Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Renktaşlar belki alakasız olucak ama Fatih'imin fotosunu gördüm ilk başta..

" Yüzünde Nur var bu adamın " ... =((
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Albayrak’tan açık çek

5 gollü Sakarya galibiyetiyle yüzü gülen Trabzonspor Başkanı, Kayseri Erciyesspor ile oynanacak rövanş maçı öncesi futbolculara seslendi: Kupayı getirin, primi siz belirleyin
      Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Kayseri Erciyesspor maçı öncesi kesenin ağzını açtı. Fortis Türkiye Kupası’nın Trabzonspor camiası için büyük önem taşıdığını ifade eden Albayrak, “Erciyesspor’a ilk maçta 1-0 mağlup olduk. Ancak rakibimizi eleyebilecek gücümüz var. Bu sezon genel anlamda kötü bir sezon geçirdik. Kendimizi affettirmenin yolu kupadan geçiyor. Türkiye Kupası’nı alın, primi siz belirleyin” diyerek açık çek teklif etti.

Avanos Kampı’nda takımın Erciyes maçına en iyi şekilde motive olacağını da ifade eden Albayrak sözlerine şöyle sürdürdü: “Her şeyin yolunda gideceğini ve rakibimizi eleyip, finale yükselen taraf olacağımıza eminim.”
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• UMUTLU BEKLEYİŞ
        Tarih: 23.04.2007, 09:14:52 (127 okuma)
        Ligde Sakarya’yı farklı geçen Trabzonspor, Çarşamba günü Kayseri Erciyes ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası’na kilitlendi

KAZA OLMASIN
        Fortis Türkiye Kupası’nda Çarşamba günü Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 1-0’lık mağlubiyetin rövanşından adını finale yazdırmakta kararlı. Ligde önceki gün Hüseyin Avni Aker Stadı’nda küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Sakaryaspor karşısında 5-2’lik galibiyetle moral bulan Bordo-Mavili ekip, tüm sezona bedel bir müsabakaya çıkmaya hazırlanıyor.

TAM KADRO SEVİNCİ
        Kayseri Erciyesspor ile oynanacak olan karşılaşmaya sakatlıkları gerekçesi ile sezonu kapatan futbolcuların dışında tam kadro çıkacak olan Trabzonspor’da moraller yerinde. Kayseri Erciyes maçı için üç gün önceden Nevşehir’e giderek Avanos’ta kampa giren Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan, tüm futbolcularını bu zorlu müsabakaya motive etmeye çalışıyor.
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• > Gökmen Şahin - Trabzon (İHA)

Sezonun ilk golü
          Sakarya’yı güzel bir oyun ve net bir skorla geçen Trabzonspor’da İbrahim Yattara sevinci yaşanıyor. Sakarya karşısında ilk 11 de forma giyen ve sahada kaldığı 59 dakikada 2 asist yapıp 1 de gol atan Yattara eski günlere dönüş sinyali verdi. Rize maçındaki 2 asistini, Sakarya karşısında da tekrarlayan Gineli yıldız, 369 günlük gol hasretini de bu maçta dindirdi. Asist sayısını 7’ye çıkaran Yattara bu sezon ilk golünü kaydederken, “Ben gol attırmayı daha çok seviyorum. Ancak kendim gol attığım için de mutluyum. Kalan maçlarda performansım daha da yükselecek” diye konuştu.

Sıra geldi kupaya
          Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak da Sakarya galibiyetinin ardından iddialı açıklamalarda bulundu. Albayrak, bu sezon fazlasıyla yaşadıkları sıkıntılara Erciyesspor ile oynayacakları Türkiye Kupası yari final rövanş maçında son vermek istediklerini söyledi. Sakarya karşısında alınan sonucun takımın morali açısından önemli olduğunu belirten Albayrak, “Kupaya giden yolda Trabzonspor’a yakışan sonucu elde edeceğimize olan inancımız tamdır. Çok sıkıntılar çektik, şansızlıklar yaşadık. Ancak, yılmadık ve inandığımız hedefe doğru ilerledik. Adımızı finale yazdırmak istiyoruz” dedi.

Yorum

• Şovuyla büyüledi

Trabzonspor’un Gineli futbolcusu İbrahim Yattara, Turkcell Süper Ligi’nde 369 günlük gol hasretine Sakaryaspor maçında son verirken, sergilediği futbolla büyük beğeni kazandı.

Ligde en son golünü 16 Nisan 2006 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan Trabzonspor–Diyarbakırspor maçında atan yıldız futbolcu, o tarihten bugüne kadar ligde fileleri havalandıramamıştı. Ligde son golünü geçen sene nisan ayında atan Yattara, bu sene gollerine yine nisan ayında başladı.

Taraftarları mest etti
            Sakaryaspor maçında yaptığı birbirinden güzel hareketlerin ardından gol atan ve asist yapan Bordo–mavili futbolcu, bir yılı aşkın süren gol özlemine son verdi. Hafta içinde Kayseri Erciyesspor ile oynanacak Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesi takımı adına umut veren Yattara, gösterdiği performansla teknik direktör Ziya Doğan’ın da yüzünü güldürdü.

Sakatlıklardan kurtulamadı
            Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımı adına yeterli performansı gösteremeyen Yattara, bu sezon ligde tek golünü Sakaryaspor’a kaydetti. 2003–2004 sezonundan bu yana Bordo–mavili formayı giyen Yattara, söz konusu sezonda 5 gol ve 12 asist yaptı. 2004–2005 sezonunda 8 gol atarken, aynı sezon içinde 15 de asist yaptı. Yattara, 2005–2006 sezonunda ise 7 gol atma başarısı gösterirken 14 golün de asistini yaparak takımına önemli katkıda bulunmuştu. Yattara bu sezon ligde 13 maçta forma giyerken, tek gol attı 6 asist yaptı. Yattara’nın Avrupa Kupası ve Türkiye Kupası maçlarında da birer golü bulunuyor.

Yorum

• Gol atmak için yine nisan ayını bekledi!
              Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahim Yattara, Süper Lig'de 369 günlük gol hasretine Sakaryaspor maçında son verdi. İbrahim Yattara, bir yıl aradan sonra golle tanıştı.
              Ligde en son golünü 16 Nisan 2006 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor-Diyarbakırspor maçında atan yıldız futbolcu, o tarihten bugüne kadar ligde fileleri havalandıramamıştı. Ligde son golünü geçen sene nisan ayında atan Yattara, bu sene gollerine yine nisan ayında başladı. Sakaryaspor maçında yaptığı birbirinden güzel hareketlerin ardından gol atan ve asist yapan Bordo-Mavili futbolcu, bir yılı aşkın süren gol özlemine son verdi. Hafta içinde Kayseri Erciyesspor ile oynanacak Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesi takımı adına umut veren Yattara, gösterdiği performansla Teknik Direktör Ziya Doğan'ın da yüzünü güldürdü.
              Sakaryaspor karşısında alınan galibiyetle moral bulan Trabzonspor'da bütün gözler 'sezonun en önemli maçı' olarak nitelendirilen kupa yarı finalindeki Erciyes rövanş maçına çevrildi. Avni Aker'de alınan 1-0'lık mağlubiyetin rövanşında çarşamba günü deplasmanda Erciyes karşısına çıkacak olan Bordo-Mavililer, maça daha iyi konsantre olmak amacıyla Nevşehir Avanos'ta kampa girdi. Bordo-Mavili yöneticiler ise tansiyonu düşürmek için Erciyes maçının 'ölüm kalım maçı' olmadığını vurgularken, futbolcular farklı galip gelerek finale yükseleceklerini iddia etti.
              İbrahim Şahin, Trabzon

Yorum

• NEVŞEHİR (A. A)
                Nevşehir'in Avanos ilçesinde Avrasya Oteli'nde kampa giren Trabzonspor kafilesi, ilk antrenmanını otelin çim sahasında yaptı. Teknik direktör Ziya Doğan nezaretindeki antrenmanı yönetici ve kafile başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi.
                Futbolculardan Risp, kaleci Jefferson ve Musa'nın sakatlıkları nedeniyle Nevşehir kampına getirilmediği, hafif sakatlıkları bulunan Yattara, Umut ve Ufukhan'ın da ilk antrenmana katılmadığı belirtildi.

Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenmanda, futbolcular düz koşu ve kondisyon ağırlıklı çalışma yaptıktan sonra yarı sahada çift kale maç yaptı.

Daha sonra orta saha ve forvet oyuncuları, kaleci Ahmet Şahin ve Tolga Zengin'in koruduğu kaleye şut ve yan top çalışması yaptı.

Celalettin, Ayman, Ceyhun, Gökdeniz ve Erdinç de özel olarak 15 dakika süre ile kaleye şut çalışması yaptılar.

Yorum

• Trabzon kapandı

Trabzonspor, çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında karşılaşacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına Nevşehir'de başladı.
                  Hafta sonu ligde kendi evinde Sakaryaspor'u 5-2'lik skorla mağlup eden Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde Nevşehir'in Avanos ilçesinde kampa girdi.

Maçın oynanacağı güne kadar hazırlıklarını burada sürdürecek olan bordo-mavili ekip, ilk antrenmanını Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde Avrasya Otel sahasında gerçekleştirdi. Sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Risp ve Musa ile hafif sakatlıkları bulunan Yattara, Umut ve eli kırılan Ufukhan'ın katılmadığı antrenmanda, Sakaryaspor maçında ilk on birde görev alan oyuncular düz koşu yaparken, diğer oyuncular yarı sahada çift kale maç ve kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması yaptı.

Hazırlıklarını Nevşehir'in Avanos ilçesinde sabah ve akşam yapacağı antrenmanlarla sürdürecek olan Trabzonspor'da, takımın bundan sonraki çalışmalarının basına kapalı olduğu bildirildi. Trabzonspor kafilesi, maçın oynanacağı çarşamba günü Nevşehir'den ayrılarak Kayseri'ye hareket edecek.

23.04.2007
                  Kaynak : İHA

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    NEVŞEHİR (A. A)
                    Nevşehir'in Avanos ilçesinde Avrasya Oteli'nde kampa giren Trabzonspor kafilesi, ilk antrenmanını otelin çim sahasında yaptı. Teknik direktör Ziya Doğan nezaretindeki antrenmanı yönetici ve kafile başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi.
                    Futbolculardan Risp, kaleci Jefferson ve Musa'nın sakatlıkları nedeniyle Nevşehir kampına getirilmediği, hafif sakatlıkları bulunan Yattara, Umut ve Ufukhan'ın da ilk antrenmana katılmadığı belirtildi.

Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenmanda, futbolcular düz koşu ve kondisyon ağırlıklı çalışma yaptıktan sonra yarı sahada çift kale maç yaptı.

Daha sonra orta saha ve forvet oyuncuları, kaleci Ahmet Şahin ve Tolga Zengin'in koruduğu kaleye şut ve yan top çalışması yaptı.

Celalettin, Ayman, Ceyhun, Gökdeniz ve Erdinç de özel olarak 15 dakika süre ile kaleye şut çalışması yaptılar.

Kampa alinmalari cok güzel oldu.
                    Gercekdende bu is artik cok ciddilesdi
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İstanbul’da Trabzon spor’a Yapılan

Herkesin Trabzonspor-Sakaryaspor maçı için Lig Tv yolunu tuttuğu bir günde, kardeşlerime, arkadaşlarıma, mıhlama-kuymak hatta ızgara davetlerine inat, Kasımpaşa’ya gideceğimi söyledim cümle aleme… Bin dört yüz yirmi yıldız takımı geride bırakıp, Nike Premier Cup 2006-07’de Yıldızlar Türkiye Birinciliği finaline yükselen, 92-93 doğumlu bu gençler izlenmeyi hak ediyordu. Rakibi de Beşiktaş’tı…

Dedim ya, Trabzonspor-Sakaryaspor maçıyla hemen hemen aynı saatteydi ve Trabzon’daki maçın şimdilik bir önemi yoktu… Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile, TFF AR-PEG Genel Koordinatörü Gündüz Tekin Onay dışında ağır bir izleyicisi olmayan maç. Çünkü, yıldız değillerdi sadece, kategorileri yıldızdı. Trabzon’dan Trabzonspor’dan kimi görürüm diye sağa sola bakınırken, yansıyan camdan kendimi gördüm… Hakkını yemeyelim, bazı Trabzonspor’lular yok değildi. Trabzonspor formasıyla tribünlerde yerlerini alanlar da yok değildi. Daha önceden tanıdığım bir başka Trabzon’lu ağabeymize de rastladım. Beraber oturduk maç izlerken, Beşiktaş’ın attığı gole sevindiklerini gördüm. Hayrola, ne oluyoruz? Yok dedi, elbette Trabzonspor’luyuz da, yeğen Beşiktaş’ta oynuyor, numarası da şu şu… Hmm… Hayırlısı olsun deyip geçtim… Bunları anlatırken maç da devam ediyor. Beşiktaş, sürekli atak halinde, Trabzonspor’un gençleri de, işin doğrusu top çevirerek rahat oynuyor. Maç ortada devam ediyor yani… 1-0 Trabzonspor öne geçiyor, 1-1 oluyor, sonra 2-1 Beşiktaş öne geçiyor. Ardından Trabzonspor’da 10 numaralı formayı giyen Hasan Ahmet Sarı, öyle güzel bir gol atıyor ki, benim de maçı izlediğim şeref tribünü ve basın tribününden , “Vaaaaavv!” diye bir ses çıkıyor.

Maçı kazanan, Nike Premier Cup 2006/07 Yıldızlar Türkiye birincisi olacak ama daha önemlisi, 17-21 Mayıs tarihlerinde Hollanda’da yapılacak, Avrupa Yıldızlar Şampiyonası’na katılacak. Yani, gidilecek yerde pek çok Avrupalı hocanın olacağı bu turnuvayı takip eder. Velhasıl, çocuklar vitrine çıkacak. Hollanda’nın da ötesi, Manchester’da yapılacak Dünya Şampiyonası… Neden Trabzonspor oraya gitmesin diye düşünerek maçı izlemeye devam ederken, tribünlere takılıyor gözlerim… Beşiktaş’ım benim…’ diye bağıran ve sayıca çok olan taraftarlara karşın ‘Trabzon, Trabzon’ diye bağıranların arasında Fenerbahçe formalı, Galatasaray formalı çocukları da görüyorum… Evet, onlar çocuk ama Beşiktaş yerine Trabzonsporlu’ların arasına girmeyi tercih etmişler.

Buraya kadar gözlemlerimi şimdi de meramımı anlatayım… Maç, 2-2, bitmesine 30 saniye falan var. Beşiktaş atağında, top auta çıkıyor, herkes orta alana doğru koşarken, maçın orta hakemi korner veriyor. O korner de maalesef gol oluyor… Trabzonspor Yıldız Takımı, Trabzon’a dönüyor, Beşiktaş, Hollanda’ya gidiyor. Beşiktaş’lı dostlarımız alınmasın ama hakem kararıyla oluyor bunlar… Aynı Lig Tv’de izlediğiniz sahneler… 13-14 yaşındaki genç dimağlar, genç Trabzonspor’lular, ‘Ama bu haksızlık’ diyerek orta hakemin yanına koşuyor ama ne faydası var ki. Ağabeylerine yapılan onlara haydi haydi yapılırdı. Maç bitti, işin plaket-madalya kısmına gelince ayaklandım.. O arada bir gazeteci dostuma, ‘Bari çocuklara yapmasınlar. Onlar, ‘hakemler, taraf tutar, İstanbul dışında şampiyon çıkmaz’ gerçeğiyle büyümesin bari’ deyiverdim… O da bana demesin mi, ‘Yıldırım ‘Demirören böyle istemiştir’ diye… ‘Buraya da mı el attılar?’ son cümlem oldu… Şimdi bu çocuklar, büyüyecek, 20’li yaşlara gelecek, sonra bu hakem de Süper Lig’de bir Beşiktaş-Trabzonspor maçında düdük çalacak… Daha bu yaşlarda haksız yenilgilere, hakem eyyamlarına alıştırılan çocuklar…

Avrupa’da, dünyada aynı turnuvalara hakemler, kulüpler ne kadar müdahil oluyordur bilmiyoruz ama bildiğimiz şu; haksızlık ağacı meyve vermez, verse de kimseye hayrı olmaz… Türk futbolu da, klasik olacak ama, bu kafalarla Türk fitbolu olarak kalır…! Haa, O Trabzon’lu ağabeymize ne mi oldu? Beşiktaş’ın kazandığı birincilik için havalara uçuyordu

Haber61
                      hocam şu yazdığın doğruysa eger acayip üzüldüm şimdi ben ya. kahroldum gerçekten de. bu terbiyesiz herifler işi buralara kadar getirdiler demekki futbolun çivisi çıkmıştürkiye de.
                      ama bjk nın noldugunu da biz biliyor. şu lig de ilk 8 i dahi haketmeyen bi kadroyla şampiyonluga oynuyolar. avrupaya gidince görücez onları. ezilecekler bu beni sevindirmez ama yıldırım demirören ve diğerleri böl eyaptıgı sürece bu takımlar hep ezilecek.
                      bizim çocuklarımıza diyecek bişey yok hepsine helal olsun.

Yorum

• evet cok zor bi oyundenemek isteyenler buraya haydeeeee

Yorum

• Bu kadar olur ya .Küçük büyük rahat yok bize desene ...
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kadar olur ya .Küçük büyük rahat yok bize desene ...
                            ne oldu gene haberi yaz da bizde ogrenelim yaaaaaaa

Yorum

• Bknz:marcelinho100 tarafından yazılan .
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İstanbul’da Trabzon spor’a Yapılan

Herkesin Trabzonspor-Sakaryaspor maçı için Lig Tv yolunu tuttuğu bir günde, kardeşlerime, arkadaşlarıma, mıhlama-kuymak hatta ızgara davetlerine inat, Kasımpaşa’ya gideceğimi söyledim cümle aleme… Bin dört yüz yirmi yıldız takımı geride bırakıp, Nike Premier Cup 2006-07’de Yıldızlar Türkiye Birinciliği finaline yükselen, 92-93 doğumlu bu gençler izlenmeyi hak ediyordu. Rakibi de Beşiktaş’tı…

Dedim ya, Trabzonspor-Sakaryaspor maçıyla hemen hemen aynı saatteydi ve Trabzon’daki maçın şimdilik bir önemi yoktu… Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile, TFF AR-PEG Genel Koordinatörü Gündüz Tekin Onay dışında ağır bir izleyicisi olmayan maç. Çünkü, yıldız değillerdi sadece, kategorileri yıldızdı. Trabzon’dan Trabzonspor’dan kimi görürüm diye sağa sola bakınırken, yansıyan camdan kendimi gördüm… Hakkını yemeyelim, bazı Trabzonspor’lular yok değildi. Trabzonspor formasıyla tribünlerde yerlerini alanlar da yok değildi. Daha önceden tanıdığım bir başka Trabzon’lu ağabeymize de rastladım. Beraber oturduk maç izlerken, Beşiktaş’ın attığı gole sevindiklerini gördüm. Hayrola, ne oluyoruz? Yok dedi, elbette Trabzonspor’luyuz da, yeğen Beşiktaş’ta oynuyor, numarası da şu şu… Hmm… Hayırlısı olsun deyip geçtim… Bunları anlatırken maç da devam ediyor. Beşiktaş, sürekli atak halinde, Trabzonspor’un gençleri de, işin doğrusu top çevirerek rahat oynuyor. Maç ortada devam ediyor yani… 1-0 Trabzonspor öne geçiyor, 1-1 oluyor, sonra 2-1 Beşiktaş öne geçiyor. Ardından Trabzonspor’da 10 numaralı formayı giyen Hasan Ahmet Sarı, öyle güzel bir gol atıyor ki, benim de maçı izlediğim şeref tribünü ve basın tribününden , “Vaaaaavv!” diye bir ses çıkıyor.

Maçı kazanan, Nike Premier Cup 2006/07 Yıldızlar Türkiye birincisi olacak ama daha önemlisi, 17-21 Mayıs tarihlerinde Hollanda’da yapılacak, Avrupa Yıldızlar Şampiyonası’na katılacak. Yani, gidilecek yerde pek çok Avrupalı hocanın olacağı bu turnuvayı takip eder. Velhasıl, çocuklar vitrine çıkacak. Hollanda’nın da ötesi, Manchester’da yapılacak Dünya Şampiyonası… Neden Trabzonspor oraya gitmesin diye düşünerek maçı izlemeye devam ederken, tribünlere takılıyor gözlerim… Beşiktaş’ım benim…’ diye bağıran ve sayıca çok olan taraftarlara karşın ‘Trabzon, Trabzon’ diye bağıranların arasında Fenerbahçe formalı, Galatasaray formalı çocukları da görüyorum… Evet, onlar çocuk ama Beşiktaş yerine Trabzonsporlu’ların arasına girmeyi tercih etmişler.

Buraya kadar gözlemlerimi şimdi de meramımı anlatayım… Maç, 2-2, bitmesine 30 saniye falan var. Beşiktaş atağında, top auta çıkıyor, herkes orta alana doğru koşarken, maçın orta hakemi korner veriyor. O korner de maalesef gol oluyor… Trabzonspor Yıldız Takımı, Trabzon’a dönüyor, Beşiktaş, Hollanda’ya gidiyor. Beşiktaş’lı dostlarımız alınmasın ama hakem kararıyla oluyor bunlar… Aynı Lig Tv’de izlediğiniz sahneler… 13-14 yaşındaki genç dimağlar, genç Trabzonspor’lular, ‘Ama bu haksızlık’ diyerek orta hakemin yanına koşuyor ama ne faydası var ki. Ağabeylerine yapılan onlara haydi haydi yapılırdı. Maç bitti, işin plaket-madalya kısmına gelince ayaklandım.. O arada bir gazeteci dostuma, ‘Bari çocuklara yapmasınlar. Onlar, ‘hakemler, taraf tutar, İstanbul dışında şampiyon çıkmaz’ gerçeğiyle büyümesin bari’ deyiverdim… O da bana demesin mi, ‘Yıldırım ‘Demirören böyle istemiştir’ diye… ‘Buraya da mı el attılar?’ son cümlem oldu… Şimdi bu çocuklar, büyüyecek, 20’li yaşlara gelecek, sonra bu hakem de Süper Lig’de bir Beşiktaş-Trabzonspor maçında düdük çalacak… Daha bu yaşlarda haksız yenilgilere, hakem eyyamlarına alıştırılan çocuklar…

Avrupa’da, dünyada aynı turnuvalara hakemler, kulüpler ne kadar müdahil oluyordur bilmiyoruz ama bildiğimiz şu; haksızlık ağacı meyve vermez, verse de kimseye hayrı olmaz… Türk futbolu da, klasik olacak ama, bu kafalarla Türk fitbolu olarak kalır…! Haa, O Trabzon’lu ağabeymize ne mi oldu? Beşiktaş’ın kazandığı birincilik için havalara uçuyordu

Haber61

söyleyecek söz bulamıyorum ne yazıkki futbola şike bulaştıranların Allah iki yakalarını bir araya getirmez inşallah hakkımızı yiyenlerin rahatı huzuru olmaz inşallah yapacağım en iyi şey beddua etmek
                                Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın

Bırakın o şeref bizde kalsın....!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X