Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "En iyi teklif Olympiakos'tan"

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tuncay Şanlı, transferi konusunda en iyi teklifin Yunanistan'ın Pire Olympiyakos takımından geldiğini söyledi.

Atina'da yayımlanan günlük spor gazetesi Protahlitis'e demeç veren Tuncay, Fenerbahçe'deki gelişmeler ve Olimpiyakos'un kendisini transfer etme isteğine yönelik haberlere değinerek, kariyeri konusundaki düşüncelerini dile getirdi.

Fenerbahçe'de kariyerine devam edip etmeyeceği konusunda henüz kesin bir karar vermediğini, kulübünün ise kendisine sözleşmesinin yenilenmesine yönelik teklifte bulunduğunu belirten Tuncay, "Teklifin ekonomik ayrıntılarına girmek istemiyorum. Sözleşmemin yenilenmesi konusunda ne negatif ne de pozitif düşünüyorum. Benim için şu aşamada öncelikli konu Türk Mili Takımı'nın oynayacağı karşılaşmalara odaklanmak" dedi. Pire Olympiyakos Takımı'nın kendisine olan yakın ilgisinden haberdar olduğunu ve eline ulaşan en iyi teklifin de Yunan kulübünden geldiğini ifade eden Tuncay, "Yunan takımında forma giymemek için herhangi bir nedenim yok. Ancak şu anda söz konusu takımda forma giyip giymeyeceği konusunda açık bir cevap verebilecek durumda değilim" diye konuştu.
    Tuncay Şanlı, İtalya'nın Milan takımının kendisiyle ilgilendiği şeklindeki haberlere ilişkin ise, "Milan ile ilgili bir bilgim yok. İlgi duyuyor olabilir. Ben de gazetelerden okudum, ancak beni İtalya'dan kimse aramadı" yorumunda bulundu.
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• "Rüştü ağabeyle çalışmak bana gurur verir"

Trabzonspor'un genç kalecisi Tolga Zengin, bordo-mavili kulübün yönetim kurulunun kaleci arayışından bir rahatsızlık duymadığını söyledi.

Tolga, Trabzonspor'da bir kaleci gidecekse yerine bir kaleci alınacağını belirterek, "Ben iyi olduktan sonra çok önemli değil. Ben kendimi biliyorum. Benden önce de bu kulüpte görev yapan kalecileri biliyorum. Kaleci arayışından bir rahatsızlık duymuyorum" dedi. Genç kaleci, bordo-mavili takım için ismi geçen, ancak yönetim tarafından transferi yalanlanan Fenerbahçeli kaleci Rüştü ile ilgili olarak ise "Rüştü ağabey gibi bir kaleciyle çalışmaktan tabii ki mutlu olurum. O dünyada marka olmuş bir kaleci. Ancak bu, yönetimin vereceği bir karardır. Saygı duyarım" diye konuştu.
      Tolga, Türkiye'de en beğendiği yerli kalecinin Rüştü, en beğendiği yabancı kalecinin ise Galatasaraylı Mondragon olduğunu da kaydetti.
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• "Gökdeniz ile ilgilenmiyoruz"

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor Kulübü ile futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in transferi konusunda herhangi bir görüşme ve pazarlığın olmadığını açıkladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, medyada bu yönde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Kulübümüzün, Trabzonspor Kulübü ile Gökdeniz'in transferi konusunda pazarlık yaptığı ve bu oyuncunun transferi karşılığında Trabzonspor'a Kemal, Selçuk, Olcan ve belirli bir miktar da para önerdiğimiz iddia edilmektedir. Söz konusu haberler doğru değildir. Kulübümüzün, Trabzonspor ve Gökdeniz ile herhangi transfer görüşmesi ya da pazarlığı yoktur" denildi.

Yorum

• İşte yılın futbolcuları

Futbol Plus dergisi okurlarının seçtiği yılın futbol adamları, ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

Polat Renaissance Otel'de gerçekleştirilen törende, yılın futbol oskarlarına layık görülen Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaşlı kaleci Runje, Galatasaray'a transfer olan Sivassporlu Servet Çetin, Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz, Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı ve Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'a, ödülleri verildi. Fonex'in sponsorluğundaki törende, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ve Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Can ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci'ye de özel ödül sunuldu.

Yorum

• Trabzon Jun ve Djokaj'ı geri çağırdı

20 Haziran' da İnter Toto kupası için hazırlıklara başlayacak olan Trabzonspor' da Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, turu geçeceklerine inandığını söyledi. Baturoğlu, sanıldığı gibi İnter Toto kupasını hafife almadıklarını belirterek, "Kiralıktan dönen oyuncularımızın kalitesine inandığımız için böyle bir uygulamaya gittik. İnter Toto' yu ciddiye alıyoruz. Turu da geçeceğiz" dedi.

Öte yandan İnter Toto kupası için Tomas Jun ve Djokaj' ın da geri çağırılan futbolcular arasında yer aldığı belirtildi.

Yorum

• GENÇLER'E BÜYÜK ŞANS
              Trabzonspor'umuzun Uefa umutlarını kaybetmesinden sonra inter toto ya katılma hakkı kazanan takımımız Ziya Doğan'ın gençleri görmesi ve gençelrinden kendilerini göstermesi açısından büyük bi şans olduğu ve gençlerinde çok heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı... Bordo mavililer, hazırlıklara 2 grup halinde başlayacak. ilk grup 20 Haziranda Gerede'de toplanacak. 30 Hazirana kadar Gerede'de çalışacak olan takım, daha sonra Trabzon'a dönerek antrenmanlarına burada devam edecek, 8 ve 15 Temmuzda Inter Toto 2. tur maçlarını oynayacak. İkinci grup oyuncular ise 29 Haziranda kamp için Gerede'ye geçecek. İkinci grup 15 Temmuza kadar Gerede'de kamp yaptıktan sonra 16 ve 17 Temmuz tarihini izinli geçirip 18 Temmuz-01 Ağustos tarihleri arasında yurt dışında ikinci etap hazırlıklarını tamamlayacak

Yorum

• Demin Tvde spiker Bursanın yeni başkanına hedefleriniz nedir diye sordu O da: Çok iyi hedeflerimiz var dedi
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• PFDK kararları

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantıda olaylı

GS-FB maçını gündemine almadı.

Galatasaray Kulübü'nün savunma için kuruldan süre istemesi nedeniyle, PFDK dosyayı önümüzdeki hafta görüşme kararı aldı.

PFDK'nın bugünkü toplantısında alınan kararlarla ilgili yapılan açıklama şöyle:
                  "Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 29.05.2007 tarih ve 77 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

1- Erzurumspor Kulübü hakkında: 18.05.2007 tarihinde oynanan Erzurumspor-Yeni Kırşehirspor müsabakasında, stada biletsiz seyirci alınarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL; Ayrıca görevli olmayan kişilerin soyunma odalarına ve koridorlara girerek talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL; Toplam 2.000.-YTL (İkibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

2- Yeni Kırşehirspor Kulübü hakkında: 18.05.2007 tarihinde oynanan Erzurumspor-Yeni Kırşehirspor müsabakasından sonra teknik direktör-antrenörün basın toplantısına katılmaması suretiyle talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

3- Altay Spor Kulübü hakkında: 20.05.2007 tarihinde oynanan Altay-Eskişehirspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

4- Kasımpaşaspor Kulübü hakkında: 20.05.2007 tarihinde oynanan Kasımpaşaspor-Karşıyakaspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 5.000.-YTL (Beşbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

Ayrıca yasal koşullar oluşmadığından çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ceza tayinine yer olmadığına,

5- Samsunspor Kulübü hakkında: 20.05.2007 tarihinde oynanan Samsunspor-Gaziantep B.Ş. Belediyespor müsabakasında, stada biletsiz seyirci alınarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

6- Denizlispor Kulübü hakkında: 20.05.2007 tarihinde oynanan Denizlispor-Kayserispor müsabakasında çıkan saha olayı nedeniyle 5.000.-YTL (Beşbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine;

7- Malatyaspor Kulübü hakkında: 20.05.2007 tarihinde oynanan Kocaelispor-Malatyaspor müsabakasında, teknik direktörün müsabakadan sonra basın toplantısına katılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

8- Kayseri Erciyesspor Kulübü hakkında: 20.05.2007 tarihinde oynanan Kayseri Erciyesspor-Antalyaspor A.Ş. müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 4.000.-YTL; Ayrıca stadyum içerisinde pet bardak su ve kutu meyve suyu satılması suretiyle talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL; Toplam 5.000.-YTL (Beşbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

9- Antalyaspor A.Ş. Kulübü hakkında: 20.05.2007 tarihinde oynanan Kayseri Erciyesspor-Antalyaspor A.Ş. müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 2.000.-YTL (İkibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, ayrıca hasarın tazmin edilmesine,

10- O.Nuri ŞAHİNOĞLU (Çaykur Rizespor teknik sorumlusu) 20.05.2007 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor-Konyaspor PAF Ligi müsabakasında; hakeme karşı spor ahlakına aykırı davranışta bulunmaktan 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,

11- Çaykur Rizespor Kulübü hakkında: 20.05.2007 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor-Konyaspor müsabakasında; müsabaka devre arasında ve bitiminde görevli olmayan kişilerin sahaya girerek talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

Ayrıca çıkan olayların saha olayı boyutuna ulaştığı konusunda yeterli kanaat elde edilemediğinden ceza tayinine yer olmadığına, karar verildi.
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• ve ankara sporlu vederson ezikbahçede bizimkiler hala pazarlık yapa dursun wedersona bonservis için ödenecek olan miktar 1.5 milyon dolar

Yorum

• Ertuğrul Sağlam bjk'de 3 senelik anlaşma yapıldı
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Jun ve Djokaj geri dönüyor!

Yabancı transferi konusunda sıkıntılar yaşayan ve eski futbolcularını elden çıkaramayan Trabzonspor'da gözler Thomas Jun ve Djokaj'a çevrildi.

LİG TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı'nın verdiği bilgiye göre Trabzonspor kiralık olarak başka takımlarda forma giyen ve elinden çıkaramadığı Jun ile Djokaj'ı geri çağırdı. Gerede'de yapılacak olan kampa bu iki futbolcunun da davet edildiği öğrenildi. Öte yandan Ziya Doğan da futbolcu izlemek için gittiği Polonya'da Szymkowiak'ın menajeriyle görüştü. Tekrar fubola dönme konusunda Szymek'i ikna etmek için menajeriyle konuşan Ziya Doğan olumsuz yanıt aldı. Polonyalı futbolcunun menajeri Szmykowiak'ın futbola dönme niyetinde olmadığını ve şu an bir televizyon kanalında yorumculuk yaptığını söyledi.

Yorum

• Bir süredir Polonya’da temaslarda bulunan teknik direktör Ziya Doğan, Türkiye’ye geri döndü.
                          30.05.2007

Bu ülkedeki temasları hakkında bilgi veren Bordo-Mavililer’in hocası, “Açıkcası beni çok fazla etkileyen bir oyuncu olmadı. Yabancı almış olmak için transfer yapmaya karşıyım. Önceliği iç transfere verip durum şekillendikten sonra yeni adımlar atacağız” dedi. Bu ülkede eski oyuncusu Szymek ile görüşmediğinin de altını çizen deneyimli hoca, “İzlediğim bir maçta yorumcuydu ama bir araya gelmedik. Ayrıca öneriyle futbolcu alacak biri değilim. Mutlaka önce yardımcılarım sonra kendim izler, öyle karar veririm” dedi.

‘Hafife almıyoruz’
                          İnter Toto konusuyla ilgili bir açıklama da başkan yardımcılarından İbrahim Baturoğlu'ndan geldi. Olayı ciddiye alma lükslerinin bulunmadığını söyleyen Bordo-Mavililer'in idarecisi, takımlarının hem fizik hem de beyin olarak çok yorulduğuna değinip, "İyi bir tatile ihtiyaçları var. İnter Toto'da oynayacak oyuncularımıza da güveniyoruz. Ayrıca teknik heyetimiz de, gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi verecek bir ekibin dinlenmesinden yana" yorumunu yaptı.
                          Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                          Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                          Mustafa Korkmaz

Yorum

• Borsada şampiyon!
                            Borsaya açılan kulüpler arasında hisse senetleri en çok değer kazanan takım Trabzonspor oldu. Yüzde 15.64'lük bir artış gösteren Trabzonspor A.Ş. hisseleri, yatırımcılarını sevindirdi. Beşiktaş hisseleri, yüzde 35.58 gerilerken, Fenerbahçe'de yüzde 13.40, Galatasaray'da ise yüzde 6.90'lık bir yükselme meydana geldi.
                            Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                            Mustafa Korkmaz

Yorum

• Bordo-Mavililer’in anlaştığı genç yıldız Serkan Balcı, imzaya günler kala FANATİK’e konuştu:
                              30.05.2007

Bu kez çok net konuştu
                              İmzayı atmak ve resmen Trabzonsporlu olmak için gün sayan Serkan Balcı, ilk açıklamalarını FANATİK’e yaptı, anlamlı mesajlar yolladı. Tatilini geçirmek üzere soluğu Kuşadası’nda alan genç yıldız, Bordo-Mavili ekiple anlaştığı yönündeki haberleri çok net ifadelerle doğruladı. “Trabzonspor’a söz verdim” diyen ve büyük sorun yaşanan sağ kanada ilaç olması beklenen Serkan Balcı, “Her iki taraf için de bu gelişmenin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘Güzel anılarla ayrıldım’
                              Fenerbahçe’de geçirdiği 3 yılın anılarında çok özel bir yer tutacağını anlatan Serkan Balcı, bu sürede her futbolcuya nasip olmayacak 2 şampiyonluk ve 100. yıl coşkusu yaşadığını hatırlattı. Artık yeni takımının başarılarına konsantre olacağını belirten genç futbolcu şöyle devam etti: “Hocamız Zico’nun bana şans vermeyeceğini anladım, bu kararı aldım. İyi bir tatil periyodu geçirip Türkiye’nin devlerinden biri olan Trabzonspor camiasının başarısında pay sahibi olmaya çalışacağım.”

Yusuf DURSUN
                              Mustafa Korkmaz

Yorum

• Trabzonspor'un genç kalecisi Tolga Zengin, bordo-mavili kulübün yönetim kurulunun kaleci arayışından bir rahatsızlık duymadığını söyledi.
                                29.05.2007

Tolga, Trabzonspor'da bir kaleci gidecekse yerine bir kaleci alınacağını belirterek, ''Ben iyi olduktan sonra çok önemli değil. Ben kendimi biliyorum. Benden önce de bu kulüpte görev yapan kalecileri biliyorum. Kaleci arayışından bir rahatsızlık duymuyorum'' dedi.

Genç kaleci, bordo-mavili takım için ismi geçen, ancak yönetim tarafından transferi yalanlanan Fenerbahçeli kaleci Rüştü ile ilgili olarak ise ''Rüştü ağabey gibi bir kaleciyle çalışmaktan tabii ki mutlu olurum. O dünyada marka olmuş bir kaleci. Ancak bu, yönetimin vereceği bir karardır. Saygı duyarım'' diye konuştu.

Tolga, Türkiye'de en beğendiği yerli kalecinin Rüştü, en beğendiği yabancı kalecinin ise Galatasaraylı Mondragon olduğunu da kaydetti.
                                Mustafa Korkmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X