Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hey gidi bizans medyası...
    Bosuna sinirletiyorlar adami ya.. olsun oyle birsey olmasin da varsin olsun kaza.... Keratalara bak bula bula o arabanin camini mi kirmislar yav...

--
    symek insallah ozur diler ve yine bizde oynar... Cok ihtiyacimiz var o adama..
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• memlekette nasıl gazeteciler var yaa. mahallede bi kaldırım taşı sökülse Tekkeyle bağlantı kuracaklar nerdeyse . bukadar Yalan olmaz bee. Sırf haber yapmak gündem oluşturmak için yalanları haber diye sunuyolar millete . yazıklar olsun bee.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        SZYMEK'TEN HABER VAR!

MENAJERLERİNE TALİMAT
        Ve Szymek'ten ses geldi! 'Futbolu bıraktım' diyerek Trabzonspor ile bağlarını kopartan Polonyalı oyuncu, yeniden geri dönmek için yönetimin kapısını çalıyor. Szymkowiak'ın "Futbola geri dönmek istiyorum. Trabzonspor isterse orada ya da istemezlerse başka bir kulüpte futbol oynamak istiyorum" diyerek talimat verdiği hem Polonyalı hem de Türk menajeri yönetimin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde menajerlerin yönetimle bu yönde görüşme yapacağı belirtildi.
        TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNÜRÜZ
        Szymek'in bu sürpriz hareketi doğrultusunda yönetimin, resmi bir öneri beklediği ona göre tavrını netleştireceği ifade edildi. Polonyalı oyuncunun, asıl isteğinin futbol yaşantısına Polonya'da olmazsa Avrupa'da devam etmek olduğu, yönetimden bu yönde transferi için anlayış isteyeceği sızan bilgiler arasında. Yöneticiler, Szymek'in böyle bir isteğini re
        smi olarak bildirmesi durumunda düşünebileceklerini ve Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda karar vereceklerini söylediler

Haberin onceden verildigini gormemistim.Ozur Dilerim.
        bence swimkocvaik bazı sorunları yuzunden gelmedi ama şimdi sorunlarını cozdu ve trabzonspor geri donecek
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Trabzonspor'da sakatlık kabusu!

Pazartesi günü karşılaşacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor' da sakatlık kabusu sürüyor. Bordo-Mavili takımın bugün yaptığı idmana sakatlıkları süren Musa, Risp, Jefferson, Milli takım kamplarında bulunan Hüseyin, Gökdeniz ve Stepanov katılmadı. Almanya'dan dönen Ersen Martin takımla birlikte çalışmalara çıkarken, Mustafa Keçeli ve Musampa takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde çalıştı. İki futbolcunun da sakatlıklarının ciddi olmadığı açıklandı.
          Bordo - mavililer bu akşamki antrenmanda iki şok daha yaşadı. Celaleddin, kasıklarındaki ağrı nedeniyle idmanı yarıda bıraktı( bu dün değilmiydi ), Ceyhun ise idmanın son bölümlerine doğru Yattara ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Sağ ayak bileğine darbe alan bu futbolcu idmanı sekerek terk etti. İki oyuncunun durumunun da daha sonra netleşeceği belirtildi.
          Futbolcuların birbirine sert girdiğini gören Teknik Direktör Ziya Doğan, "Sanki çok futbolcu var da bir birinizi sakatlıyorsunuz. Dikkatli olun" diyerek sert çıktı. Teknik Direktör Ziya Doğan idmanın son bölümlerinde forvet oyuncularına yan top çalışması yaptırdı.
          Öte yandan Trabzonspor idmanını THY' nin Bursa - Trabzon hattının açılması üzerine Trabzon' a gelen Bursalı gazeteciler, Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ve Mali Sayman Emin Kahraman da izledi. Sayitoğlu, idman sırasında Teknik Direktör Ziya Doğan ile kısa süreli bir sohbet etti.

28.03.2007
          Kaynak : DHA
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Tesis Günlüğü
            Takımımız, deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını bugün 16.00'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya milli takım kamplarında bulunan Hüseyin, Gökdeniz ve Stepanov, sakatlıkları bulunan Musa, Risp ve Jefferson katılmazken, Musampa ve Mustafa Keçeli düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı. İdman son bölümünde Yattara’yla girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan Ceyhun çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda Bordo-Mavili ekibimiz düz koşunun ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.
            Antrenman öncesi Arsin Anadolu Lisesi öğrencileri teknik heyet futbolcularımıza çikolata ikram etti.
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Szmek haberindeki kaynak ne.
              Karadeniz Gazetesinde gordum.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Karadeniz Gazetesinde gordum.
                bende haber61 gordum.....
                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Eğer Szymek dönücem diyorsa kafasından herşeyi atmıştır ve kafasında sadece futbol vardır.. Dön Szymek..
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak zky_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zorları ne anlamıyorum ki
                    Hiçbirimiz anlayamıyoruz :s kime Gözdağı veriyor bu insan müsvetteleri..

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    Eduardo Galeano

Yorum

• Haberler
                      Bursalı iş adamlarından kulübümüze ziyaret
                      Bursa’da yaşayan iş adamları bugün kulübümüzü ziyaret ederek önce takımımızın antrenmanını izlediler daha sonra Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu ve yönetim kurulu üyelerimizle bir görüşme yaptılar.
                      Türk Hava Yolları'nın yeni hizmete giren Bursa-Trabzon seferiyle birlikte kente gelen iş adamları Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu ve yönetim kurulu üyelerimizle yaptıkları görüşmede takımımıza bundan sonraki müsabakalarda başarılar dilediler.

Görüşme sonrası Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu, Bursa Trabzonlular Derneği Başkanı Mustafa Uğurlu'ya flama, beraberindeki heyete ise rozet ve Trabzonspor Dergisi hediye etti.

Görüşme sonrası heyet, yönetim, teknik kadro ve futbolcularımızla bol bol fotoğraf çektirdi.

Yorum

• Szmymek Dönmek istiyormuş. Gelmesin Bence, Ziya Doğanda Gidip gelenlerden Ne olduğunu görüyoruz ....
                        Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• KAÇMAK YAKIŞMAZ
                          Başkan, “İstifa edip gitmenin yerine kalıp başarı için çalıştım” dedi
                          TRABZONSPOR Başkanı Nuri Albayrak, geleceksezon Ziya Doğan’ın kalıp kalmaması konusunda bir şey söylemenin erken olduğunu ifade etti. Albayrak takımının en kötü döneminde dahi istifa etmeyi aklına bile getirmediğini, aksine görevine daha çok sarılarak başarıyı aradığını söyledi. Albayrak, takımın aldığı kötü sonuçlarda tek suçlunun Ziya Doğan olmadığını vurgulayarak, “Ziya Doğan’ı gönderip işin kolay olanını seçebilirdik. Ama biz Ziya Doğan’da ısrar ettik. Çünkü tek suçlunun o olmadığını biliyorduk. Trabzonspor dibe vurmuşsa, bunda başta bizim olmak üzere herkesin hatası vardı. Ziya Doğan’ı göreve biz getirdiysek, ona güvenmeliyiz” ifadelerini kullandı. BaŞkan Albayrak, şöyle devam etti: “Yaşadığımız o sancılı dönemde bırakın istifa etmeyi, aksine işime daha da sarıldım. Ancak ben Trabzonspor için çırpınırken, Fenerbahçe maçında aleyhime yapılan kötü tezahüratları asla unutamıyorum. O sözler içimi acıttı. Gelecek yıl takıma 3-4 takviye yapacağız. Önceliklerimizi belirledik. Bu mevkiler için şimdiden arayışlarımıza da başladık.”

Yorum

• KİME NİYET KİME KISMET
                            Gökhan ile Mehmet Topuz’u izlemek için Atina’ya giden Trabzon 2. Başkanı Hacıosmanoğlu Antalyasporlu Volkan’da karar kıldı
                            MİLLİ takımın Yunanistan ile Atina’da oynadığı maçta transfer listesindeki Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’u izlemekle görevlendirilen Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Antalyasporlu Volkan’a hayran kaldı. GENÇ sol kanat oyuncusunun aradıkları kan olduğunu başkan Nuri Albayrak’a bildiren Hacıosmanoğlu’nun Volkan’ın da alınması yönündeki fikrini Ziya Doğan’la da paylaştığı ve bu oyuncunun takıma çok katkıda bulunabileceği cevabını aldığı bildirildi. Bordo-mavili yöneticinin Volkan’ın alınması yönünde ısrarcı olacağı belirtildi. TRABZONSPORLU yöneticilerin Ali Bilgin’in yanında Volkan Yaman için de Antalyaspor’un kapısını çalacağı ifade edilirken, Hacıosmanoğlu’nun ayrıca Atina’da listedeki Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’u da markaja aldığı öğrenildi. Hacıosmanoğlu, Kayseri yönetimini mutlaka ikna edeceklerini söyledi

Yorum

• Ceyhun idmanı yarıda bıraktı!

Trabzonspor, Erciyesspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürdü. Yattara ile girdiği mücadelede ayağına darbe alan Cuyhun Eriş, çalışmayı yarıda bıraktı.

Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, milli takım kamplarında bulunan Hüseyin, Gökdeniz ve Stepanov, sakatlıkları süren Musa, Risp ve Jefferson katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Musampa, Celaleddin ve Mustafa Keçeli ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

Çift kale maçta Yattara ile girdiği mücadelede ayağına darbe alan Ceyhun ise idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Kontrol için gittiği Almanya'dan dün akşam dönen Ersen Martin de takımla birlikte çalışmalara katıldı. Ersen Martin, antrenmanın son bölümünde diğer forvet oyuncularıyla birlikte teknik direktör Ziya Doğan tarafından özel olarak çalıştırıldı.

Yorum

• Erciyesspor Fadhel'le yollarını ayırdı!

Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Trabzonsporla oynayacakları lig maçının pazartesi gününe alınmasına tepki gösterirken, Tunuslu kaleci Fadhel'in sözleşmesinin karşılıklı olarak fesih edildiğini bildirdi.

Ligde kalma mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor, Cumartesi günü 19.00'da oynanması gereken Trabzonspor maçının pazartesi günü saat 16.00'ya alınmasına tepki gösterdi. Kulüp Başkanı Ziya Eren, "Federasyon bizden görüş istedi. Maç tarihinde değişiklik istemediğimizi söyledik. Buna rağmen kupa maçlarıyla birlikte 5 maçımızın tarihi değiştirildi. Yüce adaletin tecelli edeceğine inanıyoruz. Bizim de 4 futbolcumuz milli takımda. Orkun A milli, Jabi, Lazarov ve Toth'da kendi ülke milli takımlarında görevli. Federasyonun bu kararı, Trabzonspor'un baskısıyla aldığına inanıyoruz. Tepkimizi dile getirdik. Ama bunlar bizi yıldıramaz. Futbolcularımıza izin vermiyoruz. Hazırlıklarımız çift antermanla devam ediyor. Sakat ve cezalı futbolcumuz yok. Bu tür kararlar bizi sadece üzüyor. Herkes bilsin ki Kayseri Erciyesspor masa başı oyunlarına boyun eğmeyecek. Kalan maçlarımızdan maksimum puanı alıp ligde kalacağız" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Eren, Tunuslu kaleci Fadhel'in sözleşmesinin ise karşılıklı olarak fesih edildiğini bildirdi. Geçen sezon Diyarbakırspor'dan transfer edilen kaleci Fadhel, 1.5 sezon Kayseri Erciyesspor'da forma giydi. İlk yarıda kalesinde 38 gol gören Fadhel, Bülent Korkmaz'ın Orkun tercihi ile üçüncü kaleci konumuna düşmüştü.

“Ben basit bir '
                                Eduardo Galeano

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X