Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'un İspanyollara şansı tutmuyor

UEFA Kupası 1. turunda İspanya'nın CA Osasuna takımıyla eşleşen Trabzonspor, İspanyol takımları karşısında zorlanıyor..

25 Ağustos 2006,

Bugüne dek 5 kez İspanyol takımlarıyla eşleşen bordo-mavililer, bir üst tura çıkma başarısı gösteremedi.

Karadeniz ekibi, İspanya ekipleriyle yaptığı 10 maçta, 6 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 2 galibiyet elde etti.

Bordo-mavili takım, söz konusu maçlarda 8 gol atarken kalesinde 20 gol gördü.

-KUPA GALİPLERİ KUPASI-
    İlk olarak 1990-1991 sezonunda, kupa galipleri kupası 1. turunda Barcelona takımıyla karşılaşan Trabzonspor, sahasında rakibini 1-0 yenmesine rağmen deplasmanda 7-2 kaybederek elenmişti.

Trabzonspor 1992-93 sezonunda sahasında Atletico Madrid'e 2-0 yenilmiş deplasmanda ise golsüz berabere kalarak 2. turda yine kupaya veda etmişti.

Karadeniz ekibi 1995-96 sezonunda Deportivo La Coruno'ya sahasında 1-0, deplasman da 3-0 yenilerek bir üst tura çıkamamıştı.

-UEFA KUPASI MAÇLARI-
    Bordo-mavililer, 2003-2004 sezonunda UEFA Kupası 1. Turunda Villareal CF ile deplasmanda golsüz bebare kalmış ve sahasında 3-2 yenilerek kupaya veda etmişti.

Karadeniz ekibi, 2004-2005 sezonunda ise Atletico Bilbao'yu sahasında 3-2 yenmiş deplasmanda 2-0 yenilerek kupadan elenmişti.
    İnşallah bu sefer olur.Tabi bu kadar top kaybı yapmadan ve ne oynadığımızı bilerek oynar;turu geçeceğimize İNANIRSAK bu sefer olur.
    En son hayat61 tarafından düzenlendi; 25.08.2006, 18:16.
    “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
    Sizler var ya .....

Yorum

• BAŞTÜRK & OKORONKWO KAVGASI

Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'de forma giyen milli yıldızmız Yıldıray Baştürk idmanda takım arkadaşı Solomon Okoronkwo ile yumruk yumruğa kavga etti. Uefa Kupas'ında mücadele etmeye hak kazanan Berlin ekibinde yaşana bu gelişme sonrası ağır cezaların gelmesi bekleniyor.

25 Ağustos 2006, 15:01

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Uefa Kupası eleme mücadelesinde Ermenistan temsilcisi FC Ameri Tiflis ile oynanan rövanş mücadelesinde bitiş düdüğü ile birlikte Yıldıray Baştürk ile takım arkadaşı Solomon Okoronkwo’nun birbirine girmesi Tur sevincine gölge düşürdü.

Hetha Berlin Menajeri Dieter Hoeneß olayla ilgili bugün yaptığı açıklamada :”İkisi de küçük çocuklar gibi davranıp birbirleirni cezalandırmaya çalıştı, olacak iş değil. Profesyonel oyuncular böyle davranışlar içinde yer alamaz, ikisine de ceza vereceğiz” diyerek olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Kavganın çıkış sebebi:

Kavga 80’inci dakikada oyuna dahil olan Okoronkwo’nun, Yıldıray’ın nerede durması gerektiği ve hangi adamı paylaşması gerektiği konusunda kendisine talimat verince eliyle ‘boş versene’ dercesine milli oyuncumuza tavır almasından sonra çıktı.

Okoronkwo’un hatalı olduğunu ama Yıldıray’ın da sinirlerine hakim olması gerektiğini vurgulayan Hoeneß “bu olay cezasız kalamaz” dedi.
      “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
      Sizler var ya .....

Yorum

• beyler uefa maceramız buraya kadarmış
        ulan çıka çıka osasuna çıktı yuh be
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Süreyya Ayhan: "Çok gücendim.."

Skytürk Televizyonu'nda İnteraktifspor'a konuk olan Süreyya Ayhan Kop, 2007 kamp programı çerçevesinde federasyondan talep ettikleri bütçeyle ilgili yapılan tartışmalara çok gücendiğini söyledi..

25 Ağustos 2006,

Avrupa şampiyonu milli Atlet Süreyya Ayhan Kop, Skytürk Televizyonu'nda İnteraktifspor'a konuk oldu.
          Güneş gazetesi yazarı Turgay Renklikurt'un yorumlarıyla katıldığı programda Can Küçükyıldırım'ın sorularını yanıtlayan milli atlet, eşi ve antrenörü Yücel Kop'la birlikte çarpıcı açıklamalar yaptı.

2007 kamp programı çerçevesinde federasyondan talep ettikleri bütçeyle ilgili bilgi veren antrenör Yücel Kop , toplam giderlerinin basında yazıldığı gibi 200 Bin Dolar olmadığını söyledi...

Federasyona gönderdikleri talep dilekçesine rakam yazmadıklarını belirten Yücel Kop, Amerika ve Almanya'da yapacakları iki kamp için toplam masraflarının 68 Bin Dolar olduğunu açıkladı.

''Kamp programında eksik var, fazla yok. Aksine masraftan kaçındık" diyen antrenör Kop, federasyona taleplerini ileteli 17 gün olduğunu ancak hala cevap alamadıklarını anlattı.

Bu arada 2006 Avrupa Şampiyonasına neden katılmadıkları yönündeki soruyu da yanıtlayan milli atletin antrenörü, bu konuda federasyondan kendilerine talep gelmediğini açıkladı.

Milli atlet Süreyya Ayhan Kop ise kamp taleplerinin tartışılması nedeniyle şoka uğradığını söyledi. "Şu an utanıyorum" ifadesini kullanan milli atlet, "Şu ana kadar işime olan saygım nedeniyle sessiz kaldım. Ancak bu konunun tartışılmasına çok gücendim. Ben dünyanın en zengin insanı bile olsam, devletimin yanında olmasını ve bana destek vermesini isterim'' dedi.

Başka ülke adına yarışmayı hiç bir zaman düşünmediğini ve bunun mümkün olmadığını belirten Süreyya Ayhan Kop, "Şu an hiç bir sağlık problemim yok ve iyi durumdayım.2007 yılında dünyanın en büyük atleti olacağım" diye konuştu.

Biz(en azından ben) sana daha çok gücendik.Yaptıklarınla açıklamalarınla benim için hayal kırıklığı yaratan bir sporcusun(ahlaklı olanlarından değil tabi ki)Halil Aktaş masörsüz yarışmalara katıldığı halde gücenmek bir yana daha iyisini yapacağım diyor.
          Bu haberdeki diğer üzüntüm haklı olduğu noktaların olması.
          Sizler var ya .....

Yorum

• evet konya 1-1i atti
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ümit Milli Takım kadrosu açıklandı..

Ümit Milli Futbol Takımı'nın, 2 Eylül Cumartesi günü Galler ve 6 Eylül Çarşamba günü İsrail ile yapacağı 2007 Avrupa Ümitler Şampiyonası Grup Eleme maçlarının aday kadrosu açıklandı..

25 Ağustos 2006,

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, milli takımın 26 kişilik aday kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:
              Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Mehmet Güven, Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), İbrahim Akın, Burak Yılmaz, Gökhan Güleç (Beşiktaş), Ufuk Ceylan, Selçuk İnan, Caner Erkin (Vestel Manisaspor), Serkan Kırıntılı, Fehmi Emre Güngör (Ankaragücü), Ferdi Elmas, Yasin Çakmak (Çaykur Rizespor), Kerim Zengin, Olcan Adın (Fenerbahçe), Özer Hurmacı (Ankaraspor), Mehmet Çakır (Gençlerbirliği), Bulut Basmaz (Elazığspor), Ferhat Çökmüş (Trabzonspor), Bekir İrtegün (Gaziantepspor), İbrahim Dağaşan (Bursaspor), Ergün Teber (Sakaryaspor), Giray Kaçar (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Barış Ataş (Diyarbakırspor), Mehmet Batdal (Bucaspor)
              Sizler var ya .....

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet konya 1-1i atti
                İ.Toraman kırmızı kart gördü.
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• bu maç kaçta başladı
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Maç 20:00'de başladı.Şu anlık skor:Bjk:3-Kon:1

83' Besiktas [3 - 1] Konyaspor

3' [1 - 0] B. Yılmaz

16' [1 - 1] A. Yordanov

20' &. Toraman(Kırmızı K.)

45' Ö. Gündostu(Kırmızı K.)

59' [2 - 1] G. Zan

68' [3 - 1] B. Yılmaz

Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

Yorum

• zaten kırmızıyı birine verince diğerine de vermek zorunda yaa.hep böyle olmuştur...şimdiye kadar.
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• maç 3-1 bitti eziktaş hakemin sayesinde yendi herhalde.?
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• bu aradada uefa supercup da sevilla 3-0barca bitti
                          saka dememi yada yaptigimi saniyorsaniz yanlis bu mac oynandi ve sevilla yendi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maç 3-1 bitti eziktaş hakemin sayesinde yendi herhalde.?
                            besiktasda bide delgado penalti kacirdi
                            jimnastik tez gol buldu hakem maci katledmeye basladi ,konya yinede 1-1 atti tam maci kontrol altina alacakti konya toraman kirmiziyi verdi fazla sert bi karar sari yeterdi bunun üstüne heryerde jimnastik lehine düdük calmaya basladi , sonra 45 de penalti verdi tv den izlersiniz dogrumu yanlismi konyalilardan sinir denilen bise kalmamisdi , ihtiraz ettilr ve hakem bi neden buldu kirmizi icin ve tabiiki hemen verdi gerisini düsünebilirsiniz

Ünal Karaman

Yorum

• böyle hakemlerle bu lig gitmez çete bunlar çete.
                              ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• İsrail katliamından farkı yok bunun bea yaee

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X