Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Demin Radyospor'a Hacıosmanoğlu bağlandı. feybe'nin muhteşem taraftarına yakışır bir yönetimi olmadığını, efendim bizim mali yapımız nedeniyle onların bir maç hasılatının, bizim sezonluk maç hasılatımıza eşit olduğunu, ona hep dünya futbolu sorulduğu falan filan söyledi.

Ayrıca, kendisini Ergun Gürsoy'un hasta yatağından aradığını, Koç'ların onu arayıp Hacıosmanoğlu'nu şikayet ettiklerini, bunun üzerine kendisinden ifadesini yumuşatmasını rica etmiş. Hacıosmanoğlu da sözlerimin arkasındayım, düzeltmezsem ne olur demiş, bişey mi yaparlar? O da demiş yok demiş onlar kendileri direk bişey yapmaz... Bunun üzerine Hacıosmanoğlu da "Latife" yoluyla ben dağlara yaylalara çıkıyorum demiş, orda yüksek basınçtan burnum kanasa artık onlar sorumludur, ayağım taşa takılıp yere düşsem onlar sorumludur, bana artık iyi bakmaları lazım demiş. Biraz sonra radyospor anasayfasından haberi takip edebilirsiniz
    allahim ya cildiracagim bu adamin febe taraftarini ovmesine.. onlar herseyi hakkediyor da biz hakketmiyormuyuz?! ............ koclar hakkindaki soylediklerine katiliyorum, ama biraz da aynaya bakmakta fayda vardir...

----
    olurya bise olur da yoneticiligini birakmak zorunda kalir.... koclardan bir buzdolabi satin alacagim ilerde ...
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ziya Roportajda neye gülüyo acaba. Sorularmı hoşuna gitti yoksa sonuçlardanmı memnun acaba
      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ziya Roportajda neye gülüyo acaba. Sorularmı hoşuna gitti yoksa sonuçlardanmı memnun acaba

Sorular hosuna gitmisdir cünkü adami zorlamamislar
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ziya Roportajda neye gülüyo acaba. Sorularmı hoşuna gitti yoksa sonuçlardanmı memnun acaba
          TRABZONSPOR'U ikinci lige düsürme hedefine gelecek sezon ulasma imkanini yakaladigina gülüyor neye gülecek. Yönetimin hala bunca seyden sonra akil almazcasina arkasinda durmaya devam etmesine gülüyor, taraftarin hala onu yeterince protesto etmeyip seyirci kalmasina gülüyor, millete yutturdugu mantalite lafina gülüyor neye gülsün?

Yorum

• suraya bi telefon acip söyleyin,konusun ya elemanlara tutun bombardimana , iletsinler gereken yerlere, not tutsun :

0090 462 325 09 67

may tesis
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Trabzonspor'da Başkan Albayrak, Doğanla bir araya geldi...KAMPA YETİŞSİN!
              Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak ile Teknik Patron Ziya Doğan, transferin yol haritasını belirlemek için İstanbulda bir araya geldi. Zirvede transferin ana hatlarının görüşüldüğü, Doğan'ın gönderilmesini istediği oyuncuları Albayrak'a söylediği ve istediği mevkilere takviyelerin sezon hazırlıkları başlamadan yapılmasını talep ettiği öğrenildi.

AZ AMA ÖZ TRANSFER
              Musampa, Jefferson, Ömer Rıza'nın gönderilmesini, Cem, Ferhat ve Ufukhan'ın kiraya verilmesini isteyen, kaleci, oyun kurucu, sol kanata ve forvete olmak üzere 4 takviye talep eden Doğan?ın ileriye dönük 1-2 genç oyuncu alınabileceğini de Albayrak'a ilettiği belirtildi. Görüşmede Albayrak'ın Doğan'a, "Gelecek yıl da takımın başındasın" dediği kaydedildi.
              kaynak:Karadeniz Gazetesi

inşallah doğru haber diildir en azından alt kısmı

Yorum

• arkadaslar nabiz yokluyorlar acaba bu aciklamalardan sonrada o kulubu baslarina yikacakmiyiz yoksa sessiz kalip susacakmiyiz bunu olcuyorlar ...onun icin bu kadar alayci ve inadina aciklamalar yapiliyor....bunlarida atlatirlarsa seneye hem albayrak hemde ziyaya mahkumuz........................

.....onun icin bu aciklamalara hic aldirmadan biz protestomuza devam etmeliyiz .
                .....tekrar soyluyorum sivas maci son sansimiz 5-0 da yensek protesto macin sonuna kadar ....

...yani onlarin bize uyguladigi taktigi biz onlara uygulamaliyiz.......nasilki onlar bizim bu kadar isyanimizi hice sayip cikipda aciklama falan yapiyorlar.....bizde onlari hic ama hic takmadan protestomuza devam etmeliyiz.....

.....sonucta kazanan biz oluruz merak etmeyin ......kac mac oynayabilirler seyircisiz.....veya satin alinmis seyirciyl.........

......adamlarda yuz yokki......icraat sifir.......aciklama bol........
                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Adnan: "Trabzon'a daha yakınım"

Samsunspor'un kaptanı Adnan Güngör, Trabzonspor, Kayserispor, Gençlerbirliği ve Vestel Manisaspor'dan teklif aldığını görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Ancak Trabzonspor'a daha yakınım. Şuanda sezon sonunu bekliyorum. Henüz kimseyle anlaşmaya varmadım" dedi.
                  Türk Telekom Lig A'da bu sezon hayal kırıklığı yaratan Kırmızı - Beyazlı takımda kaptan Adnan Güngör'ün adı Süper Lig takımlarının transferk listelerinde yer alıyor. Sakatlığı nedeniyle iki haftadır takımdan ayrı kalan kaptan Adnan Güngör, transferiyle ilgili olarak ilk kez konuştu. Süper Lİg'den Trabzonspor başta olmak üzere Kayserispor, Vestel Manisaspor ve Gençlerbirliği'nden teklif aldığını dile getiren Adnan, "Şuan için hiçbir takım ile sözleşme imzalamadım. Anlaşma yapmadım. Ancak yapılan görüşmelerde Trabzonspor'a daha yakınım. Son kararımı sezon sonunda vereceğim. Hakkımdaki en hayırlı kararı sezon sonunda vererek geleceğimi şekillendirmek istiyorum" dedi.

Samsunspor'da sezon sonunda sözleşmesi sona ereceğini söyleyen Adnan Güngör, "Samsun ve Samsunspor benim için çok önemli. Ben Kırmızı-Beyazlı forma altında bugünlere kadar geldim. Takımımın bana verdiği destek ve kariyeri asla unutmam söz konusu olamaz. Ancak bende geleceğimi düşünmek zorundayım. Camiadan da bu konuda anlayış bekliyorum. Aklım ve gönlüm her zaman Samsunspor'un yanında yer alacaktır" diye konuştu.

01.05.2007
                  Kaynak : DHA
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    suraya bi telefon acip söyleyin,konusun ya elemanlara tutun bombardimana , iletsinler gereken yerlere, not tutsun :

0090 462 325 09 67

may tesis
                    0090 (yurtdisi arayanlar icin ) arama ararim... Daa sesim benim cok cocukca cikiyor telefonda... Ya cok sinirlenmem lagzim yada ise yaramaz... Ziya Doganin cebi yok mu?

---------
                    Nuri Albayragin sirketini hep beraber arayalim ..., Cep telefonlarini bulmak lagzim ya.... Tam super olur..

Ben: Alo , ziya beylen mi gorusuyorum...
                    Ziya: Evet, siz kimsiniz?
                    Ben: Ben, Mantalite dergisinin genel yayin Yonetmeniyim sizle roportaj yapmak icin aramistim.. uygun mudur?
                    Ziya: Tabbii tabii, nezaman isterseniz...
                    Ben: Yok yok fazla soracagim soru yok... 2 / 3 soru..
                    Ziya: Bir sakincasi yoksa simdi de sora bilirsiniz...
                    Ben: Tammam ozaman, Soru 1: Trabzonspor taraftarini daha beter cileden cikartmadan nezaman istifa etmeyi dusunuyorsunuz? Soru 2: Ayman gercekten de sizin oglunuz mu? Soru 3: Musampa nin saclarini kestirmesi icin zorladiniz mi? Kestirmedigi icin de kadro disi mi biraktiniz? Soru 4: HADII BEE ISTIFA ET ARTIK ISTIFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa

*ttutt tuutt tuuutt tuutt *
                    En son Erkan tarafından düzenlendi; 01.05.2007, 15:15.
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Martinez olmazsa Hasagiç

Trabzonspor gelecek sezon için kaleyi sağlama almak istiyor. Pasfotomaç Gazetesi'nin 1 Mayıs 2007 tarihli haberine göre, bordo-mavililer ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Sakarya'nın kalecisi Martinez için yeni bir atak başlattı. Devre arasında Sakaryaspor'un veremeyeceğini belirttiği Kolombiyalı kalecinin son haftalardaki kötü formu Trabzon'un pazarlık şansını da artırdı.
                      Lyon'a gitmeyi çok isteyen Martinez'in Fransız takımının ilgisiz kalmasıyla Trabzonspor'a daha sıcak baktığı ve el sıkıştığı öğrenildi.

İBRE HASAGİÇ'E DÖNER

Sakarya ile Erdinç'in devre arasında Trabzon'a ani dönüşüyle oluşan soğukluğu gidermenin yollarını arayan bordo-mavililerin, Martinez için iyi bir teklif sunduğu öğrenildi. Başkan Albayrak'a Doğan'ın gelecek sezonun kadrosunu onaylatmasıyla bu transfer için de düğmeye basılacak. Sakarya ile anlaşılamazsa G.Antep'in Türk statüsüne geçecek Hırvat kalecisi Hasagiç'e dönülecek. Hasagiç'in Türk vatandaşlığı hakkını kazanacak olması diğer kulüplerin de iştahını kabartıyor.

01.05.2007
                      Kaynak : Fotomaç
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• .......beni biri ziya ile gorusturebilirmi ....

.....ben ikna ederim onu ...lutfen.....

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          .......beni biri ziya ile gorusturebilirmi ....

.....ben ikna ederim onu ...lutfen.....
                          cok super bir sey olur ama ha... taraftarlar hep arasa onu (tabii kufretmeden..)
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adnan: "Trabzon'a daha yakınım"

Samsunspor'un kaptanı Adnan Güngör, Trabzonspor, Kayserispor, Gençlerbirliği ve Vestel Manisaspor'dan teklif aldığını görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Ancak Trabzonspor'a daha yakınım. Şuanda sezon sonunu bekliyorum. Henüz kimseyle anlaşmaya varmadım" dedi.
                            Türk Telekom Lig A'da bu sezon hayal kırıklığı yaratan Kırmızı - Beyazlı takımda kaptan Adnan Güngör'ün adı Süper Lig takımlarının transferk listelerinde yer alıyor. Sakatlığı nedeniyle iki haftadır takımdan ayrı kalan kaptan Adnan Güngör, transferiyle ilgili olarak ilk kez konuştu. Süper Lİg'den Trabzonspor başta olmak üzere Kayserispor, Vestel Manisaspor ve Gençlerbirliği'nden teklif aldığını dile getiren Adnan, "Şuan için hiçbir takım ile sözleşme imzalamadım. Anlaşma yapmadım. Ancak yapılan görüşmelerde Trabzonspor'a daha yakınım. Son kararımı sezon sonunda vereceğim. Hakkımdaki en hayırlı kararı sezon sonunda vererek geleceğimi şekillendirmek istiyorum" dedi.

Samsunspor'da sezon sonunda sözleşmesi sona ereceğini söyleyen Adnan Güngör, "Samsun ve Samsunspor benim için çok önemli. Ben Kırmızı-Beyazlı forma altında bugünlere kadar geldim. Takımımın bana verdiği destek ve kariyeri asla unutmam söz konusu olamaz. Ancak bende geleceğimi düşünmek zorundayım. Camiadan da bu konuda anlayış bekliyorum. Aklım ve gönlüm her zaman Samsunspor'un yanında yer alacaktır" diye konuştu.

01.05.2007
                            Kaynak : DHA
                            Duyumlara göre Adnan'in isini aylar önce bitirmis Trabzonspor.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Trabzonspor'da Başkan Albayrak, Doğanla bir araya geldi...
                              KAMPA YETİŞSİN!Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak ile Teknik Patron Ziya Doğan, transferin yol haritasını belirlemek için İstanbul?da bir araya geldi. Zirvede transferin ana hatlarının görüşüldüğü, Doğan'ın gönderilmesini istediği oyuncuları Albayrak'a söylediği ve istediği mevkilere takviyelerin sezon hazırlıkları başlamadan yapılmasını talep ettiği öğrenildi.

AZ AMA ÖZ TRANSFER
                              Musampa, Jefferson, Ömer Rıza'nın gönderilmesini, Cem, Ferhat ve Ufukhan'ın kiraya verilmesini isteyen, kaleci, oyun kurucu, sol kanata ve forvete olmak üzere 4 takviye talep eden Doğan?ın ileriye dönük 1-2 genç oyuncu alınabileceğini de Albayrak'a ilettiği belirtildi. Görüşmede Albayrak'ın Doğan'a, "Gelecek yıl da takımın başındasın" dediği kaydedildi.

inşallah son kısım doğru diildir...

Yorum

• insallah son biraraya gelmeleri olur...........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X