Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• samaras i nereye yolladilar[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
    iyi gitsin o zaman..biz anlasma saglayamadik fiyati cikarmak icin bin
    bir türlü yapan haber cikiyor.gidersede gitsin ama bence umut konusunda
    ankaragücü geri atim atacaktir
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi

Umut?a müthis teklif
      Ingiltere Premier Ligi takimlarindan Manchester City, Ankaragücü?nün yildizi için 3 milyon Euro?yu gözden çikardi

30.05.2006

Teklifi degerlendirmeye alan Baskent temsilcisi, gelecek hafta içerisinde son kararini Ingilizler?e bildirecek

ingilterede futbol oynamak icin milli futbolcu olmasi lazim degilmi ? Edited by: murat
      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• ayrica bise daha ekliym yönetim 2 miyon dolar + ömer riza(1.5 milyon dolar) bu paraya kayserili gökhani alsinlar yaw...gökhan umuttan katbe kat daha iyii....umut trabzonspora gelmesse göründe bakin kimse almiycak onu bi dahaki sene yine kümde kalmak için oynar....
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• bence umut daha iyi ama gökhan ünal hedefi fb.akli istanbulda.zafer
          biryol gibi olmak istiyor sanirim.bence iyi olur.gitsin bakalim milli
          takim yüzü görürmü daha[img]smileys/smiley36.gif[/img] umut bize gelirse milli takimin degismez forveti olur..

Yorum

• arkadaslar dikkat ediyomusunuz sabah herkes sinir küpü çglen bi açiklama geliyor herkes ona yogunlasiyor ama yine gün sonunda elde var sifir. t.d. belli degil transfer yok[img]smileys/smiley7.gif[/img]

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• [QUOTE=murat]
              İlk olarak sbay tarafından gönderildi

ingilterede futbol oynamak icin milli futbolcu olmasi lazim degilmi ?

evet[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Su Ömer Riza'yi Trabzonda oynatacak bir hoca alsinlar.bu adamdan nasil faydalanamiyorlar?hayret!...

Bu arada simdi radyospor'da Fatih Tekke adinin Fenerbahçe ile anilmasina sasirdigini söylediler.Ben Trabzonspor kaptaniyim,oynarsam Trabzonda yoksa Avrupa'da oynarim dendi...

Helal kaptan iste böyle konus.Baskanimizda yalandan yere Trabzonspor menfaatlerinden bahsetmesin.Trabzonun menfaatleri, Fatih Tekke'nin 5 yil daha bu takima imza atmasini gerektirir.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Valla Ibrahim olsa ya iyi olur hem genç hem de yetenekli.Bir deIstanbul hayatindan uzak kalacagini düsünürsek hadi be yönetim beni bir sasirtin.Ben .... olmasa bahsine beni haksiz çikartin.
                  TRABZONIZM

Yorum

• Vestel Manisaspor Kulübü Futbol Sube Sorumlusu Semih Vardarer, Trabzonspor ile transfer görüsmesi yaptigi belirtilen teknik direktör Ersun Yanal'in ayrilmasi halinde 750 bin avro tazminat ödemesi gerektigini kaydetti.

Vardarer, Vestel Manisaspor ile sözlesmesi süren Ersun Yanal'a Trabzonspor'dan öneri geldigini bildiklerini söyledi. Yanal'in takimdan ayrilmasini istemediklerini vurgulayan Vardarer, söyle devam etti: ''Biz yönetim olarak Ersun Yanal Hocamiza git demedik. Fakat gidip gitmeme, onun kendi tasarrufunda bir seydir. Biz onun Trabzonsporlu yöneticilerle konustugunu, hatta kendi kulüplerine gelmesi yönünde baski olusturuldugunu biliyoruz. Ersun Yanal'in gitmesi durumunda hukuki sorumluklari var. Bu da tazminati ön görüyor. Ayrilmak istedigi takdirde 750 bin avro öder. Teknik direktör krizi çözülene kadar iç ve dis transferi askiya aldik.''
                    TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi
                      İlk olarak sbay tarafından gönderildi

Umut?a müthis teklif
                      Ingiltere Premier Ligi takimlarindan Manchester City, Ankaragücü?nün yildizi için 3 milyon Euro?yu gözden çikardi

30.05.2006

Teklifi degerlendirmeye alan Baskent temsilcisi, gelecek hafta içerisinde son kararini Ingilizler?e bildirecek

ingilterede futbol oynamak icin milli futbolcu olmasi lazim degilmi ?

Evet Murat, böyle bir madde olmasi lazim.Yanilmiyorsam hangi ülke futbolcusu olursa olsun, son 1 yil içerisinde kendi ülkesininmilli takim maçlarinda % 75 oynamasi gerekiyor.Ancak o zaman Ingilterede top oynayabilir.
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• tümeri fb almis beeeee[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• iyide ümit milli olmasi yetmiyo mu...

Yorum

• Umutun ümit milli takimlarla oynadiklarini düsünürseniz bu sorunu asacaktir
                            ama yok oyle bisi tüm ingliz premiership sitelerine bakiyorum yok bisi
                            büyük ihtimalle bizim baskanin restine karsilik blöf yapiyorlar
                            aliriz bu adami uygun fiyata biraz geçicekbilir ama yinede aliriz ersun isterse [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• ya beyler bu allahsiz fotomacin e-mail adresi falan yok mu bunlar ne arsiz yuzsuz pislik insanlar ya adam hergun aciklama yapiyo fotomacta hergun fatih fenerde diyo ya allahini seven bi kardesim suraya fotomacin linkini yazsin

Yorum

• Yanal T.S'a giderse, bedelini öder....

30 Mayis 2006 16:00

Vestel Manispor'un teknik direktörü Ersun Yanal'in Trabzonspor ile transfer görüsmesi yapmasina kulübünde tepki geldi. Iste haberin ayrintilari...

Vestel Manisaspor Kulübü Futbol Sube Sorumlusu Semih Vardarer, Trabzonspor ile transfer görüsmesi yaptigi belirtilen teknik direktör Ersun Yanal'in ayrilmasi halinde 750 bin avro tazminat ödemesi gerektigini kaydetti.

Vardarer, Vestel Manisaspor ile sözlesmesi süren Ersun Yanal'a Trabzonspor'dan öneri geldigini bildiklerini söyledi.

Yanal'in takimdan ayrilmasini istemediklerini vurgulayan Vardarer,
                                söyle devam etti:

''Biz yönetim olarak Ersun Yanal Hocamiza git demedik. Fakat gidip gitmeme, onun kendi tasarrufunda bir seydir. Biz onun Trabzonsporlu
                                yöneticilerle konustugunu, hatta kendi kulüplerine gelmesi yönünde baski olusturuldugunu biliyoruz. Ersun Yanal'in gitmesi durumunda hukuki sorumluklari var. Bu da tazminati ön görüyor. Ayrilmak istedigi takdirde 750 bin avro öder. Teknik direktör krizi çözülene kadar iç ve dis transferi askiya aldik.''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X