Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Albayrak Lincolnu alsin
    bende gidip tüm yönetim kurulunun elini öpeyim

Yorum

• Yazik wallaha hem de çok yazik.Resmen bizimle oynuyolar.Kobiasvili nin resmini koyup yanina LINCOLN yaziyosunuz ve bizim bu habere inanmamizi bekliyosunuz.
      MİMOZA

Yorum

• Trabzonspor'a iki kötü haber birden!

07 Haziran 2006 07:50

Transferde henüz somut bir adim atamayan Trabzonspor?a 2 kötü haber birden: Bordo-Mavili ekip Brezilyali Ricardinho'dan ümidi keserken, Umut'ta askiya alindi...

Transferde henüz somut bir adim atamayan Trabzon?a 2 kötü haber: Ricardinho?dan vazgeçilirken, Umut Bulut transferi de beklemeye alindi...

Ricardinho isi yatiyor
        Bordo-Mavililer?in transfer gündeminde bulunan Ricardinho?dan kötü haber geldi. Karar vermekte zorlanan ve Trabzonsporlu yöneticileri sürekli oyalayan yildiz oyuncudan vazgeçildi. Transferiyle ilgili karari simdi vermek istemeyen ve Dünya Kupasi?nda oynamasi durumunda tekliflerin daha da artacagini düsünen Ricardinho?nun, Türkiye?ye gelmeyi istemedigi ögrenildi. Baskan Nuri Albayrak?in da, ?Bize net bir cevap vermiyor. Ondan haber beklemedigimiz için diger alternatifleri de bekletiyoruz? diyerek Ricardinho?dan vazgeçtigi ifade edildi.

Umut defteri kapanmak üzere
        Trabzonspor?un yurt içi transferindeki gözdesi Umut Bulut da beklemeye alindi. Ankaragücü Kulübü?nün 3 Milyon Euro?luk bonservis bedelinde diretmesinden dolayi çikmaza giren görüsmelerden sonra Ankara temsilcisinin Bordo-Mavili yönetime verdigi süre sona erdi. Trabzonspor yönetimi ise bu futbolcu için 3 Milyon Euro?luk bonservis bedelini veremeyecegini açikladi. Trabzonspor?un bir miktar para ile birlikte Ömer Riza ve Djokaj?i vermek istemesine karsin Ankaragücü?nün nakit para istemesi transfer zoru soktu.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bana oyle geliyoki yine b medyada gecen adamlarin hiçbiri alinmayacak. medyada adi geçmeyen biri alinacak. valla keske su adi geçenlerden biri alinabilse ama zannetmiyorum.

bakalim alincak adamda alinabilceklerin en iisi olcaktir. bakalim baskanimizin parasi trabzona buyuk topcu getirmeye yeticekmi
          "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• umuta karsilik junu versek yanina jefi kiralasak dokajida bonus verelim

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• bence yine üsütne para isterler. [img]smileys/smiley1.gif[/img]

"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Kulübümüz eski sporcularindan Tolga Seyhan'in teyzesi Hatun Çetinkaya?nin vefatindan derin üzüntü duyduk. Merhumeye Allah?tan rahmet, basta Tolga olmak üzere kederli ailesine bassagligi dileriz.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Arkadaslar Marcelinho çok iyi bir tercih tabiki ama benim gönlüm olursa Lincoln'u istiyor.Kesinlikle aranan kan.Orta sahada maestro görevini görebilecek bir oyuncu.Hem Avrupada oynadigi için uyum sorunu da yasamayacaktir.
                  TRABZONIZM

Yorum

• Ricardinho ve delgadoyu alalim delgado olmazsa kesinlikle marcelinho olmali

lincolnü almamiz ikmkansiz

forvete de genç bi yabanci almamiz lazim

dün rafael sobis haberi vardi bu adam iyi bi tercih olabilir gençler arasinda

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi
                      İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi

TS Club kapaniyor

Bahçelievler'deki TS Club kapaniyor. Trabzonspor'un lisansli ürünleri satan Bahçelievler TS Club'in kapisina kilit vurmaya hazirlanan firma sahibi Hüseyin Avni Kazanci "Kulüpten yeterli destegi bulamadim. Günden güne kan kaybetmektense is yerimi kapatmayi uygun gördüm" seklinde konustu.

Burda klüten beklenen ilgi yerine magazanin yeri daha iyi br yerde seçilseydi bugün kaptma noktasina gelemzdi. siz gidin bagcilar bakirköy hatti üzerine hemde incirli köprüsü ayagina magza açin kim inerde minubusten oraya girer adam derki giderim bakirköye hem gezerim hemde lisansli ürün bulurm. ben bile bagcilarda oturdugum hald eoraya gitmiyorum. çünkü orda in ordan tekrar bin ölüm yani. magzayi seçerken bahçelievlein daha iyi merekzi aliseris yerine koysaydilar benc ebu noktya gelmezdi.

hüseyin kazanci ile bende görüsmüstüm. kapatacagi dogru ama yerini tasimayi düsünüyor yer olarak kendide memnun degil. güngören belediyesinin yanina bir yere magaza açmayi düsünüyor. oralarda karadenizli ve trabzonsporlular daha çoktur diye
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• orasi daha iyi olur valla....

güngörenin yarisi TRABZONLU....

takimimiza biraz destek çikarlar artik.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• sali günü yani dün cevahir alisveris merkezindeki ts-clup magazasindaydim, oradaki görevli arkadas bana lotto dan vaz geçildigini ve bir aksilik olmassa puma ile anlastikarini söyledi...
                          AkkSeLI_61

Yorum

• Dün saat 18:00 civari Fatih'le ordaydik.

Bize de kesin olarak Lotto ile anlasma yapildigi söylendi...

Enteresan tabii...[img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: Kaya
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Lotto nedir arkadaslar, Puma nedir? TSClub bu mamulleri kendisi uretmiyor mu zaten kendi markasiyla ?

Yorum

• Valla dün 18:00 civari ile Lotto idi.

Bugün ne olur bilemem...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X