İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak diskus tarafından gönderildisampiyon böyle olunur iste rakiplerini engelleyerek.helal olsun schumi ye ne büyük sporcu be.İlk olarak selcuk tarafından gönderildim. schumacher pole kazandi ama nasil adam son virajin önüne arabayi park etti ve cogu son tur sürenler orada zaman kayib etti ve onun zamanini gecemedi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
schmacherden saaten hep nefret etmisimdir ama ferraride en sevdigim araba allahima bin sükürler olsun raikkönen seneye ferraride [img]smileys/smiley32.gif[/img]hatirlarmisin schuminin vilneuve jerezdeydi sanirim bilerekden girmisdi bence bugün o hamleyi tekrarladi yanlis anlam alonsodanda nefret ediyorum . yani villeneuvelen raikkönenin üstüne yok aslinda bu ikili ferraride olsa ya satarlar f1 anasini
sanirim sen sevinerek gülüyorum sandin yanlis sadece aksiyona güldüm ne yapayim herseyi kazanmis adam nekadar düsdü bak iste buna ancak gülüp gecilir artik Edited by: selcuk"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
m. schumacher pole kazandi ama nasil adam son virajin önüne arabayi park etti ve cogu son tur sürenler orada zaman kayib etti ve onun zamanini gecemedi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
AHMET AGAOGLU'NDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
Trabzonspor?un eski yöneticilerinden Ahmet Agaoglu, bordo mavili kulübün hem teknik direktör hem de transferlerde geç kaldigini belirterek, ?Yerli ya da yabanci hocayla su günlerde sözlesme imzalanmis olmaliydi dedi.
Takimin basina getirilecek hocanin yerli ya da yabanci olmasinin yönetimin takdirinde oldugunu belirten Ahmet Agaoglu, ?Yerli ya da yabanci hoca transferi tabi ki yönetimin tercihi ama bu iste biraz geç kaldiklarini düsünüyorum. Eger Vahit Halilhodziç ile yollarini ayirmaya karar verdiyseler bir ?B? planlarinin olmasi gerekirdi. Trabzonspor?un, hocayla yollarini ayirdiktan sonra takimi yönetecek hocayla bir hafta on gün çerisinde anlasma imzalamasi gerekirdi. Hedefinizi belirleyeceksiniz ve hedefinize ulastirack hocayi belirleyeceksiniz. Bunun sayisi 2-3?tür; yerlidir veya yabancidir. Ona göre programizi yaparsiniz. Transferden önce Haziran ayina girmeden, yani su günlerde Trabzonspor?un antrenörüyle anlasma imzalamis olmasi gerekirdi. Antrenörün istekleri dogrultusunda da transferlerin gerçeklestirilmesi gerekiirdi. Ancak belki de yönetimin bir bildigi vardir. Farkli arayislar pesindedirler. Onlari da daha henüz neticeyi görmeden elestirmek dogru olmaz. Bu isler o kadar kolay da degil. Hepimiz bu yollardan geçtik. Ama sanki biraz geç kalmislar gibi, biraz kararsizlarmis gibi bir görüntü veriyorlar. Bu görüntüyü vermemeliydiler? dedi.
Nuri Albayrak baskanligindaki Trabzonspor yönetimnin özveriyle çalistigini belirten Agaoglu, ?Ben simdi hiçbir yönetici ve hiçbir kulüp baskanini elestirmem çünkü bu islerin ne kadar zor oldugunu biliyorum. Oralarda görev yapmanin disaridan göründügü kadar kolay olmadigini biliyorum. Sadece Trabzonspor için geçerli degil bu. Baskan Nuri Albayrak ve ekibi büyük bir özeveri ile çalisiyor. Allah onlara kolaylik versin. Gerçekten altina girilecek bir yük degil. Böyle bir görev için o insani camianin çok sevmesi ve kendisini futbola adamis olmasi lazim. Onlarin orada görev yapmalari bile camialari adina çok çok büyük bir özveridir? dedi.
agaoglu degilmiydi bendende ts e bir star var oda laflarini unutmus gibin
Senin bahsettigin ve yildiz sözü veren Ali Agaoglu.Ahmet Agaoglu degilİki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
-
agaoglu degilmiydi bendende ts e bir star var oda laflarini unutmus gibin
dumur oldum[img]smileys/smiley5.gif[/img], Ahmet Agaoglu söz vermedi, sen duyduysan baska[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
aaa bilmiyordum bunlarin alisi ahmeti oldugunu özür dilerim ozaman ama alidende cit yok bendemi bi star sözü versem biraz hava disi görünüse göre bise harcanmasi gerekmiyor böyle sözlere bide bütün medyaya cikiyon iyi reklam yani
''TRABZON'A BORCUM VAR''
Adi baska kulüplerde transfer listesinde geçen Gökdeniz bu sezon Trabzon'da kalacak. Milli futbolcu "Büyük sikintilar atlattim. Kulübüm, arkadaslarim, baskan ve yöneticilerim benim için büyük destek verdi. Trabzon'a borcumu ödemeden bir yere gitmem" dedi.
vay be gökide akillanmisEdited by: selcuk"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
aaa bilmiyordum bunlarin alisi ahmeti oldugunu özür dilerim ozaman ama alidende cit yok bendemi bi star sözü versem biraz hava disi görünüse göre bise harcanmasi gerekmiyor böyle sözlere bide bütün medyaya cikiyon iyi reklam yani
''TRABZON'A BORCUM VAR''
Adi baska kulüplerde transfer listesinde geçen Gökdeniz bu sezon Trabzon'da kalacak. Milli futbolcu "Büyük sikintilar atlattim. Kulübüm, arkadaslarim, baskan ve yöneticilerim benim için büyük destek verdi. Trabzon'a borcumu ödemeden bir yere gitmem" dedi.
vay be gökide akillanmis
Bumudur bence budur. Kaptana duyurulur.HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
-
İlk olarak degok tarafından gönderildiİlk olarak selcuk tarafından gönderildi
''TRABZON'A BORCUM VAR''
vay be gökide akillanmis
Bumudur bence budur. Kaptana duyurulur.
borucnu bir yil daha sahada gezinerek ödeyecekse hiç durmasin önceden gittigi yoldan devam etsin gitsin..Trabzonspor
Yorum
-
Ben secimlerden öncede diyodum zaten Ahmet Agaoglunun baskan olmasi
gerekiyo,suan icin trabzonsporda tek is yapacak adam oydu,Nuri albayrak
da iyi olur demistim ama gün gectikce kredisi tükeniyo nuri
albayragin,düsününki yabanci bi hocaylan anlasilamassa ve yapilan
transferlerde takima katki saglamassa hele hele yildiz transferi
yapilmassa devre arasina gelinmeden alinan birkac basarisizliktan sora
avni akerden yükselecek olan sesleri tahmin edebiliyorum...
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
kutoz
Bugünkü Divan Kurulu'ndan Basina Yansiyanlar
DHA
Trabzonspor Divan Genel Kurul Toplantisi?nda, teknik direktör bulunamayisi ve transfer konularinda yönetime sert elestiriler yapildi. Baskan Nuri Albayrak, toplantiya katilmadigi için tepki aldi.
Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi Salonu?nda gerçeklestirilen Divan Genel Kurulu?na, yönetimi temsilen Asbaskan Hasim Sayitoglu, Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas ve bazi yönetim kurulu üyeleri katildilar.
Genel Kurul?da ilk sözü alan Asbaskan Hasim Sayitoglu, Baskan Nuri Albayrak?in yogun isleri nedeniyle toplantiya katilamadigini belirterek basladigi konusmasinda, 5 aydir yogun tempoda çalistiklarini ve mutlaka eksikliklerinin oldugunu belirterek, ?Her düsündügümüzü tabii ki hayata geçiremiyoruz. Ama çalisiyoruz. Göreve gelirken iki hedefimiz vardi. Birisi Trabzonspor?un UEFA Kupasi?na katilmasini saglamak, digeri de Türkiye Kupasi?nde final oynamakti. Bunlardan birine ulastik. Diger çabamiz da kulübe kalici gelirler kazandirmak için çalismalar yapmakti. Bizden önceki dönemlerde baslatilan Istanbul Kartal?daki benzin istasyonu açma girisimlerimiz sonuçlandi. 21 Mayis?ta aski süresi doldu. Önümüzdeki haftalarda firmalarla görüsmelerimiz baslayacak ve en iyi fiyati verenle anlasacagiz. Stat yapimi için bir firma gelip incelemelerde bulundu. Onlarin sunacagi projeyi bekliyoruz. Sonra sizinle bu projeyi tartisacagiz? dedi.
Divan Kurulu?nda daha sonra söz alan kurucu üyelerden Refik Karaagaçli, yönetimin tek agizdan konusmasi gerektigini belirterek, ?Herkes transferler konusunda farkli konusuyor. Bunlarin tek agizdan çikmis gibi olmasi gerekir? ifadesini kullandi.
SÜMER: CIDDI BELIRSIZLIK VAR
Trabzonspor eski Baskani Özkan Sümer, kulüpte ciddi bir belirsizlik yasandiginin altini çizerek, ?Takimsal ve yönetimsel anlamda bize doyurucu bilgiler gelmedi. Transferi yönetemiyorsaniz diger unsunlar bir kulübü ayakta tutmaya yetmez. Önce sportif basari gerekir. Bakin Aziz Yildirim, kulübü için tam 47 tane olumlu is yapti. Ama sportif basariyi saglayamadigi için kellesini kaybetti. Sportif basari için de sadece iyi bir futbol takimi yetmez. Yönetimin de takim olmasi gerekir. Güven tablosuna ihtiyaç vardir. Tek bir kisiye dayali transfer felaketle sonuçlanir. Bu kadar devasa bir olayin bu kadar plansiz bu kadar düzensiz ele alinmasi camiaya ve yönetime zarar verir. Atay Aktug yönetimine de tam bu aylarda bazi uyarilar yapmistim. Yasanan talihsizlikleri biliyoruz. Ben bilirim mantigiyla camiayi reddedersek, çekecegimiz yiginla üzüntü daha var demektir. Trabzonspor büyük oldugu için sevilmedi, sevildigi için büyüdü. Bu büyüklük yeterince algilanamiyor. Trabzonspor büyük kulüplerle seviserek degil, savasarak bugünlere geldi. Simdi ise ilginç iliskiler gelisiyor? dedi.
Trabzonsporlu Eski Futbolcular Dernegi Baskani Serdar Bali de, toplantiya katilmayan Baskan Nuri Albayrak?i elestirerek, ?Asbaskan Trabzon?da yasiyor. Onu disarida da görüyoruz. Ama Baskan?in Divan toplantilarina isini öne sürerek gelmeme hakki yok. Bu göreve talip olan insanlar isleri olsa bile, önceligi bu göreve vereceklerdir. Önceligin her zaman Trabzonspor?da oldugunu bileceklerdir. Yapilan yabanci transferleri takima katkida bulunmuyor? diye konustu.
Divan Kurulu üyesi ve eski yönetici Ali Özbak da Bali gibi, Baskan Albayrak?in toplantiya katilmamasini elestirdi. Özbak, ?Trabzonspor Baskani, baskanlik makamini müsabakalarda degil önce burada temsil edecek. Yönetim karar vermekte gecikiyor. Transfer yok, hoca yok. Ben Istanbul kulüplerinde oynayan bir oyuncunun alinmasina karsiyim. Bu nedenle Çagdas?in transferini de kabul etmiyorum. Bugüne kadar Istanbul?dan aldigimiz hiçbir oyuncudan yararlanamadik? diye konustu.
Eski asbaskanlardan Iskender Önal ise, teknik kadronun hala belirlenmemis olmasinin transferi de etkiledigini ifade ederek, ?Seçimden önce Vahid Halilhodziç Hoca ile bir görüsme yapmistim. O zaman onun gidici oldugunu anladim. Yönetimdekilerin de gidici olacagini düsünecegini sandim. Ancak teknik adam arayisi papatya falina dönmüs durumda. Bence Trabzonlu bir teknik adama görev verilmeli. Yönetim içinde birliktelik yok. Seçimden önce kazanirsam 4 yabanci futbolcuyla temas halinde oldugumu söylemistim. Ama bu yönetim istisareyi sevmiyor. Birilerine danisinca küçük düsmüs olmazlar. Yönetim seçim atmosferiyle iki vurucu beyanda bulundub. Birisi stadyum digeri de yildiz oyuncu transferiydi. Bunlari sik sik hatirlatarak yönetime manevi baski uygulamamaliyiz. Stadin insasi, sonsuz finansmanla bile en az 4 yil sürer. En iyisi mevcut stadi bölüm bölüm yeniden insa etmek? dedi.
Elestirilere yanit veren Asbaskan Hasim Sayitoglu, Fatih?in yurt içinde bir takima transferinin sözkonusu olmadigini yineledigini belirterek, ?Kaptan?in kendi istegi üzerine yurt disi transferini gelen tekliflere göre oturup konusacagiz. Söylendigi gibi sezon öncesi plansizlik programsizlik yok. Sezonu 25 Haziran?da açacagiz, 2 Temmuz?da Avrupa?ya gidecegiz. Isviçre, Hollanda ve Almanya?da 3 ayri rezervasyonumuz var. 22 Temmuz?da dönecegiz. Yeni hocamiz bu kamp yerlerinden birini seçecek. Hoca konusunda henüz bir karar vermedik. Yurt disinda görüsmeler yapildi. Anlasmazliklar var. Bunlarin bir kismi ekonomik, bir kismi manevi nedenlerle ortaya çikti. Ama bu sürecin Mayis ayininin ilerisine geçmeyecegini umuyorum. Insallah geçmez. Yönetimlerde fikir ayriligi olabilir, olmalidir da. Dogruyu ancak böyle bulabiliriz. Transferde panik olacak bir durum söz konusu degil. Zaten mevcut kadrodan bir tek Lee?nin sözlesmesi bitti. 5 veya 6 oyuncu takviyesi yapacagiz. Çagdas, kadroyu zenginlestirmeye yönelik bir transferdir. Su anda bosaltma yapmadan zaten yabanci oyuncu alamayiz. Baskan bence de toplantiya katilmalidir. Dogrudur. Ama mazeretimizi bildirdik. Ben de teknik direktör konusunda yerlinin yerlisinden yanayim. Ama yönetim olarak yetkiyi baskana verdik. Yönetimdeki arkadaslarimiza da haksizlik yapiliyor bence? dedi.
(Kyn: Tikla)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum