Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• CILGINLAR grubunun web site www.kalearkasi.net uctu galiba arkadaslar . haberi olan varsa bilgilendirebilirmi (not:Bmn ve Kan ortak yazılar falan yayınlamıslardı. yöneticiler birbirlerini tanır diye buraya yazıyorum )

Yorum

• İlk olarak hamzaalb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      CILGINLAR grubunun web site www.kalearkasi.net uctu galiba arkadaslar . haberi olan varsa bilgilendirebilirmi (not:Bmn ve Kan ortak yazılar falan yayınlamıslardı. yöneticiler birbirlerini tanır diye buraya yazıyorum )
      Notice: This domain name expired on 04/16/07 and is pending renewal or deletion

bu yazı çıkıyo
      Özkan SÜMER

Yorum

• o domain'in kontarti bitmis yani www.kalearkasi.net isminin hakkina sahiplik kontrati bitmis.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ziya Doğan: Kupa için moral oldu

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan maç sonrası yaptığı açıklamada "
          ..................
          şansı bulamayan oyuncularımızı görme imkanı bulduk. Rakibin üzerimize yüklendiği dönemlerde iyi çıkışlar yaparak sonuç üretmeyi başardık." yorumunu yaptı

cümleye bak adam diyorki yani bakın biz geri
          çekilmeliyiz rakip gelince biz çıkarız gol atarız benim mentalitem doğru herkes defansa şimdi bu mental yetersizlik abidesi çıkıpta erciyes kupa maçındada böyle oynamasın

'' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• adamı deli eder bu ziya doan hey allam konuşmasan daha ii sen sus hiç bişe söleme sen sus ta gözlerin konuşsun

Yorum

• 16' [1 - 1] M.d.S. Marcelinho
              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Rakibin üzerimize yüklendiği dönemlerde iyi çıkışlar yaparak sonuç üretmeyi başardık." yorumunu yaptı

yahu Çıldıracağım kendisi de biliyor TS nin şampiyon olduğu dönemlerde avni akerde rakipler ortasahayı geçtimi başarılı sayıyormuş kendini.Şimdi avni akerde biz defansa çekiliyoruz rakip atakları sonucu dpoğan boşluktan 5 gol atıyoruz nereye kadar ziya nerteye kadar..Bırak akbaba gibi takımı oynatmayı yürekli oynat...
                38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Sitede bir ben gözüküyorum bu imkansız
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• siteye noldu yaw bugünden beri ilk defa girebildim
                    Özkan SÜMER

Yorum

• Ben de ilk girebildim bi sorun variydi heralde....
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ben de ilk girebildim bi sorun variydi heralde....
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sitede bir ben gözüküyorum bu imkansız
                          abi sen olay aninda burda olan tek kisiydin galiba nasil girdin acaba? bende bütün gün giremedim...
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• yasam durdu... Trabzonsporum olmadan asla diyorsaniz , BMN
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Hiç sorma çok yalnız hissettim kendimi ben direk forum.bordomavi.net yazıp giriyorum belki ondan girebildim bir ara. Endişelendim hacker falan dadanmıştır diye çok şükür açığız

///

Geçtiğimiz sezon sonunda astronomik bir transfer ücreti ile Trabzonspor'dan ayrılarak Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Milli futbolcu Fatih Tekke, Trabzonspor'da..

Rus liginde sıkıntılı dönemler geçiren Fatih Tekke, yaşadığı sakatlığın ardından takımından ayrı kalırken, tedavi sürecinde dinlenmek için geldiği memleketi Trabzon'da bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek tesislerde antrenman yaptı..

Fatih'in antrenman eksiğini tamamlamak için çalışmalarına burada devam edeceği öğrenildi..

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER

Can KARYAĞDI
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ne? Gercek? saka degil? :s ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

///

Cok tuhaf haber.... Ucmak istiyorum ama yercekimi beni engelliyor... Tam net olsun bu haber
                                En son Erkan tarafından düzenlendi; 22.04.2007, 21:26.
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X