bu iş ersun le de olmaz kaldıramaz buyuk takım ahanda buraya yazıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Antalyaspor’un Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Trabzonspor’da kalsaydım şimdi Avrupa şampiyonuyduk” dedi.
BENİMLE MÜCADELE ETTİLER
Trabzonspor da kısa bir dönem çalışan ve başarılı neticelere imza atarak iz bırakanYılmaz Vural Trabzonspor dan ayrılmayı halen içine sindiremediğini söyledi.Vural şunları söyledi “Trabzonspor da kalsaydım bugün Avrupa şampiyonuyduk.Ama buna müsaade etmediler.Sabırsız davrandılar,yöneticiler benimle kavga ettiler.Hiç rahat bırakmadılar.Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor. Beni gönderdiler de ne oldu”
30.04.2007 Taka Gazetesi
10 sene sonra Ziya da ayni seyleri söyleyecek...
Yorum
-
Sansa, 2 mac kazansak (1 mac fener maci) kesin devam derler, hic zorlamaya gitmez bunlar.... Rahat olani devam etmektir...İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana sorsan evet.
ama aynı sene içinde 3 farklı t.direktör eskiten yönetim imajı vermek istemiyorlar sanırım..
gerçi ne imaj kaldı ne karizma ama elde kalanı kurtarma çabaları..
en azından zorlayarak seneyi bitirmek istemelerini anlayabiliyorum...
ama önümüzdeki sene de devam edeceğiz falan derlerse onu anlamam..Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
10 seneyi beklemeye gerek yok 3/4 sene sonra..İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalyaspor’un Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Trabzonspor’da kalsaydım şimdi Avrupa şampiyonuyduk” dedi.
BENİMLE MÜCADELE ETTİLER
Trabzonspor da kısa bir dönem çalışan ve başarılı neticelere imza atarak iz bırakanYılmaz Vural Trabzonspor dan ayrılmayı halen içine sindiremediğini söyledi.Vural şunları söyledi “Trabzonspor da kalsaydım bugün Avrupa şampiyonuyduk.Ama buna müsaade etmediler.Sabırsız davrandılar,yöneticiler benimle kavga ettiler.Hiç rahat bırakmadılar.Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor. Beni gönderdiler de ne oldu”
30.04.2007 Taka Gazetesi
10 sene sonra Ziya da ayni seyleri söyleyecek...Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
En azindan belki musampayi kacirmadan kazana bilir...İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu anda takımın başına yeni hoca getirmenin anlamı da yok zaten ... nasıl olsa gelecek hoca yerli olacak... türkiye de hangi hoca Trabzonsporu tanımaz eksigini hatalarını bilmez ? hepsi bilir ...Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Ziyayla cektigimizi de Yilmaz Vural la mi cekecegiz?İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda Ziya ikinci sefer gelip imza attigina göre Yilmaz Vural`a da böyle bir sans verilmeli diye düsünüyorum
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Yilmaz Vural`la Ziya Dogan arasinda akla kara gibi bir fark var.İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiyayla cektigimizi de Yilmaz Vural la mi cekecegiz?
Yorum
-
Yabancinin kalitelisini alamadiktan sonra neye yarar? :meşale2: Hollandali TD istiyorum :meşale2:İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden yabancı hoca düşünülmez?Yıllardır duya duya sıkıldığımız her an tartışılabilecek isimler Yerli herhangi bi isimle devamlılığı sağlayabileceğimizi ve uzun vadede başarılı olabileceğimizi düşünmüyorumSaldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
İki kez aynı mesaj oldu tarafımdan silindiEn son A.T.R tarafından düzenlendi; 30.04.2007, 15:22.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Son Dakİka
ŞOK ! ŞOK ! ŞOK !
CUMHURİYET SAVCILIĞI DENİZLİSPOR KLÜBÜNÜN KAPATILMASI İSTEMİYLE DAVA AÇTI.
CUMHURİYET SAVCILIĞININ İDDANAMESİNDE "DENİZLİSPOR KLÜBÜNÜN 2 YILDIR CUMHURİYRTİN TEMLE İLKE VEDEĞERLERİNE KARŞI TOPYEKÜN SAVAŞ AÇTIĞI VE KURULU CUMHURİYET DÜZENİNİ YIKMAK, ALENEN TAHKİR VE TEZYİF ETMEK CÜRÜMLERİ İŞLEDİĞİ" YER ALMAKTADIR.
KONUNUN CİDDİYETİ YUZUNDEN BU AŞAMADAN SONRA DAHA FAZLA BİLGİ VERİLEMEYECEĞİ EN KISA ZAMANDA İŞLEMLERİN TAMAMLANARAK DENİZLİSPOR KLÜBÜNÜN TÜM HAKLARI ELİNDEN ALINARAK AMATÖR BRANŞLARDA DAHİ MÜCADELE EDEMEYECEĞİ BİLDİRİLİDİ
KAYNAK: FBEŞ Çamuriyeti Haber Ajansı
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum