civiltilarinin kaynagi Fatih Tekke?ye talip. Ve bunda sportif açidan bakildiginda anormal olan hiçbir sey de yok. Ayni sekilde Trabzonspor da Fenerbahçe?nin olmazsa olmazi Alex?e talip olabilir mesela, tutan mi var?
Daha lig devam ederken duydugum, ama yazilmasi için yeterince veri sahibi olmadigim bir konu son günlerde yine gizli gündeme girivermis. Lafi uzatmayalim!
Lig devam ederken Alex?e sözlesmenin uzatilmasini teklif eden Fenerbahçe yöneticileri Brezilya?li yildizdan su yaniti almislar: Türkiye?de bir sartla kalirim! Fatih Tekke?yi alip Anelka?yi gönderirseniz!
Sevgili okuyucu, bir kez daha yineliyorum. Bunlar sadece duyum. Ama pek çok Fenerbahçeli meslektasimdan benzer seyleri duydugum için yazmakta bir beis görmüyorum artik.
Devam edelim;
Simdi anladiniz mi Fenerbahçe yönetiminin Fatih Tekke konusunda neden bu kadar israrci oldugunu ve medya dahil tüm dezenformasyon kanallarini kullanarak Tekke?yi Trabzon?dan koparmak istedigini?
Futbol takimlarini sadece ?duygu gözü? ile degil, mantigini ve futbolun evrensel dogrularini da isin içine katarak izleyen her Fenerbahçeli, takim içinde Anelka?ya karsi bir ?sogukluk? oldugunu zaten biliyor.
Parçalari birlestirelim;
Takimda Brezilyali kligi oldugu açik, üstelik bu ille de kötüye de yorulmasi gereken bir sey degil. Aksine, yabani oyuncularin ayni ülkeden olmasi çogu zaman tercih edilesidir. Ama Brezilyalilarla Anelka arasinda , en azindan saha içinde bir ?uyum? oldugunu kim söyleyebilir?
Neymis;
Fenerbahçe, sahalarimizin gördügü en yetenekli yabancilardan biri olan Alex?in sözlesmesini uzatmak istiyorsa Fatih Tekke?yi transfer edip, Anelka?yi da göndermek durumundaymis!
Üstelik Anelka için en az 16 milyon yuro bonservis ücreti belirleyen Fenerbahçe yönetimi, Fatih Tekke?yi 8 milyon yuroya mal ederek bir tasla üç kus vurmanin hesabini da yapiyormus!
Trabzonspor?un en ?saglam? duruslu yöneticisi Ibrahim Haciosmanoglu?nun; ?Anelka 16 ise Fatih Tekke 32?dir? açiklamasi artik ?ironi? olmaktan çikmistir.
Zira futbolcularin degerini geçmisleri degil istatistikleri belirler. Fatih- Anelka istatistigi yapmamiza gerek yok, sayfanin bir yarisi bos kalir, malum.
Tüm bunlar bir yana, Alex?in ?kalmak? için öne sürdügü sartin ?Fatih Tekke? olmasi, hem kendi hem de Fenerbahçe adina en büyük talihsizliktir. Zira Alex nasil becermisse, Fenerbahçe?nin parayla ?satin alamayacagi? tek futbolcuyu bulmus ve kendi yönetimini sikintiya sokmustur.
Fenerbahçe yönetimi Alex?i Türkiye?de tutmak için baska formüller üretmek zorunda. Kendi adima Alex gibi bir ustanin ligimizde kalmasindan yanayim..Futbolun ?sanatçisi? kaç kisi var ki zaten..
Hasili;
Fenerbahçe Yönetimi daha ?gerçekçi? çözümler üretmelidir. Trabzon en büyük silahini, kaptanini, rakibine ?satacak? degil herhalde!!
Alex ille de Fatih Tekke ile birlikte oynamak istiyorsa bunun baska yollari da var üstelik!
Dimyat?a pirince gidenler evdeki bulgura son bir kez bakmayi unutmamali..
Bu yazi toplam 5605 defa okunmustur.
Yorum
-
katılıyorum sana bende hep senin taktikle güldüm eziklere [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]İlk olarak gultekin61 tarafından gönderildievet arkadaslar yazarin dedigi gibi fener rezilleri türkiyede parayla satin alamayacaklari tek topçu olan fatih tekkeyi transfer etmek istiyor.biraz ki....la güleyim onlara[img]smileys/smiley36.gif[/img]BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...
Yorum
-
Gecin dalganizi.
Yeni sezon da sari lacivert forma ile Tekke yi gordugunuzde o kadar kolay sindirebilecek misiniz bakalim...
Onu adam eden "tekke" ye boyle kuffar olabilecegini her zaman acik kapi birakan aciklamalari ile gosterdi. Demek ki yanlis admai "basimiza SULTAN" etmisiz...
Baskan da butun olan bitenden haberdar,surekli konusmalarda demeclerde acik kapi birakilamsinin sebebi de tamamen budur. Baskan sorumlulugu ustlenecek cesareti gosteremedi, "fatih gideceksen gel sen acikla" dedi, acikca donen tezgah budur. Baskan'in basiretsizligi ve zaafiyetidir bana dokunan, Fatih 'in de bizi satmasidir. Fatih de gitmeli Baskan da...
M.Ali bile bunlardan iyiydi.
Yeni Kralimiz OMER RIZA dir. Kalede de Tolga yi isteriz. LAzaroni yi de Kovun, Giray Hoca gelsin...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum