yok takimin baskani önce lazaroniyi sonrada 8 oyuncuyu kovmus ben ingilizcem iyi olmadigi icin ilk basta yanlis anladim tek bulabildigim son jamaikayi calistirdigi ve brezilya milli takimini calistirdi 90 yillarinda venegativ bilancosu varmis 9 mac kazanmislar 17 mac maglub olmuslar bide beraberlikleride var isde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Artik ailenin tek ümidi olan Ronaldinho, genç takimlarda gösterdigi basarilarla 17 yas alti milli takimina giriyor ve Dünya Sampiyonasi kadrosuna seçilmeyi basariyordu. Hasmet Babaoglu?nun Nike.com?da o özel hareketini izlemeye doyamadigi Ronaldinho, 1997?de FIFA 17 yas alti Dünya Sampiyonasi?ndan sampiyon, turnuvanin en iyi futbolcusu ve gol krali olarak Gremio?ya döndügünde hocasi onun yeteneklerine güvenmez ve ligde sadece 4 maçta sans vererek koca bir sezonu heba etmesine neden olur. Bir sonraki sezon da çogunlukla kulübede oturttugu bu genç yildizin 14 maçta kaydettigi 15 gol, belki hocasinin dikkatini çekemez ama artik o, bütün dünyanin dikkatini çekmeyi basarmistir.
Ronaldinho?nun yeteneklerini görmezden gelen bu teknik direktörün bir önceki çalistigi kulüp, sezonu tamamlamadan kovuldugu Fenerbahçe?dir. Evet bu ?bakar-kör? adam, Islam Çupi?nin deyimiyle ?Brezilya vatandasligindan öte o futbol ülkesi ile bir fikir ve kafa bagi olmayan? Sebastiao Lazaroni?den baskasi degildir.
Yav ne kadar Ronaldinho'yu oynatmayan, kadrodan kesen teknik adam varsa getiriyoruz.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ayrica Islam Çupi'nin dedikleri de ilginç...Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
ulaaa jamayikayi calistirmissa bizim oteldeki O"neil i kesin alir dur ben gecen hali saha da oynadigimiz macin cd sini gonderiyim ona .karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
laz reggie music sanatcisi laz marley derki ?
No woman No cry?
diger bir sarkisinda derki
" every little thing gonna be all right" yane hersey cok guzel olacak...
hadi hayirlisi ..
su anda yasadigim ada ingiliz adasi ama 15 bin jamayikali var icimiz disimiz bob marley oldu walla her gece 12 yi 12 gece bob marley calarlar gece kluplerinde..
karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
Lütfen hakaret olarak kabul etmeyin, biz Deli Emini ba$kan secseydik bundan daha iyisini bulacagina adim gibi eminim. Ben biraz önce Ziya Dogana kar$i cikmi$tim, onun hakkinda yazdiklarimi geri aliyorum, e$$eklik etmi$im. Aaah zavalli Trabzonsporum, bu saatten sonra seni kurtaramiyacagimi anladim, malesef bir sene daha cile cekmeye mahkumsun, seneye bulu$mak üzere ho$cakal canim benim.
EMANETE IHANET EDENLER UTANSIN:
Edited by: ismet61insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
cm ve fm de yaptigim arastirmalar sonucu.
championship manager 2/3/4 de de takimi yok su an için.
kariyeri orta seviyeli olarak gözüküyor.
4/4/2 ofansif sistemi ile oynatiyor takimini.
bu oyunda en son batafago yu çalistirmis ve sampiyonlugu son 2 hafta kaybetmisler.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum