Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsunlu Adnan Trabzon'da

Gelecek sezonun kadrosunu kuran bordo - mavililer, ilk olarak Samsunspor'un başarılı savunmacısıyla el sıkıştı

CENGİZ MALGIR

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın, Antalyaspor maçının ardından, "Bir futbolcuyla anlaştık, ancak isim vermek istemiyorum" dediği oyuncu belli oldu. Bordo - mavililerin, Samsunspor'un başarılı savunma oyuncusu Adnan Güngör ile prensipte anlaştığı öğrenildi.
    Kırmızı - beyazlılarla olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Adnan'ın, Trabzonspor'un önerisine "Evet" dediği, taraflar arasında sadece peşinatta bir sorun bulunduğu vurgulandı. Ancak bu küçük sorunun, transferin gelişmesine etki etmeyeceği belirtildi.
    Zaman zaman sergilediği performansla Trabzonspor'a önemli puanlar kazandıran Ersen Martin'in son haftalarda Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından yedek kulübesine oturtulması, tecrübeli golcünün gönderilme ihtimali yorumlarına neden oldu. Devre arasında Güney Kore'nin Samsung takımının peşinde olduğu Ersen Martin ise Trabzonspor'da mutlu olduğunu belirterek, "Bir yere gitme gibi bir niyetim yok. Şu anda Trabzonspor'un futbolcuyum ve takımımın başarısı için elimden geleni yapmaya hazırım. Teknik heyetin vereceği tüm kararlara saygılıyım" dedi.

Musampa'dan savunma

Antalyaspor kampında, gece yarısı otelin diskosuna gittiği için Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Kiki Musampa, yönetime savunmasını verdi. Doğan'ın affetmeyi düşünmediği Hollandalı futbolcuyu dinleme kararı alan yönetimin son kararı yönetim kurulu toplantısında vereceği bildirildi. Musampa'nın savunmasında, geldiği günden itibaren yaşadığı zorlukları da anlattığı öğrenildi.

Yeni hedef Albayrak

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç aleyhine konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yeni hedefi Başkan Nuri Albayrak oldu.
    Albayrak'ın, kulübün internet sitesinde yayınlanan, bu görüşlerin Hacıosmanoğlu'nun şahsi görüşleri olduğu yönündeki açıklamaya içerleyen bordo - mavili yönetici, yola çıktıkları kişilerin kendisini arkasından vurmasının acısını yaşadığını belirtti.
    İbrahim Hacıosmanoğlu, "Şu andan itibaren çarpıklıklarla mücadele etmek için her şeyi yapmaya hazırım. Benim başkanın gücüne ihtiyacım yok, onun benim gücüme ihtiyacı var. Herkes yaptığının bedelini tarih önünde ödemiştir, bundan sonra da ödemeye devam edecektir. Trabzonspor'un başarısızlığının içinde yer alan bir kişi olarak, geceleri evimde uyuyamıyorum. Ama Trabzonspor'u ve Türk futbolunu daha iyi yerlere getirmek için bundan sonra daha etkin görevlerde de yer almaya hazırım. Her sözümün de arkasındayım" dedi.

Yorum

• Haciosmanoglu Feneri birakmis simdide Baskana "saldiriyor".
      Bu Yönetim gercekdende devam edemez artik.
      Derhal ya bazilari Istifa edecek ve yerlerine dogru dürüst Yöneticiler gelecek yada (daha iyi olan secenek) Kongre karari alinacak!
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Haciosmanoglu Feneri birakmis simdide Baskana "saldiriyor".
        Bu Yönetim gercekdende devam edemez artik.
        Derhal ya bazilari Istifa edecek ve yerlerine dogru dürüst Yöneticiler gelecek yada (daha iyi olan secenek) Kongre karari alinacak!
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Yesinler birbirlerini

Yorum

• Zamanı Gelince Ne Konuşacağımızı Biliriz

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu, Fenerbahçeli Ali Koç ile ilgili yaptığı açıklamanın şahsi görüşleri olduğunu ve sözlerinin arkasında olduğunu söyledi Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç ile ilgili yaptığı açıklamanın şahsi görüşleri ve düşüncesi olduğunu ve bunun camia tarafından takdirle karşılandığını söyledi.

Kulüp başkanı Nuri Albayrak, Hacıosmanoğlu'nun Antalyaspor maçının ardından Ali Koç ile ilgili yaptığı açıklamalara ilişkin dün akşam, ''Bilindiği üzere kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, bu hafta sonu oynanan Antalyaspor-Trabzonspor maçı sonrası bazı açıklamalarda bulunmuştur. Yapılan açıklamanın, oynanan müsabakayla alakalı olmayan ve Türkiye'de yatırımları bulunan saygın bir aileyi hedef alan bölümlerini tasvip etmemiz mümkün değildir'' biçiminde açıklamada bulunmuştu.

Hacıosmanoğlu, Albayrak'ın bu açıklaması üzerine AA muhabirine, herkesin görüşü ve tarzının ayrı olabileceğini belirterek, ''Ben bu kulübün başkan yardımcısıyım. Benim görüş tarzım ayrıdır, başkanın da ayrıdır'' dedi.

Kendisiyle bir istişare yapılmadan başkan tarafından açıklamanın siteye koyulduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti: ''Ben öyle konulara üzülmem. Benim camiam, yaptığımı doğru bulmadığı zaman üzülürüm. Camianın da benim yaptığımı doğru bulduğunun göstergesi, siteye bakıldığı zaman habere verilen puandır. Ben şahsi düşüncelerimi, görüşlerimi söyledim. Camiayı temsilen Trabzonspor kulüp başkan yardımcısı olarak bunlar benim şahsi görüşlerim. Kimseyi ilgilendirmiyor, kimseyi de bağlamıyor. Camia da bunu takdirle karşılıyor. Binlerce insan aradı, söylediğim sözlerin ne kadar doğru olduğu yönünde. Onun dışında söylenenler beni enterese etmiyor.''

-''SÖYLEDİĞİMİN ARKASINDAYIM''-

Hacıosmanoğlu, söylediği sözlerin harfiyen arkasında olduğunu belirterek, 'Dün ne söylediysem, bugün ne söylediysem, yarın da aynı şeyleri söyleyeceğim. Büyük takımı sessiz durma politikasıyla yönetemezsin. Sen rakiplerinin kullandığı üslupları bertaraf etmek zorundasın. Biz onların çirkinliklerini kamuoyunun önüne seriyoruz'' diye konuştu.

Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında olmadığını ama şampiyonluk yarışına etki edecek maçlarının bulunduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, şunları söyledi: ''Kullanılan kelimeler bizleri de rencide ediyor. Cevabını vermek zorundayız. Ali Koç, son 4 haftaya 9 puan farkla giremezsek şampiyon olamayız diyorsa o maçlardan biri Trabzonspor maçıysa demek ki bizi de zan altında bırakıyor. Demek ki bizim için de bir takım şeylere işaret ediyor. Ona cevabını vereceksin. Vermek zorundasın. Vermiyorsan o zaman bu kurumlarda, bu koltuklarda oturmayacaksın. Gideceksin işinin başında oturacaksın.''

-''ZAMANI GELİNCE NE KONUŞACAĞIMIZI BİLİRİZ''-

Hacıosmanoğlu, zamanı gelince ne konuşacaklarını bildiklerini ifade ederek, şunları söyledi: ''Erciyes maçında bizi hakem katletti, bu camiayı yasa boğdu. Penaltımızı vermedi. Çocuğun ayağında bir parmak krampon izi var. Bunlara susuyoruz. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında bizim maçta olan hataların onda biri olmadı. Hiçbir şeye tepki gösterme, koyun gibi dur, ondan sonra da ben büyüğüm de. Sen büyük değilsin. O zaman büyüklüğünü kaybedersin. O zaman bu işleri yapmayacaksın. Gideceksin evinde, işinde oturacaksın.''

Şahıslara değil Trabzon'a hizmet etmeye geldiğini kaydeden Hacıosmanoğlu, ''Bizi kimse oraya getirmedi. Kendi gücümüzle geldik. Bizi seçen, seçtiren insanlara bedel borcumuz var. Onu da elbette günü geldiği zaman ödeyeceğiz'' dedi.

radyospor
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, kulüp başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı "Herhalde burayı tüpgaz satmakla, buzdolabı satmakla karıştırıyor. Bu köklü ailenin herkes nasıl büyüğünü biliyor, milletin kanını emerek büyüdüler" şeklindeki açıklama üzerine kulübüb resmi internet sitesinde, Türkiye'de yatırımları bulunan saygın bir aileyi hedef alan bölümlerini tasvip etmelerinin mümkün olmadığını söyledi. Albayrak, Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç ile ilgili kullandığı ifadeler üzerine bordo-mavili kulübün internet sitesine bir açıklamada bulundu.
              Nuri Albayrak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
              ''Bilindiği üzere kulübümüz yönetim kurulu üyesi Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, bu hafta sonu oynanan Antalyaspor-Trabzonspor maçı sonrası bazı açıklamalarda bulunmuştur. Yapılan açıklamanın, oynanan müsabakayla alakalı olmayan ve Türkiye'de yatırımları bulunan saygın bir aileyi hedef alan bölümlerini tasvip etmemiz mümkün değildir. Kullanılan ifadeler kulübümüzün ve camiamızın görüşleri olarak değil, sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun şahsi fikirleri olarak değerlendirilmelidir. Bu vesileyle bir kez daha Trabzonspor Kulübü olarak Fair- play ruhunu sadece sahada değil, her zeminde yaşatmak azminde olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz.''

HACIOSMANOĞLU NE DEMİŞTİ?
              Bazıları başarısızlık ve beceriksizliğini örtmek için Ulusoy'a saldırıyor. Fenerli dostlarım dahi yönetimlerinin ilkesizliğinden şikayet ediyor. TFF'ye karşı imza verenler başbakanı tahrik etmeye çalışıyor. Koç Holding'in veliahtlarından genç biri çıkıyor görülmemiş bir manzara sergiliyor. Herhalde burayı tüpgaz satmakla, buzdolabı satmakla karıştırıyor. Bu köklü ailenin herkes nasıl büyüğünü biliyor, milletin kanını emerek büyüdüler. Bu ülke için kanını verenler var ama susuyor. Biz de onlardanız. Sporu ahlaklı ve ilkeli şekilde bir yere taşımalıyız. Tabi bu çığırtkanlığın sebebi önlerindeki 4 tane zor maç."
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şu anda Ziya Doğanın basın toplantısı yapıyor olması lazım
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bence bir yönetici olarak Hacısomanoğluna kızabilriz ama bir taraftar yönüyle kızmamamız lazım.Adam demek ki dellendi. Tarafatralık yönü ağır bastı.Geceleri uyuyamıkıyomuş bakın en azından yalnız değiliz bu konuda. Yaşsın Taraftar.İstifa yönetim kadrosu.
                  İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Yonetimi kongreye suruklemek icin haciosmanoglunu gaza getirmek lazim...hepimiz haciosmanogluyuz..
                    BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Ben bankaya gidip gelene kadar buraya İSTİFA haberleri ekleyin lütfen
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Divan duruma el koydu
                        Trabzonspor'da yönetim içinde yaşanan çekişmelere Divan Kurulu el koydu. Perşembe akşamı yapılacak ve tüm kurulların katılacağı toplantıya Başkan Nuri Albayrak' ın da davet edildiği belirtildi. Bu arada Teknik Direktör Ziya Doğan ile İstanbul'da bir araya gelen Başkan Nuri Albayrak, tecrübeli hocadan gelecek sezon için detaylı bir transfer listesi istedi.

DİVAN'A BAŞKAN DA KATILACAK

Trabzonspor' da yetkili kurulların her ay gerçekleştirdiği toplantının Perşembe akşamı yapılacağı belirtildi. Bu toplantıya Başkan Nuri Albayrak' ın da davet edildiği vurgulandı. Kurulların bu toplantıda yönetimin son durumunu tartışacağı, beklentilerini dile getireceği ifade edildi. Divan, Sicil, Disiplin, Arşiv ve Müze kurullarının katılacağı toplantıdaki görüşmeler, yönetim kurulunun geleceği açısından büyük önem taşıyor. Öte yandan Trabzonspor' da Çarşamba günü yapılması beklenen yönetim kurulu toplantısı da kulübün organları ile yapılacak görüşmeden sonraya ertelendi. Buna göre yönetimin geniş kapsamlı toplantısı Başkan Nuri Albayrak' ın da katılımı ile Cumartesi gününe erteledi. Yönetim kurulu toplantısında, hem yönetim kurulu için, hem de futbolcu kadrosu için radikal kararların çıkması bekleniyor.

ALBAYRAK DOĞAN'A ARKA ÇIKTI

İstanbul' da Başkan Nuri Albayrak ve Teknik Direktör Ziya Doğan arasındaki görüşmesinin gelecek sezon adına olumlu geçtiği öğrenildi. Başkan Nuri Albayrak, toplantı sonrası tecrübeli hocaya arkasında olduğunun sinyallerini verirken, Doğan da Albayrak'a gelecek sezonun detaylı bir transfer listesini sundu. Toplantıda başkanın Doğan' dan kalan maçlarda neler yapabileceklerini, Musampa hakkında ne düşündüğünü ve futbolcuların şu anki durumunun ne olduğu konusunda kapsamlı bir rapor aldı. Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger, başkan ve hocanın bir değerlendirme toplantısı yaptığını belirterek, "Başkan ile hocanın konuşması gayet doğal. Ancak bazı çevreler bunu değişik yönlere çekmeye çalışıyor. Hocamız ve başkanımız kalan maçlar için bir değerlendirme yaptılar. Bunun fazla abartılacak bir durumu yok" dedi. Öte yandan Cumartesi günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında bir istifa kararının çıkması halinde, Yönetimin toplu istifa veya kongre kararı alması bekleniyor.

01.05.2007

Kaynak : DHA
                        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Çileye devam anlaşıldı .İstifa mistifa yok
                          Demek ki imzamın ömrü 1 yıl daha uzadı
                          En son TSelif tarafından düzenlendi; 01.05.2007, 13:09.
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Musampa'ya güle güle!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, disiplinsiz davranışlarıyla dikkat çeken Kiki Musampa’yı gözden çıkardı. Tecrübeli çalıştırıcı, Antalyaspor maçı öncesi kamp yapılan otelin diskosuna gittiği için kadro dışı bıraktığı Kongo asıllı Hollandalı futbolcuyla ilgili raporunu yönetime verdi. Hürriyet Gazetesi'nin 1 Mayıs 2007 tarihli haberine göre, Doğan’ın affetmeyi düşünmediği siyahi futbolcuyu dinleme kararı alan yönetimin son kararı yönetim kurulu toplantısında vereceği bildirildi.

Öte yandan zaman zaman sergilediği performansla Trabzonspor’a önemli puanlar kazandıran Ersen Martin’in son haftalarda Doğan tarafından yedek kulübesine oturtulması, tecrübeli golcünün gönderilme ihtimali yorumlarına neden oldu. Ersen, Trabzonspor’da mutlu olduğunu belirterek, "Bir yere gitme gibi bir niyetim yok.Trabzonspor’un futbolcuyum ve takımımın başarısı için elimden geleni yapmayı hazırım" dedi.

01.05.2007
                            Kaynak : Hürriyet
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben bankaya gidip gelene kadar buraya İSTİFA haberleri ekleyin lütfen

..bankadan ne zaman donersın .....

bu sene donersen ......istifa cok zor.....azize hanım istifa eder bu kansızlar etmez....
                              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Ertuğrul Sağlam rest çekti

Bu sezon UEFA hedefinden kopmayan Kayserispor’da sıcak gelişme. Fanatik Gazetesi'nin 1 Mayıs 2007 tarihli haberine göre, yönetim ile görüşen Sarı-Kırmızılılar’ın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, gelecek sezon için isteklerde bulundu. Genç hocanın, yönetim kuruluna, “Gelecek yıl şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak istiyorum. Eğer bu olmazsa görevi bırakım” dediği öğrenildi. Yönetim ise takımdaki yıldız futbolcuları tutup, gerekli transferleri yapacağının garantisini verdi.
                                Arayışlar başladı
                                Kayserispor transfer çalışmalarına da başladı... Hollanda’da şampiyonu belirleyen PSV Eindhoven-Vitesse maçını seyreden Ertuğrul Sağlam, daha önce Gençlerbirliği’nin de takibe aldığı Knol ile gurbetçi oyuncular Onur Kaya ve Yusuf Hersi’yi takibe aldı. Vitesse forması giyen üç futbolcu için henüz bir karar verilmezken, Sarı-Kırmızılıları’ın arayışlarını sürdürecekleri belirtildi.

01.05.2007
                                Kaynak : Fanatik
                                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X