Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karadeniz Fırtınası patenti alındı

Kulübümüzün yaptığı girişimler sonucunda patent haklarımıza "Karadeniz Fırtınası" da eklendi.
    Gedik Patent Ofisi'yle yaklaşık 2 yıllık bir süreç sonucunda elde edilen "Karadeniz Fırtınası" isim hakkı bundan böyle kulübümüzle özdeşleşerek simgemiz haline gelecek.

Bu konudaki çabalarından dolayı başta Sayın Özgüç Gedik olmak üzere GEDİK PATENT Ofisi'ne teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Karadeniz Fırtınası patenti alındı

Kulübümüzün yaptığı girişimler sonucunda patent haklarımıza "Karadeniz Fırtınası" da eklendi.
      Gedik Patent Ofisi'yle yaklaşık 2 yıllık bir süreç sonucunda elde edilen "Karadeniz Fırtınası" isim hakkı bundan böyle kulübümüzle özdeşleşerek simgemiz haline gelecek.

Bu konudaki çabalarından dolayı başta Sayın Özgüç Gedik olmak üzere GEDİK PATENT Ofisi'ne teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
      Geç ama güzel bir iş başardılar...

Yorum

• Hüseyin kefil oldu!

Trabzonspor kaptanı Hüseyin Çimşir, Bordo-mavili takımda hiçbir futbolcunun sahaya maç kaybetmek için çıkmadığını belirterek, "Biz sahada elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergiliyoruz. Kazandığımız parayı da sonuna kadar hak ediyoruz" dedi.
        Takım kaptanı Hüseyin Çimşir, yönetim kurulu üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu'nun önceki gün düzenlediği basın toplantısında 'Trabzonspor'un üst üste kaybettiği 6 maçın muhasebesi yapılsın" şeklindeki açıklamaları ve Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor'da hiçbir futbolcunun sahaya maç kaybetmek için çıkmadığını belirten takım kaptanı Hüseyin Çimşir, bütün futbolcuların elinden gelen mücadeleyi iyi niyetle sergilediğini kaydetti. Futbolcuların elinden gelenin en iyisini yapmak için sahaya çıktığını vurgulayan Hüseyin, "Bahsedilen 7 haftalık sürede 6 mağlubiyet ve 1 beraberlik var. Çok kötü bir dönemdi bizim için. O dönemde 1 puan alabildik. Söz konusu maçlarda 6-7 puan alabilseydik, şu anda pozisyonumuz daha farklı olabilirdi. Biz futbolcu olarak elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Onun neticesinde bazen iyi oluyor, bazen kötü oluyor. Ben hiçbir futbolcunun maç kaybetme tutumu içinde olacağına inanmıyorum. İçimizde yapan var mı, bilmiyorum.

Bilseydim zaten benim gibi kimse bu duruma müsaade etmezdi. Biz sahada sadece işimizi yapmaya çalışıyoruz. Kazandığımız parayı da sonuna kadar hak ediyoruz" dedi.

İdmanlarda gazozuna yapılan maçlarda bile hiçbir futbolcunun kaybetmek istemediğini ve büyük rekabet içine girdiğini belirten Bordo-mavili futbolcu, ligde puan için çıkılan maçlarda ise çok daha büyük bir istekle mücadele ettiklerini dile getirdi.

Hiçbir futbolcunun kasıtlı olarak oynamadığı ve iyi niyetle mücadele etmediğine inanmadığının altını çizen Hüseyin, "Puan maçına çıkıyorsunuz ve para kazanıyorsunuz. İnsanlar sizin alacağınız sonuçlarla mutlu oluyor. Böyle maçlarda iddia edilenlerin olması mümkün değil. Yapan varsa onu kendi vicdanı ile baş başa bırakıyorum. Böyle bir şey de şimdiye kadar hissetmedik. Hissetseydik, buna engel olurduk. Sonuç itibari ile baktığınız zaman 7 maçta 1 puan kazanmışsınız. İnsanlar söylüyor tabii ki. Kimsenin içini bilemiyorsunuz. Ama ben hiçbir arkadaşımın iyi niyetinden şüpheye düşmedim. İkinci yarıda oluşan kadronun isteğinden ve iyi niyetinden hiçbir zaman şüpheye düşmedim. Özellikle bu kadroda yer alan bütün arkadaşlarıma şahsım olarak kefilim" diye
        konuştu.
        "KALAN 3 MAÇIMIZI DA KAZANMAK İSTİYORUZ"

Ligde kalan 3 maçı da kazanmak istediklerini kaydeden takım kaptanı Hüseyin Çimşir, Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçından da galibiyetle ayrılmak için bütün güçleriyle mücadele edeceklerini vurguladı. Fenerbahçe karşısında alınacak bir galibiyetin camiadaki suların durulmasına yardımcı olacağına işaret eden Hüseyin, bu konuda herkesin üzerine düşen sorumluluğun bilinciyle hareket etmesini istedi.

Bu sezon lig ve kupada istediklerini elde edemediklerini ve başarısız bir sezon geçirdiklerini kabul eden tecrübeli futbolcu, içinde bulunulan dönemde herkesin el ele vererek takımın bu kötü durumdan kurtarılması için mücadele etmesi gerektiğini ifade etti. Hiçbir ayrıma gidilmeden herkesin elini taşın altına sokmasının şart olduğunu tekrarlayan Hüseyin, iç çekişmelerin bir kenara bırakılarak herkesin Trabzonspor için çalışması durumda kendilerini güzel günlerin beklediğini söyledi.

Kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Hüseyin, "Kulübümle olan sözleşmem devam ediyor. Sözleşmemin bitmesine 1 yıl daha var. Hedefimde Avrupa'da oynamak var. Trabzonspor profesyonel bir kulüp, ben de profesyonel bir oyuncuyum. Devre arasında bir teklif aldım, ama bununla ilgili şu an bir gelişme yok. Trabzonspor'un ve benim menfaatlerim uyuşursa kulüp de izin verirse dışarıdan gelen teklifleri değerlendirmek isterim. Yurtdışı olmazsa Trabzonspor dışında başka bir takıma gitme niyetim yok.
        Avrupa'da bir kulübe gidersem , herkesin bana destek olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Bordo-mavili futbolcu, futbolu bıraktıktan sonra da yine futbol camiası içinde olacağını kaydederek, Trabzonspor'un herhangi bir kademesinde görev almak istediğini sözlerine ekledi.

10.05.2007
        Kaynak : İHA
        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 10.05.2007, 12:19.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Türk futbolunda altyapı ve mantalite eksikliği bulunduğunu belirterek, ''Sistemi olmayan bir Türk futbolu dünya üçüncüsü oluyorsa, sistemi ve mantalitesi oturmuş bir Türk futbolu dünya şampiyonluklarına ipotek koyar'' dedi.
          ////

Tek umudumuz Ziya Doğan. Şenol Güneş yapamadı, diğer hocalar yapamadı, Ziya hocayla sistem ve mantalite devrimi yapma zamanı... Tabi yutarsanız.. Onca zaman bu takımın başında, sistem mi gördük, yoksa kazanma mentalitesi mi?

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• "F.Bahçe'ye tur yok"

Trabzonsporlu futbolculardan Çağdaş, Hüseyin, Ersen ve Umut, Fenerbahçe'ye İzmir'de şampiyonluk turu attırmayacaklarını belirterek, "Beşiktaş bu hafta kaybederse Fenerbahçe bizi yendiği takdirde İzmir' de şampiyonluk turu atar. Hiçbir Trabzonsporlu futbolcu bunu görmek istemez" dediler. Futbolcular, bu kadronun korunması durumunda Trabzonspor' un gelecek sezon şampiyon olacağına yürekten inandıklarını söylediler.

ÇAĞDAŞ, "FENER'E TURU ATTIRMAYIZ"

Trabzonspor' un son haftalarda bir çıkış içerisinde olan başarılı savunma oyuncusu Çağdaş, içinde bulundukları durumun ve iddiasızlığın kendilerini üzdüğünü ifade ederek, "Bir Türkiye Kupası hedefimiz vardı. Onu da iyi oynamamıza rağmen yitirdik. Şu anda bir UEFA Kupası hedefimiz var ve ulaşmak için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. İkinci yarıda en fazla puan toplayan takımız.

Gelecek sezon için iki üç tane kaliteli transfer yapabilirsek, şampiyonluğun en büyük adayı olacağımızı düşünüyorum. Erciyesspor maçında kendimi iyi hissetmediğim için penaltı atmak istemedim. Bu olayın bu kadar speküle edileceğini düşünemedim. Benim için oynayıp oynamamak sorun değil. Hoca oynatırsa oynarım.

Yeri geldi, dördüncü futbolcu oldum ama hiç yılmadım ve şu anda oynuyorum. Trabzonspor formasını layık olduğumu düşünüyorum. İnşallah seneye de bu formayı giyerim. Biz Trabzon halkının Fenerbahçe maçına nasıl bir gözle baktığını biliyoruz. İzmir' de Fenerbahçe' ye şampiyonluk turu attırmak istemiyoruz. Büyük bir takımız, bu görüntüyü görmek istemeyiz" diye konuştu.

HÜSEYİN, "FUTBOL HAYATIMDA HEP ELEŞTİRİLDİM"

Adı sık sık transfer dedikoduları ile gündeme gelen Hüseyin ise, Trabzonspor' un tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirdiğinin farkında olduklarını ifade ederek, "Sakatlıklar ve formsuzluklar bir araya gelince başarısızlıklar üst üste geldi.

Futbol hayatımda şu ana kadar hep tepki aldım. Ama bu tepkilere artık alıştım. Elimden gelen mücadeleyi sahada yansıtıyorum. İkinci yarıda 6 -7 oyuncunun iyi performansı takımın iyileşmesine neden oldu. Bu konuda vicdanım rahat. Stoperde de başarılı olduğuma inanıyorum. Ama beni herkes orta saha oyuncusu Hüseyin olarak tanıyor. Erciyes maçında penaltıyı atamayınca çok üzüldüm. Kötü bir dönemdi benim için ama takım arkadaşlarım ellerinden gelen desteği verdiler ve şimdi kendimi biraz daha iyi hissediyorum" dedi.

Hüseyin, yönetim içindeki olaylardan ister istemez etkilendiklerini ifade ederek, "Futbolcuların yöneticilerin açıklamalarından etkilenmemesi elde değil. Biz sahada en iyisini yapmaya, bu tür konulardan kendimizi soyutlamaya çalışıyoruz.

Camiada herkes üzerine düşen görevi yaparsa bu tür olayların altından çıkarız. Pazar günü sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Kalan üç maçımızı kazanmak istiyoruz. Derbi bir maç. Zevkli bir mücadele olacağını düşünüyorum. İnşallah sonucunda kazanan Trabzonspor olur. Şu ana kadar bana transfer teklifi gelmedi.

Devre arası gelmişti o da olmadı. Türkiye' de şu anda hiçbir takıma gitmeyi düşünmüyorum ama Avrupa olursa gitmeyi tabi ki isterim. Takımımın çıkarları doğrultusunda böyle bir fırsat yakalarsam bunu değerlendiririm. Herkes Fatih' i Trabzonspor' da görmek istiyor ama bu yönetimsel bir iş. Orada ona o kadar yatırım yapıldı, ama hani dönse de burada oynasa" şeklinde konuştu.

ERSEN MARTİN "YEDEK KALMAK BENİ ÜZÜYOR"

Son haftalarda yedek kulübesine mahkum olan Ersen Martin ise, yedek kalmanın kendisini çok üzdüğünü ifade ederek, "İstediğimiz gibi bir sezon olmadı. Sakatlıklar çok kötü puan kayıplarına neden oldu. Hocamızda kadroyu kurmakta zorlandı.

Yinede sezonu kupayla kapatabilirdik ama olmadı. Şimdi Fenerbahçe maçını kazanıp Trabzonspor halkına iyi bir hediye vermek istiyoruz. Hiçbir futbolcu yedek kalmak istemez. Ama burası büyük bir kulüp. Herkes sırasını bekleyecek.

Seneye Trabzonspor'da daha başarılı olmak istiyorum. Her futbolcu oynamak ister, ben de sıramı bekliyorum. Yönetim içindeki olaylara rağmen hoca bizi koruyor. Hacıosmanoğlu' nun yaptığı açıklamalar sonrası biraz karışıklık oldu ama hocamızın bize verdiği görevi yapmaya çalışıyoruz. Biz bu sene bir çok kuralı değiştirdik.

Fenerbahçe maçına özel bir motivasyon ile hazırlanıyoruz. Ziya Hoca' nın Fenerbahçe' ye karşı şansı tutmuyor deniliyor. Herşeyin bir ilki vardır. Bunu başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

UMUT: "SENEYE ŞAMPİYON BİZİZ"

Umut Bulut ise Trabzonspor' un hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu ifade ederek, "Hoca değişikliği tabi ki takımı etkiliyor. Bunlara sakatlıklar falan derken, tabi iyi sonuçlar alamadık. Ancak ikinci yarı toparlandık ve en çok puan toplayan bir takımız.

Bu kadroyu koruduğumuz takdirde önümüzdeki sene şampiyon olacağımıza inanıyorum. İnşallah böyle bir sezonu Trabzon halkına ve camiasına yaşatırız. Üzerimizde baskı ister istemez oluyor. Taraftarımıza ve camiamıza şampiyonluk yaşatmak istiyoruz.

Orta sahaya ve savunmaya fazla yardım ettiğim zaman zaman gol yollarına ulaşmakta zorlanıyorum. Gol kralı olmak istiyorum tabi ama benim öncelikli amacım her maçta gol atmak. Yönetim içindeki olanlar bizi fazla etkilemiyor. Biz sadece oynayacağımız maçlara motive ediyoruz.

Takım iyi olduğu zaman bana da yansıyor. Futbol takım oyunu, tüm arkadaşlarım iyi olunca ben de çok daha iyi oluyorum. Fenerbahçe maçı derbi maç, büyük bir maç. Bizim ikinci yarı iyi bir çıkışımız var ikinci yarı iyi bir futbol oynadık. Fenerbahçe maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Benim amacım her maçta gol atmak, inşallah bu maçta da atarım" dedi.

10.05.2007

Kaynak : DHA

Yorum

• “Kalmak için özel bir çaba göstermeyeceğim“

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 1 yıllık sözleşmesi olmasına rağmen Bordo-Mavili kulüpte kalmak için özel bir çabasının olmayacağını söyledi. Trabzon'da yayın yapan yerel Trabzon TV'de bir programa katılan Ziya Doğan, ilginç açıklamalarda bulundu.

Kendisini birilerine sevdirmek ve doğru anlatmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyleyen Ziya Doğan, " Trabzonspor'daki sıkıntıları yönetici dahil olmak üzere benim kadar hiç kimse bilemez. Çünkü biz futbolcularla 24 saat birlikte yaşıyoruz." dedi.

Son dönemde yönetim kurulu üyeleri arasında yaşananlarla ilgili sorulan soruya cevap vermek istemeyen Doğan, "Bunlar bende kalsın. Fenerbahçe maçı öncesi bu konularla ilgili açıklama yapmak bir teknik adam olarak bana yakışmaz." yanıtını verdi.

Trabzonspor'da kalmak gibi özel bir çabasının olmayacağını dile getiren Ziya Doğan, şöyle konuştu: "Ben Trabzonspor'a geldiğimde bu takımın bir sistemi yoktu. 25 tane oyuncu alınmış, bir çok oyuncu gönderilmişti. Yeni bir takımla yeniden çalışmaya başladım.

İlk yarıda oldukça zorlandık. Çünkü takımın sistemi yoktu. Devre arasında yaptığımız transferlerle bu takımın iskelet kadrosunu oluşturduk. Özellikle ikinci yarıda bir çok oyuncumuz sakatlandı. Bunların büyük bölümü de defans oyuncularıydı. Buna rağmen ikinci yarının en başarılı takımı olduk. Ben çalıştırdığım her takımda istikrardan yana tavır aldım. Ben istikrardan yana tavır alıp konuştuğum için insanlar benim burada kalmak için can attığımı sanıyor. Benim Trabzonspor'da kalmak için özel çaba göstermeyeceğim."

Yardımcılarının uzun zamandan beri Avrupa'da futbolcu izlediğini ve bunun devam edeceğini dile getiren Doğan, önümüzdeki sezon için 3-4 nokta transferi yapmayı hedeflediklerini, bunu gerçekleştirmeleri durumunda Trabzonspor'un gelecek yıl şampiyonluğa oynayacağını iddia etti. Doğan, kendi anlayışına göre yıldız oyuncunun Çek oyuncu Nedved olduğunu, Fenerbahçeli Alex'in yıldız olmadığını kaydetti.

"MUSAMPA İSTEDİĞİMİZ DÜZEYDE OLSAYDI CEYHUN'U TRANSFER ETMEYECEKTİK"

Geldiği günden beri tartışılan oyuncu olma özelliğini taşıyan Musampa ile ilgili de açıklamalarda bulunan Doğan, "Musampa birinci gelişinde anlaşamayıp geri gitti. Avrupa piyasasında takım bulamayınca yeniden Trabzon'a geldi. Geldiğinde kendisiyle bir çok özel görüşme yaptım.

Ligin 8. haftasında yaptığımız değerlendirmede test değerleri en kötü 2 oyuncudan biriydi. Kendisinin iyi olması için çok çalıştık. Fakat bu futbolcu parasını peşin aldığı için bizim kadar çaba göstermedi. Bende bir oyuncudan dolayı takımı yakamam. Eğer bu futbolcu istediğimiz seviye gelseydi, Ceyhun'u transfer etmeyecektik." ifadelerini kullandı.

Doğan, Trabzonspor'dan önceki ayrılışının Fatih Tekke ile ilişkilendirildiğini bunun çok yanlış olduğunu, Fatih Tekke ile sıfır hata ile çalıştığını söyledi. Doğan, Erdinç Yavuz'un Türkiye'nin şu andaki en iyi stoperi olduğunu da dile getirdi.

Ziya Doğan, hafta sonu İzmir'de karşılaşacakları Fenerbahçe ile zorlu bir maça çıkacaklarını ve sahadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini kaydetti.
              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 10.05.2007, 13:02.

Yorum

• Uefa Futbol Kulüpleri Sıralamasında Türk Takımları... 2007-2009 arası tahminidir..

En son Vkgz tarafından düzenlendi; 10.05.2007, 12:59.
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• 3-4 TAKVİYE İLE SENEYE ŞAMPİYONUZ
                  Takımımızın kadrosu güzel Ziyanın dediği gibi bi kaç takviye bu takımı seneye şampiyon yapabilir...
                  BMN|KOCAELİ

Yorum

• Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

YATTARAYA OZel Krampon
                    Aşkınla Yandık T-r-a-b-z-o-n-s-p-o-r

Gumushane 29

Yorum

• F.Bahçe'den çekinmiyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, hafta sonunda Fenerbahçe ile yapacakları maç ile ilgili, ''Onlar Fenerbahçe ise biz Trabzonsporuz. Niye onları gözümüzde büyütelim'' dedi.

Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, her maç hangi anlamı taşıyorsa, Fenerbahçe maçının da aynı anlamı taşıdığını belirterek, ''Fenerbahçe maçına çok ayrı hazırlanmıyoruz. Normal bir lig maçı yapacağız.

Fenerbahçe maçının iyi ve kötü gitmesi çok şey değiştirmemeli. Bir maça endeksli olmamamız lazım. Ama Fenerbahçe maçına Trabzonspor camiası her zaman çok şartlanmış çıkıyor'' diye konuştu.
                      Profesyonelce düşünüp normal bir lig maçına çıkacaklarını ifade eden Doğan, şöyle konuştu:

''Onlar Fenerbahçe ise Biz Trabzonsporuz. Niye Fenerbahçe'yi gözümüzde fazla büyütelim. Çıkar işimizi yapar, gerekli sonucu alırız. En iyi sonucu da almak istiyoruz. Fenerbahçe maçının bu şekle getirilmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu Trabzonspor'un büyüklüğünü inkar etmektir.

Fenerbahçe'yi çok gözünde büyütmek ve bu maça çok anormal bir şekilde hazırlanmak kendi büyüklüğünün farkına varmamaktır. Biz normal bir maça çıkacağız. Biz sadece Fenerbahçe maçına hazırlanmıyoruz. Kalan 3 maçı da düşünüyoruz. Ama futbolun 3 ihtimalli olduğunu söylüyorum, her zaman da söyleyeceğim. Tabiki yenersek bu bizi ve camiayı sevindirir. Son iki maça çok moralli çıkmış oluruz.''

Maçın İzmir'de oynanacak olması konusunda ise Doğan, ''Önümüzde ne varsa, hangi şartlar varsa ona hazırlanıyoruz. Her şartta çıkar Trabzonspor oynar. Bu konuda fazla birşey söyleyemeyiz. Çıkıp oynayacağız'' diye konuştu.

Doğan, başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarıyla ilgili hiçbir şey konuşmak istemediğini, şu anda sadece Fenerbahçe maçını düşündüğünü kaydetti.

-''HATA YAPTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM''-

Teknik direktör Ziya Doğan, hata yaptığını düşünmediğini belirterek, şunları söyledi:

''Ligin ikinci yarısında çok şansız günler geçirmemize rağmen ligin ikinci yarısında en fazla puan alan takımız. İkinci yarının en çok gol atan takımı Trabzonspor. Bunu üzerine basa basa söylüyorum. Bazı arkadaşlar çok incelemiyorlar bunu. Dışarda söylenenlerin etkisiyle hareket ediliyor. Araştırılarak konuşulunca Trabzonspor'un yapmış olduğu şeyler belli. Savunmanın yüzde 90'ı sakat olduğu bir dönemde bunları yaptık.''

Doğan, ''Musampa'yı affetmemek üzeremi kadro dışı bıraktınız?'' şeklindeki bir soruya üzerine de, ''Ben hiçbir oyuncuya kapıyı kapatmam. Gelecek senenin hazırlıklarını yapıyorum ama bugün hiçbirşeyi netleştirmedim. Bu takımdan 3 veya en fazla 4 oyuncu gider.

İskeleti bozmak gibi bir amacımız yok. En büyük sıkıntılardan biri, takım üzerinde çok fazla oynanması. Aynı hatayı bu yıl yapmayız. Elimizde kaliteli oyuncular ve sağlam bir iskelet var. Nokta transferler yaparsak, Trabzonspor, gerçekten liglerin çok iddialı takımı olur düşüncesine sahibim. Gelecek sezon ise takımın mantalitesinde köklü değişiklikler yapmak istiyorum'' diye konuştu.

-''ALEX YILDIZ DEĞİL''

Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, dün akşam yerel bir TV kanalında katıldığı programda, ''Türkiye'de yıldız diye bir terim yok. Bunun anlamını da bilen yok. Bana göre Alex yıldız değil. Fenerbahçe Alex'i oynatırken 2 forvetinden yoksun kalıyor. Bana göre yıldız futbolcu Nedved'dir'' dedi.

Fenerbahçe'de Tuncay'ın çok önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Doğan, ''Gidip geliyor, çok önemli işler yapıyor.

Appiah ve Aurelio da sürekli maç içerisinde gidip gelip forvete katkı yapıyorlar'' diye konuştu.

10.05.2007

Kaynak : AA
                      En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 10.05.2007, 14:13.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-''ALEX YILDIZ DEĞİL''

Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, dün akşam yerel bir TV kanalında katıldığı programda, ''Türkiye'de yıldız diye bir terim yok. Bunun anlamını da bilen yok. Bana göre Alex yıldız değil. Fenerbahçe Alex'i oynatırken 2 forvetinden yoksun kalıyor. Bana göre yıldız futbolcu Nedved'dir'' dedi.

Fenerbahçe'de Tuncay'ın çok önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Doğan, ''Gidip geliyor, çok önemli işler yapıyor.

Appiah ve Aurelio da sürekli maç içerisinde gidip gelip forvete katkı yapıyorlar'' diye konuştu.

10.05.2007

Kaynak : AA
                        alexi oynatırken 2 forvetinden yoksun kalıyor.
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• işte yattaranın ayakkabıları

Yorum

• "ROTA ARJANTİN’E DÖNDÜ"

Trabzonspor yönetimi bir yandan iç çekişmelerle boğuşurken, diğer yandan da Teknik Direktör Ziya Doğan’ın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bordo-Mavililerde şimdi de rota Arjantin’e döndü. Doğan’ın da isteği doğrultusunda burada özellikle orta saha ve forvet için arayışlar sürerken, son olarak izlenen isim İndependiente takımının 23 yaşındaki genç forvet oyuncusu Miranda Osvaldo oldu. Takımının değişmez oyuncularından olan 1984 doğumlu ve 1.90 santimetre boyundaki futbolcuyla ilgili ilk izlenimlerin olumlu olduğu dile getirildi. Bundan sonra da bir kez daha izlenmesi gerektiği vurgulandı.

Lavezzi’de Gündemde

Osvaldo’nun hem hava toplarında etkili, hem de fizik yapısına göre çok süratli ve çabuk olduğu dile getirildi. Arjantin’de izlenen bir başka futbolcu ise San Lorenzo formasını giyen yine 22 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu Ezequiel İvan Lavezzi oldu. Bu futbolcunun da çok yetenekli olduğuna işaret edildi. Lavezzi’nin orta alanda hem çok iyi bir organizatör, hem de rakipten çok çalma konusunda etkili olduğuna dikkat çekildi. İki futbolcunun da genç olması nedeniyle Bordo-Mavili yöneticilerin iştahını kabartıyor. Başkan Nuri Albayrak, yola devam etmesi halinde bu iki isimden en azından birini Trabzonspor’a kazandıracağı da belirtildi.

Alaattin KAZANCI
                            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 10.05.2007, 15:15.

Yorum

• "ALBAYRAK’A ‘İSTİFA’ ŞANTAJI!"

Trabzonspor’da yönetimde sular bir türlü durulmak bilmiyor. Başkan Nuri Albayrak’ın, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu dışındaki tüm yöneticilerden istifalarını almasının ardından önceki gün de İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yaptığı sert açıklamalar gündeme damgasını vururken, dananın kuyruğunun bugün kopması bekleniyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte 5 yöneticinin daha Haşim Sayitoğlu’nun asbaşkan olarak kalması halinde istifa edeceklerine dair haberler gündemi meşgul ederken, ‘Bu tavır başkana şantaj yapmaktır’ şeklinde yorumlandı. Başkan Albayrak’ın ise buna karşı nasıl bir tavır olacağı merakla bekleniyor.

Sayitoğlu Varsa, Yokuz!

Hacıosmanoğlu’nun basın toplantısında, ‘Tüm arkadaşlarımız başkanımızla hareket ediyor. Onların başkana karşı bir tavrı yok. Haşim Sayitoğlu asbaşkan olarak devam ederse 6 kişi istifayı düşünüyoruz” demesinin ardından Yusuf Şimşek, Köksal Güney ve Serhat Akçay da açık açık bu fikri hayata geçireceklerini söylediler.

3 yönetici de, “Haşim Sayitoğlu asbaşkan olarak varsa, biz yokuz” dediler. Köksal Güney ve Cemal Sağlam ise, Haşim Sayitoğlu’nun asbaşkan olarak devam etmesini istemiyoruz. Ancak istifa konusunda şu anda net bir şey söyleyemeyiz. Bu konuyu ölçüp biçip ondan sonra kararımızı veririz” ifadelerini kullandılar.

Ya Devam, Ya da Tamam

Trabzon’a dün sabah gelmesi beklenen ancak yoğun işlerini öne sürerek İstanbul’da kalan Başkan Nuri Albayrak’ın tavrı ise merak ediliyor. Albayrak’ın, yakın çevresiyle geniş kapsamlı fikir alışverişinde bulunduktan sonra net kararını vereceği kaydedildi.

Albayrak’ın, “Artık yoruldum, kongre kararı alıyorum” diyebileceği dile getirilirken, “Şantaja boyun eğmeyeceğim. Dayatmayı kabul etmiyorum Kongreye gitmeyeceğiz. Haşim Sayitoğlu’nun asbaşkanlığında yola devam edeceğiz” demesinin de yüksek ihtimal olduğu vurgulandı. Albayrak’ın bugün veya Fenerbahçe maçından sonra toplantı yapıp kesin kararını vereceği belirtildi.
                              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 10.05.2007, 14:59.

Yorum

• "BU POLİTİKA ÖLDÜRÜR!"

Trabzonspor yönetimi, tarihi boyunca 3 büyüklerden aldığı yaşlanmış ve sorun yaratmaya başlamış isimlerden beklediği randımanı bir türlü alamamasına karşın, mevcut yönetimin de bu ve benzeri politikaları dikkatlerden kaçmıyor. Bordo-Mavili yönetimin son olarak Galatasaray’dan ayrılma noktasına gelmiş olan 31 yaşındaki Hasan Şaş ile Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan 30 yaşındaki Ali Güneş’i renklerine bağlamayı düşündüğü iddia edildi. Aynı şekilde yine Trabzonspor’da huzursuzluk çıkarıp giden Emrah Eren’in de gündeme taşınmasıyla ilgili dedikodular camiada yine endişeli bir bekleyişe neden oluyor.

İlkeler Önemli Değil mi?

Hasan Şaş ile geçen sezon anlaşmaya varılmasına rağmen Adnan Polat’ın görev alması nedeniyle bu futbolcunun kararından vazgeçmesinin bile yönetimi etkilememesi şaşırtıcı bulunuyor. Hasan Şaş’ın 21 yaşındayken ve zirveye çıkarken Trabzonspor’u değil, Galatasaray’ı tercih etmiş olması bile ‘ilke’lerin hayata geçmesine neden olmuyor.

Yine gençlik dönemine talip olunmasına karşın, Fenerbahçe’ye giden, ardından Beşiktaş’ı tercih eden, devre arasında da alınmak istendiğinde ve kendi takımında kadroya girememesine karşın Bordo-Mavili yönetimden 1 milyon 500 bin YTL gibi yüksek bir bedel talep etmişti.

Yine Yanlış Yapılmasın

Bunun üzerine de transferinden vazgeçilmişti. Şimdi Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılınca yeniden bu ismin gündeme getirilmesi, kulübün ilkeleri açısından büyük yanlış olacağı kaydediliyor. Emrah Eren de, Trabzonspor’da yeniden zirve yaptıktan sonra para yüzünden Galatasaray’ı silah olarak kullanmış, ardından zorla ikna edilip geri getirilmişti. Ve sonra da Vahid Halilhodziç ile tartıştığı için Bordo-Mavili kulüpten uzaklaştırılmıştı. İsmi geçen oyuncuların hiçbirinin de Trabzonspor’a uygun olmadığının altı çiziliyor. Bu tür transferlerle de Trabzonspor’un başarıyı yakalayamadığı örnekleriyle sabit olduğu dile getiriliyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X