Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• insallah isi tamamdir ama ulan ders calisiodum abi bakam dedim trabzonspor yanlislikla bi transfer yapmis midir die

Yorum

• Wanchope Trabzonspor'da

TRABZONSPOR yönetimi, transferde sol gösterip sag vurdu. Breziyali Richardinho ve Marcelinho ile görüsmelerini devam ettiren Bordo-Mavili yönetim, Kostarika Milli Takimi'nin 1.93 metre boyunda, 30 yasindaki forveti Paulo Wanchope'yle ön protokol imzaladi. Bir dönem Ingiltere'nin Manchester City takiminda da oynayan Wanchope'yle Kostarika'nin Dünya Kupasi finallerinde elendigi an 3 yillik sözlesme imzalanacagi kaydedildi.

BU arada Jefferson, Szymek, Tomas Jun, Eller, Yattara, Stepanov ve Djokaj'i kadrosunda bulunduran Trabzonspor, bu isimlerden ikisini gönderecek. Richardinho'nun yüksek maliyeti nedeniyle bu transferin simdilik kaydiyla askiya alindigi ancak Herta Berlinli Marcelinho transferinin ise bitme asamasinda oldugu kaydedildi. Öte yandan Bordo-Mavili takimin renklerine baglamak istedigi Istanbul Büyüksehir Belediyesporlu Murat Ocak için Fenerbahçe de devreye girdi
      Kaynak: Aksam GazetesiEdited by: krilov
      burdayim,
      sorunun cevabi içtigi yerde
      http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• kaynak ?
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• kaynak?
          karaiplerde bir trazonsporlu..
          bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• kaynak?

yoksa sayfalari bosu bosuna doldurmayalim arkadaslar lütfen
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi

TRABZON?A UMUT GELDI

SONUNDA BITTI Trabzonspor sonunda Umut Bulut'un transferini bitirdi. Bordo-Mavili ekip, geçtigimiz sezon pesine düstügü golcü oyuncunun bonservis sorununu bir türlü halledemezken, baskan Nuri Albayrak, dün Ankaragücü Baskani Cemal Aydin ile yaptigi görüsmeler sonunda isi bitirdi. Albayrak'in israrli tutumu ve Umut'un da Trabzonspor'da oynamak istemesi üzerine Ankaragücü Baskani Cemal Aydin, dün golcü oyuncunun bonservisini 1.750 bin dolara Bordo-Mavililer'e verdi.
              TOP BIZDEN ÇIKTI Baskan Cemal Aydin, Umut için topun kendilerinden çiktigini belirtirken, "Ben Umut'un bonservis sorununu baskan Nuri Albayrak ile çözdüm. Artik top U

mut da. Trabzonspor yönemi Umut ile masaya oturacak. Bizim açimizdan bu transfer Trabzonspor'a hayirli olsun diyebiliriz" diye konustu. Golcü oyuncu Umut Bulut ise kendisini artik Trabzonporlu olarak gördügünü belirtirken, bana bonservisimin Trabzonspor'a verildigi haberi iletildi" diye konustu.

kaynak:karadeniz gazetesinin yeni haberidir

Dün aksam saat 19:00 sularinda Ankara'daki Yeni Safak temsilcisinde ( Öveçlerde benim evin 50-60 mt ötesinde ) bayagi bir hareketlilik oldu.Beyaz kafali bir adam (Ankaragücü baskani Cemal Aydin olabilir) bir kaç lüks araba ile beraber çiktilar.Ancak Baskan'i orada göremedim.Onun 34 TS .... gibi plakali bir BMW'si var orda yoktu.Ama Karadeniz gazetesinin bu haberi ile onu birlestirince haberin dogruluk payi olabilir diye düsünüyorum.

Yorum

• Beyler Wanchope haberinin kaynagi aksam gazetesi.Acaba Pelikan in bahsettigi futbolcu bu muydu.

Yorum

• AVNI AKER?E ÇIKMAK IÇIN SABIRSIZIM

HIÇ BIR SORUN OLMAZ Umut, kendisinin maddi anlamda hiç bir sorun çikartmayacagini da belirtirken, "Trabzonspor benim hayallerimin takimi. Bu isin bitmesine inanin Trabzonspor camiasindan çok ben sevindim. Trabzonspor'da çok güzel isler yapacagima inaniyorum. Fatih abinin takimda kalirsa Türkiye'nin en iyi forvetini olusturacagimiza inaniyorum" diye konustu.
                  FORMAYI KAPARIM Simdiden Avni Aker'de Bordo-Mavili formayi giyip taraftarin huzuruna çikmak için sabirsizlanmaya basladigini da belirten Umut Bulut, "Bonservis sorunumun halledildigi haberini aldigim anda inanin dünyanin en mutlu insani oldum. Bundan sonra is bana düsüyor. S

avasip formayi kapacagim. Bu transfer herkese hayirli olsun" dedi.
                  BRAVO YÖNETIM

Yorum

• bakin rize neler yapiyo burda borowskiyi istemeyecek adam var mi

riz eyapiyosa biz niye yapmayalim

BOROWSKI HAVA GETIRIR

ÇOK YETENEKLI Gelecek yil güçlü bir kadro kurmak için kollari sivayan Çaykur Rizespor, Almanya Milli Takimi'nda da oynanan Werder Bremen'in orta sahasindaki dinamosu Tim Borowski'yi almakta kararli. Yetenekli oyuncunun menajeri ile görüsmelerin sürdügünü hatirlatan Teknik Direktör Güvenç Kurtar, "Bu oyuncu için yönetime rapor verdim. Her yönüyle çok yetenekli ve faydali bir oyuncu" dedi.
                    GÖRÜSTÜK Baskan Ekrem Cengiz'in bu tranfserin gerçeklesmesi için büyük çaba harcadigina da dikkat çeken Güvenç Kurtar, "Borowski kalitesini ispatlamis bir oyuncu. Werder Bremen ile aralarinda bazi sorunlari var. Oyuncunun menajeriyle Almanya?d

a bir araya geldik. Transferle ilgili görüsmelerimiz devam ediyor. Borowski?yi kadromuza katmak için elimizdeki tüm imkanlari seferber edecegiz" diye konustu.
                    O YILDIZ Borowski için, "O bir yildiz. Takima çok büyük hava getirir" ifadesini kullanan Kurtar, "Gelecek yil zirve mücadelesi yapacagiz. Böyle bir oyuncuya ihtiyacimiz olacak. Önümüzdeki hafta sonu Almanya?ya giderek bu oyuncu ile bir kez daha görüsecegiz. Milli oyuncuya bir an önce imza attirmaya çalisiyoruz" diye görüslerini bildirdi. Ilyas GÜR

Yorum

• Umut Bulut Trabzon'da

NECMI KEPÇETUTAN

Bordo-mavili kulüp ile Ankaragücü arasindaki Umut Bulut görüsmeleri nihayet mutlu sonla noktalandi.
                      Trabzonspor'un israrli para arti takas önerilerini geri çeviren ve 2.5 milyon dolar da direten Ankaragücü Baskani Cemal Aydin, dünkü görüsmede 2 milyon 250 bin dolara "evet" dedi. Iki kulübün anlasmasinin ardindan simdi de Umut Bulut pazarlik masasina oturacak. Genç futbolcu bugün Istanbul'da menajeriyle birlikte Trabzonspor yönetimiyle bir araya gelecek.
                      Kulüplerin anlasmasindan sonra kendisinde sorun yasanacagini sanmadigini belirten Umut, "Yeni sezonda Trabzonspor formasiyla gollerimi atip sampiyonluk yasamak istiyorum" dedi.

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Camiamiza Hayirli olsun.

Beyler dünya kupasini Kanal 1 veriyormus.Uyduda çikiyormu bu kanal ?

bilgi verirseniz sevinirim.
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi
                          Beyler Wanchope haberinin kaynagi aksam gazetesi.Acaba Pelikan in bahsettigi futbolcu bu muydu.

wanchope ingilterede oynamiyor costa rikada bi takimda oynuyor
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kayserispor'un rakibi belli oldu

08.06.2006 - Türkiye'yi Inter-Toto Kupasi'nda temsil edecek olan Kayserispor, ilk turda 1-2 Temmuz tarihinde Macaristan ekibi Sopron ile karsilasacak.

Sari kirmizililarin daha önce MTK Budapeste ile karsilasacagi açiklanmasina ragmen, bu ekibin kupaya katilmama karari almasinin ardindan Macar Federasyonu, Inter-Toto'ya Sopron'un katilacagini UEFA'ya bildirdi.

Kayserispor, Sopron'u geçmesi halinde ikinci turda Yunanistan'in Atromitos takimiyla karsilasacak.

ih ihhh lara basarilar dilerim nede olsa türkiyeyi temsil edecekler sopron da fena bi ekib degil yani basarilar[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• USA UMUT BULUTUN HABERINI...

kelimesi kelimesine kopyala-yapistiryöntemiyle buraya koyduk....

yaziktir ya sayfalar 5 er 10 ar artiyor.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• 12008 H 04400 KANAL 1

turksat
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X