Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• günün eglencesine gülmekden isterseniz bi bakin hayatimda bukadar gülmemisdim
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu adami bile alamayacaklar, ben size söyleyeyim. Brezilya 2. liginden 5. sinif bir adami getirecekler (bkz. Oliviera,Jarro, Eduardo, Da Silva, Eller) ve bize büyük bir yildizmis gibi yutturacaklar. Edited by: Amasyali
      Türk\'üz türkü çagiririz.

Yorum

• ya neden bu kadar kötümsersiniz arkadaslar.bekliyelim.zaten yabanci kontenjanimiz yok.beklicez baska çare yok
        inadına TRABZON
        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Trabzonsporun iyiligini isteyen bir traftar olarak, Halilhodzicin Arabistanda bir takimla anlasatigini okuyunca bize ailevi nedenlerle ayrilmak zorunda oldugunu söylemesinin yalan oldugunu düsündüm. Eger Trabzonspor taraftari degilde Halilhodzic taraftari olsaydim tersini düsünürdüm.

Hep yikici elestiri yapanlarin Trabzonspora zarari oldugu kanisindayim hala. Aksinde israr edenlerin hakkinda hüküm vermekte hiç zor degil.
          Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Arkadasin dedigi dogru djokaj jun elden çikmadikça zaten yabanci transferi yapamiycaz.. 1 ay yabanci transferi olmassa sasirmayin..
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Tslidrist tarafından gönderildi

Trabzonsporun iyiligini isteyen bir traftar
              olarak, Halilhodzicin Arabistanda bir takimla anlasatigini okuyunca
              bize ailevi nedenlerle ayrilmak zorunda oldugunu söylemesinin yalan
              oldugunu düsündüm. Eger Trabzonspor taraftari degilde Halilhodzic
              taraftari olsaydim tersini düsünürdüm.

Hep yikici elestiri yapanlarin Trabzonspora zarari oldugu
              kanisindayim hala. Aksinde israr edenlerin hakkinda hüküm vermekte hiç
              zor degil.

Arkadas yazdigin yazida Halilhodzic taraftarini ve trabzonsporun
              taraftarini ayirdin ?? Ben hem trabzonspor taraftari ve hemde ZAMANINDA
              halilhodzoc taraftari olarak ne tesadüfki aynen senin düsündüklerini
              düsündüm yaziyi okuduktan sora [img]smileys/smiley2.gif[/img]

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• beyler bikere bu takimda yattara stepanov jeferson simek iskelet kadronun adamlari geriye jun djokaj lee kaliyo. ilk bunlari göndermemiz lazimki adam alabilelim. hadi lee de sorun yok. djokaj la jun da ne yapacaz. kimse almaz bunlari. biz tranferden konusuyoruzda elimiz kolumuz bagli. bu adamlari bi takima satabilmek en buyuk transfer bence.
                "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Plansiz,programsiz el yordamiyla yapilan islerin acisini çok çektik,yine ayni acilarin yasanmasidir korkum.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak moda oldu herhalde,en kötüsü de hakim olmadan hüküm vermektir zannimca......

Yorum

• iyi güzel yabanci kontenjani dolu da yerli transfer yapmayacak mi bu yönetim onun için niye bekleniyor bir allahin kulu bunu açiklasin bana deli olcam yaaa

tutturmusuz yildiz yabanci oyuncu diye yerli bir tek iki tane oyuncu aldik çagdas ve pendikli usak

bu mu yani transfer

hadi anladik yabanci için beklemedeyiz hani yerliler

umut,bilal,gökhan,i.akin vs vs birsürü isim geçiyordu...

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi
                      RENNAN SiLVA IMZAYA KALDI"

Trabzonspor?un Teknik Direktör olarak Lazaroni ile anlasmasinin
                      ardindan yabanci oyuncu arayislarinda degisiklige gidilirken, listeye
                      eklenen ilk isim Brezilya?nin Juventude takiminda forma giyen Rennan
                      Silva oldu. günebakis Gazetesi olarak 4 Haziran Pazar günü, "Renan
                      Silva süper yetenek ve Lazaroni eski ögrencisini çok istiyor. Yönetime
                      de bu oyuncunun alinmasi için rapor verdi" haberinin ardindan dün
                      Baskan Nuri Albayrak?in sahibi oldugu Yeni Safak Gazetesi bu oyuncuyla
                      genis bir haber yapti. Ve Trabzonspor?un bu oyuncuyla ilgilendigi dile
                      getirildi.

Çok Yönlü Bir Oyuncu
                      Rennan Silva?nin hem mücadeleci, hem de
                      hucuma dönük etkin, top teknigi yüksek bir oyuncu oldugu dile
                      getirildi. Fiyatinin da Ricardinho, Marcelinho, Denilson ve Lincoln?e
                      göre çok daha ucuz olduguna isaret edildi. Lazaroni?nin, "Mükemmel bir
                      top teknigi var. Hem de diger adaylara göre çok ucuz. Onu çok kolay
                      alabiliriz" raporundan sonra harekete geçen yönetimin hedefine ulastigi
                      vurgulandi. Rennan Silva ve kulübü Juventude ile yapilan görüsmeler
                      sonunda olumlu sonuca varildigi belirtildi. Genç futbolcunun da
                      Türkiye?ye gelmek için bekleyise girdigi bildirildi.

Kontenjan Bosalirsa Imza
                      Brezilyali genç orta saha oyuncusuyla 5
                      yillik bir sözlesme düsünülürken, bir yönetici, "Bu oyuncuyla her
                      konuda anlastik. Kendisinde ve kulübünde bir sorun yok. Tek sorunumuz
                      yabanci kontentajanini bosaltmak olacak. Eger Djokaj veya Tomas Jun?u
                      gönderebilirsek Rennan Silva imza atmaya gelecek. Bu oyuncuyla birlikte
                      hem orta alanda oyun kurucu sorunu çözülmüs olacak, hem de gelecege
                      dönük kaliteli bir genç oyuncu takima kazandirmis olacagiz" ifadelerini
                      kullandi. Rennan Silva?nin toplam maliyetinin ise 2,5-3 milyon dolar
                      civarinda olacagi da dile getirildi. günebakis

Hani lee ye menejari vasitasiyla yeni anlasma yapilmayacagi haberi
                      yollanmisti...Eller zaten sezonun ortasina kadar kiralik... eee ne
                      kontenjani bu habere inanmayin...

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak chigannes tarafından gönderildi

iyi güzel yabanci kontenjani dolu da yerli transfer yapmayacak mi bu yönetim onun için niye bekleniyor bir allahin kulu bunu açiklasin bana deli olcam yaaa

tutturmusuz yildiz yabanci oyuncu diye yerli bir tek iki tane oyuncu aldik çagdas ve pendikli usak

bu mu yani transfer

hadi anladik yabanci için beklemedeyiz hani yerliler

umut,bilal,gökhan,i.akin vs vs birsürü isim geçiyordu...

iste sebep.

Flas...Flass...Flasss...

Trabzonsporun daha önce lig maçlarinda boy gösteren elektirik sorunu bu kez yönetim ofisine siçradi.

Transfer komitesi ile yönetim kurulunun ve menejerlerin katildigi toplantida tamda sayin baskanin transfer dügmesine basacagi sirada elektirikler kesildi.

Alinilan bilgiye göre çok gizli toplanan ve yildiz transferini çözmeyi planlayan Albayrak ve ekibi yaklasik 7 saat süren toplantinin ardindan artik taraftari üzdügümüz beklettigimiz yeter su transfer dügmesine basalim ve yildiz transferi bordomavili renklere kavusturalim demesinin ardindan dügmeye basma seremonisi sirasinda elektirikler kesildi.

Tedas yetkilileri ile temasa geçen kulüp yöneticilerisorunun kendi tesisatlarindan olustugu bilgisini alinca sok geçirdi ve bunun bir komplo oldugunu,yildiz transferinin gecikmesi için rakip takimlar tarafindan yaptirildigini iddaa ettiler.

ayrica biraz önce ajanslarimiza düsen Trabzonspor yönetim kurulu imzali yazili açiklamada su bilgiler yer aliyor:''Taraftarlarimiz kalplerini ferah tutsunlar.gerekli çalismalari yapiyoruz,henüz geç kalmis sayilmayiz.çalismalarimiz için çok büyük bir titizlik sergiliyoruz.48 saat içindetaraftarimizicosturacak yildiz transferi gerçeklestirecegimizi umut ediyoruz''

gelismelerle tekrar karsinizda olacagiz...

Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                          Hani lee ye menejari vasitasiyla yeni anlasma yapilmayacagi haberi yollanmisti...Eller zaten sezonun ortasina kadar kiralik... eee ne kontenjani bu habere inanmayin...

Say bakalim, kaç tane yabanci oyuncumuz var. elestirmek için elestri yapmayin da [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• jefferson,symek,stefanov,yattara,

djokaj la jun gittimi iki tane daha aliriz biri sol kanada saglam ileri geri gidecek bir adam ,

umut gelirse diger yabanci orta saha ya beyin olarak alinmali..

boylece symek eski yeri olan on liberoya gecer ve huseyinin kaptigi toplari olumlu kullanacak bir adamimiz olur..?

fatik,omer,mehmet,umut, yeterli olacaktir

gokdeniz ve yattaranin da formvet oynayabilicekleri goz onune alindiginda takim iyi gibi gozukuor ..

karaiplerde bir trazonsporlu..
                            bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Defalarca yazdim[img]smileys/smiley2.gif[/img]Talip oldugumuz oyuncularin bagli oldugu futbol kulublerinin kongreleri var[img]smileys/smiley2.gif[/img]Kongre ortaminda oyuncu transferini nasil yapiyorsunuzda.[img]smileys/smiley1.gif[/img]sözlesmesi devam eden oyunculara talip oldugumuzu unutmayinda [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Malatyaspor, Samsunsporkongre yapilmadi[img]smileys/smiley2.gif[/img] Gaziantepspor'da kongreyeni yapildi[img]smileys/smiley2.gif[/img] Umut, Hayrettin'desözlesmesi devam eden oyuncular[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]

biraz sabir da [img]smileys/smiley5.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• kardesim lee gitti ama jun geldi da..

6 oyuncu ile sozlesme yapilabiliyorsa zahten bizim su anda sozlesmeli 6 oyuncumuz var symko,yattara,stefanov,jefferson,jun,djokaj,,,,

eller de ocakta gelecek derlerse o zaman kotu iste ..7 oluyor..
                                karaiplerde bir trazonsporlu..
                                bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X