Albayrak Lincolnu alsin
bende gidip tüm yönetim kurulunun elini öpeyim
bende gidip tüm yönetim kurulunun elini öpeyim
BordoMaviNet ile on binlerce taraftara ulaşın.
Gerçek taraftar, gerçek etkileşim.
| Trabzonspor'a iki kötü haber birden! | |||
![]() |
| ||
![]() | |||
Transferde henüz somut bir adim atamayan Trabzon?a 2 kötü haber: Ricardinho?dan vazgeçilirken, Umut Bulut transferi de beklemeye alindi... Ricardinho isi yatiyor Bordo-Mavililer?in transfer gündeminde bulunan Ricardinho?dan kötü haber geldi. Karar vermekte zorlanan ve Trabzonsporlu yöneticileri sürekli oyalayan yildiz oyuncudan vazgeçildi. Transferiyle ilgili karari simdi vermek istemeyen ve Dünya Kupasi?nda oynamasi durumunda tekliflerin daha da artacagini düsünen Ricardinho?nun, Türkiye?ye gelmeyi istemedigi ögrenildi. Baskan Nuri Albayrak?in da, ?Bize net bir cevap vermiyor. Ondan haber beklemedigimiz için diger alternatifleri de bekletiyoruz? diyerek Ricardinho?dan vazgeçtigi ifade edildi. Umut defteri kapanmak üzere Trabzonspor?un yurt içi transferindeki gözdesi Umut Bulut da beklemeye alindi. Ankaragücü Kulübü?nün 3 Milyon Euro?luk bonservis bedelinde diretmesinden dolayi çikmaza giren görüsmelerden sonra Ankara temsilcisinin Bordo-Mavili yönetime verdigi süre sona erdi. Trabzonspor yönetimi ise bu futbolcu için 3 Milyon Euro?luk bonservis bedelini veremeyecegini açikladi. Trabzonspor?un bir miktar para ile birlikte Ömer Riza ve Djokaj?i vermek istemesine karsin Ankaragücü?nün nakit para istemesi transfer zoru soktu. | |||
Kulübümüz eski sporcularindan Tolga Seyhan'in teyzesi Hatun Çetinkaya?nin vefatindan derin üzüntü duyduk. Merhumeye Allah?tan rahmet, basta Tolga olmak üzere kederli ailesine bassagligi dileriz.
| TS Club kapaniyor |
bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum