Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zde tesekkür ederiz sayende iki lafladik..

İlk olarak samway tarafından gönderildi
    HEPINIZE TESEKKÜR EDERIM
    sagol bi
    önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• İlk olarak kolombo tarafından gönderildi

zde tesekkür ederiz sayende iki lafladik..[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

HEPINIZE TESEKKÜR EDERIM
      sagol bi

Yorum

• LAZARONI YILEDI: "YILDIZLAR SATILMAYACAK"

03 Haziran 2006 Cumartesi | 18:44

Trabzonspor?un yeni teknik direktörü Sebastiao Lazaroni, bordo-mavili takimdan hiçbir yildiz oyuncunun satilmayacagini söyledi.
        Trabzon?dan ayrilan Lazaroni, gazetecilere yaptigi açiklamada, bordo-mavili takima bu yil gerekli takviyelerin yapilacagini belirterek, ??Takimdaki hiç bir yildiz oyuncu satilmayacak. Takimin maç kasetlerini aldim ve yanimda götürecegim. Maçlari izledikten sonra kadroyu daha iyi taniyacagim. Gerekli transferler yapilacak, taraftarlar rahat ve her zaman yanimizda olsun, bizi desteklemeye devam etsinler?? dedi.
        Lazaroni, Dünya üçüncülügü apoleti takmis Türk futbolunun son yillarda çok gelistigini ve Fenerbahçe?de çalistigi dönemdeki yillara oranla son derece üstün oldugunu sözlerine ekledi.

radyospor.com
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi
          [img]smileys/smiley32.gif[/img]HEPINIZE TESEKKÜR EDERIM [img]smileys/smiley32.gif[/img]
          Kardes son kez soruyorum ve LÜTFEN dogruyu söylemeni istiyorum. Eger evet dersen gercekten inanacagim. Gercektende bu olayi yasadanmi birebir? Eger yasadiysan 20-30 satirlik roman yazmani rica ediyorum
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• bu haber dogru veya yalan ama bu arkadasa sen fenerli diyip adam trabzonsporlulugunu isbatlamaya calismasi cok kotu arkadas da istemez fatihin fb olmasini

adamin tek sucu bu haberi yazmasi

eger haber dogruysa bu arkadas trabzonspor baskani veya fatih tekke de degil ...........
            OLUMUNE TRABZON
            ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
              [img]smileys/smiley32.gif[/img]HEPINIZE TESEKKÜR EDERIM [img]smileys/smiley32.gif[/img]
              Kardes son kez soruyorum ve LÜTFEN dogruyu söylemeni istiyorum. Eger evet dersen gercekten inanacagim. Gercektende bu olayi yasadanmi birebir? Eger yasadiysan 20-30 satirlik roman yazmani rica ediyorum
              karadenizliyim yalan solemem hiç bizaman

Yorum

• agbi fatih yaptigi açiklamalardan sonra böyle bisey yapmasi bana olanaksiz gibi geliyo ya
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• samway ne sabirli adamsin sen ya ben senin yerinde olsam yasadiklarimda dogru olsaydi basardim kalayi seni bu yönünden dolayi tebrik ederim...

önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• ozaman lütfen ayrintili bir sekilde yaz olayi. öyle iki üc kelimelik bir olay degilki bu. havaalanina giristen cikisa kadar söyle güzel bir sekilde yaz lütfen.
                    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Samway söylediklerine yalan dogru demiyorum ama yazmadan önce bu yazi neye yarayacak diye düsünseydin keske. Millet önce birbirine, sonra bunalima ve histeriye girdi [img]smileys/smiley36.gif[/img]Bu mesajdan kim ne kazandi? Biz kaybettik, yönetim kaybetti, Fatih kaybetti. Feybe tarafi ise kazandi. Yalan ya da dogrusun demiyorum bastan beri ama keske o mesaji buraya yazmasaydin orda yanlissin
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
                        ozaman lütfen ayrintili bir sekilde yaz olayi. öyle iki üc kelimelik bir olay degilki bu. havaalanina giristen cikisa kadar söyle güzel bir sekilde yaz lütfen.
                        ben yazdim arkadasim daha fazlasini da yazmicam yazmak istemiyorum burda solediklerim milletin agzina sakiz oldu ne kascam kendimi ya anlattim FEYBELI oldum biraz daha anlatsam YUNAN olurum artik uzatmak istemiyorum bu konuyu bole olcagini tahmin etmemistim sanki FATIH i ben istemiyorum ben satiyorum oldum bi de FEYBELI oldum ya sana biri FEYBELISIN dese sen ne dusunurdun neyse yaaaaaaa

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                          Samway söylediklerine yalan dogru demiyorum ama yazmadan önce bu yazi neye yarayacak diye düsünseydin keske. Millet önce birbirine, sonra bunalima ve histeriye girdi [img]smileys/smiley36.gif[/img]Bu mesajdan kim ne kazandi? Biz kaybettik, yönetim kaybetti, Fatih kaybetti. Feybe tarafi ise kazandi. Yalan ya da dogrusun demiyorum bastan beri ama keske o mesaji buraya yazmasaydin orda yanlissin
                          +1967
                          BORDO MAVİ

Yorum

• Yeni teknik direktörümüz Lazaroni, Internacional'de kiralik olarak oynayan oyuncumuz Fabiano Eller'i öven açiklamalarda bulundu.

Lig Tv'de bu aksam saat 22:00'de Fluminense-Internacional maçi var. Ben sahsen bu maçi izlemeye çalisacagim ve Eller ile bilgileri burada sizinle paylasmak istiyorum.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi
                              İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
                              ozaman lütfen ayrintili bir sekilde yaz olayi. öyle iki üc kelimelik bir olay degilki bu. havaalanina giristen cikisa kadar söyle güzel bir sekilde yaz lütfen.
                              ben yazdim arkadasim daha fazlasini da yazmicam yazmak istemiyorum burda solediklerim milletin agzina sakiz oldu ne kascam kendimi ya anlattim FEYBELI oldum biraz daha anlatsam YUNAN olurum artik uzatmak istemiyorum bu konuyu bole olcagini tahmin etmemistim sanki FATIH i ben istemiyorum ben satiyorum oldum bi de FEYBELI oldum ya sana biri FEYBELISIN dese sen ne dusunurdun neyse yaaaaaaa
                              Valla abi ben eger milleti geyige almayip gercek söyleseydim isyan ederdim, yakardim forumu seve seve degilse baska bir türlü inandirirdim milleti. Cünkü bir kere fatihin öyle önüne cikan birisine fenere transfer oluyorum demesi sence normalmi? Neyse konu uzamasin. Nokta koyalim ve seneye Fatihi bordo mavi görelim[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Eller aslinda iyi bir futbolcu ancak kafa toplarini almak için faul yapmak zorunda kaliyor. Topu oyuna sokusu iyi. Arkadan oyun kurabilen bir futbolcu. Ancak uyum saglayamadi. Türkiye' deki sert futbol ona göre degil.
                                Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X