Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu Hacıosmanoğlu'nu mahkemeye falan verseler de 6 ay konuşma yasağı gelse şu adama!
    Lig Tv'nin sahibini yaladı da yaladı. Fb Lig Tv ile kapıştı diye Lig Tv muhabirinin uzattığı mikrofona Lig Tv lehine konuştu durdu!
    Şu adam bir sussun yahu bir sussun lütfen!
    #7 King of Kings

Yorum

• anlasilan ersun yanal haberide hayal ürünüymüs
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Aman Ersun YALAN gelmesin. O adamdan nefret ediyorum!!.. Kişiliksizin biri..

Yorum

• Haftaya Umut en az iki tane atmali Sivasaki, sansi sürsün.
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aman Ersun YALAN gelmesin. O adamdan nefret ediyorum!!.. Kişiliksizin biri..
            niye kisiliksiz mis? adami taniyormusun? ne terbiyesizligini gördün? aciklarmisin?
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ankaragücünü satıp Gençlere gitti. Orayıda yarı yolda bırakarak Milli takıma gitti. Hiçbir sportif başarısı yok. Gittiği bütün takımları yarı yolda bırakan bir adam. İlk önceleri başarılı sonuçlar alıyor ama sonradan çöküşe geçiyor. Bu Denizli, A.Gücü, Gençlerbirliği, Milli Takım ve son olarakta Vestel Manisa örnekleriyle apaçık biçimde görüldü. Üstelik FB sempatizanı. En yükseklere tırmanabilmek için çalıştırdığı takımları kullanıyor

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                niye kisiliksiz mis? adami taniyormusun? ne terbiyesizligini gördün? aciklarmisin?
                2004 Avrupa kupası maçları oynanırken Ersun Bey nerelerdeydi acaba.
                Ben nerde olduğunu biliyorum. Birçok medya kuruluşunun elinde de yayınlanmamış kasetler var. Görevden alınmasa kullanılacaktı.
                Eminim Trabzonspor yöneticileri de bu bilgiye ulaşacaklardır.
                En son Lucreto tarafından düzenlendi; 28.04.2007, 22:32.

Yorum

• Ersun yanal basladıgı hiç bir isi bitiremediki trabzonsporu gelip sampiyon yapsın bize bizi sampiyon yapcak hoca lazım...
                  BMN|KOCAELİ

Yorum

• bak sen...ankaragücünde dördüncü oldu basarisiz oldu öyle mi...genclerbirligiyle iki sene üst üste sampiyonluga oynadi ve uefada ceyrek finale cikti...üstelik kalitesiz kadrosiyla beraber...senin icin bu basarisizliksa ben birsey diyemem sana...

Yorum

• ben ersun yanalı istemiyorum.bu adamın kendine hayrı yok.

Yorum

• ben ersun yanalı istemiyorum.bu adamın kendine hayrı yok.

Yorum

• Ersun Yalan geleceğine Ziya Doğan kalsın ondan bin kat iyi...

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İsmini vermek istemediği bir oyuncuyla gelecek sezon için anlaştıklarını belirten Ziya Doğan, diğer transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti ve transferle ilgili gelişmeleri zamanı gelince kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.
                            bu haberi bilen var mı kimmiş bu adam???
                            inadına TRABZON
                            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Bursa yenilirde bütün stad kümeye diye bağırırız

K.Erciyes Ç.Rize
                              Denizlispor Bursaspor
                              Galatasaray Antalyaspor
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu haberi bilen var mı kimmiş bu adam???
                                Muhtemelen Mehmet Çakır'dır.
                                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X