Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşi bilen tek adam özkan sümer ondada para yok... Adamın kurduğu takımı dağıttı Atayla Nuri... Yazık Oldu
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşi bilen tek adam özkan sümer ondada para yok... Adamın kurduğu takımı dağıttı Atayla Nuri... Yazık Oldu
      Nurinin parasi vardi da neoldu? Ozkan sumerin istifa etme nedeni ortada, bu kafayla bu ligle ,bu ortamda o zaten baskanlik yapamaz..... Tepkisini gosteren eziliyor....
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Forumda seviye tartışmalarına dönüştürmek istemiyorum olayı ama Trabzonspor Başkanının Trabzonspor lu olup olmadığını tartışacak kadar düştü maalesef...Uzunca bir süre yazmamayı düşünüyorum...Aramızda kaostan beslenen ve tuttuğu takımın mağlubiyetinden hazzedenler var...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Her TRABZONSPOR lu işi bilecek ya da başarılı olacak diye bir kural yok.
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Çarşı'dan derbi sürprizi
            Beşiktaş taraftar gurubu 'Çarşı' derbi öncesi büyük sürprizler hazırladı. Bu akşam İnönü'de sahaya emzik yağacak.
            Dünya'da ün salan Beşiktaş Kulübü taraftar topluluğu 'Çarşı' sabah saatlerinden itibaren İnönü stadı çevresinde toplanmaya başladı. Çarşı gurubu lideri Alen Markaryan " Biz yaptıklarımızla herkese örnek olacağız. Protestolarımız bile çok beğenilecek" derken, akşam oynanacak derbi öncesi F.Bahçe'ye büyük sürprizler yapacaklarını belirtti.

Son haftalarda F.Bahçe Kulübü yöneticilerinin yaptıkları açıklamalarla uzun süre gündemde kalması, Çarşı gurubunu çok rahatsız etmiş. Bu sebeple ilginç bir yöntem bulmuşlar. İnönü stadı çevresinde toplanan gurup üyeleri, binlerce amzik alarak, stada gelen Beşiktaş taraftarlarına bu emzikleri dağıtmaya başladı. Herkesin maça beyaz giyerek gelmesini isteyen Çarşı gurubu, maçın başında rakip takım futbolcularına kırmızı güller atacak. Ardından herkes cebindeki emzikleri çıkararak emmeye başlayacak. Daha sonra da bu protesto tezahüratlar eşliğinde emziklerin saha kenarına atılması ile son bulacak.

(HÜRRİYET)

İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            maç Tabzonda olsaydı emzik atardık sahaya

Fikrimi ÇAlmışLar!!!

Yorum

• bu sene en organize taraftar eyleminin seviye tartışmalarına malzeme olması gerçekten üzücü..
              ben başkanın yerinde olsam bugün itibariyle görevi bırakmıştım..
              ama sanıyorum o başka bir yol tercih edecek:
              kulübe hayatlarında bir kez daha giremeyeceklerini çok iyi bilen başkan yardımcılarını bu görevlerinden alacak başkan..
              erken bir genel kurul kararı alacak..
              aday çıkıp çıkmamasına göre de devam edip etmeyeceğiyle alakalı karar verecek..
              devam ederse kimlerle devam etmeyeceğini en net biçimde gördü..
              buna rağmen ziya hoca dahil bu 'seyirci' rolünü sürdürürse.. sanıyorum iyi olmayacak!
              dün fenerli başkan istemeyen taraftarları görünce üzüldüm..
              oralarda hala bir insana en ağır sövme sebebi olarak fenerbahçenin kullanılmasına da üzüldüm.. kulüp yöneticisi sıfatını bırakıp ailesinden dolayı hedef tahtası yapılan yöneticilere sövülmesine üzüldüm..
              en çok üzüldüğüm şey de ibrahim hacıosmanoğlu gibi bir adamın hala kulübümüzün yöneticisi olmasıdır..
              hepsine dayanırım, ahmaklığa dayanamam!
              genel kurulumuz kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun..

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne Albayrak ne Hacıosmanoğlu ne de Sayitoğlu ...Bu kulübün başında artık bir saniye bile kalmamalı ....
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fikrimi ÇAlmışLar!!!
                  kopyacilar
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ne olacaksa bir an önce olsun her seferinde geç kalmaktan bir adım ileriye gitmek bi kenara sürekli geriye gidiyoruz

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne olacaksa bir an önce olsun her seferinde geç kalmaktan bir adım ileriye gitmek bi kenara sürekli geriye gidiyoruz
                      evet mayısta herşey belli olmalı teknik adam dahil
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bizde bu kafa varken, tribünde hazır kıta bekleyen paralı şakşakçılarımız varken ileri gitme eylemini sadece rüyamızda görürüz. Kusura bakmayın.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu sene en organize taraftar eyleminin seviye tartışmalarına malzeme olması gerçekten üzücü..
                          ben başkanın yerinde olsam bugün itibariyle görevi bırakmıştım..
                          ama sanıyorum o başka bir yol tercih edecek:
                          kulübe hayatlarında bir kez daha giremeyeceklerini çok iyi bilen başkan yardımcılarını bu görevlerinden alacak başkan..
                          erken bir genel kurul kararı alacak..
                          aday çıkıp çıkmamasına göre de devam edip etmeyeceğiyle alakalı karar verecek..
                          devam ederse kimlerle devam etmeyeceğini en net biçimde gördü..
                          buna rağmen ziya hoca dahil bu 'seyirci' rolünü sürdürürse.. sanıyorum iyi olmayacak!
                          dün fenerli başkan istemeyen taraftarları görünce üzüldüm..
                          oralarda hala bir insana en ağır sövme sebebi olarak fenerbahçenin kullanılmasına da üzüldüm.. kulüp yöneticisi sıfatını bırakıp ailesinden dolayı hedef tahtası yapılan yöneticilere sövülmesine üzüldüm..
                          en çok üzüldüğüm şey de ibrahim hacıosmanoğlu gibi bir adamın hala kulübümüzün yöneticisi olmasıdır..
                          hepsine dayanırım, ahmaklığa dayanamam!
                          senden böyle bi haber beklioduk stichus. sağol varol

yanlış anlaşılma olsun istemem stichusun adamı deilim. parasıyla da satın almadı beni
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• yakında toplantı falan varmı ...çıkıpta bişeyler açıklayacaklarmı ...

.....istifa falan yani.......
                            deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                            ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                            ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forumda seviye tartışmalarına dönüştürmek istemiyorum olayı ama Trabzonspor Başkanının Trabzonspor lu olup olmadığını tartışacak kadar düştü maalesef...Uzunca bir süre yazmamayı düşünüyorum...Aramızda kaostan beslenen ve tuttuğu takımın mağlubiyetinden hazzedenler var...

Maalesef bu takım bütün değerleri ile erozyona uğramakta.Bu takımın ne kadar büyük olduğunu anlamayanlar TS'luluğu sadece febeye sövmekten ibaret zannedenler artıkça bu erozyon elimizde bir şey bırakmayacak.Bu takımın başkanı kendi seyircisinden bu şekilde bir hakareti hele Trabzonda hiç hak etmiyordu.Görüyorsunuz ki bu vizyonu febe ile kilitli arkadaşlar başkana hakareti bile onunla çözümlemişler ki bu hakaret bile bursa taraftarından araklama.
                              Bu memleket İstanbul tekelini yıkıp elinden şampiyonlukları alırken orijinaldi.Şimdi ise taklitlerden medet umuyor.Trabzonlu olduğunu her fırsatta dile getirmekten onur duyan başkanı yerine bejekeli olduğunu hiç inkar etmeyen eline verilen bunca imkanlara rağmen takımı bu hallere düşüren ZD'nin ;yönetimdeki sahibi savunanı hamisi Hacıosman'ın dolmuşu ile başkanına sövenler çok büyük hata yaptıklarını ne zaman anlayacaklar acaba.
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yakında toplantı falan varmı ...çıkıpta bişeyler açıklayacaklarmı ...

.....istifa falan yani.......
                                bugün......
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X