Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alex'i bitirdim

Denizlispor'un genç yetenegi, "Ben günlerce Alex ile yatip kalktim ve son maçta mükemmel markaj uyguladim" dedi
    Günlerce düsündüm
    Yesil-siyahli takimin orta saha oyuncusu Ibrahim Ege, Denizlispor-Fenerbahçe maçinda Alex de Souza'yi çok iyi marke ettigini ve yenilmemelerinde bunun önemli rol oynadigini söyledi. Ibrahim Ege, "Günlerce onu düsündüm. Müthis motive olmustum. Hocamiz Nurullah Saglam, 'Alex durursa Fener biter' demisti. Ben de bunu uyguladim. Biz bu tarihi maçta sadece kendimiz için oynadik. Bunu herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

Trabzon'a dönerim
    Hedefinin yeniden Trabzonspor'da oynamak oldugunu belirten Ibrahim Ege, "Trabzonspor'un eski hocasi Halilhodziç, takim basarili oldugu zaman en büyük payin sahibi oluyordu. Yenildigimiz zaman bize destek çikmadi. Ben, Emrah ve Volkan gibi arkadaslarimiz karsi çikinca Trabzonspor'dan uzaklastirildik. Denizlispor'da çok mutluyum ama bir gün yine bordo-mavili formayi giyecegim" açiklamasini yapti."

ibrahim roportajinda birgun tekrar donecem demis trabzona ibo gercekten iyi bi adam ve insallah 2 sene sonra daha tecrubeli olarak bize geri gelecek

Yorum

• ya arkadasLar bu ezikLer resmen moraLimi yerine getirdi ya arada bunLarin forumLarina girip okumam Lazim..

adamLar Fatihi aLmisLar birde tartismaya basLadiLar çok mu para verdik yoksa az mi diye [img]smileys/smiley36.gif[/img]
      Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• bunlar salak ya...bu kadar bos ve hos bir taraftar toplulugu daha görmedim ömrü hayatimda...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi

Alex'i bitirdim

Denizlispor'un genç yetenegi, "Ben günlerce Alex ile yatip kalktim ve son maçta mükemmel markaj uyguladim" dedi
          Günlerce düsündüm
          Yesil-siyahli takimin orta saha oyuncusu Ibrahim Ege, Denizlispor-Fenerbahçe maçinda Alex de Souza'yi çok iyi marke ettigini ve yenilmemelerinde bunun önemli rol oynadigini söyledi. Ibrahim Ege, "Günlerce onu düsündüm. Müthis motive olmustum. Hocamiz Nurullah Saglam, 'Alex durursa Fener biter' demisti. Ben de bunu uyguladim. Biz bu tarihi maçta sadece kendimiz için oynadik. Bunu herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

Trabzon'a dönerim
          Hedefinin yeniden Trabzonspor'da oynamak oldugunu belirten Ibrahim Ege, "Trabzonspor'un eski hocasi Halilhodziç, takim basarili oldugu zaman en büyük payin sahibi oluyordu. Yenildigimiz zaman bize destek çikmadi. Ben, Emrah ve Volkan gibi arkadaslarimiz karsi çikinca Trabzonspor'dan uzaklastirildik. Denizlispor'da çok mutluyum ama bir gün yine bordo-mavili formayi giyecegim" açiklamasini yapti."

ibrahim roportajinda birgun tekrar donecem demis trabzona ibo gercekten iyi bi adam ve insallah 2 sene sonra daha tecrubeli olarak bize geri gelecek

ins döner ibo yu seviyordum ya gitmesine üzüLmüstüm [img]smileys/smiley19.gif[/img]
          Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• İlk olarak blume_61 tarafından gönderildi

ya arkadasLar bu ezikLer resmen moraLimi yerine getirdi ya arada bunLarin forumLarina girip okumam Lazim..

adamLar Fatihi aLmisLar birde tartismaya basLadiLar çok mu para verdik yoksa az mi diye [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yaww bunlar hakkatten tam rahatsiz haa[img]smileys/smiley36.gif[/img]Adamlar artik TEKKE delisi olmuslar ne yazacaklarini sasirmislar..
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• beyler lavugun tekide gelmesin diyo silah tasiyan adamin kadikoyde neisi var mis allah korusun kafasi kizdiginda ceker vurur mazallah dio yaw bunlar ne ........... insanlar sanki fatihi verdikte onlar istemio versek alicaklar ama ala ala da bi hal oldu bunlar yaaa

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi
                beyler lavugun tekide gelmesin diyo silah tasiyan adamin kadikoyde neisi var mis allah korusun kafasi kizdiginda ceker vurur mazallah dio yaw bunlar ne ........... insanlar sanki fatihi verdikte onlar istemio versek alicaklar ama ala ala da bi hal oldu bunlar yaaa

yok abi vereLim biz kurtuLuruz siLah tasiyan kötü bir santrofordan [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Aralarinda dogru yazanlarda var ama.Bizim içimizde bile begenmiyenler varken.Ne demis adam 2 sezonda 50'den fazla gol atan adamin neresini begenmiyorsunuz?Aferin seni gidi ezik[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• bak orasi doqru ezik de oLsaLar araLarinda doqru yazanLarin hakkini vermek Lazim da ezikLer bunLarrrrrrrrr[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi

Aralarinda dogru yazanlarda var ama.Bizim içimizde bile begenmiyenler varken.Ne demis adam 2 sezonda 50'den fazla gol atan adamin neresini begenmiyorsunuz?Aferin seni gidi ezik[img]smileys/smiley36.gif[/img]

beni guldurdun allahta seni guldursun EZIK haaaaa

Yorum

• Allah kimseyi bu eziklerin durumuna düsürmesin... Çok kötü birsey.. Yatip kalkip Tekke diyorlar... Dha lig baslamadan bunlara ilk darbeyi vurmus olacagiz... Birde 100. yillarinda bir güzellik yaparsak o zaman bekledigmize degecek istee..... [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Bu arada Ricardinho olur ve birde bunun üstüne Marcelinho olursa varayaaaaaaaaaaaaaaaa.... ne ben diyeyim nede siz söyleyiiin... Düsündükçe adrenalim artiyor yaaa... Insaallah olur ne diyeyim artik... Umutu çok istedim oldu... 3 seneden beride Ricardinho diyorum, insallah o da olur... Ama Marcelinho'yu hiç düsünmemeistiim... [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Hadi Büyük Trabzonumun Büyük yönetimi, gösterin büyüklügünüzü ve yapin transferleriii... Bu sene bitsin bu hasret...

''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• ins. cemka ricardinho ve marcelinho birde kosta ricaLi forvet(ismini yanLis yazmak istemedim ) bu takimi kim tutar acaba sonra

Yorum

• bu febelilerin kaynagi neymis tekke olayinda yazmislarmi ?
                            BORDO MAVİ

Yorum

• yok yazmamis adam baya iddaLi konusuyor forumu faLan birakim diyor [img]smileys/smiley36.gif[/img]gecmis oLsun o eziqe simdiden ezik forumu biraktiqi için pis ezikkLer dedikLerini tutar mi orasi maLum[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• eziklerle ezik olmamak lazim [img]smileys/smiley4.gif[/img]Birakin ezikliklerini doya doya yasasinlar [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                - impossible ? what does it mean ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X