özkan sümer bold yazdiginiz sekilde bir sey dememiski sadece avrupaya gitse daha iyi olur demis nerden buluyorsunuz bu uydurman haberleri haberin asli bu
---------------
| Sümer: Trabzon hocayi seçmeliydi |
| Trabzonspor Kulübü eski baskanlarindan ve teknik direktörlerinden Özkan Sümer, "Bordo - mavili camianin hocasini belirlemesi gerekiyor. Gecikme oldu,bu mazeret olarak kabul edilemez" dedi. |
| 29 Mayis 200617:31 |
Yazi boyutunu büyütmek için |
Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciligi kura çekimi sonrasinda basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Sümer,"Yöneticiler bazen yönetenlerin etkisi altinda kaliyorlar. Kitlesel baskilar sonucunda istedikleri dogru kararlari veremiyorlar. Türkiye'de de bunun sikintisi yasaniyor. Yönetim kurullari teknik direktörleri belirleyemedigi takdirde oyuncu transferlerinde geç kaliyorlar" dedi. Trabzonspor'a yerli bir teknik direktörün gelmesinden yana oldugunu kaydeden Sümer, "Yabanci hocanin geldigi ülkeyi tanimamasi, rakiplerini tanimamasi, onu yüzde 50 eksiyle baslatiyor. Basarili olmasi zora giriyor. Ben gönlüm Trabzonspor'un basina yerli hocanin gelmesinden yana" diye konustu. Bir basin mensubunun, "Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transferi gündemde. Bu transferi nasil degerlendiriyorsunuz?" seklindeki sorusuna Sümer, su yaniti verdi: "Bu karari yönetim kurulu ile birlikte Fatih Tekke verir. Transfer olayinda öncelikle Fatih'in arzulari önemlidir. Yönetim de onu göndermek isterse bir takima transfer olur. Bana göre Fatih Tekke yurt disindaki bir takima gitse daha iyi olur" |
ffice" />

Teknik direktör konusunda somut bir adim atamayan Trabzonspor'da, Baskan Nuri Albayrak, 3-4 teknik adamla görüstüklerini söyledi. Albayrak, Fatih Tekke konusunda kulübün menfaatleri dogrultusunda hareket edeceklerini belirtti.
Yorum