Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stephanov seneye yok ziyanın ilk isteği kesin Stephanovu satın iyi bir paraya ben zaten onu oynatmayacağın Erdinçi oynatacağım onun yerine Erzurumspordan Emrahı Gaziantepspordan Ali Sakalı alın demezse ben de futboldan anlamıyorum ama Trabzonspor taraftarının futboldan anlayıp alnlamadıkları sivas maçında skordan bagımsız verilen tepkilerden belli olacak.

Herkes Cuma Akşamı Avniakere sivas maçında Ziya Doğan ve Yönetimi protestoya
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      5 ay sonra serbest kalacak yaşlı bir futbolcuya bonservis ödeyen bir yönetim den her şey beklenir.........doğrudur doğru ...bi asrkadaşın dediği gibi işi sıkı tutyorlar bu sene )))

abi o lafı bn dedim kabul..ama nerden biliyosun ii işler yapmayacaklarını..bnde bu yönetimi istemeyenlerin en başında yer alıyorum..içimde bir his var bunlar iyi işler çıkaracaklar bu sene görürsünüz..!!

bunuda yaz bi kenera sonradan yüzüme vurursun
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Taka gazetesinin haberine bakıpta hemen peşin hükümlü olmak yanlış olur.
        daha radikal kararlar almak zorundalar. birbiriyle barışık bi yönetim olmalı. güçlü bi yönetim

Daha radikak kararlar için taraftarın baskı yapması gerekir. Sivas maçında topluca pretosto etmek lazım. Trabzonsporun geleceği bizim elimizde.

Yorum

• Trabzonspor yönetim kurulu, yeni sezonda Ziya Doğan’ın yerine teknik adam arayışlarına gizli bir şekilde başladı. Bu sezon yerli teknik adamla çalışmak istemeyen yönetim 3 Alman bir Fransız teknik adamı gündemine aldı. Bordo-Mavililer Gürcistan milli takımını çalıştıran Topmöller, Aguntailler, ve Schaffer’in yanı sıra Fransız Santini’yle de ilgileniyor.

kUZEY EXPRESS

Yorum

• inşallah sivasm maçı sonrasında ziya istifasını açıkalr

ben taraftarımıza güvenemiyorum ama hayırlısı
            inşallah iki dk istifa diye mırıldanıp susmaz taraftar
            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Buz devri gibi eriyoruz. Stepde yolcu.
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                inşallah sivasm maçı sonrasında ziya istifasını açıkalr

ben taraftarımıza güvenemiyorum ama hayırlısı
                inşallah iki dk istifa diye mırıldanıp susmaz taraftar
                kardesim o zaman futbolcularimizin moralleri bozuluyor?.. onlarda istemezmi en iyisini, hele hele Gokdeniz, Yattara... Tam tersine biz Sivas macinda bizimkinlerin morallerini bozup, sivasa hos goru verecegiz! bu ney!

Yorum

• Trabzonsporun lig de artık hiç bir beklentisi yoktur ...dolayısıyla sivas maçında yönetim ve ziya dogan denen adam !!!!!!!!!!! istifaya davet edilebilir hatta zaten belki bunu hacıosmanoglu yaptırtabilir ...

Yorum

• Teselli amortide!

Zeki ÇOL
                    İkinci yarı başladığında üst üste 4 maçını kazanınca, şampiyonluk hayalleri kurmaya başlamıştı Trabzonspor. Ama önce Galatasaray, ardından da Ankaragücü'ne yenilince hemen yelkenleri suya indirmiş, bu defa rotayı kendisi için daha gerçekçi bir hedef olan kupaya çevirmişti.
                    Geçen hafta o hedefi de ıskaladı Bordo-Mavili ekip. Kayserispor müsaade ederse bir ihtimal Intertoto'ya katılacak. Yani yine hayal kırıklığı yaşadığı bir sezonu, büyük ikramiye yerine amortiyle yetinerek kapatacak.
                    Trabzonspor neden bu hallere düştü? Onu daha sonraları, daha detaylı anlatacağım.
                    Şimdi, Ziya Doğan'ın Antalyaspor maçı sonrası yaptığı bir durum tespitinin üzerinde duracağım.
                    İkinci yarının Beşiktaş'la birlikte en fazla puan toplayan takımı olduklarını söylüyor o açıklamasında Ziya Doğan. Bunu da bir başarı olarak algılıyor. Haklı, Trabzonspor bu dönemdeki 14 maçı 26 puanla geride bıraktı.
                    Ancak, aynı Trabzonspor, aynı Ziya Doğan'la ilk yarıdaki 13 maçtan da hepi topu 15 puan çıkarttı. Basit bir hesaplamayla toplamdaki 27 maçta puan kaybı 40'a ulaştı. Yani son derece kötü bir sezon yaşadı. Üstelik, 2. yarı başlarken, popülist bir yaklaşımla gereksiz yere bir dolu parayı harcadı, son 1 yılda aldığı 19 oyuncunun üzerine 3 yeni transfer daha kattı.
                    Ben o dönemde bu transferlerin anlamsız bir fanteziden öteye geçmeyeceğini ve kulüp bütçesine yeni yükler eklemekten başka işe yaramayacağını savunanlardandım. Tezim de şuydu: Trabzonspor bu kadrosuyla nasıl olsa küme düşmez ve zaten Avrupa kupalarına da gitmez. İşte görüyorsunuz, sonuç ortada. Trabzonspor ise boşa harcadığı zaman, para ve bir dolu beceriksizlik sonucu her geçen gün biraz daha tükenen yapısıyla karşımızda!

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• hayde hayirlisi...

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardesim o zaman futbolcularimizin moralleri bozuluyor?.. onlarda istemezmi en iyisini, hele hele Gokdeniz, Yattara... Tam tersine biz Sivas macinda bizimkinlerin morallerini bozup, sivasa hos goru verecegiz! bu ney!
                        Kardeş versen ne olacak neyi bekliyorsun hala yani sivas maçını Trabzonsporun kazamasının Trabzonspora getireceği kazançları sıralarmısın .

Bu zamana kadar yapılmaması bile yanlıştı 50.000 fener taraftarı alexi yuhaladı 19 gol atan adamı biz bir mustafa keçeli konusunda tepkimizi bile koyamadık neyiz biz koyun sürüsümü.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonsporun lig de artık hiç bir beklentisi yoktur ...dolayısıyla sivas maçında yönetim ve ziya dogan denen adam !!!!!!!!!!! istifaya davet edilebilir hatta zaten belki bunu hacıosmanoglu yaptırtabilir ...
                          Abi bende böyle düşünüyorum hala başkanın açıklama yapmaması bunun bir göstergesi diğer yandan taraftarlar birliği başkanı arkadaşın bugünki açıklamalrı da olayı destekliyor

Yorum

• Arkadaşlar ;

İstifa var mı istifa ?
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar ;

İstifa var mı istifa ?
                              İlhan bu gidişle pek olmayacak gibi
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• O zaman son dakika haberi yok demektir İstifa dışında tüm haberler olasılık.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X