Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.youtube.com/watch?v=Mi6buY0SXjA
    Ben bu Trabzonsporu istiyorum. Maç: Fener-Trabzon.
    Skor: Fener 1 - Trabzonspor 4
    Video için çok teşekkürler. Bu arada, Trabzonspor'la ilgili her videoda şimal yıldızı damgası var. Yakında başına ödül koyacağım.

Orhan'ın o aradan geçişi neydi öyle?

Yorum

• onemli degil ama ben artık video izlmekten bıktım artık canlı olarak izlemek istiyorum costur bizm trabzonum
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• pardon tam olarak o macta kac on libero vardı ben 5 ten sonrasını sayamadım.

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Parayi bastirabilsek araciya gerek kalmiyacakta parayi bastiramiyoruz, sikinti orada. Yanliz elimizi cabuk tutmaliyiz, eger Gül ba$bakan olursa araya Amerikayida koysak alamayiz onlari. Gerci Amerikaninda i$i ba$indan a$mi$ Iraklami ugra$sin Topuzlami?
          kayseri şuanki mantalitesiyle devam ederse, bizde son 3 seneki mantalitemizle devam edersek bizi çok kötü günler bekliyor demektir...
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Cengiz Tokgöz

Valla mı?

Valla kimse beni ikna edemez. Hâlâ bir yığın maç, hatıra gönüle gidiyor. Hele hele bu berbat zamanda daha da çirkin gidiyor. Kimse alınmasın ama Trabzonspor'un Ankaragücü maçında ortaya koyduğu futbol sonrasında içimden "Acaba" sorusu geçti. Bordo-mavililere toz da kondurmak istemiyorum ama bu yazmayı bile istemediğim "ŞİKE" illeti kafamda dolaşmadı değil. Sonra yine kendi kendime "Trabzonspor yapmaz" dedim. Baksanıza Ziya Doğan "Haram puanımız yok" demiş. Trabzon'daki meslekdaşlarımız "Kimin var?" diye sordular mı merak ettim. Yine Ziya Doğan "Eleştirileri önemsemiyorum" buyurmuş. Bence, önemsese iyi olur. Önemsemediği için Trabzonspor kötü değil, çok kötü. Ziya Doğan "10-12 puanımızı elimizden aldılar" demiş. Vah vah vah... O hesaba göre, Doğan da 10-15 puanı elleriyle verdi Trabzonspor'un rakiplerine. Bordo- mavililerin bugün 33 puanı var. Ellerle verilen ve alınanlar için ekleyin Trabzonspor'a 20 puan. 51 puanlı lider Fenerbahçe bile 53 puanlı Trabzonspor'un arkasında kalırdı. Baktım, takımda sözleşmesi devam edenler çoğunlukta. Kiminin 2008, kimisinin 2009 veya 2010'a kadar anlaşmaları mevcut. Çok iyi biliyorum, bu yığılmanın içinden iyi bir takım çıkmaz. Bazı futbolcular, kendilerini vazgeçilmez sanıyor. Bu her kulüpte var. Ziya Doğan için "Daha 1.5 yıl beraberiz" diyen yönetime şu soruyu sormadan geçemeyeceğim: "Valla mı?"
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Zeyyat Kafkas’tan Tolga’ya övgü
              Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, kaleci Tolga için övgü dolu sözler sarfetti.
              24.03.2007

“Tolga bizim geleceğimiz” diyen Kafkas, başarılı maçlar çıkaran genç file bekçisinin kendileri için büyük şans olduğunu söyledi. Onun gibi bir kaleciye sahip olmalarının büyük avantaj olduğunu da kaydeden Kafkaf, sözlerini şöyle tamamladı: “10 yıllık bir süreçte kaleci sorunu yaşamayacağımızı düşünüyorum. Böylelikle bir yabancı kontenjanını kaleciden yana kullanmamış olacağız.”

biz başka maçları syrediyoruz herhalde
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Doğan'ın aklında bin tilki
                Ziya Doğan, Erciyes maçlarında sahaya çıkaracağı kadro için çalışıyor. Tecrübeli hoca, savunmada çözümü bulurken, orta alan ve hücumda kararsız kaldı.
                24.03.2007

Çağdaş’a gün doğdu
                Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, kendileri için büyük önem taşıyan Erciyes maçları öncesi geri sayıma geçti. Ligde ve kupada karşılaşacakları rakipleri için çalışmalarına ara vermeyen Bordo-Mavililer’de, Doğan’ı kadro telaşı sardı. Karadeniz ekibi için önemli olan bu sınavlar öncesi savunmaya çözüm bulan tecrübeli hoca, orta alan ve hücumda ise kararsız kaldı. Erdinç’in cezası nedeniyle sıkıntıya giren Doğan, Stepanov’un yanında Çağdaş’a forma şansı verecek.

Plase Ömer Rıza!
                Vestel Manisaspor maçında yaşadığı hafif sakatlıkla formayı kaptıran Ufukhan’ı sağda Musa’nın yerine oynatmayı planlayan deneyimli teknik adam, kalabalık tutmayı düşündüğü orta sahada da Ferhat ile Hasan Üçüncü arasında kararsız kaldı. Doğan, en zor kararı ise hücum hattında verecek. Takımı tek forvetle sahaya çıkartacak olan Ziya Doğan’ın, Ersen’in formsuzluğundan dolayı Umut’u sahaya sürebileceği, ayrıca Ömer Rıza’yı da düşündüğü öğrenildi.

Doğan’ın emri var!
                Futbolcularıyla görüşme yapan Bordo-Mavililer’in teknik patronu Ziya Doğan, takıma uyarılarda bulundu. “Başında olduğum takım her zaman çok atıp az gol yemiştir” diyen Doğan, “Bol gol istiyorum. Kazanmak için çok çalışmamız gerekiyor” dedi. Umut, Ersen Martin ve Ömer Rıza’yla sürekli görüşen tecrübeli çalıştırıcının, her antrenmanda 3 oyuncuya sürekli gol idmanı yaptırdığı gözlendi.

yani arkadaşlar bu maçta hüseyin ayman ferhat ortada oynar ceyhun gökdeniz umut ileride oynar anlayacağınız bu adam yattarayı yine oynatmaz

Yorum

• Trabzon'da milli hüsran
                  Erdinç, Umut ve Ceyhun, eksiklerin çokluğunda Norveç sınavı öncesi milli davet bekliyor.
                  24.03.2007

Umutları var
                  Trabzonspor’un yıldız isimleri, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in açıkladığı kadroya giremeyince hüsran yaşadı. Ay-Yıldızlı ekibe katılmayı bekleyen Bordo-Mavili oyunculardan Erdinç, Umut ve Ceyhun, başarılı maçlar çıkardıkları dönemde büyük hayal kırıklığına uğradı. Milli takımda üst üste yaşanan sakatlıklar ise üç futbolcuyu umutlandırdı.

Sakatlar çoğalınca...
                  Arda, İbrahim Toraman, Nuri ve Fatih Tekke’nin sakatlıkları, 3 yıldız futbolcu için yeni bir şans yarattı. Bugün Yunanistan ile oynanacak maçın ardından pazar günü Almanya’ya geçecek olan milli takımın Norveç ile karşılaşacağı müsabakada, kadroya çağırılmayı umut eden Erdinç, Umut ve Ceyhun, Fatih Terim’den gelecek haberi beklemeye başladı.

terim çağırırmı hiç Trabzonsporlu ya çağırmaz

Yorum

• Çağdaş: Ben hazırım

Kayseri Erciyesspor maçında Erdinç'in kart cezalısı olması nedeniyle ilk 11 şansı artan Çağdaş "Ben hazırım" dedi. Savunmada Stepanov ile birlikte görev yapacak olan Çağdaş "Bizim için mutlaka kazanılması gereken maç. Zaten artık her maçımızı kazanarak Trabzonspor'u olması gereken noktaya taşımayı hedefliyoruz. Bunun için de çok çalışıyoruz" dedi.

Şükür, Jun'un borcu bitti!

Trabzonspor'un gol atamayan golcüsü (!) Tomas Jun'un bonservis borcu nihayet bitti. Atay Aktuğ'un başkanlığı döneminde 5 yıllık sözleşme yapılan Tomas Jun'un bonservis bedeli olan 3 milyon 450 bin euro'luk ücretin son taksiti de ödendi. Jun kiralık oynadığı Prag'da da gol atamadı.

Dakikası 5 milyar

Musampa, Trabzonspor'a çok pahalıya mal oldu. Suskun futbolcu lig, kupa ve Avrupa kupaları olmak üzere 13 maçta toplam 348 dakika oynayabildi. 1 milyon 870 bin YTL'ye alınan siyahi oyuncunun dakikası 5 bin 373 YTL'ye geldi. Büyük umutlarla alınan Musampa bu haliyle şu an Trabzonspor'da en çok para kazanan oyuncuların başında yer alıyor.

Yorum

• Doğan futbolcularına Erciyes'i ezberletiyor

KAMİL ANAHAR
                      Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan lig ve kupada önemli maçlar oynayacaklarına dikkat çekerek, futbolcularının gerçek performanslarına ulaşmalarını istedi. Tecrübeli hoca, hem Türkiye Kupası'nda hem de ligde karşılaşacakları Erciyespor maçında görev vereceği futbolcularını sürekli motive ediyor. Takımın yıldız futbolcusu Ceyhun ile özel ilgilenen Doğan bu futbolcuya sürekli moral veriyor. Doğan, tedavi amacıyla Belçika'da bulunan Yatara ile bir görüşme yaptığı ve görüşmede “Bir an önce sahalara dönmeni bekliyorum, Zorlu ve çekişmeli maçlar oynayacağız. Seni de aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Çağdaş görev bekliyor
                      En son Kayserispor ile oynanan lig maçında forma giyen Trabzonsporlu Çağdaş, Erciyesspor'a karşı oynamaya hazır olduğunu söyledi. Erdinç'in cezası nedeniyle K. Erciyaspor maçında savunmada yer alması beklenen tecrübeli futbolcu, “Hocamdan görev bekliyorum. Oynarsam yakaladığım fırsatı iyi kullanıp, formamı geri vermemeyi hedefliyorum” dedi.

24.03.2007

Yorum

• Trabzonspor destek arayışında

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'den yapmayı planladıkları yeni stat için destek istedi.

Bakan Mehmet Ali Şahin'i işletmeciliğini yaptığı Trabzon Limanı'nda konuk eden Başkan Nuri Albayrak, en büyük hayali olarak nitelendirdiği yeni stat projesini ilk defa Bakan Şahin ve basın mensupları ile paylaştı. Trabzon'un Akyazı mevkiinde sahile dolgu yapılarak yapılması planlanan yeni stat hakkında Bakan Şahin'e bilgi veren Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Ermiş, Trabzon Havalimanı'nın alt kısmında Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin bulunduğunu hatırlatarak, "Trabzon Havalimanı'nın genişlemeye ihtiyacı var. Havalimanının altında da Trabzonspor'un tesisleri bulunuyor. Biz bu nedenle tesisleri boşaltmak zorundayız. Akyazı Sahili hem Trabzon'un içinde hem de Trabzon'un dışında, Trabzon'un vizyonu, misyonu ve ufkunun geliştirecek bir proje. Bu anlamda çok önemli. Bu alanda yeni stadın yanı sıra takımımızın idman sahası ve tesisleri ile birlikte alışveriş merkezleri ve hedeflediğimiz Spor Lisesi'ni bu alanda yapmayı planlıyoruz" dedi.

Bakan Şahin'in kıyı kanunları yönetmenliğinin incelenmesi gerektiğini hatırlatması üzerine Ermiş, Galata-Port Projesi'ndeki yönetmelik değişikliğinin burada da baz alınabileceğini kaydetti. Bakan Şahin ise, bunun üzerine yönetmenliğin yetmediğini, yasa değişikliği olması gerektiğini belirtti.
                        Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ise, kıyı kanunu gereğince hükümetin gerekli düzenlemeleri yapması halinde yeni stadı 2 yıl içinde bitireceklerini ve 2011 olimpiyatlarına da hazır hale getireceklerini söyleyerek, "Trabzonspor'un şuanki tesislerinin tamamını yeni stadyumun yapılacağı alana taşıyacağız. Hem şehri rahatlatmak hem de şu anki otogar binasını bu alanda yaparak Trabzonspor'a gelir getirmesini planlıyoruz. Sayın başbakanımızda projeyi gördü ve çok heyecanlandı. 'Proje için gerekli arkadaşlara talimat verip ne gerekiyorsa bir an önce yapacağız' desteğini verdi. Trabzonspor'un İstanbul takımları ile yarışabilmesi için bize uzun vadede gelir getirecek bu tür projeler gerekiyor. Şu anki mevcut stadyumu, yeni stadyumu yapacak olan Hollanda firmasına kat karşılığı vererek yeni stadyumun yapımını karşılayabiliyoruz. Mevcut stadyumun yeri için Hollanda firması 50 milyon euro veriyor. Yeni stadyumun ise 100 milyon dolara mal etmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
                        Stadı şehrin içinden çıkartmayı hedeflediklerini ifade eden Albayrak, "Stadın şehrin içinden çıkması gerekiyor. Hükümetimizin gerekli desteği vermesi halinde 2 yılda yeni stadı bitirmeyi planlıyoruz. Akyazı Sahili'ni 4-5 ay içinde doldurarak bu projeyi başlayabileceğiz. Yeterki hükümetimiz buna müsaade versin" diye konuştu.
                        Toplantı sonrasında Başkan Nuri Albayrak, ziyaretin anısına Bakan Şahin'e gümüş maket gemi hediye etti.
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• “Hasagic bizimle kalıyor“

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu, Boşnak asıllı başarılı file bekçileri Kenan Hasagiç'in sezon sonunda takımdan ayrılacağını belirten açıklamalarla ilgili olarak, "Kenan Hasagiç ile 2 yıllık sözleşmemiz var. Şu anda bir futbolcunun transferini konuşmak ne Gaziantepspor'a ne de futbolcuya hiçbir şey kazandırmaz, bıraksınlar işimizi yapalım" dedi.

Mamatoğlu yaptığı açıklamada, kaleci Hasagiç'in önceki gün yayımlanan açıklamaları ile ilgili olarak, "Kendisi ile 2 yıllık sözleşmemiz var. Sezon sonunda yönetim kurulu da uygun görürse gelen teklifleri değerlendireceğini söylüyor. Biz de sezon sonu oturur birlikte düşünürüz. Kulübün ve futbolcunun menfaati neyi gerektiriyorsa ona göre hareket ederiz. Ama şu anda çok erken" diye konuştu.
                          Hasagiç'in Türkiye'de ve Gaziantep'te mutlu olduğuna, kulübün de bu futbolcudan çok memnun olduğuna işaret eden Mamatoğlu, şöyle konuştu:

"İlk yarıda yaşadığımız sıkıntılı günleri ikinci yarıda yaşamak istemiyoruz. Lig görüldüğü gibi çok zorlu geçiyor. Önümüzde çok zorlu Sakaryaspor ve Antalyaspor maçları bizi bekliyor. Kulübü zor şartlar altında yönetiyoruz. Yönetim kurulunda olan herkes iyi niyetle elinden geleni yapıyor. Birinci lig kulüpleri içinde en az bütçeye sahip olan kulüplerden biriyiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kulübün ve futbolcunun menfaatleri doğrultusunda transfer görüşmelerini sürdüreceğiz. Tüm futbolcularımız için bu kuralımız geçerlidir.
                          Daha sezon bitmeden başarılı bir futbolcumuzun gidip gitmeyeceğini tartışmak kimseye bir fayda getirmez. Konsantrasyonu bozmadan önümüzde oynayacağımız zorlu maçları düşünmemiz gerek. Sezon sonunda oturur konuşuruz. Bunların şimdi ne yeri ne de zamanı."

bizimkiler herhaldebu kez bir kaleci alacak kenan hasagiç bu ligin en iyi kalecisi diyebilirim mondiden sonra

Yorum

• kaleci alinacaksa bu kesinlike martinez olmali...zaten sakaraya ligden düsüyor...
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Doğan'dan gol emri!

Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’un teknik direktörü Ziya Doğan, golcülerini uyardı ve "Başında olduğum takım her zaman çok atıp az gol yemiştir. Bol gol istiyorum" dedi. Hürriyet Gazetesi'nin 24 Mart 2007 tarihli haberine göre, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını belirten Doğan, kazanmak için çok çalışmaları gerekeceğini söyledi. Cezalı olması nedeniyle Ankaragücü maçında forma giyemeyen Umut, Ersen Martin ve Ömer Rıza’yla sürekli görüşen Doğan’ın her antrenmanda 3 oyuncuya sürekli gol çalıştırması yaptırdığı gözlendi.

Doğan, bu arada savunma oyuncularının da rakiplerine pozisyon vermemeleri konusunda dikkatlerini çekti. Trabzon’da en çok oyuncu değişikliği yapılan sol kanat, Celaleddin’e kaldı. Sezonun ilk yarısında Murat Ocak, Mustafa Keçeli ve Çağdaş arasında değişen sol kanat, ikinci yarıda Celaleddin’e kaldı. 2. yarıda ilk maç hariç tüm maçlarda savunmanın solunda görev yapan Celaleddin, Doğan’ın vazgeçilmezleri arasında yer aldı.

eyvah ziya hoca gol emri vermis ne yapcaz biz demek gi bu zamn kadar gol emri vermemis
                              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Bu Cengiz Tokgözün yazdiklari biraz kafa kari$tirsada, hicbir iddiasi kalmayan bir takimin $ike olmasabile iddaa oyunlarindan cok iyi para kazanma $ansi vardir, örnegin Ankaragücü galibiyetine Almanyada 5 euronun üzerinde para veren iddaa $irketleri vardi, neden olmasin. Eger gs 1 ve 2. siraya cikma $ansini kaybetsin cok ters sonuclar alacagini herkes görecek, ayni $ekilde Trabzonsporda dü$me potasina girmezse cok sürpriz sonuclar alacaktir. Cünkü büyük maclar haric bu takimlar her maca favori cikarlar ve iddaa $irketleri favori gösterilen takimlarin rakiplerinin galipiyet ve beraberliklerine daha fazla para öder.
                                En son salihismet tarafından düzenlendi; 24.03.2007, 14:07.
                                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X