artik su transferler gelse ya her sene iskence çekiyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arkadaslar bi son dakka yorumu ile azcik caniniz sikayim
( Biraz önce sky turkte menejer Bayram Tutumlu ve ömer güvenç vardi. Ömer güvenç Lazaroni yi sordu ama ik mik etti trabzonsporlu yöneticiler onu secmislerse iyi demektir diyerek politik bir cevap verdi ama alinda hiç bir ise yaramaz demek ister gibiydi.Insallah ben yaniliyorumdur . Aglamak istiyorum yaaa
[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Real Madrid'le arasi iyi olan biri Bayram Tutumlu. Eger Rm futbol direktörü Floro gibi birisini istemeyip Lazaroni'yi seçersen tabi ki tepkisi negatif olacaktirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Arkadaslar geçen Lig-Tvde Lemi Çelik, Besiktas'a transfer olan Burak Yilmaz için, izledim çok yetenekli 1-2 sen içerisinde fizigini güçlendirebilirse Carew'den daha üst noktalara gelebilir dediTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildiArkadaslar geçen Lig-Tvde Lemi Çelik, Besiktas'a transfer olan Burak Yilmaz için, izledim çok yetenekli 1-2 sen içerisinde fizigini güçlendirebilirse Carew'den daha üst noktalara gelebilir dedi
lemi dediyse en az 2 kere düsünmek lazimSAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
okadar da deildir be yau örenir en azindan bence
tamam belki elimizde kendini gösterememis genç yetenekler var amma
bu çocuun bi artisi var uzun boylu biraz teknigini gelistirirse en
gerekli olan uzun forvet i biz yetistiriris
uzun boyluluklan olsaydi tamam artik,benide alsinlar, bendede 1.90 boy
var benide yetistirsinler,teknigimde fena sayilmaz ve son
vuruslarimda cok iyi aslinda,banada 3-4 sene zaman tanisinlar bu
3-4 sene icerisinde zaten yeterince para kazanmis olurum ondan sora
gercek meslegimede devam edebilirim..ne dersin [img]smileys/smiley2.gif[/img]
ama yetistirme yerinin a-takim oldugunu sanmiyorum bunun icin altyapi
var ve a-takima yükselen bir forvet sahaya koydugun andan itibaren
golleri siralicak...
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
O zaman Buraktan hayir gelmezİlk olarak Travelair tarafından gönderildiArkadaslar geçen Lig-Tvde Lemi Çelik, Besiktas'a transfer olan Burak Yilmaz için, izledim çok yetenekli 1-2 sen içerisinde fizigini güçlendirebilirse Carew'den daha üst noktalara gelebilir dedi
Yorum
-
Marcelinho ve Lincoln Trabzona KESINLIKLE GELMEZ!!!!!!!
Bu asparagas haberlere nasil inaniyorlar hala anlamiyorum.
Lincoln ü Bayern Münih istedi Ballack in yerine ve Schalke vermedi.
Trabzona mi verecek? ASLA!!!!
Marcelinho yada Hertha nin krali. Onuda kimse kolay kolay alamaz!!!!
Yani anlayacaginiz, bu futbolculari unutalim hemen!!!!
TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
Merhabalar,
Okuduklarima inanamadim,sakami acaba yazilanlar diye düsünmekten kendimi alamadim cidden.Arkadaslar cidden Cem denilen yeni transfer !'den medet uman varmi acaba ? Yoksa elestrileri yok etmek için körü körüne mi savunur olundu bu transfer ? Yapmayin 4 sezonda Pendik gibi bir takimda toplam 13 gol atmis ve yasi 21'e gelmis bir isimden bahdiyoruz ! Fatih'in yanina gelecek oyuncu bu mu ? Yoksa 30 yasina gelene kadar bekleyelim genç daha iyi olacak mi diyecegiz.Çünkü ben bu tip yorumlari Mehmet Yilmaz içinde okumustum,sonrada stadyumda yuhalanmaya basladi.Kaleci Ahmet gibi nerden geldigi belli olmayan bir oyuncu,Ahmet içinde ön yargili olmayalim hemen elestirmeyelim deniliyordu ve nasil bir oyuncu oldugu ilk maçta görüldü.Tabii görmek isteyenler gördü gene...
Çok güzel bir söz vardir"Adam olacak çocuk ..... dan belli olur" der atalarimiz.Kimse ne hikmetse bu yildiz oyuncuyu fark etmedi bizimkiler hemen kapti ! Bomba transferler bir bir birtarafimizda patlamaya basladi,hayirlisi diyelim artik.Alistik nasilsa,hep ayni sözler veriliyor "Gereken transferler yapilacaktir" bu sözleri her yönetimden duyarizda is icraata gelince ortada birsey yok maalesef.
Esasen yazilacak çok sey varda neyse elbette görevlerini yerine getirmeyenler geldikleri gibi giderler daha öncekiler gibi.Gerçi onlar her halükarda bu isden nemalanirlar olan Trabzonspor'uma olur maalesef.
Basarilar
Sevgiler SaygilarBasarilar
Sevgiler Saygilar
Yorum
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img]tebrik ederim arkadasim yazdiklarinin sonuna kadar arkasindayim bi kere madem genç oyuncu alacaz neden umutu ve mehmet topuzu alamiyoruz dedilerki yildiz transfer edecez bu mudur abi yildiz[img]smileys/smiley25.gif[/img]
gazetelere bakiyorum her gün degisik isimler geliyo gidiyo yabanci transferinde arkadaslar kendinizi kandirmayin hangi yabanciyi yollucaklar bizim 6 yabancimiz var zaten bunlar ankaragücünden 6 ayda bir futbolcu alamazken yabanci futbolcu mu alacaklar hem de YILDIZ [img]smileys/smiley17.gif[/img] ben sahsen baskanimiza hiç güvenmiyorum belki iyi bir inan belki çok dürüst ama ben güvenmiyorum inanmiyorum baskanlik seçiminde söyledigi hiç bir sözü daha tutamadi en küçügünü bile yapamadi
siz beni aydinlatin belki ben trabzon a uzak kaldigim için farkedememis olabilirim baskanlik seçimlerinde verdigi sözlerden herhangi birini yapabildi mi? kimse bana dahayeni geldiler demesin 6 ay gayet uzun bi zaman dilimi bekliyorum arkadaslar özellikle yönetimi savunan arkadaslar bi düsünün isterseniz bulursunuz belki biseyler ben hiç sanmiyorum amaAh hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum