Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cumartesi İnönü'de buluşalım
    Geleneksel Şöhretler Turnuvası'na sayılı günler kala 4 büyük takımın eski yıldızları maçın heyecanını yaşamaya başladı. Dün bir araya gelen şöhretler, bir yandan centilmenlik çağrısı yaparken, bir yandan da takımları adına iddialarını ortaya koydular. Cumartesi günü İnönü Stadı'nda oynanacak olan turnuvayı taraftarlar ücret ödemeden izleyecek.

Zaman Gazetesi'nin organize ettiği 'Şöhretler Turnuvası'nda heyecan tüm hızıyla sürüyor. Geleneksel hale gelen turnuvanın hafta sonunda yapılacak 6.sında taraftarlar kadar futbolcular da büyük bir heyecanla maç gününü bekliyor. Türk futbolunun lokomotifi Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor formalarını bir dönem başarıyla terletip, unutulmazlar arasında yer alan eski yıldızlar, dün İnönü Stadı'nda bir araya gelerek turnuva öncesi son hazırlıkları konuştular.

Dostluk ve centilmenlik mesajları veren eski yıldızlar, kazanma konusunda ise hiç de mütevazı davranmadılar. Şimdiye kadar henüz şampiyon olamayan Fenerbahçe ve Beşiktaş, bu şanssızlıklarını kıracaklarını iddia ederken, Trabzonspor ve Galatasaraylılar ise şampiyonluk konusunda yine kendilerinin çekişeceğini ileri sürdü. Dün İnönü Stadı'nda bir araya gelen efsane futbolcuların turnuva ile ilgili görüşleri şöyle:

Muhammed Altuntaş (G.Saray): Eski anıları tazelemek adına yapılan müthiş bir organizasyon. Burada yeşil sahada top koşturduğum arkadaşlarımla yine aynı mekanda ter atmak heyecan verici. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Hakan Tecimer (Fenerbahçe): Biz bu sene turnuvadaki şanssızlığımızı yenmek istiyoruz. 100. yılda Fenerbahçe'yi burada da şampiyon yapacağımıza inanıyorum.

Lemi Çelik (Trabzonspor): 1996 senesinde Fenerbahçe bizi yenerek lig şampiyonluğunu elimizden almıştı. Bu sene de 100. yıllarında centilmenlik çerçevesi içinde Sarı-Lacivertli rakibimize şampiyonluk şansı vermeyeceğiz.

Orhan Kaynak (Beşiktaş): Benim bu organizasyondaki ilk yılım. Eski abilerim ve arkadaşlarımla tekrar bir arada bulunmak beni çok duygulandıracak. Amacımız, böyle bir güzelliğin devam etmesi.

Uğur Tütüneker (Galatasaray): 2 seneden beri yaptığımız çıkışı bu yıl da sürdüreceğiz. Taraftarlara buradan böyle bir gösteriyi kaçırmamalarını söylemek istiyorum. Güzel geçecek bir günde İnönü'yü doldurmalarını istiyoruz.

Hamdi Aslan (Trabzonspor): Gözyaşlarıyla bıraktığım futbolu, böyle anlamlı bir günde tekrar yâd etmek çok heyecan verici. Arkadaşlarımla yeniden bir araya gelmek inanılmaz bir olay. Trabzonspor'un şampiyon olacağına inanıyorum.

Cem Pamiroğlu (Fenerbahçe): Cumartesi gününü iple çekiyorum. Futbolun tatil olduğu yaz ayı içinde bizleri bu kuraklıktan kurtaran tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Hamza Hamzaoğlu (Galatasaray): Artık şöhretlerin sayısının yavaş yavaş artacağını düşünüyorum. Bizim ekip yine iddialı. Abilerim ile bir araya gelmekten oldukça memnunum. Taraftarlardan, böyle nadir bir günde bizleri yalnız bırakmamalarını istiyorum.

Şenol Fidan (Beşiktaş): İnönü'ye tekrar ayak basmak bizim için çok güzel bir duygu. Hatta şimdiden heyecanlandım diyebilirim. İnsanların buraya eski günlerdeki gibi akın etmeleri gerekir. Zaman Gazetesi'nin bu olayı bir marka haline geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Özcan Kızıltan (F.Bahçe): Eski dostlarımla tekrar aynı heyecanı yaşayacağım. Bunun anlamını kimselere tasvir edemem. Fakat bilinmesi gereken bir vakıa var. Futbolumuzun eski sevecenliğini kaybettiği bir zamanda yapacağımız bu olay bir bebek sevimliliğinde. Herkesi bekliyoruz.

Mahir Günok (Trabzonspor): Turnuvanın en favori takımları arasındayız. Kaleyi diğer dost rakiplerime kapatacağım. Cumartesi günü herkesi böyle değerli bir günde bizi izlemeye bekliyoruz.

Efsaneler fair-play sözü verdi

Dört büyük kulübümüzün formasını uzun yıllar giyen efsane futbolcular Şöhretler Turnuvası'nda centilmenliği elden bırakmayacaklarını söylediler. Karşılaşmaların fair-play duygusu içinde geçeceğini vurgulayan emektar futbolcular, İnönü Stadı'nda nostalji rüzgârları estireceklerini kaydettiler.
    Özkan SÜMER

Yorum

• Direk www.karadenizfirtinasi.tk 'den kopyalanmistir.

Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor'un Gineli oyuncusu Jabi ile de her konuda anlaşmaya vardı.

TS Jabi İle Anlaştı
      Adnan, Serkan ve Jabi ile 11 Haziran'dan sonra büyük olasılıkla toplu olarak sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Ancak Jabi'nin transferinin, yabancı kontenjanının azaltılması veya Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı konusunda alacağı karara bağlı olduğu bildirildi.

Kaleci transferinde ise Sakaryasporlu Martinez'in alınmasının zor olduğu öğrenildi. Martinez'e alternatif olarak, Cordoba'nın da aralarında bulunduğu bazı isimlerin gündemde olduğu kaydedildi.

Kaleci arayışlarının teknik direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda daha sonraya bırakıldığı öğrenildi. Doğan'ın öncelikle savunmaya yapılacak transferlerin tamamlanmasını istediği bildirildi.

Yorum

• Direk www.karadenizfirtinasi.tk 'den kopyalanmistir.

Sancak Kaplan Trabzonspor’un tranfer lisetisnde bulunuyor.

TS Sancak'ın Peşinde

[FONT='Tahoma','sans-serif']Geçtiğimiz sezon Altay formasını giyen Sancak, Trabzonspor yönetiminin kendisi ve menejeriyle temasa geçtiğini belirterek, Trabzonspor yönetimi beni istiyor, bende Trabzonspor gibi büyük bir camiada top koşturmak istiyorum dedi.[/FONT]
        [FONT='Tahoma','sans-serif']Sancak, Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan'la Malatyaspor'da birlikte çalıştıklarını belirterek şunları söyledi; “Ziya hoca beni Malatya'dan tanıyor.Malatyaspor Uefa'ya gittiği dönem Ziya Hoca ile birlikteydik. Bonservisim şu an elimde.Türkiyeden bir çok kulüpten teklif alıyorum ama benim öncelikli tercihim Trabzonspor olacak.İnşallah en kısa zamanda Trabzonspor'la masaya oturup borda mavili formayı giyerim.Trabzon Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesi.Her futbolcunun formasını giymeyi hayal ettiği bir kulüp.Transferim birkaç gün içinde netlik kazanacak.Şu an Trabzonspor'a gelmek için sabırsızlanıyorum” [/FONT]

Yorum

• Arkadaşlar; bu akşam izlediğim bir spor haberinde Gaziantepspor'un kalecisi Hasagiç'i transfer ettiğimiz söylendi. Yabancı kontenjanıyla ilgili bir sorun yaşanmazsa Hasagiç imzayı atacakmış.

Eğer bu transfer gerçekleşirse bana göre şu anki yönetimin en olumlu transfer hareketi olacak. Takımımız için hayırlısı olsun diyorum...

Yorum

• Yeniler kalıcı olmak istiyor!

Milli formanın yeni isimleri Serdar Kurtuluş, Hakan Arıkan ile Umut Bulut, Fatih Terim'e Brezilya maçında kendilerine şans tanığı için teşekkür ederlerken, kalıcı olmak istediklerini söylediler..

İlk kez A Milli formayı
            giyen genç futbolcu Serdar Kurtuluş, kendisi için gurur verici bir olay olduğunu belirterek, "Öncelikle böyle bir maçta bana görev verdiği için Fatih hocama teşekkür ediyorum. Hedefim milli takımda kalıcı olmak. İnşallah devamını getiririm diye düşünüyorum" dedi.

İlk kez A Milli Takım forma giyen diğer isimlerden kaleci Hakan Arıkan ise çok güzel bir maç olduğunu ifade ederek, "Brezilya'ya karşı oynamak tabii ki çok zor ama arkadaşlarımla birlikte çok iyi mücadele edip, maça çok iyi asılıp, iyi konsantre olup galibiyeti kaçırdık diyebilirim. Dünyaca ünlü futbolculara karşı oynadım. İlk maçım olması açısından benim için zordu ama fazla hata yapmadan iyi oynamaya çalıştım" şeklinde konuştu.

Golcü futbolcu Umut Bulut ise, bu maçta kendisine forma şansı veren Fatih Terim'e teşekkür ederek, bundan sonraki maçlarda da Milli Takım'a hizmet etmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Umut, "İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Fakat olmadı ve berabere bitti. Futbolseverlere güzel bir mücadele izlettirdiğimizi düşünüyorum. Umarım bundan sonraki maçlarda da görev alırım ve takımıma yarar sağlarım" dedi.
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Bu arada 6. Geleneksel Şöhretler Turnuvası'nın programı belli oldu. Dört büyük kulüpte yıllarca forma giymiş sembol isimlerden kurulu takımların cumartesi günü İnönü Stadı'nda boy göstereceği turnuvanın programı şöyle: Eleme maçları: 14.15-16.25, Sanatçılar-Basın Karması maçı: 16.30-17.00, Üçüncülük maçı: 17.15-17.50, Final maçı: 18.00-18.50, Kupa töreni: 19.00.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Başkan yardımcımız Aydın Pişiren'in Gümüşhane'den milletvekilliği adaylığı düştü galiba. NTV'den tam takip edemedim ama AKP, Gümüşhane'den gösterdiği 2 adayın da merkezden olması sebebiyle Aydın Pişiren'i değiştirip yerine başka birisini aday göstermiş
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• "Trabzon'un değerini daha iyi anladım"

Bu sezon Kayserispor'da kiralık olarak forma giyen Trabzonspor'un savunma oyuncusu Tayfun Cora, gurbetin kendisini olgunlaştırdığını belirterek, dışarıda iken Trabzonspor'un değerinin daha iyi anlaşıldığını söyledi.

Kiralık olarak forma giydiği Kayserispor'da ortaya koyduğu başarılı performansla göz dolduran Tayfun Cora, yeniden Trabzonspor'a dönmenin mutluluğunu yaşıyor. "Medyatrabzon" adlı internet sitesine açıklama yapan Tayfun Cora, Trabzonspor'un değerinin dışarı çıkıldığı zaman daha iyi anlaşıldığını dile getirdi. Trabzonspor'dan isteyerek ayrılmadığını, birtakım olayların Kayserispor'a gitmesine neden olduğunu belirten futbolcu, "Bir süre Trabzonspor'dan uzak kalmak bence çok mantıklıydı. Kayserispor'a gidiş amacım orada daha başarılı olmak, çok sevdiğim Trabzonspor'a daha güçlü bir şekilde geri dönmekti. Kayserispor formasıyla 37 maçta görev yaptım. Bu da kendime güven ve tecrübe açısından iyi oldu. Bundan sonra edindiğim tecrübeleri bordo-mavili renkler için kullanacağım" dedi. Asıl amacının Trabzonspor forması altında kalıcı olmak olduğunu vurgulayan Tayfun Cora, "Artık çok sevdiğim bordo-mavili formayı bir daha çıkartmamak üzere giymek istiyorum. Trabzonspor'da oynayarak bazı şeyleri ispatlamayı amaçlayacağım. İdealimdeki bu formayı yeniden giymek için mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim. Elbette benim de hatalarım olmuştur. Hatasız insan olmaz. Her insan hata yapar. Ama bu hatalara gösterilen tepkilerin aşırı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Yeni sezonun daha farklı olacağını ve kendisinin de yeni sezonda herkesin beğenisini kazanıp tartışılmayacak bir futbolcu olmak için var gücüyle çalışacağını ifade eden Cora, daha tecrübeli olduğunu belirterek, zorlukların üstesinden geleceğine inandığını ifade etti. Başarı için Trabzonspor camiasının kenetlenmesi gerektiğini belirten Tayfun Cora, "Trabzonspor'un başarılı olması için kenetlenmesi lazım. Trabzonspor'un dışarıda fazla dostu yok. Bunları gözlerimizle gördük. Şimdi Trabzonspor'u daha iyi anlıyor ve daha fazla seviyorum. Yarım kalan işimi tamamlamak, bu takımda artık kalıcı olmak istiyorum. Ayrıca Trabzonspor'da, Trabzonlu oyuncu sayısı da artmalı" şeklinde konuştu.
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• TS Sancak'ın Peşinde Sancak Kaplan Trabzonspor’un tranfer lisetisnde bulunuyor.

TS Sancak'ın Peşinde

[FONT='Tahoma','sans-serif']Geçtiğimiz sezon Altay formasını giyen Sancak, Trabzonspor yönetiminin kendisi ve menejeriyle temasa geçtiğini belirterek, Trabzonspor yönetimi beni istiyor, bende Trabzonspor gibi büyük bir camiada top koşturmak istiyorum dedi.[/FONT]
                    [FONT='Tahoma','sans-serif']Sancak, Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan'la Malatyaspor'da birlikte çalıştıklarını belirterek şunları söyledi; “Ziya hoca beni Malatya'dan tanıyor.Malatyaspor Uefa'ya gittiği dönem Ziya Hoca ile birlikteydik. Bonservisim şu an elimde.Türkiyeden bir çok kulüpten teklif alıyorum ama benim öncelikli tercihim Trabzonspor olacak.İnşallah en kısa zamanda Trabzonspor'la masaya oturup borda mavili formayı giyerim.Trabzon Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesi.Her futbolcunun formasını giymeyi hayal ettiği bir kulüp.Transferim birkaç gün içinde netlik kazanacak.Şu an Trabzonspor'a gelmek için sabırsızlanıyorum” [/FONT]
                    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Martinez için Trabzonspor'un Bir Başvurusu Yok

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Trabzonspor'un Kaleci Martinez Konusunda Dolaylı veya Resmi Olarak Kendilerine Bir Teklif Getirmediğini Belirterek, Gelecek Sezon Bu Oyuncuyu Kadrolarında Tutmak İstediklerini Söyledi.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Trabzonspor'un kaleci Martinez konusunda dolaylı veya resmi olarak kendilerine bir teklif getirmediğini belirterek, gelecek sezon bu oyuncuyu kadrolarında tutmak istediklerini söyledi.

Kaleci Martinez hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili konuşan Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Trabzonspor'un Martinez konusunda dolaylı veya resmi olarak bir teklifte bulunmadığını ifade etti. Martinez için Trabzonspor'un kendilerine hiçbir şekilde başvurmadığını belirten Başkan Hacıeyüpoğlu, "Trabzonspor'un Martinez için bize hiçbir başvurusu olmadı. Çıkan haberlere ben de bir anlam veremiyorum. Bizim, bu oyuncu ile 2 yıllık daha sözleşmemiz var. Yapılan haberler tamamen oyuncumuzun

kafasını karıştırmak için. Biz, Martinez'i gelecek sezon da kadroda tutmak istiyoruz" dedi.

Başkan Recep Hacıeyüpoğlu, kaleci Martinez için şuana kadar sadece Almanya'dan bir teklif geldiğini ve görüşmelerin sürdüğünü de sözlerine ekledi.

(GÖK-ÖS-KÇ-OK-S) (İhlas Haber Ajansı) 54 dakika önce.. [850708]

Yorum

• Milli Eğitim Bakanlığı Danino Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği, Yarın Yapılacak Finallerle Son Bulacak
                        Haber: Milli Eğitim Bakanlığı Danino Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği, Yarın Yapılacak Finallerle Son Bulacak
                        Resmi büyütmek için tıklayın

Danino sponsorluğunda gerçekleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı Danino Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği, yarın yapılacak finallerle son bulacak.

Danino sponsorluğunda gerçekleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı Danino Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği, yarın yapılacak finallerle son bulacak.

Türkiye'de 10-12 yaş çocuklar için düzenlenen ve bu yıl 8.'si düzenlenen en büyük spor organizasyonun açılışı geçtiğimiz günlerde yapılırken, açılışta Bursa Vali Yardımcısı Celalettin Yüksel , T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkan Vekili Metin Cengiz, Danone Türkiye Genel Müdürü Serpil Timuray, eski Trabzonsporlu futbolcu Milli Takım 16 yaş grubu antrenörü Hami Mandıralı ve Galatasaraylı genç futbolcu Aydın Yılmaz statta hazır bulunarak miniklere destek verdiler. (Cihan Haber Ajansı

Yorum

• Rizespor'a Lig A'dan golcü!
                          Çaykur Rizespor, Orduspor'un golcüsü Şadi Çolak'ı transfer etti. Şadi'nin 1-2 gün içinde 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Şadi Çolak'nin menajeri Faruk Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor'un da transfer listesinde yer alan golcü futbolcuyla ilgili Çaykur Rizespor Kulübü yönetimiyle her konuda anlaştıklarını söyledi.

Güler, Şadi'nin kendisini Çaykur Rizespor'a bağlayacak 3 yıllık sözleşmeyi 1-2 gün içinde imzalayacağını kaydetti.
                          En son tirabzonli tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 19:43.

Yorum

• Yunanistan:1-Moldova:1 dk. 83
                            Özkan SÜMER

Yorum

• +94te 2-1 yunanlılar yendi
                              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Trabzonspor'un geçen sezonki A Takım kadrosunda da 23 oyuncu bulunuyor. Başka takımlarda kiralık oynayan Tomas Jun ve Ardijan Djokaj'ın dönecek olması ve prensipte anlaşılan Adnan, Serkan ve Jabi'nin de sayılması halinde kadro 51 kişiyi buluyor.

Teknik direktör Ziya Doğan'ın sezon öncesi mevcut sporcular içerisinden kamp kadrolarını oluşturacağı öğrenildi.

Trabzonspor'un kadrosundaki isimler şöyle: 1-Ahmet Şahin, 2-Arda Demirel, 3-Ayman Abdelaziz, 4-Barış Memiş, 5-Burak Keskin, 6-Celaleddin Koçak, 7-Cem Demir, 8-Ceyhun Eriş, 9-Çağdaş Atan, 10-Çağdaş Topal, 11-Emrah Kol, 12-Enis Kahraman, 13-Erdinç Yavuz, 14-Ergin Keleş, 15-Ersen Martin 15-Ersen Martin, 16-Eyüp Kadri Ataoğlu, 17-Ferhat Çökmüş, 18-Feridun Sungur, 19-Gökdeniz Karadeniz, 20-Gökhan Çelebi, 21-Hasan Üçüncü, 22-Hasan Yaranlı, 23-Hüseyin Çimşir, 24-İbrahima Yattara, 25-Jefferson Galvao, 26-Kadir Keleş, 27-Kiki Musampa, 28-Fredrik Risp, 29-Milan Stepanov, 30-Musa Büyük, 31-Mustafa Keçeli, 32-Mustafa Beşir, 33-Ömer Rıza, 34-Sefa Türkmen, 35-Tayfun Cora, 36-Tolga Zengin, 37-Ufuk Bayraktar, 38-Ufukhan Bayraktar, 39-Umut Bulut, 40-Yavuz Odabaşı, 41-Yunus Emre Haliloğlu, 42-Yusuf Kurtuluş, 43-Zeki Ayvaz, 44-Emre Aygün, 45-Selim Akbulut, 46-Can Parlayan, 47-Tomas Jun, 48-Ardijan Djokaj.
                                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X