Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünün haberi
    Halilhodzic zu Arabern

Trotz des vierten Ranges mit Trabzonspor hatte der 54-jährige
    Trainer Vahid Halilhodzic die Vertragsverlängerung abgelehnt. Nun
    hat er bei Al-Ittihad einen Vertrag für die nächste Saison
    unterzeichnet. Er wird Nachfolger des Franzosen Bruno Metsu.

kaynak:www.transfermarkt.de

Tercüme

Trabzonsporla 4. olmasi rahmen sözlesmesini uzatmayi kabul etmedi diyo
    ve Al-ittihat takiminda Bruno Metsunun yerine göreve geldigini yaziyo..

Demekki sayin hodzicin problemi ailesinden kaynaklanmiyodu,cikip erkek gibi ben gitmek istiyorum diyemedi...

Edited by: mission_61
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Ronaldinho'dan sonra Eto'o'nun da hocasi olacak Vahid..
      BORDO MAVİ

Yorum

• Etoonun biyere gittigini sanmiyorum,ayrica ayni sitede Wiganin forveti
        Jason Roberts in Besiktasla anlasmak üzere oldugu yaziyo,bu adam kesin
        BJK nin elinde kalir bütün sezonda 9 gol atmis ve asisti yok adamin..[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi

Dünün haberi
          Halilhodzic zu Arabern

Trotz des vierten Ranges mit Trabzonspor hatte der 54-jährige Trainer Vahid Halilhodzic die Vertragsverlängerung abgelehnt. Nun hat er bei Al-Ittihad einen Vertrag für die nächste Saison unterzeichnet. Er wird Nachfolger des Franzosen Bruno Metsu.

kaynak:www.transfermarkt.de

Tercüme
          Trabzonsporla 4. olmasi rahmen sözlesmesini uzatmayi kabul etmedi diyo ve Al-ittihat takiminda Bruno Metsunun yerine göreve geldigini yaziyo..

Demekki sayin hodzicin problemi ailesinden kaynaklanmiyodu,cikip erkek gibi ben gitmek istiyorum diyemedi...

YAHU VAHIT DE ÇAKAL ÇIKTI...ADAM DIBI BEN GIDECEM DESEYDI ZATEN KIMSE KIMSEYI ZORLA TUTAMAZ....AILESI TÜRKIYEYI ISTEMIYOMUS,SIMDI NEREYE GITTI ARABISTAN....AKILSIZ ADAM....

Yorum

• Trabzon'da Ricardinho seferberligi

Teknik direktör sorununu Lazaroni ile çözen Trabzonspor, Brezilyali dünya yildizi' Ricardinho'yu transfer edebilmek için 10 milyon dolari gözden çikardi. Çalismalar sürüyor.

Ricardinho harekati

Trabzon, Dünya Kupasi öncesinde Ricardinho'ya imza attirmayan menajeri devre disi birakmak için yeni bir menajeri devreye soktu.

Teknik direktör Lazaroni'nin alinmasini israrla istedigi Ricardinho için Trabzonspor ilginç bir yöntem buldu. Dünya Kupasi öncesinde futbolcuya imza atirmayacagini söyleyen Brezilyali menejeri devre disi birakmak için Lazaroni'yi Türkiye'ye getiren menajer Ayhan Yesilbas devreye girdi. Ayhan Yesilbas'in

ortagi Fredsouza'- nin menajerlik sirketi araya girerek eski menajeri devre disi birakacak ve kupa öncesi isi bitirecek.

DA SILVA ÖNERISI
            Yildiz sözü veren baskan Nuri Albayrak'in Ricardinho için 10 milyon euro'yu gözden çikardigi söyleniyor. Bu arada Lazaroni, yaninda götürdügü Trabzonspor'un maç kasetlerini izledikten sonra Juventude'den Renan Texeira da Silva'yi yönetime önerdi. Brezilyali teknik adam, 21 yasindaki yildiz için "Süper bir yetenek. Fiyati da uygun. Kulüp içindeki maddi dengeleri sarsmaz. Takimda çok iyi isler yapar" ifadelerini kullandigi bildirildi.

Buyrun iki zit haber nerden yakarsaniz ordan yanar iste.Birde bu haberler medyanin haberleri çogumuz inanmiyoruz ama son dakika topigine klübümüzle ilgili haberleri yapistiriyoruz olay bu sadece arkadaslar buraya yerlestirilen her haber e inandigimizi çikarmayin lütfen ama güzel olanlara kim inanmak istemezki.Birde henüz kesin bir sey olmadan sirf daha sonra ben demistim demek için simdiden yönetimi elestirmek dogru degil kanisindayim.Uefa maçlari baslamadan 1 hafta öncesine kadar sabir lütfen sonra hep beraber geregini yapariz. Edited by: rutav0861
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• TS Club kapaniyor

Bahçelievler'deki TS Club kapaniyor. Trabzonspor'un lisansli ürünleri satan Bahçelievler TS Club'in kapisina kilit vurmaya hazirlanan firma sahibi Hüseyin Avni Kazanci "Kulüpten yeterli destegi bulamadim. Günden güne kan kaybetmektense is yerimi kapatmayi uygun gördüm" seklinde konustu.

Edited by: rutav0861
              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi

TS Club kapaniyor

Bahçelievler'deki TS Club kapaniyor. Trabzonspor'un lisansli ürünleri satan Bahçelievler TS Club'in kapisina kilit vurmaya hazirlanan firma sahibi Hüseyin Avni Kazanci "Kulüpten yeterli destegi bulamadim. Günden güne kan kaybetmektense is yerimi kapatmayi uygun gördüm" seklinde konustu.

Burda klüten beklenen ilgi yerine magazanin yeri daha iyi br yerde seçilseydi bugün kaptma noktasina gelemzdi. siz gidin bagcilar bakirköy hatti üzerine hemde incirli köprüsü ayagina magza açin kim inerde minubusten oraya girer adam derki giderim bakirköye hem gezerim hemde lisansli ürün bulurm. ben bile bagcilarda oturdugum hald eoraya gitmiyorum. çünkü orda in ordan tekrar bin ölüm yani. magzayi seçerken bahçelievlein daha iyi merekzi aliseris yerine koysaydilar benc ebu noktya gelmezdi.
                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Arkadaslar bu transfer haberlerinin ne kadar saçma oldugu su paralardan bile belli. Baslikta 10 milyon dolar derken altta 10 milyon euro diyor. Ben bu isi bir türlü anlamadim. 3 milyon dolar fark yapar bu kadar az bir para mi ?

Yorum

• düzeltildi
                    Tesekkürler
                    Edited by: ironmaster

Yorum

• Düzeni bozan mesajlar silinmistir...

Degerli forum kullanicilari, su copy-paste'leri önce notepad'e, oradan buraya aktarin lütfen. Ya da baska bir yöntemle düzgün olarak halledin. Forum düzenini bozmak cezayi gerektirir ve bu da bir düzen bozma biçimi. Lütfen...

Yorum

• Ozellikle "resmi de buraya koymaya calisirken" oluyor bu tarz isler . Resimsiz, sadece yaziyi kopyala/apistir yaparlarsa arkadaslar, daha efektif olur...

Yorum

• Trabzon'dan Insua'ya kanca

Bordo-mavili yönetim, geçen sene basinda ismi Galatasaray için geçen, bir ara Vestel Manisaspor ve Besiktas'in da gündemine gelen Federico Insua'yi transfer listesine aldi.

Boca Juniors'da forma giyen 26 yasindaki Arjantinli yildizin 2009 yilina kadar sözlesmesi bulunuyor. Lazaroni'nin kaliteli bir orta saha oyuncusu istegi üzerine harekete geçen yönetimin, Ricardinho'ya alternatif olarak Insua'yi yedege çektigi, görüsmelerin tüm hiziyla devam ettigi ögrenildi.

Yorum

• Szymek'in yerine Lincoln
                            Trabzon yönetimi, "Celtic'e gitmek istiyorum" diyen Szymkowiak'i gönderip, Lincoln'u getirecek
                            Trabzonspor, Szymkowiak'in Celtic Kulübü'ne gitmek istedigini açiklamasina çok kizdi. Yönetim, Polonyali futbolcunun "Zurawski ile birlikte oynamak isterim" sözleri üzerine "Kimseyi zorla tutmayiz" diyerek arayisa geçti. Szymkowiak'a alternatif olarak Schalke 04'te oynayan Lincoln ile görüsmeler basladi. Lincoln'ün takimi yönlendirecek çok iyi bir beyin görevi yapacagi söyleniyor.

YA IYI SÖYLÜYOLARDA,SCHALKE 04 E YENI BIR STAT MI YAPTIEIP ALACAKLAR LINCOLN'Ü SIZCE DOGRULUK PAYI VARMI.DÜNDE KARADENIZ GAZETESINDE YAZIYODU..

SELAMLAR,SAYGILAR.

Canımızdan Can Alanın Canını Almak Farzdır

Yorum

• Marcelinho aski!
                              Lazaroni, hayalini kurdugu Hertha Berlin?li futbolcu Marcelinho'yu telefonla arayip transfer teklifinde bulundu.
                              Canımızdan Can Alanın Canını Almak Farzdır

Yorum

• iyide Transfer haberinde LINCOLN yaziyo resimde KOBIASVILI ve SEEDORf var bu nasil is anlayamadim gitti.
                                MİMOZA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X