Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• onlan ufukhan kardesmi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
      onlan ufukhan kardesmi
      ufukhani hiç görmedim de ali güzeldalla aralari baya iyi galiba hep beraber dolasiolar
      Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• bunlar üçlü ;[img]smileys/smiley36.gif[/img]

ufuk bayraktar[img]smileys/smiley32.gif[/img]

han bayraktar[img]smileys/smiley32.gif[/img]

ufukhan bayraktar[img]smileys/smiley32.gif[/img]
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• ufukhan ufuk ikiside bayraktar ve birbirlerine benziyorlar bencebuda genc ufukhan cok yaslandi ya

Edited by: selcuk

Ünal Karaman

Yorum

• kardes degillerdi yanilmiyorsam
            Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• Umut'a Ajax'tan teklif var

Hollanda'nin üç büyük futbol kulüplerinden olan Ajax, Ankaragücü'nün santrforu Umut Bulut'a resmen talip oldugunu açikladi.

Ajax Showtime taraftar sitesinde yapilan açiklamada, Ajax'in Bulut'a resmi teklif yaptigini ve kendisi ile mukavele imzalamak istediklerini belirtildi.

Umut Bulut'un iyi bir santrfor oldugunun açiklandigi Internet sitesinde, futbolcu ile Anderlecht ve Trabzonspor'un da ilgilendigi belirtildi.

Bulut'un transferini çok istediklerini söyleyen Ajax yöneticileri, kisa zaman içerisinde bu transferi bitirmek istediklerini söylediler.
              27.05.2006

Kaynak : DHA

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

ufukhan ufuk ikiside bayraktar ve birbirlerine benziyorlar bencebuda genc ufukhan cok yaslandi ya

Harbiden de müthis benzerlik, ben ufukhani o ufuk zannediyordum hatta dedim kendi kendime niye ofans adamini bek oynatiyorlar[img]smileys/smiley1.gif[/img]...

kesin bir akrabalik wardir....
                Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• umut dediler agzimiza bi kasik bal sürdüler ama o adam 2 milyon + +ömer riza etmez usaklar ben böyle düsünüyorum
                  Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• BENCEDE ETMEZ

Yorum

• ts_fan sota su anda zorluda demis.. yarin haber çikari... sota trabzona mi geliyor diye..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Lyon land Swede Källström

Olympique Lyonnais are to sign the Sweden midfield player Kim Källström on a four-year contract from Stade Rennais FC for a fee of ?7m.

Shopping list
                        The 23-year-old will undergo a medical today before return to the Sweden squad as they continue to prepare for the FIFA World Cup. Källström, who was on the shopping list of a number of leading clubs, said: "When Lyon came in for me there was no disputing where I would go. I'm joining a club which will be playing in the [UEFA] Champions League and who have a great chance of winning titles."

Honours
                        Källström announced himself as a prodigious talent at BK Häcken before joining Djurgårdens IF in December 2001 for ?1.35m. He helped the Stockholm club to the Allsvenskan title in both 2002 - their first championship since 1966 - and 2003 when he was the league's second-top scorer with 14 goals before a ?2m switch in January 2004 to Rennes, where he scored 20 goals in 83 Ligue 1 outings.

uefa.com

bir yildiz daha gitti[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• çok geç kaldik çok hala teknik direktorumuz yok !!!

her yil yapilan hata gene yapildi. madem hoca gidecekti anlassaydinizya yeni hocayla bu isi bu adamlar bilmiyo zorla yonetime sokcaklar beni de[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Erciyes Lazarov'u kapti

27 Mayis 2006 12:54

Kayseri Erciyesspor, teknik direktör Mustafa Ugur'un israrla istedigi Gaziantepsporlu Lazarov ile bir yili opsiyonlu 3 yillik anlasmaya vardi.

Kayseri Erciyesspor, teknik direktör Mustafa Ugur'un israrla istedigi Gaziantepsporlu Lazarov ile bir yili opsiyonlu 3 yillik anlasmaya vardi.

Kulüp baskan vekili Erol Bedir, 2 yildan beri yakindan takip ettikleri Lazarov'un transferinin gerçeklesmesi için yogun çaba harcadiklarini söyledi.

Futbolcunun menajeri Saffet Sancakli ile son görüsmeyi yapmak üzere sabah saatlerinde bir araya geldiklerini ve her konuda anlasmaya vardiklarini kaydeden Bedir, ''Her takimin sahip olmak isteyebilecegi bir oyuncu ile anlasmanin mutlulugunu yasiyoruz. 1 yili opsiyonlu 3 yillik anlasmaya vardigimiz Lazarov'u persembe ya da cuma günü kente getirerek imza attiracagiz'' dedi.

Trabzonspor'un da Lazarov ile ilgilendigini bildiklerini anlatan Bedir, söyle devam etti:

''Trabzonspor'un pazartesi gününe kadar süre istedigi futbolcuyla elimizi çabuk tutarak anlastik. Bir anlamda Lazarov'u Trabzonspor'unelinden almis olduk. Teknik heyetimizin futbolcuyu israrla istemesi, futbolcunun takimimizi tercih etmesi ve menajeri ile daha önceye dayanan görüsmelerimiz bu transferin bitmesini sagladi. Takimimiz Lazarov ile daha da güçlenmistir. Iç ve dis transfer çalismalarimiz devam ediyor.''
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• Trabzonspor Yanal'a resmen talip

27 Mayis 2006 00:01

V. Manisaspor Kulübü Baskani Haluk Çubukçu, Trabzonspor Kulübü'nün Ersun Yanal için kendilerine resmen teklifte bulundugunu söyledi.

Teknik direktör arayislarini sürdüren Trabzonspor, V. Manisaspor'un tecrübeli teknik direktörü Ersun Yanal'i kulübünden resmen istedi. Konuyla ilgili IHA muhabirine açiklamada bulunan Vestel Manisaspor Kulübü Baskani Haluk Çubukçu, Trabzonspor Kulübü'nün Ersun Yanal için kendilerine teklifte bulundugunu söyledi.

Ersun Yanal'la sözlesmelerinin devam ettigini ve kendisini birakmayi düsünmediklerini belirten Çubukçu, "Hocamizdan memnunuz. Onun da bizimle bir sorunu yok. Transfer konusunu da kendisiyle görüstük. Su anda kesin bir sey söylemek için erken. Ilerleyen günlerin neyi gösterecegini hep birlikte görecegiz" diye konustu.

IHA

Yorum

• m. schumacher pole kazandi ama nasil adam son virajin önüne arabayi park etti ve cogu son tur sürenler orada zaman kayib etti ve onun zamanini gecemedi[img]smileys/smiley36.gif[/img]

AHMET AGAOGLU'NDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
                                Trabzonspor?un eski yöneticilerinden Ahmet Agaoglu, bordo mavili kulübün hem teknik direktör hem de transferlerde geç kaldigini belirterek, ?Yerli ya da yabanci hocayla su günlerde sözlesme imzalanmis olmaliydi dedi.

Takimin basina getirilecek hocanin yerli ya da yabanci olmasinin yönetimin takdirinde oldugunu belirten Ahmet Agaoglu, ?Yerli ya da yabanci hoca transferi tabi ki yönetimin tercihi ama bu iste biraz geç kaldiklarini düsünüyorum. Eger Vahit Halilhodziç ile yollarini ayirmaya karar verdiyseler bir ?B? planlarinin olmasi gerekirdi. Trabzonspor?un, hocayla yollarini ayirdiktan sonra takimi yönetecek hocayla bir hafta on gün çerisinde anlasma imzalamasi gerekirdi. Hedefinizi belirleyeceksiniz ve hedefinize ulastirack hocayi belirleyeceksiniz. Bunun sayisi 2-3?tür; yerlidir veya yabancidir. Ona göre programizi yaparsiniz. Transferden önce Haziran ayina girmeden, yani su günlerde Trabzonspor?un antrenörüyle anlasma imzalamis olmasi gerekirdi. Antrenörün istekleri dogrultusunda da transferlerin gerçeklestirilmesi gerekiirdi. Ancak belki de yönetimin bir bildigi vardir. Farkli arayislar pesindedirler. Onlari da daha henüz neticeyi görmeden elestirmek dogru olmaz. Bu isler o kadar kolay da degil. Hepimiz bu yollardan geçtik. Ama sanki biraz geç kalmislar gibi, biraz kararsizlarmis gibi bir görüntü veriyorlar. Bu görüntüyü vermemeliydiler? dedi.

Nuri Albayrak baskanligindaki Trabzonspor yönetimnin özveriyle çalistigini belirten Agaoglu, ?Ben simdi hiçbir yönetici ve hiçbir kulüp baskanini elestirmem çünkü bu islerin ne kadar zor oldugunu biliyorum. Oralarda görev yapmanin disaridan göründügü kadar kolay olmadigini biliyorum. Sadece Trabzonspor için geçerli degil bu. Baskan Nuri Albayrak ve ekibi büyük bir özeveri ile çalisiyor. Allah onlara kolaylik versin. Gerçekten altina girilecek bir yük degil. Böyle bir görev için o insani camianin çok sevmesi ve kendisini futbola adamis olmasi lazim. Onlarin orada görev yapmalari bile camialari adina çok çok büyük bir özveridir? dedi.

agaoglu degilmiydi bendende ts e bir star var oda laflarini unutmus gibinEdited by: selcuk

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X