Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• s.a arkadaslar ben yenı uye oldum cok mutluyum

Yorum

• İlk olarak _mıkaıl_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      s.a arkadaslar ben yenı uye oldum cok mutluyum

hosgeldin kardes
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• şimdi kenan doğulu yu izledim gerçekten bence birinciliği hakediyor diğerleri hiç güzel değildi. bir rusya var tahminim onla yarışır.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak _mıkaıl_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          s.a arkadaslar ben yenı uye oldum cok mutluyum
          hosgeldinnn

Yorum

• birde moldova çıktı sonradan onların sahne performansı falan da güzel

Yorum

• sarkisini begenmesemde kenan dogulu bu isi biliyor gercekten sadece showuyla hakediyor...
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• bu yarışma şarkı yarışması değil sanki hangimizin en çok seveni var yarışması
                benim favorilerim
                1. rusya
                2. türkiye
                3. yunanistan
                4. makedonya
                5. moldova
                idi ama gel gör ki millet resmen balkan ülkeleri sırbistana çalıştı hiç adil bi yarışma değil bu saydıklarım kulağa hoş gelen şarkılardı diğerleri benim gözümde beşpara etmez ama ne yapalım sevenimiz yok.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu yarışma şarkı yarışması değil sanki hangimizin en çok seveni var yarışması
                  ama gel gör ki millet resmen balkan ülkeleri sırbistana çalıştı hiç adil bi yarışma değil, ama ne yapalım sevenimiz yok.
                  aynen öle kardeş bu yarışlma hiçde adil değil
                  inadına TRABZON
                  ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Yarışmayı baştan sona izledim. Puanlama yapılmadan önce kesinlikle Sırbistan birinci olacak dedim ve aynen öyle oldu. Bence şarkıları Molitva mükemmeldi ve sonuna kadar birinciliği hakettiler. Türkiyenin aldığı 4. lük de gayet iyi bir derece. Kutlarım.
                    HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• a k ç a a b a t l ı

TÜm Annelerİn Anneler GÜnÜnÜ Kutlar Hepsİnİn Ellerİnden Öperİm Özellİkle Şehİt Analarimizin.Şehİtler Ölmez Vatan BÖlÜnmez.trabzonu Çok Sevİyorum...
                      akçaabat'lı

Yorum

• Okannnnnnnnnn
                        akçaabat'lı

Yorum

• Bence Bİrİncİnİn Saİt UÇar Olmasi Gerekİrdİ.
                          akçaabat'lı

Yorum

• Ya bu bölüm ne bölümü dostlar.Ne alakası var Trabzonspor la Kenan Doğulu nun.
                            HEDEFE YÜRÜYEN ADAM OL YETER

Yorum

• "F.Bahçe'yi yeneceğiz"

Trabzonspor'da başkan yardımcılığı görevinden alınan yönetim kurulu üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk Sporu'nun içindeki çatışmacı insanlarla mücadele etmek için spor camianın içinde olmaya devam edeceğini söyledi.
                              Ümraniye'de Gurbetçi Gençler Trabzonsporlular Derneği'nin açılışını katılan İbrahim Hacıosmanoğlu, burada basın mensuplarına Bordo-mavili yönetimdeki gelişmeler ve yarın oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile oynadıkları maçların her zaman ezeli rekabette geçtiğini belirten Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor-Fenerbahçe maçları, Türkiye'deki diğer derbi maçlardan bile daha önemli özelliği olan maçlardır. Çünkü, Fenerbahçe ile sürekli şampiyonluklarda çekişen takım olduk ama kaybeden takım olduk. Nasıl kaybettiğimizi de kamuoyu çok iyi biliyor. Rakibimizin şampiyonluk yarışında olması bizi ilgilendirmiyor. Camia olarak, bu maça ayrı bir önem veriyoruz. Hedeflerden uzaklaştığımız için rahat ve stressiz mbir şekilde sahaya çıkacağız. Futbolcularımız, bu sezon hem lig, hem de kupadaki başarısızlığı bir nebze olsun affettirmek için ortam sağlayabilirler.

Fenerbahçe galibiyeti bu camiayı, her zaman sevindirecektir. Fenerbahçe, şampiyonluk hesapları yaptığı için daha stresli olacak. Futbolcu arkadaşlar, strese kapılmadan rahat bir ortamda sahaya çıkıp camianın istediği hediyeyi onlara vereceğine inanıyorum" dedi.

Yönetim kurulu içindeki konuları Fenerbahçe maçının ardından değerlendireceklerini ifade eden İbrahim Hacıosmanoğlu, pazartesi günü İstanbul'da bir değerlendirme toplantısı yaparak kamuoyunu bilgilendireceklerini söyledi.

Kendisinin yönetimdeki sert çıkışlarını herkesin radikal ve çok seslilik olarak değerlendirdiğini kaydeden Hacıosmanoğlu, "Büyük camiaları susarak temsil edemezsiniz. Ben de kişisel olarak çok seslilikten değil, uzlaşıdan yanayım. Ama günümüzde rakiplerimiz, uzlaşıyı bir yana bırakıp, tamamen hırçın tavırlarıyla, Türk Futbolu'ndan kendilerini nemalandırma adına her türlü varyasyonu kullanıyor. Benim de düşüncem, bundan sonraki görev anlayışım, spor camiasından ayrılmaktı.

Fakat, son 1 aydır gelişen olaylar, bu camianın sokaktaki taraftarından, iş adamına kadar duruşumla ilgili binlerce tebrik aldım. Bunlar, bana tekrar bu camianın içinde kalıp bu insanlarla mücadele etmek için büyük güç verdi. Kalacağım ve o mücadeleyi o insanların çarpık ilişkilerini kırmak için yapacağım. Yoksa, onların metodunu kullanıp Trabzonspor'a kazanımlar elde etmek için değil, uzlaşı kültürünü onlara da aşılamak için mücadele edeceğim. Benim arzuladığım, futbolun görsel şölen olduğu, herkesin çocuklarıyla, aileleriyle birlikte maça gittiği, yenildikten sonra birbirlerini taşlamayan, kavga etmeyen alkışlayan bir taraftar topluluğu. O yöneticileri de bu saflarla çekmek için şimdiki duruşumdan daha sert bir duruş sergileyeceğim. Çünkü, bu insanlar ondan anlıyor. Adı geçen 6 arkadaşımla pazartesi günü İstanbul'da yapacağımız değerlendirme toplantısının ardından kamuoyuna bilgi vereceğiz" diye konuştu.
                              Dernek açılışında, İbrahim Hacıosmanoğlu'na desteklerinden dolayı plaket verilirken, Bordo-mavili taraftarlar Hacıosmanoğlu'na "Büyük başkan" şeklinde tezahüratlarda bulundular.

12.05.2007
                              Kaynak : İHA

Yorum

• Trabzonlular İzmir'e akıyor

Turkcell Süper Ligi'nin 32. haftasında Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçı için Bordo-mavili taraftarlar otobüslerle İzmir'e hareket etti.

Trabzon Atatürk alanında toplanan Bordo-mavili taraftarlar, hareket öncesi meşaleler yakarak marşlar söyledi. Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, iyi ve kötü günde her zaman takımlarının yanında olduklarını belirterek, "İyi ve kötü günde her zaman takımımızın yanında olduk. Fenerbahçe maçları bizim için ayrı bir önem taşıyor. Takımımızı 90 dakika boyunca destekleyerek ezeli rakibimiz olan Fenerbahçe'yi yenmek istiyoruz. Sarı-lacivertli takıma İzmir'de şampiyonluk turu attırmak istemiyoruz. Trabzonspor camiası olarak kötü bir süreç yaşıyoruz. Bu süreci hep birlikte atlatmamız lazım. Takımımızın bu kötü dönemeden etkilenmemesi için oyuncularımızı maç boyunca destekleyeceğiz. Onların da bize güzel bir galibiyet hediye edeceklerine inanıyoruz" dedi.

12.05.2007
                                Kaynak : İHA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X