Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanın verilen görevlerin istifa olarak geri alınmasının yanlış olmadığını söyleyen Hacıosmanoğlu, sözlü olarak verilen görevler yazılı olarak geri alınmayacağını, toplantıların pek bir önem taşımadığı için katılmadığını, kendisininde istifası telefonla istendiğinde hemen yazarak faks ile kulübe gönderdiğini söyledi.

Ayrıntılar geliyor.
    Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• Bizi ele güne rezil ettiler.

Ey yüce Tanrim.
      Bu ahlaksizlardan kurtar bizi.
      Eger bunlardan kurtulmak icin Fenerden FARK yememiz gerekiyorsa ben buna bile raziyim artik.
      5, yok olmaz 7, olmadi olmadi 10 Gol yiyelim eziklerden umurumda degil.
      Delirtti bunlar beni.

Gidin artik yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak ottoman empire tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkanın verilen görevlerin istifa olarak geri alınmasının yanlış olmadığını söyleyen Hacıosmanoğlu, sözlü olarak verilen görevler yazılı olarak geri alınmayacağını, toplantıların pek bir önem taşımadığı için katılmadığını, kendisininde istifası telefonla istendiğinde hemen yazarak faks ile kulübe gönderdiğini söyledi.

Ayrıntılar geliyor.

Kardes bir kisi devam etsin. Sen en iyisi bizler gibi izle.
        Sakin darilma ve yanlis anlama kardes. Karisiklik olmasin
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizi ele güne rezil ettiler.

Ey yüce Tanrim.
          Bu ahlaksizlardan kurtar bizi.
          Eger bunlardan kurtulmak icin Fenerden FARK yememiz gerekiyorsa ben buna bile raziyim artik.
          5, yok olmaz 7, olmadi olmadi 10 Gol yiyelim eziklerden umurumda degil.
          Delirtti bunlar beni.

Gidin artik yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
          aklımdan geçeni yazmışsınız
          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Başkanın verilen görevlerin istifa olarak geri alınmasının yanlış olmadığını söyleyen Hacıosmanoğlu, sözlü olarak verilen görevler yazılı olarak geri alınmayacağını, toplantıların pek bir önem taşımadığı için katılmadığını, kendisininde istifası telefonla istendiğinde hemen yazarak faks ile kulübe gönderdiğini söyledi.

Toplantıda herkes istifalarını verdi, toplantıda olmayanlarda göndereceğim dedi. Başkan bu şekilde yaptığı açıklamadan sonra Ertesi gün gazetelerde asbaşkanın istifa etmediğini öğrendiğinde, sen kongreye asbaşkan girmişsen bende başkan yardımcısı girdim, hatta iddia ediyorum ki seni asbaşkan almasaydık daha çok oy alırdık, başkana sordum evet almadım dedi.

Şimdi arkadaşlarımın 6 sı asbaşkan görevine devam ederse biz bununla beraber devam etmeyeceğiz diyor. Tabi olmazsada onunla birlikte devam etmeyecek olan insanlarda olacak.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardes bir kisi devam etsin. Sen en iyisi bizler gibi izle.
              Sakin darilma ve yanlis anlama kardes. Karisiklik olmasin
              estafurullah abi tamam ok
              Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• Bana dokunmayan yılan... demişler...Yılan Hacı'ya dokundu,şimdi o da akrep gibi akıtıyor zehrini ama o zehir kendini öldürecek farkında değil!..

Reziller!..

Yorum

• ya bişeyler yapalım kan emici şerefsizlerden kurtaralım takımı

Yorum

• Manşet Haber
                    Fenerbahçe maçı hazırlıkları devam ediyor
                    Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını 11.30'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.
                    Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlığı bulunan Risp katılmazken, Jefferson, Gökdeniz, Yattara ve Stepanov salonda çalıştı. Ufukhan düz koşu, Musa ise yürüyüş yaparak antrenmanını tamamladı.

Ekibimiz idmanda, kondisyona dayalı çalışmanın ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Takımımız hazırlıklarını bu akşam 18.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

son dk gelişmesi prsofyanel oyuncumuz musa buyuk hızla iylesiyo resimde gordunuz uzere takım ile birlikte anteremanalara katılmaya başladı hayde musaaa biz seninleyizzzzz
                    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Şu haberleri buraya değilde yönetim başkan maşkan her neyse o başlığa ekleyinde doya doya yorum yazalım da ALLAH aşkına
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu Yönetimin catismalarini okudukca Ziyayada acir oldum yahu

Yorum

• Gökdeniz yine zirvede
                          Oyuncularımızdan Gökdeniz Karadeniz, Turkcell Süper Ligi'nin en fazla gol pası veren oyuncusu olma özelliğini uzun süredir koruyor.
                          Gökdeniz ligin 31 maçlık periyodu geride kaldığında 14 asistle zirvede yer alıyor. Yine sporcularımzdan Ceyhun Eriş 12 gol pasıyla Alex'le birlikte Gökdeniz Karadeniz'i takip ediyor.
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak ofkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            iç kimsenin haberi olmadan idari işler menejeri'nin galibiyetlerden %25 prim aldığını, bundan başkanın, hocanın ve yönetim kurulunun haberi olmadığını, idari menejerin bugüne kadar aldığı primleri Trabzonspor'a iade etmesi gerektiğini açıklayan Hacıosmanoğlu, hafızasındaki karakabuklu defteri açıkladığını bu güne kadar kızılcık şerbeti içip sabrettiğini, 40 yaşına kadar yaşadığı hayatta 1 sene 3 ayda verdiği tavizin hiç birini Trabzonspor'a zarar gelmesin diye vermediğini söyleyen Hacıosmanoğlu 40 gündür uyuyamıyorum. ya pirim olayı ne ya şerefsizlerrrrrrrrrrrr
                            Eger böyle bir sey varsa mutlaka kanuni yollara basvurulup bu menejerin ceza almasini, ayrica o paralari faiziyle birlikte geri ödemesi saglanmali. Oh ne ala memleket.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İkinci devrenin en iyisiyiz
                              Takımımız Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısında geride kalan 14 maçta topladığı 29 puanla en başarılı takım olarak ön plana çıktı.
                              Geride kalan 14 maçta Beşiktaş ile birlikte 29 puan toplayan Trabzonspor, Siyah-beyazlı takımı hem iç hem de dış sahada yenmesi nedeniyle ikinci yarının puan sıralamasında da liderlik koltuğuna oturdu.

Takımımız ligin ikinci yarısında 9 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet elde ederek 29 puan topladı. Genel sıralamada 48 puanla 5. sırada yer alan Bordo-Mavililer, ikinci yarıda Beşiktaş ile birlikte en çok puan toplayan takım oldu.

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu haberleri buraya değilde yönetim başkan maşkan her neyse o başlığa ekleyinde doya doya yorum yazalım da ALLAH aşkına

Haber hele bir bitsin dedigin gibi oradan devam etmekde yarar var.

Hatta dahada devam edip Kulüb Binasina dogru yürümek lazim.

En iyisi orada tartismak.
                                Dün ezikler cami cerceveyi yerlere indirdi.
                                Bizdemi yapsak???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X