Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi
    of ya bu yaziyi okuduktan sonra bütün sevkim kirildi ya[img]smileys/smiley19.gif[/img]
    Abi sallamayin bu admlari ya adm Brazilyanin hocaligini yapmis,kupa amerikayi kazanmis kötü antranörmüs...

Kardesim bari kimya? O takimin nasil bir kadrosu olabilirde bu adm kötü oynatabilir bunlar fener ,kasim pasanin hocasini getirse yildiz yaparlar biz her ne yapsk kötü hocaya sonuna kadar destek verelim bu adami görünce içimde bir ürperti oldu iyi seyler hissediyorum 96 dan sonra ilk defa iyyi seyler.... Yeterki yönetim gerçekten 3 yildiz 2 de görev adami alabilsin..
    PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
    MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
    BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

• yaw ne bu yas tartismasi yaa??? sampiyon olmak istiyorus sampiyonluk görmek istiyorus die yirtiyorus bi taraflarimizi deilmi? sampyon olmak için 50 milyon dolari bile gözümde büyütmem ben sizlerde öle olun bence.. adamlarin 150 milyon dolar borcuvar hiç düsünüyoalrmi parayi? yok... çünkü istedikleri sey sampiyonluk kupa.. birakin bizimde olsn 100 milyon dolar borcumuz ama sampiyonluk görelim yaa yeter artik para yas tartismasindan biktim yaaa. ben sampiyonluk görmedim hayatimda.1 sampiyonluk için 100 milyon dolar borca girmeye raziyim yeterki görelim su sampyonlugu.. borçsus sampiyon olunmas bunu kafaniza sokun arkadaslar. 24 25 yasinda yildiz ariyosunuz o yaslarda hiç bir yildiz trabzona gelmes bu gerçei anlayin artik. bence versinler 10 20 milyon dolar borca girsinler sampiyon yapsinlar bizi. biz bu yas para muhabbetinden ömür boyu sampyonluk göremeyis bunu anlayin artik.. trabzonspor gençlerle sampiyon olamas trabzonspor tecrübeyle sampyon olur alicaksin 30 31 33 farketmes alicaksin arkadas.. iki sene sonra para etmesmis yaw etmesin yaa etmesin!!! biz sampiyon olalim su eziklerinden dilinden kurtulalim adamlar bizi adam yerine koymuyo kendimizi savunamiyorus bile.. fener son tr kupasini 23 sene önce almis die dalga geçiorus ama bizde o zamandan beri sampiyon olamiyorus hangisi daha aci verici?? yok yok taraftarimiz bu kafada olduktan sonra sampiyonluk haketmiyorus biz...

Edited by: MeKanSiZ
      Tribünün Babasi KaleArkasi!!www.kalearkasi.net

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
        30 yasindaki adama 3-5 milyon verirsekmi zararli olur ? [img]smileys/smiley36.gif[/img]Bizler bu kafayla sampiyon olamayiz.. halay bile degil. insallah yönetimde senin gibi düsünmüyodur.

ya kardes sen beni yanlis anladin ben o paraya genç yildizlari

almak trabzon için daha uygun olacaktir diyorum eger

para sorunu yoksa tabiki alinsin faydali olacak her oyuncu alinabilir

chelsea de makalele oynuyosa hem de öyle bi takimda ve mevkide

Yorum

• İlk olarak morientes tarafından gönderildi

İlk olarak mert67 tarafından gönderildi
          of ya bu yaziyi okuduktan sonra bütün sevkim kirildi ya[img]smileys/smiley19.gif[/img]
          Abi sallamayin bu admlari ya adm Brazilyanin hocaligini yapmis,kupa amerikayi kazanmis kötü antranörmüs...

Kardesim bari kimya? O takimin nasil bir kadrosu olabilirde bu adm kötü oynatabilir bunlar fener ,kasim pasanin hocasini getirse yildiz yaparlar biz her ne yapsk kötü hocaya sonuna kadar destek verelim bu adami görünce içimde bir ürperti oldu iyi seyler hissediyorum 96 dan sonra ilk defa iyyi seyler.... Yeterki yönetim gerçekten 3 yildiz 2 de görev adami alabilsin..

insallah senin dedigin gibi olur kardesim
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• 35 yasindaki Cocu Eindhoven ile olan sözlesmesini uzatti

suraya bak adamlar yas mas dinlemiyo

Yorum

• "Avni Aker'de bir Galatasaray maçi.Öyle bir motivasyonla çiktik ki,Galatasaray gözünü açamiyor.Senol agabeye 70 dakika top delmedi.Senol agabey sonunda kizdi."Burada donacagim" der gibi bir çokis yapti.Sonra orta sahada "Ara sira geri oynayin,senolagabeye top atalim" dedim.Sonra ben ve Necati agabey (Özçaglayan)arada bir geriye pas yapmayabasladik.Bir anlamda kaptanimizdan baski gördügümüz için kendi kalemize top atmistik."

[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

UNUTULMAZ KAPTAN "KEMAL SERDAR"

Trabzonspor Dergisi Haziran-Temmuz sayisi

Canımızdan Can Alanın Canını Almak Farzdır

Yorum

• 04 Haziran 2006 15:30

Trabzon?da çok zor günler geçirdigini itiraf eden Bosnak Teknik Direktör Vahid Halilhodziç, Türkiye'ye geri dönebilecegi tek takimi açikladi. Iste ayrintilar...

Halilhodziç: F.bahçe'ye kosa kosa gelirim

Trabzonspor?la yollarini ayiran Vahid Halilhodziç, teknik direktör arayisindaki F.Bahçe?ye kosarak gelebilecegini söyledi.

Trabzon?da çok zor günler geçirdigini itiraf eden Halilhodziç, ?Bir daha Türkiye?ye dönmem gerekirse sadece F.Bahçe?ye gelirim. O takimda görev yapmak keyif verici olur. Yedekleri dahi kaliteli. Yildizlar toplulugu bir takimdan söz ediyoruz. Kenarda arkama yaslanarak, sicak kahvemi yudumlayarak taktik vermek isterim. Trabzonspor?da bu imkanlari bulamadim.? diye konustu.

Telefon araciligiyla görüslerini aldigimiz Bosnak teknik adam, F.Bahçe?nin birçok Avrupa takimindan daha önde oldugunu ifade ederek, ?Yerel basarilar yeterli görülmemeli. F.Bahçe?nin uluslararasi arenada da basarili olmasi sart. Böyle bir ortamda F.Bahçe?nin sampiyonlugu kaçirmasi ise saskinlik verici. Zor olan sampiyonlugu vermekti; kazanmak degil.? dedi.

Kaynak: Zaman
                Haber: Vahap Söztutan
                telefon araciligiyla görüstüklerine göre gerisini tahmin edebiliyorum

Yorum

• Haberler

A Miniklerimiz Türkiye Sampiyonasi?nda
                  A Minik Takimimiz bugün saat 12.45?te TFF Haluk Ulusoy Tesisleri?nde oynanan karsilasmada Tonyaspor?u 5-0 yendi ve A Minikler Türkiye Sampiyonasi?na katilmaya hak kazandi.

Takimimiz maçta su kadroyla mücadele etti:

Eyüp, Halit, Sinan (dk.40 Tarik), Kaan, Çagri (dk.40 Ogulcan), Raif, Yunus Emre (dk.40 Çagri Akyol), Cemrehan

Goller: dk. 3 ve 14 Yunus Emre, dk.20 Halit, dk.36 Çagri, dk.55 Çagri Akyol

Bu arada, Çarsibasi, Akçaabat Sebatspor?u 3-1 yenerek kentimizden Türkiye Sampiyonasi?na katilan ikinci temsilci oldu.

Idmanocagi ? Ofspor ile Kirazlik ? Sürmenespor maçlarinin galipleri de Türkiye Sampiyonasi?na gidecek son iki ekip olacaklar.

Geliyorlar... gümbür gümbür geliyorlar... [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Bu arada, habu usaklara yazik degil mi. Niye bunlara kisa kollu forma vermiyorlar. Ziyaret eden herkese, tuttugu takim bakilmaksizin kisa kollu çubuklu forma veriliyorda, gelecegimizin teminati olan bu çocuklari 30 derce sicakta, niye uzun kollu forma ile oynatiyorlar ki.
                  Edited by: kutoz

Yorum

• İlk olarak shogun61 tarafından gönderildi

04 Haziran 2006 15:30

Trabzon?da çok zor günler geçirdigini itiraf eden Bosnak Teknik Direktör Vahid Halilhodziç, Türkiye'ye geri dönebilecegi tek takimi açikladi. Iste ayrintilar...

Trabzonspor?la yollarini ayiran Vahid Halilhodziç, teknik direktör arayisindaki F.Bahçe?ye kosarak gelebilecegini söyledi.

Trabzon?da çok zor günler geçirdigini itiraf eden Halilhodziç, ?Bir daha Türkiye?ye dönmem gerekirse sadece F.Bahçe?ye gelirim. O takimda görev yapmak keyif verici olur. Yedekleri dahi kaliteli. Yildizlar toplulugu bir takimdan söz ediyoruz. Kenarda arkama yaslanarak, sicak kahvemi yudumlayarak taktik vermek isterim. Trabzonspor?da bu imkanlari bulamadim.? diye konustu.

Telefon araciligiyla görüslerini aldigimiz Bosnak teknik adam, F.Bahçe?nin birçok Avrupa takimindan daha önde oldugunu ifade ederek, ?Yerel basarilar yeterli görülmemeli. F.Bahçe?nin uluslararasi arenada da basarili olmasi sart. Böyle bir ortamda F.Bahçe?nin sampiyonlugu kaçirmasi ise saskinlik verici. Zor olan sampiyonlugu vermekti; kazanmak degil.? dedi.

vahit bizi baglamaz artik ne yaparsa yapsin..ezik olmayi seçecekse o kendi bilecegi birsey.......

Yorum

• vahid iyiki göndermisiz seni
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• abi vahidle ilgili haberin dogru olduguna inamiyorum onun için atmayin hocanin aleyhine
                        İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Yönetim karisiyor
                          Ibrahim Haciosmanoglu, Ferrer ve Floro ile masaya oturdugu dönemde, Trabzonspor?un hocasi Lazaroni mesajiyla apar topar Türkiye?ye döndü

04.06.2006

Trabzonspor?da uzun süredir devam eden teknik direktör arayislari sirasinda yasanan bir gelismenin yönetim içinde ciddi sorunlara neden oldugu ortaya çikti. Iddiaya göre yönetim tarafindan tam yetkiyle donatilan ve ardindan ikinci kez yurt disina giden ikinci baskan Ibrahim Haciosmanoglu?na Serra Ferrer ve Benito Floro ile masaya oturdugu bir dönemde gelen telefon mesaji (SMS) ipleri kopma noktasina getirdi. Iki tecrübeli hoca ile yaptigi görüsmelerde büyük mesafe kaydeden ve isi bitirmek üzere olan Haciosmanoglu?nun telefonuna ulasan mesaj, Trabzonspor Kulübü?ndendi... Yöneticileri ve kulüp görevlilerini bilgilendirmek üzere yollanan mesajda, ?Trabzonspor?un yeni hocasi Lazaroni? yaziyordu. Bu habere çok sasiran ikinci baskanin görüsmeleri yarida keserek apar topar, Türkiye?ye döndügü vurgulandi. Baskana kirgin oldugu ögrenilen Haciosmanoglu?nun yarin yapilacak yönetim kurulu toplantisinda bu konuyu gündeme getirerek açiklama isteyeceginin alti çizildi.

kaynak:fanatik.com

adi ,ezik medya ortaligi karstirmaya çalisiyor..yalanci herifler..trabzon hoca ile anlasacak hersey bittikten sonrami ikinci baskannin haberi olcak mavraya bak............... ezik basin...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak SOTA2 tarafından gönderildi
                            Arkadaslar foruma yeni katildim. Aktivite olali bu 2. günüm. Sunu görüyorumki hep stres, asiri sevgi, 23 yildir gelmeyen sampiyonlugun verdigi ümitsizlik, ve her yil taraftar bazinda çiplak gözle bile görünen yönetimin yaptigi hatalar, yanlis transfer politikalari, vs. vs. vs. liste uzar gider. Bence hersey birbirinde ayri ve birbirine bagli oha (nasil cümle kurduysam) demek istedigim su sabir ve itidale davet ediyorum. Ben bu yönetimin hoca tercihini begenmesemde gizlilik ve herkesi ters köseye yatirmasi açisindan basarili bulmakla beraber, her yazan habere inanmayalim ve elbetteki yönetiminde en az bizim kadar basari istedigine eminim. Basarisiz olmak adamlarin neden isine gelsin yahu[img]smileys/smiley7.gif[/img]Akilli olalim. lütfen.Bekleyelim görelim taki transfer sezonu son saniyesine kadar. Ondan sonra yine bu forumda asalim keselim. Futbolcu önerilerimizi burdan yapalim.Belki ki buna eminim gerek yöneticisi gerek futbolcusu bu formu okuyor.(en azindan bazilari). Siz Futbolcu veya Yönetici olsaniz okumazmiydiniz. O yüzden biraz seviye sabir ve sabir.En büyük asil ve ayricalikli insanlarin takimi olan sampiyon efsane Trabzonspor.

Iyisiyle kötüsüyle tüm yazilanlar tek bir amaç ugruna: Trabzonspor'un basarisi. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• T.S'a Umut için taninan süre doldu...

04 Haziran 2006 17:25

Yazili bir açiklama yapan Ankaragücü Kulübü Baskan Vekili Serdar Tosun, Sari-lacivertli kulüpte transferlerle ilgili yasanan son gelismeleri açikladi.

Ankaragücü Baskan Vekili Serdar Tosun, yabanci oyuncu transferi konusunda çalismalarinin tüm hiziyla devam ettigini belirtirken, Umut Bulut'un Trabzonspor'a transferi konusunda Bordo-mavili kulübe tanidiklari zamanin doldugunu kaydetti.

Yazili bir açiklama yapan Ankaragücü Kulübü Baskan Vekili Serdar Tosun, Sari-lacivertli kulüpte transferlerle ilgili yasanan son gelismeleri açikladi.

Transferde önceligi yabanci oyuncuya verdiklerinin altini çizen Tosun, "Yabanci oyuncu transferi konusunda çalismalarimiz tüm hiziyla devam etmektedir. Teknik direktörümüz Hikmet Karaman'in Brezilya'dan, takim kaptani ve menajerimiz Hakan Kutlu'nun Ispanya'dan Ankara'ya dönmelerinin ardindan belirlenen isimlerle önümüzdeki günlerde resmi sözlesmeler imzalanacaktir" ifadelerine yer verdi.

Ankaragücü'nün yildiz golcüsü Umut Bulut'un Trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak son dönemde yeni bir gelisme olmadigini ifade eden Tosun, "Her iki kulübün baskanlari arasinda yapilan görüsmeler sonrasinda, Umut Bulut ile ilgili bir asama kaydedilememistir. Önceligin Trabzonspor'da olmasina karsin uzun süredir cevap alinamamis ve kendilerine öngörülen süremiz dolmustur. Futbolculumuz Umut Bulut ile görüserek, yurtiçi ve yurtdisindan gelen transfer tekliflerini tekrar degerlendirmeye alacagiz" dedi.

Yorum

• İlk olarak shogun61 tarafından gönderildi

04 Haziran 2006 15:30

Trabzon�da çok zor günler geçirdigini itiraf eden Bosnak Teknik Direktör Vahid Halilhodziç, Türkiye'ye geri dönebilecegi tek takimi açikladi. Iste ayrintilar...

Trabzonspor�la yollarini ayiran Vahid Halilhodziç, teknik direktör arayisindaki F.Bahçe�ye kosarak gelebilecegini söyledi.

Trabzon�da çok zor günler geçirdigini itiraf eden Halilhodziç, �Bir daha Türkiye�ye dönmem gerekirse sadece F.Bahçe�ye gelirim. O takimda görev yapmak keyif verici olur. Yedekleri dahi kaliteli. Yildizlar toplulugu bir takimdan söz ediyoruz. Kenarda arkama yaslanarak, sicak kahvemi yudumlayarak taktik vermek isterim. Trabzonspor�da bu imkanlari bulamadim.� diye konustu.

Telefon araciligiyla görüslerini aldigimiz Bosnak teknik adam, F.Bahçe�nin birçok Avrupa takimindan daha önde oldugunu ifade ederek, �Yerel basarilar yeterli görülmemeli. F.Bahçe�nin uluslararasi arenada da basarili olmasi sart. Böyle bir ortamda F.Bahçe�nin sampiyonlugu kaçirmasi ise saskinlik verici. Zor olan sampiyonlugu vermekti; kazanmak degil.� dedi.

uydurmadan öteye bir sey demeyecegim bu kadar eminim eger gerçeksede fransizlara olan kinim bir okadar daha artti...
                                [ille d' 7]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X