Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İntertoto kuraları Çekildi.... http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=6325
    En son Vkgz tarafından düzenlendi; 23.04.2007, 16:14.
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Süper ya. Haber nerede cikti acaba?
      www.haber61.net
      www.ajansspor.com
      www.ligtv.com.tr
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İŞTE ERCİYES-TRABZON MAÇININ BİLET FİYATLARI 23f_write_month(4) Nisan 2007 15:59
        Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Yüksel Şahin, yaptığı açıklamada, Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 25 Nisan Çarşamba günü Trabzonspor'u konuk edeceklerini, bu maçta bilet fiyatlarını kale arkası tribün için 5 YTL, açık tribün için 10 YTL, kapalı tribün için de 20 YTL olarak belirlediklerini ifade etti.

Şahin, ''Takımımızda Jaba'nın dışında eksik ve sakat futbolcu bulunmuyor. 1-0'ın avantajını iyi kullanıp, hem final oynamak hem de UEFA'ya katılmak istiyoruz'' dedi

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tesekkür ederim.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Dün net`te gezinirken yine genc takimlar ile ilgili bir haber buldum. Burda Almanya`nin bölgesel takimlari ki ufacik kulüplerden bahsediyorum ( A Takimi 3. veya 4. lig de oynayan takimlardan bahsediyorum) her yil yaz aylarinda uluslararasi turnuvalar düzenliyor.

Iyidie bu haber`in Trabzonspor ile alakasi nedir ?

17 yasalti turnuvasina katilan takimlar sunlar:

Hertha BSC Berlin
            TSV 1860 München
            Borussia Dortmund
            Namibia U 17
            IF Brommapojkarna (TV)
            Eintracht Frankfurt
            Hamburger SV
            Genclerbirligi Spor
            VfL Theesen
            DSC Arminia Bielefeld

Buna benzer turnuvalar her yil yaz aylarinda düzenlenir buralarda. Son 15 yilda ki 15 yil evvel düzenlendigini bilirim izleme imkanim oldugu takimlar

Galatasaray ve Genclerbirligi. 15 yil icerisinde Trabzonsporun genc takimi yurt disina veya Almanyada her neredeyse bir turnuvaya katildigini ne gördüm ne duydum ....

Hatirlatayim bu turnuva sadece benim oturudugum bölgedeki ufak bir takimin düzenledigi bir organizasyon.

Link: http://www.vfl-theesen.de/neu/pfingsten/

Not: Kis aylarinda Genc takimlarin salon turnuvalari da düzenlenir. Gözüme carpan Türkiye`den Galatasaray katilir.
            En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 23.04.2007, 16:55.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak mehmet_1987 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İŞTE ERCİYES-TRABZON MAÇININ BİLET FİYATLARI 23f_write_month(4) Nisan 2007 15:59
              Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Yüksel Şahin, yaptığı açıklamada, Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 25 Nisan Çarşamba günü Trabzonspor'u konuk edeceklerini, bu maçta bilet fiyatlarını kale arkası tribün için 5 YTL, açık tribün için 10 YTL, kapalı tribün için de 20 YTL olarak belirlediklerini ifade etti.

Şahin, ''Takımımızda Jaba'nın dışında eksik ve sakat futbolcu bulunmuyor. 1-0'ın avantajını iyi kullanıp, hem final oynamak hem de UEFA'ya katılmak istiyoruz'' dedi

Ne jabası yaww o ankarasporda...
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne jabası yaww o ankarasporda...
                Valla bravo iyi dikkat etmişsin. Sahi nerden çıktı bu Jaba?
                '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Albayrak’tan açık çek

5 gollü Sakarya galibiyetiyle yüzü gülen Trabzonspor Başkanı, Kayseri Erciyesspor ile oynanacak rövanş maçı öncesi futbolculara seslendi: Kupayı getirin, primi siz belirleyin
                  Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Kayseri Erciyesspor maçı öncesi kesenin ağzını açtı. Fortis Türkiye Kupası’nın Trabzonspor camiası için büyük önem taşıdığını ifade eden Albayrak, “Erciyesspor’a ilk maçta 1-0 mağlup olduk. Ancak rakibimizi eleyebilecek gücümüz var. Bu sezon genel anlamda kötü bir sezon geçirdik. Kendimizi affettirmenin yolu kupadan geçiyor. Türkiye Kupası’nı alın, primi siz belirleyin” diyerek açık çek teklif etti.

Avanos Kampı’nda takımın Erciyes maçına en iyi şekilde motive olacağını da ifade eden Albayrak sözlerine şöyle sürdürdü: “Her şeyin yolunda gideceğini ve rakibimizi eleyip, finale yükselen taraf olacağımıza eminim.”
                  ne kadarda iyi biliyo isi. Keceli`ye prim vaad et Ronaldinho gibi oynasin..
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne kadarda iyi biliyo isi. Keceli`ye prim vaad et Ronaldinho gibi oynasin..

Vallahi Keceliye Milyon verse yine Ronaldinhonun R'sini oynayamaz
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Mehmet A. Yılmaz'dan çarpıcı sözler
                      Trabzonspor'un Onursal Başkanı ve eski Devlet Bakanı Yılmaz, katıldığı bir televizyon programında birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.
                      Trabzon Onursal Başkanı ve eski bakan Yılmaz, Kanal 1'deki Lig De Lig programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Aykut İnce'nin sorularını yanıtlarken Türk futbolunun şaibe altında olduğunu savunan Yılmaz, "Türkiye'de insanlar maçların sonuçlarına güvenmiyor. Sorumlusu da federasyondur" dedi. Yılmaz teşvik iddiaları için de "Teşvik her zaman var. Ama bunlar ne araştırılıyor ne de sonuçlandırılıyor. Bu iş yürek işi. Bu yüzden federasyonun başına geçmek ve bu işleri temizlemek istedim. Ama bunu yapacak adamı istemezler" diye konuştu.

% 70 F.BAHÇE ŞAMPİYON
                      Şampiyonluk yarışında lider F.Bahçe'nin şansını yüzde 70 olarak değerlendiren Yılmaz, sarı-lacivertlilerin penaltı kullanamama konusundaki isyanlarını "F.Bahçe'nin kazanmasına izin veriliyorsa, penaltı da verilir" diye yorumlarken, Trabzon'un sahipsiz olmadığını da sözlerine ekledi.
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vallahi Keceliye Milyon verse yine Ronaldinhonun R'sini oynayamaz

keseliye para verip sakat rolü yapması istense daha faydalı olur sakat diye belki ziya yerine başkasını oynatır
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Robot Gökdeniz

Kayseri Erciyesspor ile Fortis Türkiye Kupası'nda finale çıkabilmek için karşılaşacak olan Trabzonspor'da nefesler tutuldu. Çarşamba günkü zorlu karşılaşma öncesi kadroda sürpriz yapması beklenmeyen Teknik Direktör Ziya Doğan'ın en büyük kozları formda Gökdeniz ve çıkışta olan Yattara.

DENGELERİ BOZACAK BİR MAÇ

Trabzonspor' da bu sezon için belirlenen en büyük hedef olan Fortis Türkiye Kupası öncesi camia nefesleri tuttu Kayseri' den gelecek müjdeli haberi bekliyor. Yönetim, Teknik Heyet ve futbolcuların kaderini belirleyecek olan maçın kazanılması halinde yönetim, Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde daha güçlü bir kadro ile yola devam edecek. Maç sonrası Teknik Direktör Ziya Doğan' ın yönetime vereceği rapor ise futbolcuların kaderini belirleyecek. Maçın kaybedilmesi halinde ise Trabzon' daki muhaliflerin güçleneceği ihtimalini değerlendiren yönetim, teknik heyet ve futbolcu kadrosunda bir revizyon yapma ihtimalini cebinde bulunduruyor.

ALBAYRAK KUPAYI ÇOK İSTİYOR

Trabzonspor' da Başkan Nuri Albayrak, Fortis Türkiye Kupası' nı kaldırmayı çok istediğini belirterek, "Çok büyük zorluklar çekerek buraya kadar geldik. Asla hedeflerimizden vaz geçmedik. Zaman zaman iyi sonuçlar alarak taraftarlarımızı güldürdük zaman zamanda üzdük. Bunların farkındayız. İlk maçta gerekli olan avantajı yakalayamadığımızın farkındayız. Camiamızın Türkiye Kupası' nı ne kadar çok istediğinin bilincindeyim. Bende en az onlar kadar bu kupayı kaldırmak istiyorum, ve takımıma güveniyorum. İnşallah Kayseri' den alnımızın akı ile döneriz. Takımımızın bunu başaracak gücü ve kapasitesi var" şeklinde konuştu.

AYMAN, GÖKDENİZ, CEYHUN VE UMUT SAHAYA

Teknik Direktör Ziya Doğan ligde oynanan Sakaryaspor maçında, kupa maçını düşünerek yedek soyundurduğu Gökdeniz, Ceyhun ve Umut'u ilk 11' de sahaya sürecek. Hasan, Ersen, Ufukhan ve Ömer Rıza' yı kulübeye çekecek olan Doğan, sert futbol oynayan Erciyes karşısında ayakta kalabilen diri oyunculara güveniyor. Kayseri Erciyesspor maçına sürpriz bir kadroylada çıkmayı düşünen Doğan Yattara' yı kesip Mustafa Keçeli ve Ceyhun' u kesip Ersen - Ömer Rıza ikilisinden birine şans vermeyi düşünüyor.

ROBOT GÖKDENİZ

Trabzonspor' un bu sezon en formda isimlerinden olan Gökdeniz, inanılmaz bir performans sergiliyor. 2006 - 2007 sezonunda Süper Ligde oynanan tüm maçlarda forma giyme başarısı gösteren Gökdeniz 2539 dakika sahada kaldı. Gökdeniz' e en yakın isim ise bu sezon 2366 dakika sahada kalmayı başaran Hüseyin oldu. Ligde oynanan 29 maçtada ilk 11' de sahaya çıkan Gökdeniz, yedide Türkiye kupası maçında forma giydi. Ligde toplam 7 gol atan Gökdeniz, 13 asistle de asist krallığında zirvede yer alıyor.

MUHTEŞEM ÜÇLÜ

Trabzonspor' un bu sezon attığı 44 golden 29' unun altında üç ismin imzası var. 29 golün 12' sini Umut atarken, 10' unu Ersen Martin ve 9' unu Gökdeniz kaydetti. Üç futbolcu attıkları 29 golle takımın kaydettiği 44 golün yarısından fazlasının altına imzalarını atmayı başardı. Trabzonspor' da Teknik Direktör Ziya Doğan, göreve geldiğinde yaptığı açıklamada, "Benim çalıştırdığım takımlar, her zaman en çok gol atıp en az gol yiyen takımlar arasında yer alır" demişti. Trabzonspor şu anda ligde attığı toplam 44 gol ile en çok gol atan takımlar sırasında 4. sırayı Kayserispor ile paylaşıyor. Az gol yiyen takımlar sıralamasında ise Trabzonspor, en çok yiyen 4. takım olarak göze çarpıyor.

YATTARA COŞTURMAYA HAZIR

Trabzonspor' un Sakaryaspor karşısında aldığı 5 - 2' lik galibiyetin mimarlarından olan Yattara, Kaysei Erciyesspor maçında da coşturmaya hazırlanıyor. Çaykur Rizespor maçında iki asist yaparak sahalara hızlı bir dönüş yapan ardından oynanan Sakaryaspor maçında iki asist ve bir gol atan Yattara, Trabzonspor' un Kayseri Erciyesspor maçındaki en büyük kozu. Derbi maçlara oranla, daha az stresli maçlarda daha iyi bir performans sergileyen Yattara' yı Teknik Direktör Ziya Doğan bu maça özel olarak hazırladı.
                          23.04.2007
                          Kaynak : DHA

Arkadaşlar Trabzonspor için o kadar kritik bir maç ki kazanırsak seneye Ziya Doğan denilen futbol katiliyle devam edilecek belki de bir sene başlamadan bitecek bizim için ama kaybedersek bunlar o kadar yüzsüz ki yine bir ihtimal devam etme durumları var bununla iki arada bir derede kaldım kaç gündür plan yapıyorum Ziyadan nasıl kurtuluruz diye daha çıkış yolu bulamadım
                          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 23.04.2007, 18:14.
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            keseliye para verip sakat rolü yapması istense daha faydalı olur sakat diye belki ziya yerine başkasını oynatır

Muahahahahahahahahahahahahahah

Cok sivri zekalisin be abi coooooooook
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Macimizi Cüneyt Cakir yönetecek

Fortis Türkiye Kupası’nda, yarı final rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
                              Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, 26 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında oynanacak karşılaşmayı Selçuk Dereli yönetecek. Baki Tuncay Akkın ve Erdem Bayık’ın yardımcı hakemliklerini yapacağı karşılaşmanın 4. hakemi Halis Özkahya olacak.
                              25 Nisan Çarşamba günü, Kayseri Erciyesspor ile Trabzonspor takımları
                              arasındaki yarı final rövanş maçında ise hakem Cüneyt Çakır görev yapacak. Bu maçta yardımcı hakemlikleri Mustafa Emre Eyisoy ve Selçuk Kaya, 4. hakemliği de Süleyman Abay yapacak.

Yorum

• may gelde kurtar bizi hadi olmay böyle canım çok sıkılıyor heycan kalmadı ya gelde bişiler yap
                                işkenaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X