Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yapıcak bişe yok onun adı messiiii. bize düşen nassiiiiiii......:
    İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
    Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Dusunuyorum'da.... acaba Fatih geri gelse ne super olur!. Seneye Fatih Tekke TRABZON!!!

Yorum

• İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yapıcak bişe yok onun adı messiiii. bize düşen nassiiiiiii......:
        ya halidaha inanamiyorum ben ya... ben bu adami yakindan oynamasini gordum tek agiz mesiii diye ben de bagirdim cok super messiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bagriliyor, annem futbol dusmani o da messiii bagirdi yani dusunun....... onlarin messi si variysa BIzim de yattaramiz var.... (ama nasssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii miz de var tabbii )
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• [QUOTE=marcelinhos100;753922]
          DERSİMİZ BREZİLYA

Devre arasında Brezilya’da izlenen bazı oyuncuların tekrar takibe alındığı ve sezon sonunda en az iki oyuncu transfer edileceği öğrenildi. Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, yeniden Brezilya defterini açtı. Devre arasında Faruk Kanca’nın izlediği birçok oyuncuyu yeniden takibe alan Bordo-Mavililer, sezon sonu için şimdiden çalışmalara başladı. Önümüzdeki sezon için şampiyonluk hedefi koymaya hazırlanan Trabzonspor yönetimi, iyi bir hoca ile birlikte kaliteli bir kadro kurma çalışmalarına şimdiden başladı.

Hala Kanca diyolar yaaa. Güler misin, ağlar mısın? İmzamda da görüldüğü üzere tekrar başa dönmüş bulunuyoruz.

Yorum

• yahu o ne ya messi 6 kişiyi geçip gol atmış bu nee adama bak ya kaleciyeide geçmiş ve goll
            ronaldinho görsün nasıl oynanır futbol
            "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Maradonanın eski gollerine benzedi. Süperdi gerçekten.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Xavi nin golüne de ben hasta oldum, barca nın ilk golü, tamamiyle akıl işi bırakın saniyeyi saliselik düşünülerek atılmış bir goldü
                TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu nasıl gol böyle

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• teyzemov xavi nin golüne taktı kafayı diyom ona messinin golü 100 yıla damga vurur yok arkadaş illada ilk gol diyo.neyse o da güzeldi ama messi nin golünden en son maradona attıydı.adam şimdi hastaneler den çıkamıyo yaşlandı.bence böyle bir gol uzun yıllar daha atılamaz.ne me lazım arkadaşlar belki bir gün trabzonsporda da böyle bi gol atılabilir.mesela favorim hüseyin o atabilir.şaka idi şaka.hüseyin anca geri pas atar.

Yorum

• Xavi barcanı ilk golü:
                      TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak barış6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        teyzemov xavi nin golüne taktı kafayı diyom ona messinin golü 100 yıla damga vurur yok arkadaş illada ilk gol diyo.neyse o da güzeldi ama messi nin golünden en son maradona attıydı.adam şimdi hastaneler den çıkamıyo yaşlandı.bence böyle bir gol uzun yıllar daha atılamaz.ne me lazım arkadaşlar belki bir gün trabzonsporda da böyle bi gol atılabilir.mesela favorim hüseyin o atabilir.şaka idi şaka.hüseyin anca geri pas atar.
                        teyzemov Hüseyin habu yazdığın bi okusada inat etse ha bu hafta sonu bunu gibi bir gol atsa ah nasi isterdim bi bilsan
                        TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          teyzemov Hüseyin habu yazdığın bi okusada inat etse ha bu hafta sonu bunu gibi bir gol atsa ah nasi isterdim bi bilsan
                          birakin oyle gollu de yeterki gol atsin... bos kaleye atsa bile kabul..
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            DOĞAN'A DESTEK
                            Albayrak"ın Teknik Direktör Ziya Doğan'a da "Zor günlerinde olduğun gibi ben ve ekibim hep yanında. Sen söylenenlere kulak asma! Sana güveniyorum. İnanıyorum ki kupada finale çıkıp, Avrupa kupalarına katılacağız. Ardından birlikte gelecek yıl 'Trabzonspor'u nasıl şampiyon yaparız' çalışmasına başlayacağız" dediği öğrenildi.
                            Bunlar ciddi ciddi gelecek sene bu adam gibiyle çalışmayı düşünüyorlar valla. şimdiden uykularım kaçmaya başladı ya
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Takımımız Avanos'ta kampa girecek
                              Takımımız cumartesi günü Sakaryaspor'la karşılaştıktan sonra FORTİS Türkiye Kupası Yarı Final rövanş müsabakası için Avanos'ta kampa girecek.
                              Ekibimiz Avanos Avrasya Otel'de 21-24 Nisan 2007 tarihleri arasında gerçekleşecek kampın ardından 24 Nisan Salı günü Kayseri'ye geçerek maç saatine kadar Hilton Otel'de konaklayacak.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunlar ciddi ciddi gelecek sene bu adam gibiyle çalışmayı düşünüyorlar valla. şimdiden uykularım kaçmaya başladı ya
                                onlar 3.lige transfer olup baskanla o takimi sampiyon yaparlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X