Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    eh be arsin nooldu yaw bunlara..
    10 olmazsa ii yine
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bayatlı: "Türk spor tarihinde bir ilk"

Trabzon'da gerçekleştirilecek 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali'nin ev sahibi kent söleşmesi imzalandı. TMOK Başkanı Togay Bayatlı, Türk spor tarihinde bir ilke imza atıldığını belirtti.

6 Mayıs 2007, 13:36

Atalay, Trabzon'da gerçekleştirilecek 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali'nin Ev Sahibi Kent Sözleşmesi imza töreninde yaptığı konuşmada, Trabzon'un zenginlikleri ve sportif özellileriyle dünyanın en önemli kentlerinden biri olduğunu belirterek, ''Trabzon, bu organizasyonu da bu özelliğiyle almıştır'' dedi.

Trabzon'da 2-8 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 1. Karadeniz Spor Oyunları ile festivalin provasının yapılmış olacağını ifade eden Atalay, ''Bütün taahhütlerimizi yerine getireceğiz, gerekli tesisleri yapacağız. Festival hem Trabzon hem de Avrupa spor camiasına hayırlı, uğurlu olsun'' diye konuştu.

Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği Başkanı Patrick J. Hickey, festivale aday ülkeler arasında Trabzon'un sağladığı olanakların, delegeleri festivalin Trabzon'da yapılmasına ikna ettiğini söyledi.

Hickey, Trabzon'da yapılacak festivalin genç sporcuları Avrupa'nın doğusuna taşıyacağını vurgulayarak, ''Festival Türkiye'nin tanıtımı için önemli bir fırsattır. Festivalin adil bir mücadele, spor adına güzel bir etkinlik olacağına inanıyorum'' dedi.

Trabzon Valisi Nuri Okutan, sözleşme dosyasında bulunan hususlara uyacaklarını ve gerekli desteği vereceklerini söyledi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Togay Bayatlı, festivalin Trabzon'da yapılacak olmasıyla, Türk spor tarihinde bir ilke imza atıldığını belirterek, şunları söyledi:
      ''Uluslararası şampiyona ülkemizde ilk kez Trabzon'a verilmektedir. Trabzon en önemli spor merkezlerimizden biridir. Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği üyelerinden büyük destek aldık. Festivalin bugüne kadar yapılanlardan daha iyi olacağına inanıyorum.''

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzon için tarihi bir gün olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Ev Sahibi Kent Sözleşmesi imzalandı. Avrupa Gençlik Olimpiyatları'nın Trabzon'a kazandırılmasında emeği geçen Trabzonspor'un Belçikalı eski teknik direktörü Urbain Breams ve eşinin de katıldığı tören, plaketlerin sunumu, halk oyunları gösterileri ve kokteylin ardından sona erdi.

Yorum

• 77' Telekom 1:0 Sebatspor

Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• diyarbakir mardine maci vermeyecek de kim verecek!!!!
          HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            diyarbakir mardine maci vermeyecek de kim verecek!!!!
            E herhalde canim o mac belliydi zaten.
            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kartalspor7-0arsinspor dk 65
              Yuhh - buneya yokartık..
              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• 2-0 oldu artık her şey bitti
                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Telekom 2-0 yaptı.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ya bu takim nasil yenilir böle bi dandik takima karsi anlamiyorum, yuh be koskocaman sebat yine ligden düsüyor sebati bu hale getirenlere yaziklar olsun, bukadarda olmaz.

Yorum

• her yerde yenilioruz ne bu ya

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        her yerde yenilioruz ne bu ya
                        trabzon haric
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• arsin iki hafta öncede 7-1 yenilmisti...
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• belliydi zate kolay kolay toparlanamaz artık sebat arsin inde ne yaptığı belli değil her hafta 5 gol üstünde yiyor sanki 3-4 hafta önceki takım bu değil
                            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Telekom 2-0 yaptı.
                              Ne zamandır tövebliydim iddaya bu hafta yine oynayayım dedim. Sebata da 0-2 verdim çifte şans kendilerini tebrik ediyorum. Febe maçını bil, Manisayı bil sebatta yat. peaah....

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne zamandır tövebliydim iddaya bu hafta yine oynayayım dedim. Sebata da 0-2 verdim çifte şans kendilerini tebrik ediyorum. Febe maçını bil, Manisayı bil sebatta yat. peaah....

Yani daha cok iddiayi kaybettiginizemi üzülüyorsunuz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X