Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stepanov 2 hafta daha yok!

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, bordo-mavili takımın savunma oyuncusu Milan Stepanov'un tedavisinin iki hafta daha süreceğini belirterek, kaleci Jefferson'un ise kaleci antrenörü nezaretinde çalışmalara başlayabileceğini söyledi.

Uzun süredir sağ arka adalesinden sakatlığı bulunan Stepanov'un İstanbul Memorial Hastanesi'nde kontrolden geçirildiğini belirten Güney, "Oyuncumuz, Prof. Dr. Fahri Erdoğan ve ekibi tarafından dün bir kontrolden geçirildi. Stepanov'un arka adalesinde iyileşme var ancak bu iyileşme beklenen düzeyde değil. Hala hafif bir ödemi var. O nedenle tedavisine iki hafta daha devam edilecek. Daha sonra tekrar kontrolden geçirilecek" dedi.

Köksal Güney, kaleci Jefferson'un ise dizindeki sakatlığının düzelmeye başladığını ifade ederek, Brezilyalı file bekçisinin kaleci antrenörü nezaretinde çalışmalara başlayabileceğinin bildirdi.

02.05.2007
    Kaynak : İHA

Bence Milan Stephanovu satacaklar o yüzden oynatmıyorlar sürekli erteliyorlar adamın ayağı mı koptu ki ya 6 haftadır yok yine de oynamayacak diyorlar.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Özalp: "Trabzonspor eriyip gidiyor"

Trabzonspor Taraftarlar Birliği yöneticileri, yönetim kurulunun kendi içindeki çatışmaları durduramadığı takdirde istifa etmesi gerektiğini söyledi. Trabzonspor Taraftalar Birliği yaptığı basın açıklamasında, Yönetim Kurulu' nun kendi içindeki çatışmalarına alet olmayacaklarını belirterek, "Biz Trabzonspor taraftarları olarak hiç kimsenin adamı değiliz. Hiç kimsenin yanında da değiliz. Trabzonspor' un iyi ve kötü günlerinde, var olduğu sürece sadece görev yaptığımız süre içerisinde değil, her dönem kulübümüze sahip çıkacak ve onu savunacağız" dediler.
      Taraftarlar Birliği Başkanı Özgür Özal, Başkan Nuri Albayrak' a seslenerek, "Trabzonspor eriyip gidiyor. Bu kötü gidişatın en büyük sorumlusu sizsiniz. Çünkü siz bu kulübün başkanı ve yönetim kurulunun en önde gelen ismisiniz. Verdiğiniz sözlerin hiç birini tutmadınız.

Trabzonspor' un maçlarına bile gelmiyorsunuz. Şahıs olarak çok iyi bir insan olabilirsiniz ancak kulubü iyi yönettiğinize inanmıyoruz. Bizler sizden mesainizi tam anlamıyla kulübe vermenizi istiyoruz. Kendi içinizdeki sıkıntıları giderin, aksi takdirde bu kulübü daha fazla batağa sürüklemeyin. Eğer görevinizi yapamıyorsanız da istifa edin" diye konuştu. Özal, Sivasspor maçında da taraftar dernekleri olarak protestoya hazırlandıklarını söyledi.

02.05.2007
      Kaynak : DHA
      En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 02.05.2007, 14:48.

Yorum

• Trabzonspor'da karar haftası!

Bu sezon ligde başarısız bir sezon geçiren ve son olarak yönetim içi çatışmaların ön plana çıkması nedeniyle sağlıklı çalışma ortamı bulamayan Trabzonspor Yönetimi'nin bu hafta yapacağı toplantıda radikal kararlar alması bekleniyor.
        Trabzonspor Yönetimi'nin üçlü sac ayağını oluşturan kulüp başkanı Nuri Albayrak, asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sağlıklı bir şekilde çalışamaması bordo-mavili takım ve yönetimin bugün yaşanan çatışma ortamına gelmesine sebep oldu. İyi iletişim kurmakta zaman zaman yaşadıkları sıkıntı nedeniyle iyi işleyemeyen çark diğer yönetim kurulu üyelerinin de çalışmasını engelledi.
        Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu arasında sezon başında yaşanan çekişme, diğer yönetim kurulu üyelerinin de kendi aralarında çekişmesine neden oldu. Yönetim kurulunun, Haşim Sayitoğlu'cular ve İbrahim Hacıosmanoğlu'cular olarak ikiye ayrıldığı belirtiliyor.
        Trabzonspor'da yaşanan bu gelişmeler karşısında başkan Nuri Albayrak zaman zaman sessiz kalırken, yönetim kurulu toplantılarında ise bazen sert çıkışlar yaparak iki yöneticinin de sağlıklı bir şekilde çalışmasını istedi. Ancak sezon başında İbrahim Hacıosamanoğlu, teknik direktör seçiminde yaşanan kriz nedeniyle buruk çalışırken, transfer komitesinden de istifa ettiğini açıklamıştı.

Brezilyalı teknik adam Lazaroni sezonun 4. haftasında görevden alınıp yerine Ziya Doğan getirilmesine rağmen yönetim kurulu içinde sular durulmadı. Bu kez asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ziya Doğan arasında gerginlik ortaya çıktı.
        Trabzonspor Yönetimi, asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında çatışmanın ardından bu kez başkan Nuri Albayrak ve İbrahim Hacıosmanoğlu arasında yaşanan çatışma patlak verdi.
        Başarısız olunan bir sezonda, yaşanan yönetim içi çatışmalar bordo-mavili takımın ligdeki durumunu biraz olsun unuttururken, muhalefet ise yönetim kurulunun kongre kararı alması için zorlamaya başladı. Bu hafta oynanacak Trabzonspor-Sivasspor maçı öncesi yapılacak Trabzonspor Divan Kurulu Toplantısı'na başkan Nuri Albayrak'ın katılması bekleniyor. Bordo-mavili yönetim kurulu da Sivasspor maçı öncesi ve sonrasında geniş çaplı toplantılar yapacak.
        Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın bu hafta Trabzon'da yapacağı toplantılarda öne çıkan fikirleri alarak gelecek sezon için yön çizemesi bekleniyor. Albayrak, toplantıda gelecek sezon için yola devam edip etmeme kararı ile yeni bir yönetim kurulu oluşturarak kongre kararı alıp-almama düşüncelerini tartışmaya açacak.
        İstikrardan yana olan ancak gelecek sezona aynı yönetim kurulu ile devam etmek istemeyen Nuri Albayrak, yönetim kurulunun fikrini alarak bir karara varacak.
        Her şeye rağmen teknik direktör Ziya Doğan'ı gelecek sezon takımın başında tutmak isteyen Nuri Albayrak'ın tecrübeli teknik adamla İstanbul'da yaptığı görüşme olumlu geçti. Trabzon'da yapılacak yönetim kurulu toplantısında, yönetimin fikrini alacak olan Albayrak'ın Ziya Doğan'a gelecek sezonun planlamasını yapması talimatını vereceği belirtiliyor.

02.05.2007

Acilen Genel kurur kararı almalılar yeni yönetim yeni hoca gelmeli artık yeter söz taraftarındır sivaç maçında protestoya herkes hazırlıklı olsun.

Yorum

• Hayirlisi bakalim.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Stepanov 2 hafta daha yok!

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, bordo-mavili takımın savunma oyuncusu Milan Stepanov'un tedavisinin iki hafta daha süreceğini belirterek, kaleci Jefferson'un ise kaleci antrenörü nezaretinde çalışmalara başlayabileceğini söyledi.

Uzun süredir sağ arka adalesinden sakatlığı bulunan Stepanov'un İstanbul Memorial Hastanesi'nde kontrolden geçirildiğini belirten Güney, "Oyuncumuz, Prof. Dr. Fahri Erdoğan ve ekibi tarafından dün bir kontrolden geçirildi. Stepanov'un arka adalesinde iyileşme var ancak bu iyileşme beklenen düzeyde değil. Hala hafif bir ödemi var. O nedenle tedavisine iki hafta daha devam edilecek. Daha sonra tekrar kontrolden geçirilecek" dedi.

Köksal Güney, kaleci Jefferson'un ise dizindeki sakatlığının düzelmeye başladığını ifade ederek, Brezilyalı file bekçisinin kaleci antrenörü nezaretinde çalışmalara başlayabileceğinin bildirdi.

02.05.2007

Bence Milan Stephanovu satacaklar o yüzden oynatmıyorlar sürekli erteliyorlar adamın ayağı mı koptu ki ya 6 haftadır yok yine de oynamayacak diyorlar.
            Bu nasil is yahu?

Nasil sakatlik.

2-3 Hafta dediler ama neredeyse aylar gececek

Gönderilecek Listesine girdimi acaba
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İŞTE YENİ KABİNETAKA, Trabzonspor’daki perde arkası 6 aylık yeni planlamayı açıklıyorTarih: 01.05.2007, 18:03:11 (1448 okuma)
              Yeni sezon öncesi muhtemelen Haşim Sayitoğlu ve 3 arkadaşı ayrılacak. Başkan Albayrak yedeklerden yeni bir yönetim ve görev bölümü yaparak yoluna devam edecek

BÜYÜK KRİZ AŞILIYOR
              Trabzonspor’da sezon başından beri devam eden yönetim içindeki iki başlılık Başkan Nuri Albayrak’ın önceki gün baş yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaşadığı demeç krizi tatlıya bağlanıyor. Koç ailesi yüzünden kapışan başkan Albayrak ve Hacıosmanoğlu’nun bir araya gelip durum değerlendirmesi yaparak krizi aştıkları konuşuluyor. Hacıosmanoğlu, “Sözlerim beni bağlar” diyerek zaten diyaloğun kanallarını açık tutmuştu.

YEDEKLER GÖREVE
              Yeni sezon öncesi muhtemelen Asbaşkan Sayıtoğlu ve 3 yakın arkadaşı Zeyyat Kafkas, Kahraman Altuntaş ve A.Uğur Zihni’nin istifa edeceği ve yeni yapılanmada görev almayacağı öğrenildi. Bu tablo karşısında başkan Albayrak’ın yedeklerden Günan Üçüncüoğlu, Muhammet Mısır, Muzaffer Ermiş ve Abdullah Başer’i yönetim kurulu asil listesine dahil etmesi bekleniyor.

YENİ GÖREVLER VAR
              Albayrak Aralık kongresine bu isimlerle gitmeyi hesap ederken yeni görevlendirmelerde olacak. Buna göre Haşim Sayıtoğlu’ndan boşalacak Asbaşkanlığa Faruk Kanca’nın getirilmesi bekleniyor. İbrahim Baturoğlu Genel saymanlığa, Serhat Akçay Altyapı, Günhan Üçüncüoğlu Basın ve Halkla İlişkiler, Muzaffer Ermiş Tesisler ve personel sorumluluğuna düşünülüyor.

Muhtemel yönetim
              Nuri Albayrak, İbrahim Hacıosmanoğlu, Faruk Kanca, Yusuf Şimşek, Cemal Sağlam, Zekai Fırat Dülger, Günhan Üçüncüoğlu, Emin Kahraman, Köksal Güney, Aydın Pişiren, İbrahim Baturoğlu, Serhat Akçay, Abdullah Başer, Muzaffer Ermiş, Muhammet Mısır,

Haberdede belirtildiği gibi ben bu yönetimin istifa kararı alacağını sanmıyorum. Yönetim kadrosunda değişikliğe gidecektir. Güya itabarlarını düzeltecekler.

Olan yine klübe olcak ve 1 yıl daha heba olacak.

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya o bu şu değil..
                Trabzonun bu yönetim göreve geldiğinde borcu varmıydı: açıklamalara göre yoktu..
                fatihten 15 trilyon geldimi : evet..
                ekstardan yıldızmı aldın: aldığınıda sattın..
                peki şimdi 40 trilyona yakın borç varsa niye var?
                hani ciğer, nerde kedi..
                nooluyruz beyler..başladımı gene yiyelim içelim noolur noolmaz işleri!!!
                Trabzonspor'da borç hiç bitmedi, Atay Aktuğ görevi teslim etitiğinde, kulüp futbol takımına Atay Aktuğ döneminde yapılan bir takım iyileştirmeler neticesinde sezon sonunda büyük bir açık veriyordu. Ayrıca şunu da unutmamak lazım Trabzonspor borsaya açılarak bütçesi küçülmüştür. Borsadan gelen para doğru kullanılamadığı için gelen yönetimlerin işi çok daha zor. Trabzonspor bir şekilde borsadaki keğatlarını toplamak zorunda. Benim gördüğüm kadariyle Atağ Aktuğ'dan sonra kim gelse bu borçla karşılaşcaktı. Bu yönetim ayrıca transferde hep büyük harcamalar yaptılar hem de transfer edilen futbolculardan yararlanamadık takımın durumu ortada. Fatih'den gelen paralar transfere harcanmıştır büyük ihtimalle. Borç 40 trilyon felan değil 20 trilyon civarıdır. Kısaca bir çoğumuz Atay Aktuğ dönemini çok iyi bir dönem olarak görürüz ancak Atağ Aktuğ dönemi öyle bir dönemdiki herşey öyle denk geldi ki Atay Aktuğ'un neden tekrar başkanlığa aday olmadığı şimdi çok daha iyi anlaşılıyor. Borsa ve iyileştirmeler nedeniyle ileriki yıllarda kulüpte bir sıkıntı yaşanacağı belliydi, bir de buna gelen yönetimin yanlış politikaları eklenince sonuç kaçınılmaz oldu.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak kamil_cakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Muhtemel yönetim
                  Nuri Albayrak, İbrahim Hacıosmanoğlu, Faruk Kanca, Yusuf Şimşek, Cemal Sağlam, Zekai Fırat Dülger, Günhan Üçüncüoğlu, Emin Kahraman, Köksal Güney, Aydın Pişiren, İbrahim Baturoğlu, Serhat Akçay, Abdullah Başer, Muzaffer Ermiş, Muhammet Mısır,

Bu kadrodan apartman yöneticisi bile çıkmayacağını geçtiğimiz 17 ay içerisinde gördük..Ancak birbirlerini yerler..
                  Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Gelecek sezon şimdiden gidiyor mu ne?
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• Trabzonspor'da savunma sıkıntısı

Trabzonspor'da 5 savunma oyuncusu 4 Mayıs Cuma günü Sivasspor ile yapılacak maçta takımdaki yerini alamayacak. Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Musa, Risp, Ufukhan ve Stepanov ile cezalı olan Çağdaş, Sivasspor maçında forma giyemeyecekler.

Savunma oyuncularının yanı sıra Jefferson'un da oynayamayacağı, Yattara'nın ise maça yetiştirilmeye çalışılacağı belirtildi.

Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Stepanov'un Sivasspor ve Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini, bu futbolcunun da Musa, Risp ve Ufukhan gibi sezonu kapatma ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

02.05.2007

Kaynak : AA

Bu durumda Hüseyini yine stopere çeker aynı zamanda Hüseyin Aymanın yanında oynayamayacağı için oraya Ayman-Hasan-Mustafa Keçeli üçlüsünü yerleştirir ileriye de Ceyhun-gökdeniz-umutu salar yattara sakat der birşeyler uydurur oynatmaz bizde güzelce yeniliriz ha bir ihtimalde çok büyük risk alarak Mustafa Keçeliyi oynatmaz onun yerine hala keşfedemediği ünlü yıldız ömer kerim ali rızayı oynatır bu adam başımızda olduğu sürece bizim takımda daha çok kimse at oynatır.

Yorum

• Bir yıldızın sönüşü

Trabzonspor'da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü bekleneni veremeyen Kimi Musampa, Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakıldıktan sonra çalışmalarını yalnız sürdürüyor.
                        Antalyaspor maçı öncesinde disiplinsiz hareketleri gerekçesiyle Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Kiki Musampa, bu sezon Bordo-mavili forma altında ligde 14 maçta forma şansı buldu. Bu maçlarda sadece bir kez 90 dakika sahada kalabilen Hollandalı oyuncu, Fortis Türkiye Kupası'nda ise biri ilk 11'de olmak üzere 3 maçta sahaya çıktı.
                        Lig maçlarında toplam 393 dakika sahada kalan Musampa, kupa maçlarında ise 138 dakika forma giyebildi. Avrupa'nın ünlü kulüplerinde yaptığı kariyer nedeniyle sezon başında büyük umutlarla Trabzonspor'a transfer olan ve 1 Milyon Euro'ya mal olan oyuncu, böylece Bordo-mavili formayı 531 dakika giyebildi.
                        Trabzonspor'da forma şansı bulamayan Kiki Musampa, Antalyaspor maçı öncesinde disiplinsiz davranışları sebebiyle de kadro dışı bırakıldı ve bir anlamda takımdaki sonunu da hazırlamış oldu. Musampa, kadro dışı kaldıktan sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yalnız olarak çalışmalarını sürdürüyor.
                        Trabzonspor'a transfer olmadan önce Avrupa'nın köklü kulüplerinde forma giyen Kiki Musampa'nın kariyeri şöyle:
                        "1994-97 sezonunda Ajax'ta 42 maçta 6 gol, 1997-99 sezonunda Bordeaux'ta 33 maçta 5 gol, 1999-2003 sezonunda Malaga'da 96 maçta 22 gol, 2003-04 sezonunda Athletico Madrid'de 34 maçta 2 gol, 2005-06 sezonunda Manchester City'de 41 maçta 3 gol"

02.05.2007

Ziya Doğan olduğu sürece daha çok yıldızlar sönecek kazmalar oynayacak.

Yorum

• Taka gazetesinin haberine bakıpta hemen peşin hükümlü olmak yanlış olur.
                          daha radikal kararlar almak zorundalar. birbiriyle barışık bi yönetim olmalı. güçlü bi yönetim
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor'da savunma sıkıntısı

Trabzonspor'da 5 savunma oyuncusu 4 Mayıs Cuma günü Sivasspor ile yapılacak maçta takımdaki yerini alamayacak. Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Musa, Risp, Ufukhan ve Stepanov ile cezalı olan Çağdaş, Sivasspor maçında forma giyemeyecekler.

Savunma oyuncularının yanı sıra Jefferson'un da oynayamayacağı, Yattara'nın ise maça yetiştirilmeye çalışılacağı belirtildi.

Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Stepanov'un Sivasspor ve Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini, bu futbolcunun da Musa, Risp ve Ufukhan gibi sezonu kapatma ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

02.05.2007

Kaynak : AA

Bu durumda Hüseyini yine stopere çeker aynı zamanda Hüseyin Aymanın yanında oynayamayacağı için oraya Ayman-Hasan-Mustafa Keçeli üçlüsünü yerleştirir ileriye de Ceyhun-gökdeniz-umutu salar yattara sakat der birşeyler uydurur oynatmaz bizde güzelce yeniliriz ha bir ihtimalde çok büyük risk alarak Mustafa Keçeliyi oynatmaz onun yerine hala keşfedemediği ünlü yıldız ömer kerim ali rızayı oynatır bu adam başımızda olduğu sürece bizim takımda daha çok kimse at oynatır.
                            yaw bu stepanov iyileşmemişmiydi nasıl iştir bu şimdi ne olduda sezonu kapattı deniliyo nasıl bi sağlık ekibi var bu takımın anlamak güç doğrusu...
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Madem Stepanov'un sakatlığı iyileşmemişti, Ziya oyuna neden soktu son dakikalarda? Bu seneki transfer bütçesi için de Stepanov'u satmayı kafaya koydular heralde,taraftara unutturmaya çalışıyorlar.. Ne de olsa taraftarı aptal yerine koymaya alıştılar..
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• stepanov yattara yada gökdenizden birisini satmanın hesaplarını yapıyolar. ibre stepanovdan yana. yıldız beklerken elimizdeki değerli oyuncularıda tek tek gönderiyolar .
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X