CILGINLAR grubunun web site www.kalearkasi.net uctu galiba arkadaslar . haberi olan varsa bilgilendirebilirmi (not:Bmn ve Kan ortak yazılar falan yayınlamıslardı. yöneticiler birbirlerini tanır diye buraya yazıyorum )
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Notice: This domain name expired on 04/16/07 and is pending renewal or deletionİlk olarak hamzaalb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCILGINLAR grubunun web site www.kalearkasi.net uctu galiba arkadaslar . haberi olan varsa bilgilendirebilirmi (not:Bmn ve Kan ortak yazılar falan yayınlamıslardı. yöneticiler birbirlerini tanır diye buraya yazıyorum )
bu yazı çıkıyoÖzkan SÜMER
Yorum
-
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Doğan: Kupa için moral oldu

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan maç sonrası yaptığı açıklamada "
..................
şansı bulamayan oyuncularımızı görme imkanı bulduk. Rakibin üzerimize yüklendiği dönemlerde iyi çıkışlar yaparak sonuç üretmeyi başardık." yorumunu yaptı
cümleye bak adam diyorki yani bakın biz geri
çekilmeliyiz rakip gelince biz çıkarız gol atarız benim mentalitem doğru herkes defansa
şimdi bu mental yetersizlik abidesi çıkıpta erciyes kupa maçındada böyle oynamasın
Yorum
-
Rakibin üzerimize yüklendiği dönemlerde iyi çıkışlar yaparak sonuç üretmeyi başardık." yorumunu yaptı
yahu Çıldıracağım kendisi de biliyor TS nin şampiyon olduğu dönemlerde avni akerde rakipler ortasahayı geçtimi başarılı sayıyormuş kendini.Şimdi avni akerde biz defansa çekiliyoruz rakip atakları sonucu dpoğan boşluktan 5 gol atıyoruz nereye kadar ziya nerteye kadar..Bırak akbaba gibi takımı oynatmayı yürekli oynat...38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Sitede bir ben gözüküyorum bu imkansızTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
abi sen olay aninda burda olan tek kisiydin galibaİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSitede bir ben gözüküyorum bu imkansız
nasil girdin acaba? bende bütün gün giremedim...
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Hiç sorma çok yalnız hissettim kendimi
ben direk forum.bordomavi.net yazıp giriyorum belki ondan girebildim bir ara. Endişelendim hacker falan dadanmıştır diye çok şükür açığız
///
Geçtiğimiz sezon sonunda astronomik bir transfer ücreti ile Trabzonspor'dan ayrılarak Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Milli futbolcu Fatih Tekke, Trabzonspor'da..
Rus liginde sıkıntılı dönemler geçiren Fatih Tekke, yaşadığı sakatlığın ardından takımından ayrı kalırken, tedavi sürecinde dinlenmek için geldiği memleketi Trabzon'da bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek tesislerde antrenman yaptı..
Fatih'in antrenman eksiğini tamamlamak için çalışmalarına burada devam edeceği öğrenildi..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Can KARYAĞDITürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum