Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur "TS Böyle Yönetilmez"

Trabzonspor'un eski asbaşkanı Hikmet Onur, haber61.net'e çok özel açıklamalar yaptı.
    İşte Hikmet Onur'un gündem yaratacak açıklamaları…
    BU YÖNETİM TRABZONSPOR'A ÇOK ŞEY KAYBETTİRMİŞTİR
    Trabzonspor'da sezon başından beri işlerin yolunda gitmediğini belirten Onur, “Yönetim kurulunun yapmış olduğu icraatlar , teknik heyet ve futbolcuların ortaya koyduğu performans, Trabzonspor'u bugün bulunduğu konuma getirdi.Trabzonspor yönetimi bu işi buraya kadar getirmemeliydi. Çünkü çok denejenere olmuş bir ortam yaratıldı, 6 yöneticinin istifa etmesi, bunun en büyük kanıtıdır. Bugün yönetimin halen daha devam etme arzusu içinde olması, Trabzonspor'a bir şey kazandırmadığı gibi çok şey kaybettirmiştir” dedi.

-KONGRE KARARI ALSAYDILAR DURUM FARKLI OLABİLİRDİ
    Önceki yıllarda Trabzonspor, yönetimine güven duyduğunu ifade eden Onur, “Bugün gelinen noktada aynı fikirde değilim. Çünkü hiç kimse 4-5 aylık bir süre içinde yönetim kurulana talip olmaz diye düşünüyorum. Trabzonspor'un gidişatını iyi görmüyorum. En büyük endişem de, gelecekle ilgili olarak transferlerde aceleci davranmayıp kaliteli isimleri de seçemezlerse kulübü ağır bir yükün altına sokmuş olacaklardır. Bu saatten sonra bekleyeceğiz başka bir çaremiz yok.Trabzonspor yönetiminin nasıl bir performans ortaya koyacağını hep birlikte göreceğiz .Bana göre, olağanüstü kongre kararı alıp yeni yönetim oluşturup güven tazelemeleri gerekiyordu, bu fırsatı da teptiler, Çünkü lig bitti” diye konuştu.
    -İSTİFA EDEN YÖNETİCİLER ŞİMDİ BANA HAK VERDİ
    Başlangıçta Şampiyonlar Ligi hedefiyle yola çıkan bir yönetimin İnter Tota'ya katılmasını yönetim kurulu bir başarı olarak kabul ediyorsa, artık bu yönetim için söylenecek bir tek sözünün olmadığını kaydeden Onur, şöyle devam etti:
    “Nuri Albayrak'ı Trabzonspor'a başkan olması konusunda ben ikna ettim .Eğer ona inanmazsan, güvenmezsem, kendisine Trabzsonspor başkanlıgına aday ol demezdim. Geçmiş yönetimler, Trabzonspor'da beklentilere cevap veremedi diye bir değişime gitme ihtiyacı duyuldu. Ben Sayın Albayrak'la İstanbul'da yaptığım görüşmelerde oluşumu beraber yapacaktık .Ben kendisine 'Sen Trabzon'u fazla tanımazsın' dedim. Sonrasında Albayrak, Trabzon'a gelerek başka oluşumlar içine girdi. Albayrak'a İbrahim Cevhair aracı olduğu için kerhen ben de destek verdim. Daha sonra Cevahair'e Nuri bey kendi listesini yapmayacak birileri ona isim verecek, o da yönetime yazacakdedim. İbrahim Bey'de bana olayın öyle olmayacağını söyledi. Nitekimde öyle oldu, Albayrak kendi listesini yapamadı. Bugün istifa edenlerin hepsi, başta Hacıosmanoğlu olmak üzere keşke o zaman Hikmet ağabeyi dinleseydik diyorlar dedi.
    -BÖYLE YÖNETİCİLİK ANLAYIŞI OLMAZ
    Tecrübesiz isimlerden oluşan yönetimin başarılı olma şansının olmadığının altını çizen Onur, şöyle konuştu:
    “Mevcut yönetimin hepsi çok değerli arkadaşlarımız, ama tecrübe eksikleri var. Eğer içlerin de birkaç deneyimli idareci olsaydı bugün Trabzonspor bu halde olmayacaktı.Yönetim kurulunda bölünmeler oldu, bir grup as başkandan yana, tavır alırken, diğer bir grupta başkan yardımcısından tavır koydu, yani bebek baştan ölü doğdu, sonrasında da bu gelişmeler yaşandı.Nuri Albayrak Trabzonspor konusunda çok yanlış bir tavır içinde olduğunu iddia eden Onur, Eğer yine yanlış transferler yapılırsa, Trabzonspor çok büyük bir maddi kayba uğrar.Trabazonspor bu sezon içinde, 23 transfer etti, 21 tane futbolcu gönderdi. Böyle bir transfer politikası olamaz, her yönetim transferde belli başlı yanlışlıklar yapar, fakat eğer bir takıma 10 futbolcu alıyorsanız, bu futbolcuların yarısının isabetli transfer olması lazım. Trabzonspor gibi kulüpler deneme yanılma yöntemiyle transfer yapamaz. Bugün ki yönetimin yaptığı transferler de hiçbir teknik adamın görüşüne başvurularak yapılmadı. Trabzonspor bu transferleri yaparken hiçbir eski futbolcusunun, teknik adamının görüşleri alınmadı, böyle bir transfer politikası olmaz.İnşallah Trabzonspor yönetimi bu hatalarını görür de bundan sonraki süreçte aynı hatalarını tekrarlamaz” diye konuştu.
    -KAMUOYUNA BOŞ VAATLERDE BULUNDULAR
    Trabzonspor yönetiminin 2 ay boyunca teknik adam arayışı içine girdiğini anımsatan Onur, “Lazoroni göreve getirildi, üç ay sonra da bu teknik adam 1,5 milyon dolar zararla gönderildi. Peki şimdi ben iddia ediyorum, Lazoroni kalmış olsaydı, Trabzonspor bundan daha kötü olmayacaktı” dedi
    Trabzonspor masada güçlü olmadığından dolayı hiç kimse tarafından dikkate alınmadığını vurgulayan Onur, şöyle devam etti:
    “Trabzonspor dikkate alınmıyor, medyada, sahada yok, ekonomik durumu iyi değil. Trabzonspor'un geçen sene kasasına giren parayı herkes biliyor. Bütün bunlara rağmen hiç bir alanda gücü yok. Takımda futbolcuların yaş ortalaması çok yüksek. Bugün lige baktığımızda, küme düşme ile düşmeme arasında mücadele veren takımların futbolcularını alarak şampiyon olmak istiyorlar. Trabzonspor yönetimi şampiyonluk vaadinde yola çıktı, şampiyonlar Ligi de olmayınca şimdi de İnter Toto'ya kalındı. Bir yandan Türkiye kupasını kaybettik, peki bunlar hiçbirini yapamayan yönetim kurulunun Trabzonspor'da ne işi var. Madem bunları yapamayacaktınız, kamuoyunu niye bu kadar beklentiye soktunuz”
    -TRABZONSPOR YÖNETİCİSİ HADDİNİ BİLMELİ
    Trabzonspor da ağzı olan herkesin konuştuğunu vurgulayan Onur, “Aynı gazetenin, aynı sayfasında 5 farklı yönetici, farklı farklı demeçler veriyor.Trabzonspor'un bir basın sözcüsü vardır.Yönetimin aldığı bu kararları, basın sözcüsü kamuoyunu duyurur. Malesef bu yönetiminin en büyük zaaflarından biri de bu. Bu kadar haddini bilmemezlik olamaz. Ayrılan altı yöneticinin, Trabzonspor'da olandan bitenden, haberi yok, bu yöneticiler olup biteni basından öğrendiklerini söylüyorlar, böyle bir yönetim tarzı olamaz. Trabzonspor'da başkan dışında ulusal basına çıkıp, Trabzonspor'da yapılanları, yapılacak olanları, anlatan hiç kimse yok. Bu çok acı verici bir durum. Bu kadar büyük bir camiayı ulusal basında temsil etmede büyük bir zafiyet yaşanıyor. Trabzonspor'un bir an önce masada, ekonomide ve medyada gücünü toparlaması lazım” dedi.
    -TRABZONSPOR BAŞKANI TARAFTARA KÜSMEZ
    Trabzospor Başkanı Albayrak'ın Bursaspor maçında Trabzon'da olmasına rağmen müsabakayı izlemek için stadyuma gitmediğini hatırlatan Onur, “Bana göre; Sivasspor maçında kendisine yapılan olumuzsuz tezahürat yüzünden, Bursaspor maçında gitmeye çekindi. Trabzonspor başkanının taraftara küsmeye hakkı yoktur.Trabzonspor başkanlığına talip olan adamın, Trabzonspor'un tüm versiyonlarına eleştirilerine hazırlıklı olması gerekmektedir. Hem Trabzonspor kulübü gibi bir kulübün başkanı olacaksınız, hem de taraftar tepkisinden dolayı maça gitmeyeceksiniz. Bunun mantıklı bir izahı yoktur” diyerek sözlerini tamamladı.
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Onur "TS Böyle Yönetilmez"

Trabzonspor'un eski asbaşkanı Hikmet Onur, haber61.net'e çok özel açıklamalar yaptı.
      İşte Hikmet Onur'un gündem yaratacak açıklamaları…
      BU YÖNETİM TRABZONSPOR'A ÇOK ŞEY KAYBETTİRMİŞTİR
      Trabzonspor'da sezon başından beri işlerin yolunda gitmediğini belirten Onur, “Yönetim kurulunun yapmış olduğu icraatlar , teknik heyet ve futbolcuların ortaya koyduğu performans, Trabzonspor'u bugün bulunduğu konuma getirdi.Trabzonspor yönetimi bu işi buraya kadar getirmemeliydi. Çünkü çok denejenere olmuş bir ortam yaratıldı, 6 yöneticinin istifa etmesi, bunun en büyük kanıtıdır. Bugün yönetimin halen daha devam etme arzusu içinde olması, Trabzonspor'a bir şey kazandırmadığı gibi çok şey kaybettirmiştir” dedi.

-KONGRE KARARI ALSAYDILAR DURUM FARKLI OLABİLİRDİ
      Önceki yıllarda Trabzonspor, yönetimine güven duyduğunu ifade eden Onur, “Bugün gelinen noktada aynı fikirde değilim. Çünkü hiç kimse 4-5 aylık bir süre içinde yönetim kurulana talip olmaz diye düşünüyorum. Trabzonspor'un gidişatını iyi görmüyorum. En büyük endişem de, gelecekle ilgili olarak transferlerde aceleci davranmayıp kaliteli isimleri de seçemezlerse kulübü ağır bir yükün altına sokmuş olacaklardır. Bu saatten sonra bekleyeceğiz başka bir çaremiz yok.Trabzonspor yönetiminin nasıl bir performans ortaya koyacağını hep birlikte göreceğiz .Bana göre, olağanüstü kongre kararı alıp yeni yönetim oluşturup güven tazelemeleri gerekiyordu, bu fırsatı da teptiler, Çünkü lig bitti” diye konuştu.
      -İSTİFA EDEN YÖNETİCİLER ŞİMDİ BANA HAK VERDİ
      Başlangıçta Şampiyonlar Ligi hedefiyle yola çıkan bir yönetimin İnter Tota'ya katılmasını yönetim kurulu bir başarı olarak kabul ediyorsa, artık bu yönetim için söylenecek bir tek sözünün olmadığını kaydeden Onur, şöyle devam etti:
      “Nuri Albayrak'ı Trabzonspor'a başkan olması konusunda ben ikna ettim .Eğer ona inanmazsan, güvenmezsem, kendisine Trabzsonspor başkanlıgına aday ol demezdim. Geçmiş yönetimler, Trabzonspor'da beklentilere cevap veremedi diye bir değişime gitme ihtiyacı duyuldu. Ben Sayın Albayrak'la İstanbul'da yaptığım görüşmelerde oluşumu beraber yapacaktık .Ben kendisine 'Sen Trabzon'u fazla tanımazsın' dedim. Sonrasında Albayrak, Trabzon'a gelerek başka oluşumlar içine girdi. Albayrak'a İbrahim Cevhair aracı olduğu için kerhen ben de destek verdim. Daha sonra Cevahair'e Nuri bey kendi listesini yapmayacak birileri ona isim verecek, o da yönetime yazacakdedim. İbrahim Bey'de bana olayın öyle olmayacağını söyledi. Nitekimde öyle oldu, Albayrak kendi listesini yapamadı. Bugün istifa edenlerin hepsi, başta Hacıosmanoğlu olmak üzere keşke o zaman Hikmet ağabeyi dinleseydik diyorlar dedi.
      -BÖYLE YÖNETİCİLİK ANLAYIŞI OLMAZ
      Tecrübesiz isimlerden oluşan yönetimin başarılı olma şansının olmadığının altını çizen Onur, şöyle konuştu:
      “Mevcut yönetimin hepsi çok değerli arkadaşlarımız, ama tecrübe eksikleri var. Eğer içlerin de birkaç deneyimli idareci olsaydı bugün Trabzonspor bu halde olmayacaktı.Yönetim kurulunda bölünmeler oldu, bir grup as başkandan yana, tavır alırken, diğer bir grupta başkan yardımcısından tavır koydu, yani bebek baştan ölü doğdu, sonrasında da bu gelişmeler yaşandı.Nuri Albayrak Trabzonspor konusunda çok yanlış bir tavır içinde olduğunu iddia eden Onur, Eğer yine yanlış transferler yapılırsa, Trabzonspor çok büyük bir maddi kayba uğrar.Trabazonspor bu sezon içinde, 23 transfer etti, 21 tane futbolcu gönderdi. Böyle bir transfer politikası olamaz, her yönetim transferde belli başlı yanlışlıklar yapar, fakat eğer bir takıma 10 futbolcu alıyorsanız, bu futbolcuların yarısının isabetli transfer olması lazım. Trabzonspor gibi kulüpler deneme yanılma yöntemiyle transfer yapamaz. Bugün ki yönetimin yaptığı transferler de hiçbir teknik adamın görüşüne başvurularak yapılmadı. Trabzonspor bu transferleri yaparken hiçbir eski futbolcusunun, teknik adamının görüşleri alınmadı, böyle bir transfer politikası olmaz.İnşallah Trabzonspor yönetimi bu hatalarını görür de bundan sonraki süreçte aynı hatalarını tekrarlamaz” diye konuştu.
      -KAMUOYUNA BOŞ VAATLERDE BULUNDULAR
      Trabzonspor yönetiminin 2 ay boyunca teknik adam arayışı içine girdiğini anımsatan Onur, “Lazoroni göreve getirildi, üç ay sonra da bu teknik adam 1,5 milyon dolar zararla gönderildi. Peki şimdi ben iddia ediyorum, Lazoroni kalmış olsaydı, Trabzonspor bundan daha kötü olmayacaktı” dedi
      Trabzonspor masada güçlü olmadığından dolayı hiç kimse tarafından dikkate alınmadığını vurgulayan Onur, şöyle devam etti:
      “Trabzonspor dikkate alınmıyor, medyada, sahada yok, ekonomik durumu iyi değil. Trabzonspor'un geçen sene kasasına giren parayı herkes biliyor. Bütün bunlara rağmen hiç bir alanda gücü yok. Takımda futbolcuların yaş ortalaması çok yüksek. Bugün lige baktığımızda, küme düşme ile düşmeme arasında mücadele veren takımların futbolcularını alarak şampiyon olmak istiyorlar. Trabzonspor yönetimi şampiyonluk vaadinde yola çıktı, şampiyonlar Ligi de olmayınca şimdi de İnter Toto'ya kalındı. Bir yandan Türkiye kupasını kaybettik, peki bunlar hiçbirini yapamayan yönetim kurulunun Trabzonspor'da ne işi var. Madem bunları yapamayacaktınız, kamuoyunu niye bu kadar beklentiye soktunuz”
      -TRABZONSPOR YÖNETİCİSİ HADDİNİ BİLMELİ
      Trabzonspor da ağzı olan herkesin konuştuğunu vurgulayan Onur, “Aynı gazetenin, aynı sayfasında 5 farklı yönetici, farklı farklı demeçler veriyor.Trabzonspor'un bir basın sözcüsü vardır.Yönetimin aldığı bu kararları, basın sözcüsü kamuoyunu duyurur. Malesef bu yönetiminin en büyük zaaflarından biri de bu. Bu kadar haddini bilmemezlik olamaz. Ayrılan altı yöneticinin, Trabzonspor'da olandan bitenden, haberi yok, bu yöneticiler olup biteni basından öğrendiklerini söylüyorlar, böyle bir yönetim tarzı olamaz. Trabzonspor'da başkan dışında ulusal basına çıkıp, Trabzonspor'da yapılanları, yapılacak olanları, anlatan hiç kimse yok. Bu çok acı verici bir durum. Bu kadar büyük bir camiayı ulusal basında temsil etmede büyük bir zafiyet yaşanıyor. Trabzonspor'un bir an önce masada, ekonomide ve medyada gücünü toparlaması lazım” dedi.
      -TRABZONSPOR BAŞKANI TARAFTARA KÜSMEZ
      Trabzospor Başkanı Albayrak'ın Bursaspor maçında Trabzon'da olmasına rağmen müsabakayı izlemek için stadyuma gitmediğini hatırlatan Onur, “Bana göre; Sivasspor maçında kendisine yapılan olumuzsuz tezahürat yüzünden, Bursaspor maçında gitmeye çekindi. Trabzonspor başkanının taraftara küsmeye hakkı yoktur.Trabzonspor başkanlığına talip olan adamın, Trabzonspor'un tüm versiyonlarına eleştirilerine hazırlıklı olması gerekmektedir. Hem Trabzonspor kulübü gibi bir kulübün başkanı olacaksınız, hem de taraftar tepkisinden dolayı maça gitmeyeceksiniz. Bunun mantıklı bir izahı yoktur” diyerek sözlerini tamamladı.
      yaaa anlayın artık kimse istemior sizi hala nie direnionuzz yaaa

Yorum

• OSMANOVSKİ EVET DEDİ
        İsveç gazeteleri bu transfer harekatına geniş yer ayırırken, “Malmö’de istediği futbolu oynayamadı. Türkiye’de kendisini göstermek istiyor” yorumunu yaptı...
        GELECEK sezon İntertoto Kupası’nda iki tur oynadıktan sonra UEFA Kupası’na katılmayı hedefleyen Trabzonspor, transfer harekatına hız verdi. Bordo-mavili kulüp, Boşnak asıllı İsveçli futbolcu Yüksel Osmanovski ile el sıkıştı. Malmö’de oynayan Osmanovski, orta sahada hücuma dönük olarak forma giyiyor. Daha önce İtalya ve Fransa’da da futbol oynayan Osmanovski ile ilgili İsveç gazetelerinde çıkan haberlerde, “Burada kendisini bulamadı. O yüzden Trabzonspor’un teklifine ‘Evet’ yanıtı verdi. Türkiye’de kendisini yeniden göstermeyi arzuluyor” yorumları dikkat çekti.30 yaşındaki Osmanovski ile yapılan ve olumlu sonuçlanan görüşmelerin ardından işin imzaya kaldığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun önümüzdeki günlerde kendisine sunulacak sözleşmeye imza atması ve gelecek sezon Trabzon forması giymesi bekleniyor. l Öznur KAYMAK
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Ve Szymkowiak dönmek istiyor
          KULÜBE rest çekerek ülkesine dönen Polonyalı Szymkowiak yola geliyor!.. Daha önce futbolu bıraktığını bildiren Szymkowiak’ şimdi menajeri aracılığıyla yeni sezon kampına katılmak istediğini iletti. Son kararı Ziya Doğan verecek.
          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            OSMANOVSKİ EVET DEDİ
            İsveç gazeteleri bu transfer harekatına geniş yer ayırırken, “Malmö’de istediği futbolu oynayamadı. Türkiye’de kendisini göstermek istiyor” yorumunu yaptı...
            GELECEK sezon İntertoto Kupası’nda iki tur oynadıktan sonra UEFA Kupası’na katılmayı hedefleyen Trabzonspor, transfer harekatına hız verdi. Bordo-mavili kulüp, Boşnak asıllı İsveçli futbolcu Yüksel Osmanovski ile el sıkıştı. Malmö’de oynayan Osmanovski, orta sahada hücuma dönük olarak forma giyiyor. Daha önce İtalya ve Fransa’da da futbol oynayan Osmanovski ile ilgili İsveç gazetelerinde çıkan haberlerde, “Burada kendisini bulamadı. O yüzden Trabzonspor’un teklifine ‘Evet’ yanıtı verdi. Türkiye’de kendisini yeniden göstermeyi arzuluyor” yorumları dikkat çekti.30 yaşındaki Osmanovski ile yapılan ve olumlu sonuçlanan görüşmelerin ardından işin imzaya kaldığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun önümüzdeki günlerde kendisine sunulacak sözleşmeye imza atması ve gelecek sezon Trabzon forması giymesi bekleniyor. l Öznur KAYMAK

.
            Şaka gibi. Gerçekten böle birşey oldu mu? Adamın ismi bile şaka gibi. Yok ya olamaz, olmaz olmamalı böyle birşey. Yok herhalde ben yanlış okudum ya da çok fazla gözlerim yoruldu. Gidip yüzüme bi su vurayım

Yorum

• Divan cumartesi günü toplanıyor
              TRABZONSPOR’UN 18. Olağan Divan Genel Kurul Toplantısı 26 Mayıs 2007 Cumartesi saat 13:00’te Kanuni Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılacak. Toplantıda yönetim kurulu tarafından kulüp faaliyetleri hakkında bilgi sunulacak. Yönetimde yaşananlar nedeniyle toplantı sırasında bazı tartışmaların doğabileceği belirtiliyor.

Yorum

• Bizim başkanda ne el sıkışıyor yaaa.Adamın avrupada el şıkışmadığı futbolcu kalmamış.

Szmek gelirse süper olur.Yeni sezona Bomba gibi gireceğine eminim.Szmeğe desteğimizi esirgemeyelim.
                Özkan SÜMER

Yorum

• 7 taraftar tutuklandı
                  Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan ve sabah saatlerinde Şişli Adliyesi'ne çıkarılan 16 kişiden 7'si, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dava sırasında adliyenin önünde bekleyen taraftar yakınlarının bazıları sevinirken, bazıları ise üzüldü. Serbest bırakılan taraftarlar, dışarıda kendilerini bekleyen aileleriyle sarılarak mutluluklarını paylaştı. Serbest bırakılan taraftarlar, olaylardan Özhan Canaydın'ı sorumlu tutarak kendisini istifaya davet etti.

Tutuklanma kararı verilen 7 kişi, güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeden çıkarılarak cezaevine gönderildi. Tutuklular, ekip otosuna bindirilirken bazı taraftar yakınlarının Canaydın aleyhine yaptığı tezahüratlar devam etti.
                  22.05.2007

Kaynak : İHA
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İsmail Türütün babası toprağa verildi
                    22/05/2007

Merkeze bağlı Ambarlık köyündeki cenaze törenine, Türüt'ün ailesinin yanı sıra ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, Karadeniz Vakfı Başkanı İbrahim Cevahir, Karadenizli türkücüler Kamil Sönmez, Davut Güloğlu, Arif Ozan, siyasi parti il başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
                    Mustafa Türüt, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.
                    Türüt, 2 aydır babasının siroz hastalığı nedeniyle tedavi gördüğünü belirterek, ''Başkent Hastanesi'nde en iyi şekilde babama baktırdım. Daha ilerisi olsa oraya götürecektim. Evlatlık görevimi yaptım. Tek isteği ölmeden bir daha köyü görebilmekti, buna üzüldüm'' dedi.
                    Mustafa Türüt, Ankara'da siroz hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Başkent Hastanesinde dün ölmüştü.
                    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Hedefim Trabzonspor
                      Trabzonspor'un devre arasında Sakaryaspor'a kiralık olarak verdiği Ergin Keleş, en büyük hayalinin Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

Genç futbolcu Türkiye'de bir çok kulüpten kendisine menajerler aracılığıyla teklifler geldiğini belirterek, öncelikle hedefinin Trabzonspor'da futbol oynamak olduğunu belirtti.

Sakaryaspor'da önemli bir tecrübe edindiğini ifade eden Ergin, şunları söyledi:

“Kazanmış olduğum tecrübeleri Trabzonspor'da sahaya yansıtacağım.Trabzonspor'da alt yapıdan yetişen futbolculara yeterince sabır gösterilmiyor. Bizim gibi genç futbolculara güvenilirse Borda-Mavili takımı çok iyi yerlere taşıyabiliriz. Sakaryaspor'da Ümit Milli takıma gitme şansım oldu, inşallah Trabzonspor'a geri dönünce daha iyi performans ortaya koyarak, A Milli takıma kadar yükselmek istiyorum”

Yorum

• Stat olmazsa yokum

Tarih: 22.05.2007, 23:02:09 (101 okuma)

Trabzonspor’da Başkan Nuri Albayrak, stat projesinin hayata geçmesi durumunda yeniden başkanlıga aday olacagını belirterek, “Trabzonspor’un Kartal’da ki benzin istasyonunu bitirdik. Buradan Trabzonspor’a 15 yıllık süre içerisinde 16 milyon dolarlık bir gelir bekliyoruz.

Bunun dışında stat projemiz var. Stat projesi benim için alınacak olan saha sonuçlarından çok daha önemli bir proje.

Eger stat projesi konusunda aşama kaydedersek yeniden başkanlıga adaylıgımı açıklarım. Bu konuda görüştüüümüz Başbakan Recep Tayyip Erdgan da projenin arkasında olduüunu vurguladı. Trabzonspor’da şu ana kadar hep günü birlik düşünüldü. Bu sorunu aşmak istiyoruz” diye konufltu.

Yorum

• Musampa yolcu

Albayrak, kadro dışı bırakılan Musampa için gönderileceği mesajını verdi. Başkan ''25 sporcusu bulunan takım içinde bir tane, iki tane fire verebiliyorsun. Musampa'ya verilen para o günde, o şartlarda büyük bir para değil. Ona verdiğimizden çok alacağımıza eminim. Bir sürü isteyeni var" dedi.

Yorum

• Ts Clublardan S.O.S

İstanbul'da Ts Club mağazaları bir bir kapanıyor. Ayakta kalan tek mağaza Bahçelievler'de. Ts Club Mağaza Müdürü Hüseyin Kazancı, "Cevahir ve diğer yerlerin kapanmasının ardından sadece Bahçelievler'deki bu mağaza taraftara hizmet veriyor. Bu üzücü bir şey" diye konuştu.

Yorum

• Cordoba'ya Doğan vetosu

Trabzon'da yönetim, Kolombiyalı kaleciyle söz kesti ancak Ziya Doğan, "İstemiyorum" dedi.

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da yönetim kale için Antalyaspor'un 37 yaşındaki Kolombiyalı file bekçisiyle el sıkıştı. Ancak Teknik Direktör Ziya Doğan, bu transfere karşı çıktı. "Oscar Tolga'nın da kabullenebileceği bir isim. Maliyeti çok ucuz. 2 yıl rahatlıkla oynar" diyen yöneticiler Doğan'ın inadını kıramadı. Bu gelişmeden sonra G.Antep'in Boşnak kalecisi Hasagiç'le temasa geçildi. Başarılı kalecinin Türk olacak olması da transferin bitmesini güçlendiriyor.

Yorum

• Aç oyuncu alınacak

Bu sezon umduğunu bulamayan Trabzonspor, yeni sezonun planlarını yapıyor. Trabzon'un önünün açık olduğunu söyleyen teknik patron Doğan, 'Başarıya ve futbola aç oyuncular alacaklarını vurguladı
                                TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ziya Doğan, yeni dönemde futbola aç oyuncular transfer etmeyi planladıklarını söyledi. Trabzon'un ve Trabzonspor'un sosyal yapısına uygun, sağlam karakterli futbolcuları tercih edeceklerini söyleyen Doğan, 'Buna özellikle dikkat edeceğiz. Hakan Şükür Arabistan'a neden gider, tabii ki para için' diye konuştu.

TÜRKİYE'Yİ AŞARIZ
                                TÜRKİYE'ye veya Trabzonspor'a yurt dışından gelen karıyerli futbolcuların da para için geldiğini belirten Doğan, 'Arçil-Şota gibi oyuncuları bulup çıkarmalıyız. Trabzonspor'un önü açık. Tek vücut olursak, Türkiye'yi aşarız. Söz veriyorum, seneye büyük işler yapacağız' dedi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X