Alex'i bitirdim
Denizlispor'un genç yetenegi, "Ben günlerce Alex ile yatip kalktim ve son maçta mükemmel markaj uyguladim" dedi
Günlerce düsündüm
Yesil-siyahli takimin orta saha oyuncusu Ibrahim Ege, Denizlispor-Fenerbahçe maçinda Alex de Souza'yi çok iyi marke ettigini ve yenilmemelerinde bunun önemli rol oynadigini söyledi. Ibrahim Ege, "Günlerce onu düsündüm. Müthis motive olmustum. Hocamiz Nurullah Saglam, 'Alex durursa Fener biter' demisti. Ben de bunu uyguladim. Biz bu tarihi maçta sadece kendimiz için oynadik. Bunu herkesin bilmesini istiyorum" dedi.
Trabzon'a dönerim
Hedefinin yeniden Trabzonspor'da oynamak oldugunu belirten Ibrahim Ege, "Trabzonspor'un eski hocasi Halilhodziç, takim basarili oldugu zaman en büyük payin sahibi oluyordu. Yenildigimiz zaman bize destek çikmadi. Ben, Emrah ve Volkan gibi arkadaslarimiz karsi çikinca Trabzonspor'dan uzaklastirildik. Denizlispor'da çok mutluyum ama bir gün yine bordo-mavili formayi giyecegim" açiklamasini yapti."
ibrahim roportajinda birgun tekrar donecem demis trabzona ibo gercekten iyi bi adam ve insallah 2 sene sonra daha tecrubeli olarak bize geri gelecek

Yorum