yok uzayda biliniyor medyatrabzon haberinde yaziyordu yazak diye onun linkini koymadim bir yerimden uydurmadim ok mi anlastik mi biraz tarsina dikkat et Almanyada olmam suc mu arastir medya takip et ozaman
İbrahim Hacıosmanoğlu'na Yakalama Kararı
Daraltma
X
-
arkasında cumbaba var hiçbişi olmaz.Yusuf Erdoğan'a laf eden herkese aynı lafı Yusuf'un yerine iade ediyorum.Yorum
-
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün özel bir uçakla Trabzon hava limanına indi. Edinilen bilgiye göre; Yıldırım’ın uçağının Trabzon’a inme nedeni akaryakıt ikmali olduğu öğrenildi.
ölümüne trabzon !Yorum
-
adaletini bilmem ne ettiğimin ülkesi!
Yargıtay kararı onanmış bir ''hırsız'' elini kolunu sallayarak ortada gezsin ama 2 kıytırık davaya çıkmadı yada avukatını göndermedi diye Trabzonspor başkanına yakalama kararı çıksın , ne güzel İstanbul!
Kim yer mahkemeye gitmediğinden dolayı böyle bir durumun yaşandığını? Düpedüz gözdağıdır , faaliyetlerini sonlandır (faaliyetten kastım Şike davasında halihazırda güvendiğimiz kulüp avukatlarıyla ilişkiyi sonlandırmak ve beyanat seviyesinde dahi olsa konunun üzerine gitmemek) yoksa işini bitiririzdir başka bir ihtimal yok.
...
Şikecilerin stad otoparkında bir kişiye (başkana) 45-50 köpek saldırırken maalesef burada bazı arkadaşlarımız oh olsun ,koyamadılar mı gözüne diye tweetler atmakla meşguldüler ,yazık. Burada saldırıya uğrayanda ,hakkında yakalama kararı çıkarılanda ,tehdit edilende Trabzonspordur .Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Tamam bu normal prosedürde, hadi kendini düşünmüyorsun temsil ettiğin makama saygın olsun, altı üstü bi ifade vereceksin:mad:Yorum
-
Şu yakalama kararı ne abes bir ifadedir ya. Yakalamışlar mı bari.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.Yorum
-
-
Müvekkilin gitmemesini anlarım da, avukat nasıl katılmaz davaya? Niye avukatlığını yapıyor o zaman?Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum