Delikanli adamin ikinci takimi olmaz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sen bize bir adim gel biz sana bin adim gelelim . Yattara Baskan Trabzon Sampiyonİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara ne kadar tatlı ya ben çok seviyor trabzon diyor
her zaman oynamak isterim diyor
kardeş var ama küçük yaş daha 15 diyor
sakatlandım toparlanacağım diyor
birde takımı varmış gine de kulup başkanıymış kendisi
burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
dün akşam izledinizmi bilmiyorum ama trabzonsporun bu yönetimle 40 trilyon borç yaptığı ve gelecek yıl için lig tv den alacağı 6 milyon dolarada el konulduğu söyleniyor bu bilgileeri alıpta bu yönetim şakşakçılarınada göstermek gerekiyor aslında vay halimize trabzonspor bu 40 trilyonu nasıl karşılar bu nasıl bir yöneticilik bunun nasıl bir izahı olabilir ey yönetim daha fazla zarar vermeden çek git
Yorum
-
Benzin istasyonunu satıyorlarmış işte. Ordan kurtarırlar. Biz de kalıcı gelir palavralarını dinlemeye devam ederizTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
nie istifa etmiyolar şimdi anladınız mıİlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün akşam izledinizmi bilmiyorum ama trabzonsporun bu yönetimle 40 trilyon borç yaptığı ve gelecek yıl için lig tv den alacağı 6 milyon dolarada el konulduğu söyleniyor bu bilgileeri alıpta bu yönetim şakşakçılarınada göstermek gerekiyor aslında vay halimize trabzonspor bu 40 trilyonu nasıl karşılar bu nasıl bir yöneticilik bunun nasıl bir izahı olabilir ey yönetim daha fazla zarar vermeden çek git...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
doğru elif hanım doğru bu tek kişinin ağzıdan çıkmıyor bunu dün akşam meltem tv de üç yazar ve lemi çelik konuştu ve lemi çaliği bazıları beğenmesede trabzonsporu yakından takip ettiği kesinİlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu doğrumu
Yorum
-
selcuk kardes arkadasla durumlarimiz ayni bende sakaryaliyim benimde ailem evvel zamanda Trabzondan göcmüs ben hayatimda hic Trabzona gitmedim ama Fanatik Trabzonsporluyum..İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdiden bunu buraya yazdigima özürdilerim ama acil cevab lüzüm arklar
yanimda bi sakaryali var kendisi gayseli 2. takimida bizim herseyimiz olan ts mis
bizim böyle biseyi kabul etmedimizi hatta böyle insanlari hic sevmedigimizi dedim inanmadi bu durum üzerine sizinde görüslerinizi duymak istedi ve evet görüslerinizi bekliyorum
bide eskiden sülalesi trabzondan gelmeymis
benim ikinci bir takimim yok sakaryaspor a sehrimin takimi oldugu icin sempati duyuyorum ama Trabzonspor-Sakaryaspor maci olsa Tartismasiz Trabzonspor derim..
gecen bende bunu tartistim bana Trabzonsporun iddiasi yok besiktasi desteklersin artik sampiyonluk yolunda dediler..
bende benim icin istanbul takimlarinin hepsi ayni Trabzonspor sampiyon olamadiktan sonra gerisinin cani cehenneme, kimin sampiyon olacagi beni zerre kadar ilgilendirmiyor dedim..
bizans takimlarinin hic biriyle isim olmaz benim icin tek ve yegane takim Trabzonspordur ikinci bir takim diyerek baska bir takimi desteklemeyi ben kendime ve Trabzonspora ihanet olarak görüyorum...
Eski rumuz...MaVeRaM
Yorum
-
Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, 1-2 hafta içinde eski Yattara'nın sahada olacağını söyledi.
Bu sezon talihsiz bir dönem yaşadığını belirten Yattara, ''Sakatlıktan yeni çıktım. Form tutmam için biraz zamana ihtiyacım vardı. 1-2 hafta içinde eski Yattara, sahada olacak. Taraftarın benden beklentisi var. Bu beklentilere en kısa süre içinde cevap vereceğim. Ben sahada konuşacağım'' dedi.
Yattara, Trabzonspor ile 2 yıl daha sözleşmesinin olduğunu kaydederek, ''Sözleşmem bittiğinde önce Trabzonspor ile konuşacağım. Daha sonra ne olur bilemem. Fenerbahçe'ye gideceğim yönünde çıkan haberler doğru değil. Böyle bir açıklamam olmadı'' diye konuştu.
Bordo-mavili takımda gelecek sezon 5. yılını geçireceğini ifade eden Yattara, ''Gelecek yıl Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak için başvuruda bulunacağım. Belçika'da futbol oynadım, ancak Belçika vatandaşı olmadım. Sadece Gine vatandaşıyım'' dedi.
Yattara, Türk vatandaşı olması halinde isminin ne olacağı yönündeki bir soruya da, ''İbrahim Üçüncü olacak. Benim takımda kardeşim var. O da Hasan Üçüncü'' diye esprili bir yanıt verdi.
yattaranın aramıza dönmesi takıma müthiş güç katar.....tabi ziya hoca kaprisleriyle barışıp oynatırsa....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum